Gość: zem IP: *.stacje.agora.pl 30.05.02, 16:38 Prof. Swida-Ziemba napisala w GW, ze studenci i uczniowie sa nietolerancyjna, bardziej nietolerancyjni niz pokolenie rodzicow i inne grupy zawodowe. Czujesz sie taki nietolerancyjny, bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pipin-2 Re: młodzi nietolerancyjni IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.05.02, 16:39 Tej kurwie Wojtyle jak przyjedzie w sierpniu to powiedz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: młodzi nietolerancyjni IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 18:36 Oj tak młodzi są nietolerancyjni a najbardziej nietolerancyjni są oni wobec kościoła RM biskupów oraz patriotów konserwatystów i ludzi starszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedestri Re: młodzi nietolerancyjni IP: *.mtnet.com.pl 31.05.02, 19:51 Większość młodych ludzi jest tak głupia, że nawet nie wie co oznacza bycie nietolerancyjnym. Poza tym cała ta nietolerancyjność to pusta poza. Daleko np. młodym ludziom do bezinteresownego, soczystego , misyjnego, często katolickiego antysemityzmu starszych. Chociaż... usiłują antysemityzm odgrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: młodzi nietolerancyjni IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.05.02, 21:08 Gość portalu: pedestri napisał(a): > młodym ludziom do bezinteresownego, soczystego , misyjnego, często katolickiego > > antysemityzmu starszych. Chociaż... usiłują antysemityzm odgrywać. Nie gadaj, w czym jak w czym ale akurat w antysemityźmie to ja jestem dobry. Wyssałem go z mlekiem matki. Ponadto jestem antysemitą 'z mianowania', więc mam w tym fachu wszelkie kwalifikacje. A stary nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś