Gość: czyzunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:26 w programie. lis-żadnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyzunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:41 bufon lis zadaje pytanie. jeśli odpowiedz jest sprzeczna z załozona przez nie zagłusza gadaniem odpowiadającego. żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeklęty ogórek Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:23 Lepper zniszcył Nałęcza i Lisa. Ten drugi zazcął sie nawet denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:28 To małe piwo, znacznie gorzej jest, jak czyzunia zabiera głos, zagłuszając wszystko co myślące. Nie myślące inaczej, tylko w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:32 dupunio - a może kopsnęłabyś jakiś argumencik. bo pieprzenie tego typu jak to toje do niczego nie prowadZi. q...a chcielista demokracji-to ja macie z dobrymi i złymi skutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: leper zjadł lysa. 21.01.05, 00:12 Nie da się ukryć, a nawet vice versek << wszystko było b.dokładnie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aupunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 02:47 No przecież sam dostarczasz tysiące argumencików. Fiutka też masz takiego cienkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus do olanego klienta! 21.01.05, 17:26 Nie ubiór czyni chama, ale jego stosunek do inych ludzi i otaczajacego świata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiny Re: do olanego klienta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:46 Masz na myśli siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: do olanego klienta! 22.01.05, 10:51 Gość portalu: zaciekawiny napisał(a): > Masz na myśli siebie? także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: lepper zjadł lisa. IP: *.welnowiec.net 20.01.05, 23:47 > w programie. lis-żadnych argumentów. No tak. W przeciwienstwie do Doctore Senatore, ktory BARDZO rzeczowo odpowiadal na nie zadane pytania. Na szczescie bojowka Samoobrony sie zorganizowala zarowno w studiu jak i przy komorkach. Wodz ze szczescia byl bardziej czerwony niz zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: lepper zjadł lisa. 20.01.05, 23:48 Gość portalu: eszte napisał(a): > Wodz ze szczescia byl bardziej czerwony niz zazwyczaj. A może przypalili go w solarium ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: lepper zjadł lisa. IP: *.welnowiec.net 20.01.05, 23:58 > A może przypalili go w solarium ? W jego przypadku wyrazenie "promieniec ze szczescia" nabiera nowego znaczenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsilon Re: lepper zjadł lisa. IP: *.chello.pl 21.01.05, 00:07 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > w programie. lis-żadnych argumentów. Leper był taki sam jak zwykle. Lisowi nie odpowiadał na zadane pytania tylko ciągle mówił obok. Cały czas promował siebie dziwiąc sie, że nie wszyscy wierzą, że będzie lepiej jak on dojdzie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin demokracja nie dla wszystkich? IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 00:21 No to mamy demokrację ale nie dla wszystkich... Nie dla Samoobrony. Inni mogą być w komisji. Samoobrona nie. Nie byłem zwolennikiem samoobrony do dzisiaj. Jutro, jeśli Wysoki Sejm zmieni ustawę aby wykluczyć jedną z duzych partii sejmowych, to zacznę wspierać Samoobronę . Finansowo na pewno. Zawsze byłem pod prąd za komuny. I teraz też bedę pod prąd. Takiej dupokracji chcielismy aby wykluczać niektórych? Smutne. A tak co do wyników przyszłego sejmu, to myśle że Samoobrona może wziac ok 20-25 procent, LPR też ok 15 no i gdy wezmą PSL i dadza PSLowi premiera to moze wreszcie bedzie kara na prawo, lewo, AWSowsko, Platformowych farbowanych złodziei... A co do Lisa to dzis widać było jaki to farbowany Platformowiec... Ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ross Idź dokończ podstawówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:53 Te partie, które wymieniłeś opierają swój elektorat na takich tepakach, populisci trafiają do nieuczonych i analfabetów Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Idź dokończ podstawówkę 21.01.05, 01:59 ALE yntelygent sie odezwał. Braki własnej inteligencji musi PO-dpierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Ross ty nędzna karykaturo Polaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:00 Tylko ubliżać umiesz, chamie ze wschodniej zapewne Polski :((( Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: leper zjadł lysa. 21.01.05, 00:58 2-gi , ostatni wpis n.t. Leppera, bo wyjdzie, że jestem jego zwolennikiem, a nie było:`Leper był taki sam jak zwykle. Lysowi nie odpowiadał na zadane pytania tylko ciągle mówił obok.` << Czyżby ? Obok mówił prof od histori,a Andrew go skutecznie i na luzie punktował np.: o S. >>`najbogatszy klub w sejmie na przykładzie Danuty Be ~2mln zł`, a Andrew: 2 bańki w ziemi, z tego 1 bańka okredytowana. Wniosłość typowa dla profa wyszła w stwierdzniu; `na sali są wyborcy Samobrony, to widać'. Ja, od się dorzucam ripo: 'w studio był kulturalny prof; To się czuje przez ekran tiwi, mdlący zapach perfum. I niewiele ponad to.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: lepper zjadł lisa IP: *.stenaline.com 21.01.05, 00:25 Z pewnością tak. Rojący sobie szanse na prezydenturę Lis niczym nie przewyższył Leppera, parę razy zagalopował się w autoośmieszenie, był bardziej emocjonalny niż merytoryczny. Nie przekonał mnie do siebie po raz kolejny, choć zdarzały mu się bardziej udane programy. Lis wybrał formułę sprzeczną ze swoim charakterem. Dzięki temu ostrzej widać, że nie toleruje innego punktu widzenia niż własny ( uciszanie publiki, odsuwanie mikrofonu od ust widzów mówiących nie to co chce usłyszeć, zagadywanie rozmówców wypowiadających niemiłe mu kwestie....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Moja babcia miała bardzo ładne futro z Lisa. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 00:36 Weselej. Moja babcia miała bardzo ładne futro z Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertan to może nabawić się wscieklizny lisy to roznoszą IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.01.05, 00:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL NAŁĘCZ TRAFNIE PODSUMOWAŁ BURAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Ha, ha, ha... (Do poprawnych politycznie) IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 01:05 Po tym programie z farbowanym Lisem, jak mi miło wyobrazić sobie wasze zdenerwowane miny. Spocone łapki nerwowo po kalawiaturze. Wyzwiska. Co do tępaków, to podyplomowe studia zrobiłem jak taki piesek poprawny politycznie chodził z tatusiem 1 maja z lizakiem w ręku... Ha, ha... Nic wam nie pomoże. Ludziska widzą że totalną zgniliznę można tylko wypłukać tsunami i od nowa. Niech żyje IV Rzeczpospolita, o tej III RP lepiej szybko zapomnieć. Wstyd i hańba. Popiełuszko i inni na darmo tracili życie. Ci co ich zabijali teraz bronieni są przez tych politycznie poprawnych. Także arcybiskupów co załatwiali w Magdalence pierwszeństwo palenia akt IV Departamentu MSW. Obrzydzenie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos z południa Re: Ha, ha, ha... (Do poprawnych politycznie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 02:16 Tsunami, to trzęsienie ziemi, i ono nie „płucze”, tylko trzęsie. Niemniej uważaj (na siebie) w tej Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka Czy wiesz, co napisałeś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianka TO BYŁO DO GŁOSU Z POŁUDNIA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać :(( 21.01.05, 09:54 Rano, w tokf, usłyszałem ,że medialny Kandydat na Prezydenta ma stosunek do autolustracji dziennikarzy taki, jaki mają ci, co chcą stracić cnotę i ją jednoczesnie zachować. Tym razem jako bękart ze związku lisa z kunsem wystąpił. Sporo twarzy ma Lis. Żadna, jedna,k nie kojarzy mi się z prezydencką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:04 podstawowym argumentem lisa były jakieś rózgi i jakis linch.przez cały program krążył wokół tego. a jaka jest różnica w komisji między posłem lepperem a jakimiś gruszkami,antkami policmajstrami,markami dwojga imion, ziobraqmi jakami maryskami. jeśli ktospotrafi rzeczowo odpowiedzieć byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:07 Ten cały LIS to nieobiektywny cienas.Brawo LEPPER znowu się nie dałeś i do tego ten pyszałek NAŁĘCZ,bardzo zdenerwowany. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce... 21.01.05, 11:41 Jak to celnie określił Rafał A. Ziemkiewicz..... "Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce, jak z satyrycznych rysunków Krauzego, stał się polskim bożkiem i wyrocznią. To on mówi elitom, czego chce naród. To pod jego kątem układa się polityczne programy, to na jego rozum przykrawają świat media. Nawet Kościół, przestraszony wybuchem antyklerykalizmu w początku lat dziewięćdziesiatych i nieskrywaną gotowością chamusia do przetrzepania biskupich szkatuł, pilnie uważa, by nie narazić mu się zbyt rygorystycznym stawianiem spraw..." Szkoda, że Lis też dołączył do grona tych co oswajają i cywilizują Leppera.... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 11:49 czy r.ziemkiewicz celnie-nie wiem. ale w dalszym ciągu o tej ,no jak ona sie nazywa,no, aha demokracja. lepperek to mniej więcej taki sam cham jak lis, nałęcz i paru innych gamoni. co do ziemkiewiczów i paru innych baranó- miło kieć jakiegoś chama po którym sie jedzie jak po łysej kobyle. a ziemkiewuicz przez jakiś czas udzielał sieę w nd. tam to był faktycznie jenelektualysta. chcieliśtae demokracji,to ją q...a mata. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 12:35 czyzunia, widzę że masz mocno ograniczony zasób słownictwa ch...j, q...a, baran, gamoń, może trochę popracujesz nad urozmaiceniem swoich epitetów... P.s. Jednak chamuś w gumofilcach cię wnerwił hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 11:58 Lis był już biskupem, myśliwym i filozofem. Lis jako "cywilizator" tego nawet Mrożek nie wymyslił. W programie" Co z tą Polską " red. Lis dał sie poznać ze strony , jaką kiedyś Gembarowski zademonstrował w wywiadzie z Krzaklewskim.Robota propagandowa na zlecenie polityczne.Czy przyniesie zamierzony skutek zobaczymy przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 12:19 co do chamów. cham gumofilcach to dokłądnie taki sam cham jak ten garniturze od hugo bossa czy ch..j go wie jak. jaednak wole tego pierwszego. bo po takie q...e jak ten drugi nie wiadomo czego się spodziewać. charakter taki że bedzie sie usmiechć a w rekaiwe trzymać nóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 16:45 Ale polityczno-geszefciarską zgniliznę totalną III RP spowodowali wszyscy "poprawni politycznie" - z (pewnie dużo mniejszym ale jednak) udziałem niepoprawnego politycznie Rafała Ziemkiewicza. Swoja cegiełkę dołożył Kosciół polski (przez duże K, czyli organizacja fizyczna struktura, a nie kosciół czyli wierni, struktura duchowa) Taki chamuś jak teraz Leppera wściekle wyzywają, jest straszną karą dla tych winowajców jw. Jest to jedyna skuteczna KARA na nich, szkoda że na razie nie lekarstwo dla RP. Jeśli Lepper posłucha rad niepoprawnych politycznie, uczciwych ludzi spoza świata polityki, to może byc nie tylko KARĄ ale lekarstwem. Historia RP lubi płatać figle... Marny aktorzyna został wielkim prezydentem USA... Uczył się na wszystkich szczeblach politycznej kariery, przede wszystkich umiał dobrać doradców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:50 te palanty z ręką wnocniku sie obudzą. nie widzą barany ża każda taka akcja jak ta z komisją to 3-4 pkt dla lepperka. widzę go na 20 % przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 16:57 zgadzam sie z czyzunią ostatnią wypowiedzią. Alke zrozum czyzunia, przeciwnicy Leppera są sopoceni i oszalali ze strachu. Masz racje ze warzą sobie piwo sami. Nie będę doradzać jak mają Leppera dołować, bo chcę ich ukarać kartką wyborczą głosując na Samoobronę. Zaznaczam - nie jestem członkiem ani zwolennikiem Samoobrony. Ale nie mam wyjścia, nie ma innej dostęponej dla mnie kary na tych Rokitów itd Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:03 Jakoś nie mogę zrozumieć Twojej taktyki.Będziesz głosował na Leppera zeby Rokitę ukarać.? To jakis absurd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:07 nie głosowałem, nie głosuyję i głosować nie będę. moje opinie wynikają li tylko z obserwacji tej,pożak sie boże ,sceny politycznej. a głsowanie-homosoyiewtikusie. czy widzisz różnicę między janem maryśką a lepperkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:11 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > nie głosowałem, nie głosuyję i głosować nie będę. > moje opinie wynikają li tylko z obserwacji tej,pożak sie boże ,sceny > politycznej. > a głsowanie-homosoyiewtikusie. czy widzisz różnicę między janem maryśką a > lepperkiem? Oczywiście ! Rokita znacznie lepiej włada jezykiem polskim i dlatego wśród tzw."inteligiencji" będzie miał zzacznie wiecej zwolenników niż wódz "barbarzyńców" A pro pos .Lepper został dzisiaj członkiem komisji Konstytucyjnej Sejmu.Pewnie na osłodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:18 jeśli chodzi o język to lepiej od maryśkiwlada prof.miodek. a maryska jest od samego poczatku przy żłobie. jakoś nie widac pozytywnych skutków tej jego pracy. coś o jakiejs komisji na samym poczatku.okrzyczane 100 przypadków morderstw politycznych.i co- hucpa. jakoś sprawa konkordtatu- wybitnie niekorzystnego dla rz-plitej. a w temacie komisji jakoś tak że będa w niej te ugrupowania jakoś umoczone w sprawę. i co będą sądzić sami siebie. są sprawy w których lepperkowi prokurator szykuje ao. a sprawy w których zgodnie z kk, smi pokrzywdzenie powinni złóżyc akt osk. i tu zaangażwoanie organu prok. wydaje mi się upolitycznieniem działań p-ko lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:22 Od Miodka, jeszcze lepiej włada polskim językiem kardynał Macharski Franciszek. W pozostałych kwestiach myślę inaczej i inny mam pogląd na te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:23 i chyba nie znajkdziemy wspolnej płaszczyzny. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:26 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > i chyba nie znajkdziemy wspolnej płaszczyzny. > pa. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 17:38 Dobra. A jak inaczej mam ukarać pingpongistów z meczy: SDRP-AWS, SLD-POPiS itd, cd nastąpi... Nie chcę aby nastąpił! Jaka kara? Słucham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 17:40 Powyzej to prośba do homosovieticusa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:52 Gość portalu: gdynianin napisał(a): > Dobra. A jak inaczej mam ukarać pingpongistów z meczy: SDRP-AWS, SLD-POPiS itd, > cd nastąpi... Nie chcę aby nastąpił! Jaka kara? Słucham? A kto Cię ustanowił krzacym ramienie. Głosuj tak jak Ci rozum mówi i nie gadaj o karze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 18:15 Karzącym ramieniem ustanowiła mnie Konstytucja III RP oraz obowiązująca ustawa Ordynacja Wyborcza do Sejmu i Senatu RP. Nie mam zamiaru rezygnowac z przysługujących mi praw obywatelskich bo np. płacę podatek od osób fizycznych (PIT36) oraz podatek od nieruchomości. A więc jak mam ukarać geszefciarzy politycznych z pingponga III RP? Jesli nie wiesz, to odpowiedz: nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 18:28 Gość portalu: gdynianin napisał(a): > Karzącym ramieniem ustanowiła mnie Konstytucja III RP oraz obowiązująca ustawa > Ordynacja Wyborcza do Sejmu i Senatu RP. Nie mam zamiaru rezygnowac z > przysługujących mi praw obywatelskich bo np. płacę podatek od osób fizycznych > (PIT36) oraz podatek od nieruchomości. A więc jak mam ukarać geszefciarzy > politycznych z pingponga III RP? Jesli nie wiesz, to odpowiedz: nie wiem. Nie wiem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba a mnie się w tej programie najbardziej kabotyński IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 17:29 ...tytuł podoba: "Co z tom Polskom". Ku.. mac... Lisu się jako jedyny Polskom zatroskał wziął... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a mnie się w tej programie najbardziej kaboty 21.01.05, 17:32 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...tytuł podoba: "Co z tom Polskom". > Ku.. mac... Lisu się jako jedyny Polskom zatroskał wziął... Gadaj po polsku! Potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Mam pytanie do plopli i ayrana 21.01.05, 17:41 fragment rozmowy: AL- Andrzej Lepper, TL _Tomasz Lis AL – Panie marszałku, jedno zdanie. Żeby zmienić to prawo w Sejmie pan dokładnie wie, że trzeba mieć większość w tym Sejmie. Większość w Sejmie przedtem to było SLD i PSL Unia Pracy. Jeżeli się składa projekty ustaw i nie ma się większości, to można ich składać tysiące. Pan dokładnie o tym wie. Jeżeli nie ma większości Sejmu, to one nie przejdą. TL – Czy to daje prawo, żeby łamać prawo skoro nie jesteśmy w stanie go zmienić. moje pytanie : jak można zmienić krzywdzace ludzi prawo, jesli władni to uczynić, mają złą wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Mam pytanie do plopli i ayrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:50 lepperki jako chyba jedyne mówią o bandtytyzmie- okupowaniu przez rz-plitą iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:03 „Jak można zmienić krzywdzące ludzi prawo, jeśli władni to uczynić, mają złą wolę”? Przecież to takie proste - należy uczynić władnych bezwładnymi. Wtedy prawo się naprawi, centrum skrzywi, lewo się wyprostuje, a ludzie zadowolą. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:07 Gość portalu: krakus napisał(a): > „Jak można zmienić krzywdzące ludzi prawo, jeśli władni to uczynić, mają > złą > wolę”? > Przecież to takie proste - należy uczynić władnych bezwładnymi. Wtedy prawo > się naprawi, centrum skrzywi, lewo się wyprostuje, a ludzie zadowolą. Czy Lis o tym nie wiedział? Czymś kierował sie Lis zadajac to pytanie. Wyszedł na durnia, przynajmniej w moich oczach, dlaczego zadawał wiec to pytanie.Czy wiekszośc telewidzów mysli inaczej jak durny homo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:16 To, że ktoś w Twoich oczach wyszedł na durnia, to jeszcze o niczym nie świadczy. A dobre 90 procent telewidzów nawet sobie nie zdaje sprawy, że stanowi większość telewidzów. O radiosłuchaczach już nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:21 Gość portalu: krakus napisał(a): > To, że ktoś w Twoich oczach wyszedł na durnia, to jeszcze o niczym nie > świadczy. A dobre 90 procent telewidzów nawet sobie nie zdaje sprawy, że > stanowi większość telewidzów. O radiosłuchaczach już nie wspominając. program ogladałem w towrzystwie kilku osób o róznej wrazliwosci na słowa. Wszyscy jednak , po programie zadawaki to samo pytanie, "co myślał Lis, je zadając" wiekszośc odpowiadała ,że nie myślał, ponieważ był pewien ,że Leppera owinie sobie wokół małego palca lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYZUNIA Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:25 podtsawowym argumentem lisa w tym programie były jakieś rózgi i jakis limcz. lepperek odpowiadał całkiem rzeczowo o wydarzeniu ale lisek wracał z uporem osiołka. może nie przygotował sie do programu, licząc ze pojedzie po lepperku jak po łysej kobyłxce. ale trafiła kosa. ale zadufany lis dalej bedie jechał na swojej,przepraszam za wyrażenie charyzmie. i programik bedzie leciał we dól, tak inne żakow2skie, najsztuby i zenująca olejnik. czas na zmienę warty. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:30 Gość portalu: CZYZUNIA napisał(a): > podtsawowym argumentem lisa w tym programie były jakieś rózgi i jakis limcz. > lepperek odpowiadał całkiem rzeczowo o wydarzeniu ale lisek wracał z uporem > osiołka. > może nie przygotował sie do programu, licząc ze pojedzie po lepperku jak po > łysej kobyłxce. ale trafiła kosa. > ale zadufany lis dalej bedie jechał na swojej,przepraszam za wyrażenie > charyzmie. i programik bedzie leciał we dól, tak inne żakow2skie, najsztuby i > zenująca olejnik. > czas na zmienę warty. Z tym zgoda.Czas na zmiane warty!. Ale jak tej zmiany dokonać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:33 i czas na zmianę warty nie tylko w przekaziorach, ale w całym zyciu rz-plitej. niestety sami wybraliśmy sobie ustrojstwo, gdzie 5% ma wszystko, 20% ma duzo ale to ci co robia na te 5 %, a pozostałe 75 proc. to śmiecie. mięsko armatnio- produkcyjne. ŻADNE WYBORY TEGO NIE ZMIENIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:40 Przez długie, długie lata.Też zgoda. Pozostają przełomy rewolucyjne .Siłowe.Skąd siła.Naród nie zorganizowany tylko wkurzony, bez poparcia z zewnątrz żadna "lniana rewolucja" się nie powiedzie.Chyba żeby zrobić przegrana rewolucje i w ten sposób zmusic rządzących do przyspieszenia budowy rzeczywistych( działajacych) mechanizmów państwa demokratycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:32 Tu bym się nawet i zgodził, tylko skąd tych nowych wartowników wziąć? Wy już jesteście zajęci w Forum, a toruńska Sorbona jeszcze w powijakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:42 jakby na prezia to służę swoja osobą. mogę co m mi tam poświęcę się. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 19:39 Lepper na dobrą sprawę to już trup polityczny.Od dawna nie wywołał żadnej zadymy,bo rolnicy go olali,a bezrobotni nie są tacy głupi,aby dać mu się wykorzystać.Dopiero jakaś nieprzemyślana akcja polityków mogłaby go ożywić.A na to nie zanosi się .Moim zdaniem Lis nigdy nie mial zbyt wiele do powiedzenia od siebie.Jest narcyzem i byc może robi wrażenie na paniach pomiędzy 100-ką a śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 19:47 Tego typu trupkmi jest coś 450 z 460 wybrańców narodu. a i tak po następnych wyborach pozostanie ich co najmniej 300. i nic na to nie poradzimy. GDYBY WYBORY MIAŁY COŚ ZMIENIĆ-ZAKAZANO BY ICH. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:05 a teraz przew.komisji wybrano niejakiego dobrosza.ot gwiazda paralamentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:20 Ostrożnie z tym panem. Dzisiaj przemawiał w Sejmie na temat polskiej polityki zagranicznej i prawie wypowiedział wojnę Niemcom i Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:33 > ale bardzo be jest lepperek. Jasne. My w zimie nie lubimy opalonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Siłom i godnościom osobistom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:08 Przedwczoraj tę receptę podał w TVPolonia pan Kobuszewski i to było genialne! Odpowiadając zaś serio, konkluzywnie i skondensowanie na Pana kwestię: widzę dwa sposoby. Pierwszy, teoretycznie możliwy, ale bardzo trudny, to ożywić obywateli wokół jakiejś bardzo konkretnej i zrozumiałej idei, twardego pomysłu, na palcach pokazanej jasnej perspektywy, która w konsekwencjach musi zaowocować oczekiwaną zmianą prawa. Przypuszczam, że w moim państwie takim hasłem może dziś być chyba tylko większościowa ordynacja wyborcza. Drugim wyjściem jest niestety klasyczna rewolucja, a tercjum nondatur. Odpowiedz Link Zgłoś