jaslon 05.02.05, 12:01 Co powiecie na zachowanie Celińskiego. Proszę abstrahujcie od całej sytuacji politycznej i nawarstwień. Jak oceniacie zachowanie Celińskiego pod koniec przesłuchania Strzeleckiego przez Giertycha (11.55)? JA Slon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 12:04 jaslon napisał: > Co powiecie na zachowanie Celińskiego. Proszę abstrahujcie od całej sytuacji > politycznej i nawarstwień. > > Jak oceniacie zachowanie Celińskiego pod koniec przesłuchania Strzeleckiego > przez Giertycha (11.55)? A co zrobił? > JA Slon Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 17:40 Oceniam go jako tzw. agenta wpływu , który za wszelką cenę stara się udowodnić,nam maluczkim Polaczkom, że najlepsze interesy robi się z Rosjanami i nie potrzebna jest nam żadna alternatywa , a wogóle na alternatywę dla wyłącznych interesów z Rosją nas Polaków nie stać ! czyli prościej mówiąc, praleczkę z tzw. mediów publicznych!!!! Jak każdy wykonuje zlecone mu zadanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 19:20 dobrze Miodowicz powiedział, że wstał lewą nogą, Celiński-kolejny kretyn wśród "ałtorytetów" GW Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 19:28 qwww napisał: > dobrze Miodowicz powiedział, że wstał lewą nogą, Celiński-kolejny kretyn > wśród "ałtorytetów" GW Ale w końcu co zrobił??? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 19:39 kataryna.kataryna napisała: > Ale w końcu co zrobił??? Może chodzi o to? "Podczas przesłuchania pytania do świadka, zadawane przez Romana Giertycha (LPR) wywołały reakcję Andrzeja Celińskiego (SdPl). Zarzucił on Giertychowi, że pytając świadka nie chce uzyskać odpowiedzi, a tylko polityczny efekt. Według posła Socjaldemokracji, Giertych przerywa świadkowi odpowiedź zadając następne pytania, w których zawiera odpowiedź. W tej sytuacji Giertych prosił o interwencję przewodniczącego komisji Józefa Gruszkę (PSL), by ten umożliwił mu dalsze zadawanie pytań. Powiedział też, że zachowaniem Celińskiego powinno zająć się prezydium komisji. Celiński oświadczył: "Jeśli pan zdobędzie władzę i pozbawi ten kraj prawa, to będzie pan robił, co się panu żywnie podoba. Mam nadzieję, że pan tego kraju nie podbije, mam nadzieję, że ten kraj się przed panem obroni. Że w tym kraju ta epoka jest zamknięta, panie Giertych"." info.onet.pl/1049267,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 19:42 Giertych przesłuchiwał i zakpił (?) z przesłuchiwanego, że zapewne tego też nie pamięta. Spotkało się to z furiackim atakiem Celińskiego, który swoją kwestię wielokrotnie powtarzał, mimo że przewodniczący wielokrotnie odbierał mu głos. Wygląda to na zaprogramowany atak pod każdym pretekstem. Czyli komuchokracja stawia na skupienie dawnych zwolenników PZPR pod hasłem "bójcie się". Niestety ze szkodą dla Polski. (Naprawdę nie jestem zwolennikiem LPR i Giertycha!) JA Slon Odpowiedz Link Zgłoś
ludik Re: Komisja ORLEN-owska - Celiński 05.02.05, 22:55 > Co powiecie na zachowanie Celińskiego. Proszę abstrahujcie od całej sytuacji > politycznej i nawarstwień. Cóż tu mówić, po prostu się ośmiesza i to od dłuższego czasu. Prubuje zmanipulować opinię publiczną. A może jest umoczony ? Odpowiedz Link Zgłoś