loppe Re: Belka: to jest moja teczka, mam w niej jabłko 22.06.05, 13:24 Premier jest bardzo sympatycznym i inteligetnym człowiekiem. I słusznie - teczka esbecka nie jest - bywa - teczką X czy Y, lecz esbeka który ją tworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:34 .."doktorze" tak się nie mówi do "pacjenta", nie przystoi! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:39 ligorta napisał: > .."doktorze" tak się nie mówi do "pacjenta", nie przystoi! Totez to nie bylo do ciebie ligorta. Odpowiedz Link Zgłoś
januszg5 Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:50 Nie daj się zgnoić głównemu donosicielowi RP. Specjaljnością Giertycha jest potwarz, oszczerstwo, insynuacja i kablowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:27 Tak jest! Kłamstwo przed komisją sejmową to kpina z prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Byly wspolpracownik polskiego gestapo, Belka, 22.06.05, 17:04 stwierdza, ze prawo polskie jest kpina. On ma calkowiecie racje. Jest kpina, ze agent bezpieki jest premierem, kiedy Polacy nie chcacy godzic sie na wspolprace z polskim gestapo byli karani i szykanowani na wszystkie mozliwe sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
gegi Paranoja polskiej sceny politycznej 22.06.05, 13:27 To co się od jakiegoś czasu dzieje na polskiej scenie politycznej można łagodnie określić paranoją. Szanowny pan Giertych i spółka zamiast wyjaśniać sprawę Orlenu urządzają polowanie na premiera i prezydenta. Tak naprawdę to jest mało interesujące i nic nie wnosi tylko jeszcze bardziej kreuje Polskę jako "prowincję polityczną" gdzie każdy na każdego stara się znaleźć kwity. Proponuję współpracę i prawdziwe działanie na rzecz Polski, wiem że jest to utopijna wizja, no ale cóż ja jako przedstawiciel młodego pokolenia Polaków chciałbym, żeby Polska była krajem normalnym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Gratulacje Premierze Belka za postawę! 22.06.05, 13:28 Tak Panie Premierze - dopiero giertychy-macierewicze,a teraz dołączył do nich ze swym apelem Tusk,żądając Pana dymisji by mieli radość z dymisji - POLSKA Pana nadal potrzebuje,Pańskiego profesjonalizmu i Pańskiego uznania na salonach światowej polityki.Serdecznie Pana Pozdrawiam.Sam zaraz zjem jabłko,bo narobił mi Pan i słusznie apetytu na ten nasz typowo polski zankomity produkt.Jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Gratulacje Premierze Belka za postawę! 22.06.05, 13:32 tadeuszosinski48 napisał: > Tak Panie Premierze - dopiero giertychy-macierewicze,a teraz dołączył do nich > ze swym apelem Tusk,żądając Pana dymisji by mieli radość z dymisji - POLSKA > Pana nadal potrzebuje,Pańskiego profesjonalizmu i Pańskiego uznania na salonach > światowej polityki.Serdecznie Pana Pozdrawiam.Sam zaraz zjem jabłko,bo narobił > mi Pan i słusznie apetytu na ten nasz typowo polski zankomity produkt.Jabłka. > odp > jabłko zrowa rzecz zwłaszcza na trawienie,smacznego > pozaty uczucia zaciemniają rozum Odpowiedz Link Zgłoś
pan.to.nima faqu do premiera? 22.06.05, 13:31 Tak trzymaj (i) faqu! Sam se ksywe wymysliles, czy ci dali z rozdzielnika? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: faqu do premiera? 22.06.05, 13:32 pan.to.nima napisała: > Tak trzymaj (i) faqu! > > Sam se ksywe wymysliles, czy ci dali z rozdzielnika? lepiej pomysl o swojej Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:42 i rozsądku. A gdyby tak Giertycho/Maciarewiczów/Wildsteinów i innych nawiedzonych zamknąć na kilka lat w IPN i niech tam sobie buszują. Sami tego chcą. Dać im wszystko co potrzebne lustratorom i niech sobie robią dobrze skoro wedle nich to taka ważna sprawa. Myślę że zasługują na poważne potraktowanie i pomoc w realizacji swoich wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:43 lks17 napisał: > i rozsądku. A gdyby tak Giertycho/Maciarewiczów/Wildsteinów i innych > nawiedzonych zamknąć na kilka lat w IPN i niech tam sobie buszują. Sami tego > chcą. Komisji Michnika wystarczyły 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Znowu grupka czerwonych szczekadełek 22.06.05, 13:54 Aż miło patrzeć jak was śmiecie skręca i zalewa ! Grubek kreski koniec szybki. Przyjdzie więc kryska na Matyska. Na pohybel władzy ludowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.to.nima Re: Znowu grupka czerwonych szczekadełek 22.06.05, 14:11 Zauwaz lucyperku, ze ta gruba kreska urosla do rozmiarow Belki Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:56 Brawo Belka! Niech sie jeszcze Belka odczepi od PD-alow i Bochniarz i nadal nabija sie z prawicowej kanalii w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Facet ma jaja.. W przeciwienstwie do dziennikarzy 22.06.05, 14:15 "To jest moja teczka, mam w niej jabłko, które zaraz zjem. Natomiast tamto, to nie jest żadna moja teczka, tylko to jest teczka SB-cka, w której gromadzono materiały na mój temat" - dodał premier i zaczął jeść jabłko. Tu widac roznice miedzy profesorem a magistrem ktory dostal po znajomosci prace w jakiejs redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Nie, to się nazywa buta i arogancja 22.06.05, 14:36 bo w końcu komuniści to awangarda klasy robotniczej, nadbudowa, której reszta pospólstwa ma czyścić buty. Wię butny beton nie będzie rozmawiał z pierwszym lepszym parchem, co najwyżej z pierwym siekrietariem. Na pohybel władzy ludowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Buta i arogancja to zachowanie giertycha 22.06.05, 15:16 Bedac synalkiem osoby co wspolpracowala z jaruzelskim i to dobrowqolnie i na najwyzszym szczeblu a zarazem ganiajac i wszedzie szukajac agentow PRL nie jest sie nawet smiesznym. A ze dziennikarze wciagaja sie w taka gre to swiadczy o poziomie tych dziennikarzy. A belka ma jaja by z tych smiesznych ludzi sobie zartowac bo taki dziennikarz zamiast belka powinien sie zajac zachowaniem giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Nie jestem klakierem Giertycha 22.06.05, 15:25 Ale Koń zadał proste i precyzyjne pytanie, na które odpowiedź mogła byc tylko "tak" lub "nie". Premier bezczelnie skłamał, a teraz kpi sobie z wszystkich bo na tym właśnie polega czerwona buta zgodna zasadą "skocz mi na ch...". Jak widac rzeczywiście możemy mu skoczyć i to właśnie świadczy o bananowości tego państewka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Czyli jednak Belak mówil prawdę 22.06.05, 15:44 lucyperek2 napisał: > Ale Koń zadał proste i precyzyjne pytanie, na które odpowiedź mogła byc tylko > "tak" lub "nie" I w myśl procedur lustracyjnych, które Belka przeszedł, odpowiedź na to pytanie brzmiała "nie". Giertch zapytał się coś w rodzaju "czy podpisał pan dokument o współpracy z słuzbami". Nie, nie podpisał - podpisał tylko instrukcje wyjazdową. Odpowiednie instytucje prawne uznały w swoim czasie, że nie oznacza to współpracy. Koniec. kropka. Za to haniebne przestępstwo Giertych powinien iść przed Trybunał Stanu, za działalność na szkodę Państwa Polskiego! Powinien też być oddwołany z komisji za kwestionowanie prawomocnych wyroków sądu, razem z Macierewiczem zresztą. To działanie na szkodę Państwa, najpewniej z inspiracji służb specjalnych Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 14:32 Panie Premierze ma pan racje .Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Belka - zamknij ten kłamliwy ryj !!!!! 22.06.05, 14:57 jak kłamie ktoś z prawicy to jest wielce naganne , ale jak kłamie ktoś z sld czy od "frasyniuczków" to jest ok . Wiarygodnośc kwacha i spruchniałej belki zadna , a nawet jeszcze mniej !!!!! "SPIEPRZAJ DZIADU !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: do premiera Belki... 22.06.05, 14:59 ....cała polska polityka to kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Belka jest juz trupem 22.06.05, 15:26 W polityce jest skonczony. Niebawem wyjedzie z Polski na jakas intratna synekure i wiecej o nim nie uslyszymy, no chyba ze przy okazji wyjasniania jakiejs afery gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur gniew Marka Belki: 22.06.05, 15:49 NIE MACIE PRAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM PROFESOREM NAUK EKONOMICZNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Belka nie rżnij głupa ! 22.06.05, 16:12 Cała Polska (którą to interesuje) wie, DLACZEGO Giertych żąda dymisji Belki. Można się z tym oczywiście nie zgadzać i ja sam (choć Belki nie lubię) byłbym skłonny zgodzić się, że żądanie dymisji premiera na 3 miesiące przed wyborami, za jedną nieprawdziwą odpowiedź na komisji sejmowej jest przesadą. Ale kiedy słyszę i czytam, jak Belka broni się NIE przed tymi zarzutami, które mu Giertych postawił, to widzę, że traktuje on swoich słuchaczy i czytelników jak idiotów. Korwin-Mikke nazywał to "rżnięciem głupa". Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Kulisy działań przeciwko Radiu Maryja ... 22.06.05, 16:53 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050622&id=po01.txt .... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jak to robią wrogowie Kościoła 22.06.05, 16:55 www.naszdz_USUN_TO_iennik.pl/index.php? typ=po&dat=20050622&id=po01.txt .... Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 23.06.05, 13:03 Z Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś