Dodaj do ulubionych

Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa

22.06.05, 13:09
Tak trzymaj Mr Belka!
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Belka: to jest moja teczka, mam w niej jabłko 22.06.05, 13:24
      Premier jest bardzo sympatycznym i inteligetnym człowiekiem. I słusznie -
      teczka esbecka nie jest - bywa - teczką X czy Y, lecz esbeka który ją tworzył.
      • dr.kidler Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:28
        • ligorta Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:34
          .."doktorze" tak się nie mówi do "pacjenta", nie przystoi!
          • dr.kidler Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:39
            ligorta napisał:

> .."doktorze" tak się nie mówi do "pacjenta", nie przystoi!

Totez to nie bylo do ciebie ligorta.
        • januszg5 Re: Belka - osrałes SB, osraj Giertycha! 22.06.05, 13:50
          Nie daj się zgnoić głównemu donosicielowi RP. Specjaljnością Giertycha jest
          potwarz, oszczerstwo, insynuacja i kablowanie.
    • t-800 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:27
      Tak jest! Kłamstwo przed komisją sejmową to kpina z prawa.
      • fritz.fritz Byly wspolpracownik polskiego gestapo, Belka, 22.06.05, 17:04
        stwierdza, ze prawo polskie jest kpina.

On ma calkowiecie racje.

Jest kpina, ze agent bezpieki jest premierem, kiedy Polacy nie chcacy godzic
        sie na wspolprace z polskim gestapo byli karani i szykanowani na wszystkie
        mozliwe sposoby.

• gegi Paranoja polskiej sceny politycznej 22.06.05, 13:27
      To co się od jakiegoś czasu dzieje na polskiej scenie politycznej można
      łagodnie określić paranoją. Szanowny pan Giertych i spółka zamiast wyjaśniać
      sprawę Orlenu urządzają polowanie na premiera i prezydenta. Tak naprawdę to
      jest mało interesujące i nic nie wnosi tylko jeszcze bardziej kreuje Polskę
      jako "prowincję polityczną" gdzie każdy na każdego stara się znaleźć kwity.
      Proponuję współpracę i prawdziwe działanie na rzecz Polski, wiem że jest to
      utopijna wizja, no ale cóż ja jako przedstawiciel młodego pokolenia Polaków
      chciałbym, żeby Polska była krajem normalnym. Pozdrawiam.
    • tadeuszosinski48 Gratulacje Premierze Belka za postawę! 22.06.05, 13:28
      Tak Panie Premierze - dopiero giertychy-macierewicze,a teraz dołączył do nich
      ze swym apelem Tusk,żądając Pana dymisji by mieli radość z dymisji - POLSKA
      Pana nadal potrzebuje,Pańskiego profesjonalizmu i Pańskiego uznania na salonach
      światowej polityki.Serdecznie Pana Pozdrawiam.Sam zaraz zjem jabłko,bo narobił
      mi Pan i słusznie apetytu na ten nasz typowo polski zankomity produkt.Jabłka.
      • ligorta Re: Gratulacje Premierze Belka za postawę! 22.06.05, 13:32
        tadeuszosinski48 napisał:

> Tak Panie Premierze - dopiero giertychy-macierewicze,a teraz dołączył do nich
        > ze swym apelem Tusk,żądając Pana dymisji by mieli radość z dymisji - POLSKA
        > Pana nadal potrzebuje,Pańskiego profesjonalizmu i Pańskiego uznania na
        salonach
        > światowej polityki.Serdecznie Pana Pozdrawiam.Sam zaraz zjem jabłko,bo
        narobił
        > mi Pan i słusznie apetytu na ten nasz typowo polski zankomity produkt.Jabłka.
        > odp
        > jabłko zrowa rzecz zwłaszcza na trawienie,smacznego
        > pozaty uczucia zaciemniają rozum
    • pan.to.nima faqu do premiera? 22.06.05, 13:31
      Tak trzymaj (i) faqu!

Sam se ksywe wymysliles, czy ci dali z rozdzielnika?
      • dr.kidler Re: faqu do premiera? 22.06.05, 13:32
        pan.to.nima napisała:

> Tak trzymaj (i) faqu!
        >
        > Sam se ksywe wymysliles, czy ci dali z rozdzielnika?

lepiej pomysl o swojej
        • pan.to.nima faqu dr. Kidder 22.06.05, 13:45
          • dr.kidler Szczesc Boze 22.06.05, 13:50
    • lks17 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:42
      i rozsądku. A gdyby tak Giertycho/Maciarewiczów/Wildsteinów i innych
      nawiedzonych zamknąć na kilka lat w IPN i niech tam sobie buszują. Sami tego
      chcą. Dać im wszystko co potrzebne lustratorom i niech sobie robią dobrze skoro
      wedle nich to taka ważna sprawa.
      Myślę że zasługują na poważne potraktowanie i pomoc w realizacji swoich wizji.
      • t-800 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:43
        lks17 napisał:

> i rozsądku. A gdyby tak Giertycho/Maciarewiczów/Wildsteinów i innych
        > nawiedzonych zamknąć na kilka lat w IPN i niech tam sobie buszują. Sami tego
        > chcą.

Komisji Michnika wystarczyły 2 miesiące.
    • jethrox Teczkomania - skutecznie. dr. B. Folder tel. 999 22.06.05, 13:49
    • lucyperek2 Znowu grupka czerwonych szczekadełek 22.06.05, 13:54
      Aż miło patrzeć jak was śmiecie skręca i zalewa ! Grubek kreski koniec szybki.
      Przyjdzie więc kryska na Matyska.

Na pohybel władzy ludowej !
      • pan.to.nima Re: Znowu grupka czerwonych szczekadełek 22.06.05, 14:11

Zauwaz lucyperku, ze ta gruba kreska urosla

do rozmiarow Belki

• obcy444 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 13:56
      Brawo Belka!
      Niech sie jeszcze Belka odczepi od PD-alow i Bochniarz i nadal nabija sie z
      prawicowej kanalii w Sejmie.
    • superkulfon Facet ma jaja.. W przeciwienstwie do dziennikarzy 22.06.05, 14:15
      "To jest moja teczka, mam w niej jabłko, które zaraz zjem. Natomiast tamto, to
      nie jest żadna moja teczka, tylko to jest teczka SB-cka, w której gromadzono
      materiały na mój temat" - dodał premier i zaczął jeść jabłko.

Tu widac roznice miedzy profesorem a magistrem ktory dostal po znajomosci prace
      w jakiejs redakcji
      • lucyperek2 Nie, to się nazywa buta i arogancja 22.06.05, 14:36
        bo w końcu komuniści to awangarda klasy robotniczej, nadbudowa, której reszta
        pospólstwa ma czyścić buty. Wię butny beton nie będzie rozmawiał z pierwszym
        lepszym parchem, co najwyżej z pierwym siekrietariem.

Na pohybel władzy ludowej !
        • superkulfon Buta i arogancja to zachowanie giertycha 22.06.05, 15:16
          Bedac synalkiem osoby co wspolpracowala z jaruzelskim i to dobrowqolnie i na
          najwyzszym szczeblu a zarazem ganiajac i wszedzie szukajac agentow PRL nie jest
          sie nawet smiesznym. A ze dziennikarze wciagaja sie w taka gre to swiadczy o
          poziomie tych dziennikarzy. A belka ma jaja by z tych smiesznych ludzi sobie
          zartowac bo taki dziennikarz zamiast belka powinien sie zajac zachowaniem
          giertycha
          • lucyperek2 Nie jestem klakierem Giertycha 22.06.05, 15:25
            Ale Koń zadał proste i precyzyjne pytanie, na które odpowiedź mogła byc tylko
            "tak" lub "nie". Premier bezczelnie skłamał, a teraz kpi sobie z wszystkich bo
            na tym właśnie polega czerwona buta zgodna zasadą "skocz mi na ch...". Jak widac
            rzeczywiście możemy mu skoczyć i to właśnie świadczy o bananowości tego państewka.
            • dziecina.betlejemska Czyli jednak Belak mówil prawdę 22.06.05, 15:44
              lucyperek2 napisał:

> Ale Koń zadał proste i precyzyjne pytanie, na które odpowiedź mogła byc tylko
              > "tak" lub "nie"

I w myśl procedur lustracyjnych, które Belka przeszedł, odpowiedź na to pytanie brzmiała "nie".

Giertch zapytał się coś w rodzaju "czy podpisał pan dokument o współpracy z słuzbami".
              Nie, nie podpisał - podpisał tylko instrukcje wyjazdową. Odpowiednie instytucje prawne uznały w swoim czasie, że nie oznacza to współpracy.
              Koniec. kropka.
              Za to haniebne przestępstwo Giertych powinien iść przed Trybunał Stanu, za działalność na szkodę Państwa Polskiego! Powinien też być oddwołany z komisji za kwestionowanie prawomocnych wyroków sądu, razem z Macierewiczem zresztą. To działanie na szkodę Państwa, najpewniej z inspiracji służb specjalnych Rosji.
    • rojek40 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 22.06.05, 14:32
      Panie Premierze ma pan racje .Tak trzymac!
    • brynk Belka - zamknij ten kłamliwy ryj !!!!! 22.06.05, 14:57
      jak kłamie ktoś z prawicy to jest wielce naganne , ale jak kłamie ktoś z sld
      czy od "frasyniuczków" to jest ok . Wiarygodnośc kwacha i spruchniałej belki
      zadna , a nawet jeszcze mniej !!!!! "SPIEPRZAJ DZIADU !!!!!!
    • ligorta Re: do premiera Belki... 22.06.05, 14:59
      ....cała polska polityka to kpina!
    • ossey Re: Jak zwykle rznie glupa. 22.06.05, 15:03
      Zreszto nie ma wyjscia.
    • michal00 Re: Belka jest juz trupem 22.06.05, 15:26
      W polityce jest skonczony. Niebawem wyjedzie z Polski na jakas intratna
      synekure i wiecej o nim nie uslyszymy, no chyba ze przy okazji wyjasniania
      jakiejs afery gospodarczej.
    • zigzaur gniew Marka Belki: 22.06.05, 15:49
      NIE MACIE PRAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTEM PROFESOREM NAUK EKONOMICZNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • indris Belka nie rżnij głupa ! 22.06.05, 16:12
      Cała Polska (którą to interesuje) wie, DLACZEGO Giertych żąda dymisji Belki.
      Można się z tym oczywiście nie zgadzać i ja sam (choć Belki nie lubię) byłbym
      skłonny zgodzić się, że żądanie dymisji premiera na 3 miesiące przed wyborami,
      za jedną nieprawdziwą odpowiedź na komisji sejmowej jest przesadą. Ale kiedy
      słyszę i czytam, jak Belka broni się NIE przed tymi zarzutami, które mu
      Giertych postawił, to widzę, że traktuje on swoich słuchaczy i czytelników jak
      idiotów. Korwin-Mikke nazywał to "rżnięciem głupa".
    • niestaly_czytelnik Kulisy działań przeciwko Radiu Maryja ... 22.06.05, 16:53
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050622&id=po01.txt ....
    • niestaly_czytelnik Jak to robią wrogowie Kościoła 22.06.05, 16:55

www.naszdz_USUN_TO_iennik.pl/index.php?
      typ=po&dat=20050622&id=po01.txt ....
    • douglasmclloyd W Polsce rzadzi prawo piesci panie Belka (n/t) 22.06.05, 17:10
    • pro.filutek1 Re: Belka: całość tej sprawy to kpina z prawa 23.06.05, 13:03
      Z Prawa i Sprawiedliwości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka