Dodaj do ulubionych

lepper zjadł lisa.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:26
w programie. lis-żadnych argumentów.
Obserwuj wątek
    • Gość: czyzunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:41
      bufon lis zadaje pytanie. jeśli odpowiedz jest sprzeczna z załozona przez nie
      zagłusza gadaniem odpowiadającego. żenujące.
      • Gość: Przeklęty ogórek Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:23
        Lepper zniszcył Nałęcza i Lisa. Ten drugi zazcął sie nawet denerwować.
      • Gość: dupunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:28
        To małe piwo, znacznie gorzej jest, jak czyzunia zabiera głos, zagłuszając
        wszystko co myślące. Nie myślące inaczej, tylko w ogóle.
        • Gość: czyzunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:32
          dupunio - a może kopsnęłabyś jakiś argumencik. bo pieprzenie tego typu jak to
          toje do niczego nie prowadZi.
          q...a chcielista demokracji-to ja macie z dobrymi i złymi skutkami.
          • rolotomasi Re: leper zjadł lysa. 21.01.05, 00:12
            Nie da się ukryć, a nawet vice versek << wszystko było b.dokładnie widać.
          • Gość: aupunia Re: lepper zjadł lisa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 02:47
            No przecież sam dostarczasz tysiące argumencików. Fiutka też masz takiego
            cienkiego?
      • homosovieticus do olanego klienta! 21.01.05, 17:26
        Nie ubiór czyni chama, ale jego stosunek do inych ludzi i otaczajacego świata .
        • Gość: zaciekawiny Re: do olanego klienta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:46
          Masz na myśli siebie?
          • homosovieticus Re: do olanego klienta! 22.01.05, 10:51
            Gość portalu: zaciekawiny napisał(a):

> Masz na myśli siebie?

także.
    • Gość: eszte Re: lepper zjadł lisa. IP: *.welnowiec.net 20.01.05, 23:47
      > w programie. lis-żadnych argumentów.

No tak. W przeciwienstwie do Doctore Senatore, ktory BARDZO rzeczowo odpowiadal
      na nie zadane pytania. Na szczescie bojowka Samoobrony sie zorganizowala
      zarowno w studiu jak i przy komorkach. Wodz ze szczescia byl bardziej czerwony
      niz zazwyczaj.
      • snajper55 Re: lepper zjadł lisa. 20.01.05, 23:48
        Gość portalu: eszte napisał(a):

> Wodz ze szczescia byl bardziej czerwony niz zazwyczaj.

A może przypalili go w solarium ?

S.
        • Gość: eszte Re: lepper zjadł lisa. IP: *.welnowiec.net 20.01.05, 23:58
          > A może przypalili go w solarium ?

W jego przypadku wyrazenie "promieniec ze szczescia" nabiera nowego
          znaczenia. ;-)
    • Gość: Epsilon Re: lepper zjadł lisa. IP: *.chello.pl 21.01.05, 00:07

Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> w programie. lis-żadnych argumentów.

Leper był taki sam jak zwykle. Lisowi nie odpowiadał na zadane pytania tylko
      ciągle mówił obok. Cały czas promował siebie dziwiąc sie, że nie wszyscy
      wierzą, że będzie lepiej jak on dojdzie do władzy.

• Gość: gdynianin demokracja nie dla wszystkich? IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 00:21
        No to mamy demokrację ale nie dla wszystkich... Nie dla Samoobrony. Inni mogą
        być w komisji. Samoobrona nie. Nie byłem zwolennikiem samoobrony do dzisiaj.
        Jutro, jeśli Wysoki Sejm zmieni ustawę aby wykluczyć jedną z duzych partii
        sejmowych, to zacznę wspierać Samoobronę . Finansowo na pewno. Zawsze byłem pod
        prąd za komuny. I teraz też bedę pod prąd. Takiej dupokracji chcielismy aby
        wykluczać niektórych? Smutne. A tak co do wyników przyszłego sejmu, to myśle że
        Samoobrona może wziac ok 20-25 procent, LPR też ok 15 no i gdy wezmą PSL i dadza
        PSLowi premiera to moze wreszcie bedzie kara na prawo, lewo, AWSowsko,
        Platformowych farbowanych złodziei... A co do Lisa to dzis widać było jaki to
        farbowany Platformowiec... Ha, ha...
        • Gość: ross Idź dokończ podstawówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:53
          Te partie, które wymieniłeś opierają swój elektorat na takich tepakach,
          populisci trafiają do nieuczonych i analfabetów
          • pan.nikt Re: Idź dokończ podstawówkę 21.01.05, 01:59
            ALE yntelygent sie odezwał.
            Braki własnej inteligencji musi PO-dpierać.
            • Gość: gdynianka Ross ty nędzna karykaturo Polaka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:00
              Tylko ubliżać umiesz, chamie ze wschodniej zapewne Polski :(((
      • rolotomasi Re: leper zjadł lysa. 21.01.05, 00:58
        2-gi , ostatni wpis n.t. Leppera, bo wyjdzie, że jestem jego zwolennikiem, a nie
        było:`Leper był taki sam jak zwykle. Lysowi nie odpowiadał na zadane pytania
        tylko ciągle mówił obok.` << Czyżby ?
        Obok mówił prof od histori,a Andrew go skutecznie i na luzie punktował np.: o S.
        >>`najbogatszy klub w sejmie na przykładzie Danuty Be ~2mln zł`, a Andrew: 2
        bańki w ziemi, z tego 1 bańka okredytowana.
        Wniosłość typowa dla profa wyszła w stwierdzniu; `na sali są wyborcy Samobrony,
        to widać'.
        Ja, od się dorzucam ripo: 'w studio był kulturalny prof; To się czuje przez
        ekran tiwi, mdlący zapach perfum. I niewiele ponad to.'
    • Gość: Palnick Re: lepper zjadł lisa IP: *.stenaline.com 21.01.05, 00:25
      Z pewnością tak. Rojący sobie szanse na prezydenturę Lis niczym nie przewyższył
      Leppera, parę razy zagalopował się w autoośmieszenie, był bardziej emocjonalny
      niż merytoryczny. Nie przekonał mnie do siebie po raz kolejny, choć zdarzały mu
      się bardziej udane programy.
      Lis wybrał formułę sprzeczną ze swoim charakterem. Dzięki temu ostrzej widać,
      że nie toleruje innego punktu widzenia niż własny ( uciszanie publiki,
      odsuwanie mikrofonu od ust widzów mówiących nie to co chce usłyszeć,
      zagadywanie rozmówców wypowiadających niemiłe mu kwestie....)
      • Gość: gdynianin Moja babcia miała bardzo ładne futro z Lisa. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 00:36
        Weselej. Moja babcia miała bardzo ładne futro z Lisa.
    • Gość: ertan to może nabawić się wscieklizny lisy to roznoszą IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.01.05, 00:48
      .
    • Gość: LOL NAŁĘCZ TRAFNIE PODSUMOWAŁ BURAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:54
      • Gość: gdynianin Ha, ha, ha... (Do poprawnych politycznie) IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 01:05
        Po tym programie z farbowanym Lisem, jak mi miło wyobrazić sobie wasze
        zdenerwowane miny. Spocone łapki nerwowo po kalawiaturze. Wyzwiska. Co do
        tępaków, to podyplomowe studia zrobiłem jak taki piesek poprawny politycznie
        chodził z tatusiem 1 maja z lizakiem w ręku... Ha, ha... Nic wam nie pomoże.
        Ludziska widzą że totalną zgniliznę można tylko wypłukać tsunami i od nowa.
        Niech żyje IV Rzeczpospolita, o tej III RP lepiej szybko zapomnieć. Wstyd i
        hańba. Popiełuszko i inni na darmo tracili życie. Ci co ich zabijali teraz
        bronieni są przez tych politycznie poprawnych. Także arcybiskupów co załatwiali
        w Magdalence pierwszeństwo palenia akt IV Departamentu MSW. Obrzydzenie bierze.
        • Gość: głos z południa Re: Ha, ha, ha... (Do poprawnych politycznie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 02:16
          Tsunami, to trzęsienie ziemi, i ono nie „płucze”, tylko trzęsie. Niemniej
          uważaj (na siebie) w tej Gdyni.
          • Gość: gdynianka Czy wiesz, co napisałeś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:08
            • Gość: gdynianka TO BYŁO DO GŁOSU Z POŁUDNIA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:10
    • homosovieticus Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać :(( 21.01.05, 09:54
      Rano, w tokf, usłyszałem ,że medialny Kandydat na Prezydenta ma stosunek do
      autolustracji dziennikarzy taki, jaki mają ci, co chcą stracić cnotę i ją
      jednoczesnie zachować.
      Tym razem jako bękart ze związku lisa z kunsem wystąpił.
      Sporo twarzy ma Lis.
      Żadna, jedna,k nie kojarzy mi się z prezydencką.
      • Gość: czyzunia Re: Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:04
        podstawowym argumentem lisa były jakieś rózgi i jakis linch.przez cały program
        krążył wokół tego.
        a jaka jest różnica w komisji między posłem lepperem a jakimiś
        gruszkami,antkami policmajstrami,markami dwojga imion, ziobraqmi jakami
        maryskami.
        jeśli ktospotrafi rzeczowo odpowiedzieć byłbym wdzięczny.
      • Gość: m Re: Lis, w tym programie, przyjął SKUNSA postać : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:07
        Ten cały LIS to nieobiektywny cienas.Brawo LEPPER znowu się nie dałeś i do tego
        ten pyszałek NAŁĘCZ,bardzo zdenerwowany.
        • olany_klient Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce... 21.01.05, 11:41
          Jak to celnie określił Rafał A. Ziemkiewicz.....

"Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce, jak z satyrycznych rysunków
          Krauzego, stał się polskim bożkiem i wyrocznią. To on mówi elitom, czego chce
          naród. To pod jego kątem układa się polityczne programy, to na jego rozum
          przykrawają świat media. Nawet Kościół, przestraszony wybuchem antyklerykalizmu
          w początku lat dziewięćdziesiatych i nieskrywaną gotowością chamusia do
          przetrzepania biskupich szkatuł, pilnie uważa, by nie narazić mu się zbyt
          rygorystycznym stawianiem spraw..."

Szkoda, że Lis też dołączył do grona tych co oswajają i cywilizują Leppera....
          • czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 11:49
            czy r.ziemkiewicz celnie-nie wiem.
            ale
            w dalszym ciągu o tej ,no jak ona sie nazywa,no, aha demokracja.
            lepperek to mniej więcej taki sam cham jak lis, nałęcz i paru innych gamoni.

co do ziemkiewiczów i paru innych baranó- miło kieć jakiegoś chama po którym
            sie jedzie jak po łysej kobyle. a ziemkiewuicz przez jakiś czas udzielał sieę w
            nd.
            tam to był faktycznie jenelektualysta.

chcieliśtae demokracji,to ją q...a mata.
            • olany_klient Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 12:35
              czyzunia, widzę że masz mocno ograniczony zasób słownictwa ch...j, q...a,
              baran, gamoń, może trochę popracujesz nad urozmaiceniem swoich epitetów...

P.s. Jednak chamuś w gumofilcach cię wnerwił hehehe....
          • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 11:58
            Lis był już biskupem, myśliwym i filozofem.
            Lis jako "cywilizator" tego nawet Mrożek nie wymyslił.
            W programie" Co z tą Polską " red. Lis dał sie poznać ze strony , jaką kiedyś
            Gembarowski zademonstrował w wywiadzie z Krzaklewskim.Robota propagandowa na
            zlecenie polityczne.Czy przyniesie zamierzony skutek zobaczymy przy wyborach.
            • czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 12:19
              co do chamów.
              cham gumofilcach to dokłądnie taki sam cham jak ten garniturze od hugo bossa
              czy ch..j go wie jak. jaednak wole tego pierwszego. bo po takie q...e jak ten
              drugi nie wiadomo czego się spodziewać. charakter taki że bedzie sie usmiechć a
              w rekaiwe trzymać nóż.
              • Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 16:45
                Ale polityczno-geszefciarską zgniliznę totalną III RP spowodowali wszyscy
                "poprawni politycznie" - z (pewnie dużo mniejszym ale jednak) udziałem
                niepoprawnego politycznie Rafała Ziemkiewicza. Swoja cegiełkę dołożył Kosciół
                polski (przez duże K, czyli organizacja fizyczna struktura, a nie kosciół czyli
                wierni, struktura duchowa) Taki chamuś jak teraz Leppera wściekle wyzywają, jest
                straszną karą dla tych winowajców jw. Jest to jedyna skuteczna KARA na nich,
                szkoda że na razie nie lekarstwo dla RP. Jeśli Lepper posłucha rad niepoprawnych
                politycznie, uczciwych ludzi spoza świata polityki, to może byc nie tylko KARĄ
                ale lekarstwem. Historia RP lubi płatać figle... Marny aktorzyna został wielkim
                prezydentem USA... Uczył się na wszystkich szczeblach politycznej kariery,
                przede wszystkich umiał dobrać doradców...
                • Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:50
                  te palanty z ręką wnocniku sie obudzą. nie widzą barany ża każda taka akcja
                  jak ta z komisją to 3-4 pkt dla lepperka. widzę go na 20 % przy wyborach.
                  • Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 16:57
                    zgadzam sie z czyzunią ostatnią wypowiedzią. Alke zrozum czyzunia, przeciwnicy
                    Leppera są sopoceni i oszalali ze strachu. Masz racje ze warzą sobie piwo sami.
                    Nie będę doradzać jak mają Leppera dołować, bo chcę ich ukarać kartką wyborczą
                    głosując na Samoobronę. Zaznaczam - nie jestem członkiem ani zwolennikiem
                    Samoobrony. Ale nie mam wyjścia, nie ma innej dostęponej dla mnie kary na tych
                    Rokitów itd
                    • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:03
                      Jakoś nie mogę zrozumieć Twojej taktyki.Będziesz głosował na Leppera zeby
                      Rokitę ukarać.?
                      To jakis absurd!
                      • Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:07
                        nie głosowałem, nie głosuyję i głosować nie będę.
                        moje opinie wynikają li tylko z obserwacji tej,pożak sie boże ,sceny
                        politycznej.
                        a głsowanie-homosoyiewtikusie. czy widzisz różnicę między janem maryśką a
                        lepperkiem?
                        • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:11

> nie głosowałem, nie głosuyję i głosować nie będę.
                          > moje opinie wynikają li tylko z obserwacji tej,pożak sie boże ,sceny
                          > politycznej.
                          > a głsowanie-homosoyiewtikusie. czy widzisz różnicę między janem maryśką a
                          > lepperkiem?

Oczywiście !
                          Rokita znacznie lepiej włada jezykiem polskim i dlatego wśród
                          tzw."inteligiencji" będzie miał zzacznie wiecej zwolenników niż
                          wódz "barbarzyńców"
                          A pro pos .Lepper został dzisiaj członkiem komisji Konstytucyjnej Sejmu.Pewnie
                          na osłodę.
                          • Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:18
                            jeśli chodzi o język to lepiej od maryśkiwlada prof.miodek.
                            a maryska jest od samego poczatku przy żłobie. jakoś nie widac pozytywnych
                            skutków tej jego pracy.
                            coś o jakiejs komisji na samym poczatku.okrzyczane 100 przypadków morderstw
                            politycznych.i co- hucpa. jakoś sprawa konkordtatu- wybitnie niekorzystnego dla
                            rz-plitej.
                            a w temacie komisji jakoś tak że będa w niej te ugrupowania jakoś umoczone w
                            sprawę. i co będą sądzić sami siebie.
                            są sprawy w których lepperkowi prokurator szykuje ao. a sprawy w których
                            zgodnie z kk, smi pokrzywdzenie powinni złóżyc akt osk. i tu zaangażwoanie
                            organu prok. wydaje mi się upolitycznieniem działań p-ko lepperowi.
                            • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:22
                              Od Miodka, jeszcze lepiej włada polskim językiem kardynał Macharski Franciszek.
                              W pozostałych kwestiach myślę inaczej i inny mam pogląd na te sprawy.
                              • Gość: czyzunia Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:23
                                i chyba nie znajkdziemy wspolnej płaszczyzny.
                                pa.
                                • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:26

> i chyba nie znajkdziemy wspolnej płaszczyzny.
                                  > pa.
                                  pa
                      • Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 17:38
                        Dobra. A jak inaczej mam ukarać pingpongistów z meczy: SDRP-AWS, SLD-POPiS itd,
                        cd nastąpi... Nie chcę aby nastąpił! Jaka kara? Słucham?
                        • Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 17:40
                          Powyzej to prośba do homosovieticusa.
                        • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 17:52
                          Gość portalu: gdynianin napisał(a):

> Dobra. A jak inaczej mam ukarać pingpongistów z meczy: SDRP-AWS, SLD-POPiS
                          itd,
                          > cd nastąpi... Nie chcę aby nastąpił! Jaka kara? Słucham?
                          A kto Cię ustanowił krzacym ramienie. Głosuj tak jak Ci rozum mówi i nie gadaj
                          o karze.
                          • Gość: gdynianin Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.05, 18:15
                            Karzącym ramieniem ustanowiła mnie Konstytucja III RP oraz obowiązująca ustawa
                            Ordynacja Wyborcza do Sejmu i Senatu RP. Nie mam zamiaru rezygnowac z
                            przysługujących mi praw obywatelskich bo np. płacę podatek od osób fizycznych
                            (PIT36) oraz podatek od nieruchomości. A więc jak mam ukarać geszefciarzy
                            politycznych z pingponga III RP? Jesli nie wiesz, to odpowiedz: nie wiem.
                            • homosovieticus Re: Chamuś w gumofilcach, podkoszulku i beretce.. 21.01.05, 18:28
                              Gość portalu: gdynianin napisał(a):

> Karzącym ramieniem ustanowiła mnie Konstytucja III RP oraz obowiązująca ustawa
                              > Ordynacja Wyborcza do Sejmu i Senatu RP. Nie mam zamiaru rezygnowac z
                              > przysługujących mi praw obywatelskich bo np. płacę podatek od osób fizycznych
                              > (PIT36) oraz podatek od nieruchomości. A więc jak mam ukarać geszefciarzy
                              > politycznych z pingponga III RP? Jesli nie wiesz, to odpowiedz: nie wiem.

Nie wiem. :(
    • Gość: babariba a mnie się w tej programie najbardziej kabotyński IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 17:29
      ...tytuł podoba: "Co z tom Polskom".
      Ku.. mac... Lisu się jako jedyny Polskom zatroskał wziął...
      • homosovieticus Re: a mnie się w tej programie najbardziej kaboty 21.01.05, 17:32
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> ...tytuł podoba: "Co z tom Polskom".
        > Ku.. mac... Lisu się jako jedyny Polskom zatroskał wziął...

Gadaj po polsku!
        Potrafisz?
        • Gość: babariba potrafiem IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.01.05, 09:24
          • homosovieticus Re: potrafiem 22.01.05, 10:50
            Tak myślałem.
            • Gość: babariba jak chcem :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 22.01.05, 10:55
    • homosovieticus Mam pytanie do plopli i ayrana 21.01.05, 17:41
      fragment rozmowy:
      AL- Andrzej Lepper, TL _Tomasz Lis

AL – Panie marszałku, jedno zdanie. Żeby zmienić to prawo w Sejmie pan
      dokładnie wie, że trzeba mieć większość w tym Sejmie. Większość w Sejmie
      przedtem to było SLD i PSL Unia Pracy. Jeżeli się składa projekty ustaw i nie
      ma się większości, to można ich składać tysiące. Pan dokładnie o tym wie.
      Jeżeli nie ma większości Sejmu, to one nie przejdą.

TL – Czy to daje prawo, żeby łamać prawo skoro nie jesteśmy w stanie go zmienić.

moje pytanie : jak można zmienić krzywdzace ludzi prawo, jesli władni to
      uczynić, mają złą wolę.

• Gość: czyzunia Re: Mam pytanie do plopli i ayrana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:50
        lepperki jako chyba jedyne mówią o bandtytyzmie- okupowaniu przez rz-plitą
        iraku.
      • Gość: krakus a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:03
        „Jak można zmienić krzywdzące ludzi prawo, jeśli władni to uczynić, mają złą
        wolę”?
        Przecież to takie proste - należy uczynić władnych bezwładnymi. Wtedy prawo
        się naprawi, centrum skrzywi, lewo się wyprostuje, a ludzie zadowolą.
        • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:07
          Gość portalu: krakus napisał(a):

> „Jak można zmienić krzywdzące ludzi prawo, jeśli władni to uczynić, mają
          > złą
          > wolę”?
          > Przecież to takie proste - należy uczynić władnych bezwładnymi. Wtedy prawo
          > się naprawi, centrum skrzywi, lewo się wyprostuje, a ludzie zadowolą.

Czy Lis o tym nie wiedział?
          Czymś kierował sie Lis zadajac to pytanie. Wyszedł na durnia, przynajmniej w
          moich oczach, dlaczego zadawał wiec to pytanie.Czy wiekszośc telewidzów mysli
          inaczej jak durny homo?
          • Gość: krakus Re: a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:16
            To, że ktoś w Twoich oczach wyszedł na durnia, to jeszcze o niczym nie
            świadczy. A dobre 90 procent telewidzów nawet sobie nie zdaje sprawy, że
            stanowi większość telewidzów. O radiosłuchaczach już nie wspominając.
            • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:21
              Gość portalu: krakus napisał(a):

> To, że ktoś w Twoich oczach wyszedł na durnia, to jeszcze o niczym nie
              > świadczy. A dobre 90 procent telewidzów nawet sobie nie zdaje sprawy, że
              > stanowi większość telewidzów. O radiosłuchaczach już nie wspominając.
              program ogladałem w towrzystwie kilku osób o róznej wrazliwosci na słowa.
              Wszyscy jednak , po programie zadawaki to samo pytanie, "co myślał Lis, je
              zadając" wiekszośc odpowiadała ,że nie myślał, ponieważ był pewien ,że Leppera
              owinie sobie wokół małego palca lewej nogi.
            • Gość: CZYZUNIA Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:25
              podtsawowym argumentem lisa w tym programie były jakieś rózgi i jakis limcz.
              lepperek odpowiadał całkiem rzeczowo o wydarzeniu ale lisek wracał z uporem
              osiołka.
              może nie przygotował sie do programu, licząc ze pojedzie po lepperku jak po
              łysej kobyłxce. ale trafiła kosa.
              ale zadufany lis dalej bedie jechał na swojej,przepraszam za wyrażenie
              charyzmie. i programik bedzie leciał we dól, tak inne żakow2skie, najsztuby i
              zenująca olejnik.
              czas na zmienę warty.
              • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:30
                Gość portalu: CZYZUNIA napisał(a):

> podtsawowym argumentem lisa w tym programie były jakieś rózgi i jakis limcz.
                > lepperek odpowiadał całkiem rzeczowo o wydarzeniu ale lisek wracał z uporem
                > osiołka.
                > może nie przygotował sie do programu, licząc ze pojedzie po lepperku jak po
                > łysej kobyłxce. ale trafiła kosa.
                > ale zadufany lis dalej bedie jechał na swojej,przepraszam za wyrażenie
                > charyzmie. i programik bedzie leciał we dól, tak inne żakow2skie, najsztuby i
                > zenująca olejnik.
                > czas na zmienę warty.

Z tym zgoda.Czas na zmiane warty!.
                Ale jak tej zmiany dokonać ?

• Gość: czyzunia Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:33
                  i czas na zmianę warty nie tylko w przekaziorach, ale w całym zyciu rz-plitej.
                  niestety sami wybraliśmy sobie ustrojstwo, gdzie 5% ma wszystko, 20% ma duzo
                  ale to ci co robia na te 5 %, a pozostałe 75 proc. to śmiecie. mięsko armatnio-
                  produkcyjne.
                  ŻADNE WYBORY TEGO NIE ZMIENIĄ.
                  • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:40
                    Przez długie, długie lata.Też zgoda.
                    Pozostają przełomy rewolucyjne .Siłowe.Skąd siła.Naród nie zorganizowany tylko
                    wkurzony, bez poparcia z zewnątrz żadna "lniana rewolucja" się nie
                    powiedzie.Chyba żeby zrobić przegrana rewolucje i w ten sposób zmusic
                    rządzących do przyspieszenia budowy rzeczywistych( działajacych) mechanizmów
                    państwa demokratycznego.
              • Gość: krakus Re: a ja mogę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:32
                Tu bym się nawet i zgodził, tylko skąd tych nowych wartowników wziąć? Wy już
                jesteście zajęci w Forum, a toruńska Sorbona jeszcze w powijakach.
                • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:40
                  :)
                  • Gość: czyzunia Re: a ja mogę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:42
                    jakby na prezia to służę swoja osobą. mogę co m mi tam poświęcę się.
                    • homosovieticus Re: a ja mogę? 21.01.05, 18:44
                      :(
                      • imagistyk Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 19:39
                        Lepper na dobrą sprawę to już trup polityczny.Od dawna nie wywołał żadnej zadymy,bo rolnicy go olali,a bezrobotni nie są tacy głupi,aby dać mu się wykorzystać.Dopiero jakaś nieprzemyślana akcja polityków mogłaby go ożywić.A na to nie zanosi się .Moim zdaniem Lis nigdy nie mial zbyt wiele do powiedzenia od siebie.Jest narcyzem i byc może robi wrażenie na paniach pomiędzy 100-ką a śmiercią.
                        • czyzunia Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 19:47
                          Tego typu trupkmi jest coś 450 z 460 wybrańców narodu. a i tak po następnych
                          wyborach pozostanie ich co najmniej 300. i nic na to nie poradzimy.

GDYBY WYBORY MIAŁY COŚ ZMIENIĆ-ZAKAZANO BY ICH.
                          • czyzunia Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:05
                            a teraz przew.komisji wybrano niejakiego dobrosza.ot gwiazda paralamentarna.
                            • p.smerf Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:20
                              Ostrożnie z tym panem. Dzisiaj przemawiał w Sejmie na temat polskiej polityki
                              zagranicznej i prawie wypowiedział wojnę Niemcom i Francji.
                              • czyzunia Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:22
                                ale bardzo be jest lepperek.
                                • p.smerf Re: Ożywiacie TRUPA ! 21.01.05, 21:33
                                  > ale bardzo be jest lepperek.

Jasne. My w zimie nie lubimy opalonych!
      • Gość: Jagnieszka Siłom i godnościom osobistom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:08
        Przedwczoraj tę receptę podał w TVPolonia pan Kobuszewski i to było genialne!
        Odpowiadając zaś serio, konkluzywnie i skondensowanie na Pana kwestię: widzę
        dwa sposoby. Pierwszy, teoretycznie możliwy, ale bardzo trudny, to ożywić
        obywateli wokół jakiejś bardzo konkretnej i zrozumiałej idei, twardego pomysłu,
        na palcach pokazanej jasnej perspektywy, która w konsekwencjach musi zaowocować
        oczekiwaną zmianą prawa. Przypuszczam, że w moim państwie takim hasłem może
        dziś być chyba tylko większościowa ordynacja wyborcza.
        Drugim wyjściem jest niestety klasyczna rewolucja, a tercjum nondatur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka