dankowalski 01.07.05, 16:45 czy PO po wyborach wejdzie w koalicję z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:47 tak, jeszcze z samoobroną i popłuczynami SLD. wtedy będzie prawdziwie mocna większość! Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy 01.07.05, 20:47 Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy będą pić wódkę proszę o następne propozycje :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy 01.07.05, 20:58 to ja dołączam Polską Partię Przyjaciół Piwa :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:48 Nie ważne jaka będzie koalicja, bo i tak pewnie szybko pieprznie. A jak ta koalicja wytrzyma, to pewnie Polska nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:52 Pandada trzeba cię będzie prześwietlić,bo tylko agent Putina tak żle może życzyć Polsce.Nie napiszę Ojczyżnie,bo ty zapewne masz inną. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:33 Tu nie chodzi o znajdowanie patriotów których jest wielu,ale o zdemaskowanie i unicestwienie tych obywateli co gardzą Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:37 ależ kto tu gardzi Polską? np ja gardzę polską sceną polityczną, która powinna być wymieniona w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:51 Scenę polityczną mamy taką na jaką zasługujemy.Polacy nie są ani gorsi ani lepsi niż wybrani przez nich politycy.Jeżeli uważasz się za lepszego od swoich rodaków to znaczy,że rządzi tobą pycha przed którą ksiądz przetrzega w każdym kazaniu.Nie mając szacunku dla innych ludzi nie szanujesz siebie.Nie myśl,że chowając się za ekran monitora ukryjesz swój charakter w życiu.Przyjdzie czas,że zostaniesz zdemaskowany zapłacić za nikczemne uczucia wobec innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:01 to Twoja standardowa wypowiedź, którą tylko kopiujesz komu popadnie? bo z tego co wiem, jestem kobietą:))) nikt nie mówi o byciu lepszym, czy gorszym. nie uważam nikogo za gorszego od siebie, a pycha jest czymś, czego wystrzegam się jak ognia. a na msze nie chodzę i księży nie słucham, tak czy owak :))) ale niestety, nie da się ukryć, niektóre zachowania innych, mówię, rzecz jasna o tych, które godzą w innych ludzi (vide politycy) powodują, że w moich oczach nie zasługują oni na szacunek. to chyba dość proste i oczywiste? nikt nie powiedział, że muszę szanować wszystkich za wszystko, ale cóż, nie Ty jesteś od oceniania mnie i moich uczuć do innych. btw chyba cała sie nie zmieszczę za ekran monitora:))) chociażbym bardzo chciała, panie kaznodziejo! pozdrawiam i więcej dystansu życze. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:21 Zarzut,że moja wypowiedż jest kopią poprzednio napisanej jest na tyle prawdziwa co robaczywy prawdziwek. Co do istoty sporu to nie wiem jaką wyznajesz moralność wobec zadeklarowanego bezbożnictwa,ale brak szacunku i uczucie pogardy do polityków którzy przecież są ludżmi jest oznaką dna moralnego do którego ja i przytłaczająca liczba uczciwych ludzi nie schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:26 piękne :)))))))))) za to Ty prezentujesz wzorowy wręcz szacunek i tolerancję dla innych :))))))))) nie kontynuujmy już tej degrengolady, chyba, że chcesz, żebym udusiła się ze śmiechu :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:37 Pogardzaj dalej ludżmi i śmiej się z nich.Ja nie będę brał w tym udziału. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ach to znowy ty "borbalku-obsesjo"!! ;))) 02.07.05, 11:32 henryk.log 26.06.2005 17:16 + odpowiedz Borbalku!! - jeśli potrzebujesz "chłopa" lub "kobiety"? - szukaj ich w "realu".!! Z przykrością ci "odmawiam", jestem od 30-lat zajęty!! ("piepsz się sam" borbalku":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: do doradcy 01.07.05, 17:22 Zbliżają się czasy ,ze to logowanie będzie jedyną ochroną przed ciąganiem po sądach internautów.Pogadamy za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Po+PIS+LPR 01.07.05, 17:39 Logowanie będzie raczej dowodem do postawienia przed sądem nikczemnych i nieodpowiedzialnych internautów,których tu na Forum nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: do doradcy 01.07.05, 18:06 nitka34 napisała: > Zbliżają się czasy ,ze to logowanie będzie jedyną ochroną przed ciąganiem po > sądach internautów. A od kiedy to logowanie daje ochronę przed sądem? Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 do nitki....??? 01.07.05, 18:57 Oczywiscie masz rację. Zbliżają się czasy, że komuniści pojadą tam gdzie ich miejsce....Pogadamy za rok??? No nie wiem bo nie wiem kim jesteś a z anonimami i numerami z laboratorium genetycznego nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Niech się dzieje wola nieba ... 01.07.05, 18:28 ... z nią się zawsze zgadzać trzeba. N'est-ce pas? Prezydent Cimoszewicz, koalicja PO/LPR! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrzebny 01.07.05, 18:38 nam Kwach-bis. Ty jednak zle zyczysz Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 18:55 Salut Michał, long time no see and no chat! Polsce życzę jak najlepiej, tyle że w stosunku do Polski jestem o 15-20 lat do przodu i nie popadam w rozmaite błędy, z jakimi Wy się wciąż borykacie. Może dlatego niektóre moje prognozy są trafne, a moja życzliwość niektórym wydaje się okrutna. Linia podziału Solidarność-PZPR stała się nieaktualna, istnieją już inne podział. Niewielu Polaków to jak na razie rozumie. Salutations i trzymaj się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:11 Nawet jezeli ten podzial jest nieaktualny, to kliki wywadzace sie stamtad sa jak najbardziej realne. Cimoszenko jest reprezentantem interesow tych klik i jednym z ostatnich ludzi zdolnych do walki z patologiami. To klamliwy oportunista, co jeszcze nie byloby najgorsze, ale w polaczeniu z wiernoscia starym towarzyszom wrozy Polsce jak najgorzej. Tak jak Kwach zdolny jest tylko do postaw serwilistycznych, a jego "nieugietosc" to pozor, zaslona dymna - w gruncie rzeczy ma slaby charakter. Po wygranych wyborach jego wysilki beda koncentrowaly sie zapewnieniu zachowania wplywow przepoczwarzonemu i skolowanemu SLD. W polityce zagranicznej jest synem Kwacha. Nie stworzy zadnej nowej lewicy, bo mentalnie dalej jest pezetpeerowcem i nim pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:16 "sklonowanemu" mialo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:18 A ja uważam, że wrogość między SLD a Kwaśniewskim stała się wrącz śmiertelna. W polityce zagranicznej Cimoszewiczowi jest bliżej do koncepcji millerowskiej (najmądrzejszej jaką Polska miała od 300 lat, tyle że w wykonaniu było sporo błędów), natomiast egidy kwachowego sługusa belki Cimoch nie zniósł i wycofał się z urzędu. Pozostanie on wierny SLD, to prawda. Ale rząd będzie prawicowy (z czym nb. Cimoch nie będzie miał problemu). Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:30 > A ja uważam, że wrogość między SLD a Kwaśniewskim stała się wrącz śmiertelna Zwykla klotnia w rodzinie. W obliczu zagrozenia tak czy inaczej beda musieli wspoldzialac. W przeciwnym razie kaczki ich zadepcza. Cimoszenko bedzie spinaczem. Millera moze wysla na emeryture, zeby nie bylo obciachu. Z nimi jest troche tak jak z Zydami - miedzy soba sie kloca, ale wobec obcych sa solidarni. polityce zagranicznej Cimoszewiczowi jest bliżej do koncepcji millerowskiej > (najmądrzejszej jaką Polska miała od 300 lat, tyle że w wykonaniu było sporo > błędów), Prawde mowiac nie widze zasadniczych roznic. natomiast egidy kwachowego sługusa belki Cimoch nie zniósł i wycofał > się z urzędu Kiedy sie wycofal? Mowisz o przejsciu z ministra na marszalka w tym roku. Chodzilo przeciez o lepsza pozycje startowa - marszalek jest bardziej eksponowany. Pozostanie on wierny SLD, to prawda. No wlasnie o to chodzi!! Ale rząd będzie prawicowy (z > > czym nb. Cimoch nie będzie miał problemu). Cimoch zablokuje lustracje i zmiany ustrojowe niestety. Daj sobie spokoj z Cimoszenka, z serca radze - jak nie mozesz na Kaczora to glosuj na Donalda (o ile masz prawo glosu). Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Cimoszewicz to konformista, na pohybel konformisto 01.07.05, 20:29 m i agentom. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 18:58 Aha, jestem zawziętym przeciwnikiem Kwacha i PeDecji, a Cimoszce daleko do tej sitwy. Całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:14 Cimoszce daleko do Kwacha???? Na milosc boska - co to za pomysly!!! Cimoszenko jest synem Kwacha, ktory juz w 1990 roku wystawil go na prezydenta a potem uzywal do kontrolowania Oleksego i Millera!!! Piekna Jola jest szefem komisji, a jak dobrze poskrobac, to pewnie wyjda wszystkie Ungiery, Gdule i inne ch..e. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:23 Jest w tym sporo prawdy, ale antykwaśniewski uścisk ze strony SLD okaże się silniejszy od pocałunków Kwacha. Cimoszewicz to jedyny profesjonalista, jeśli chodzi o politykę zagraniczną, w dodatku inteligentny. Natomiast szefem MSZ będzie jakiś prawicowiec. Przecież wcale nie nawołuję do głosowania na SLD w wyborach do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:35 Nie nawolujesz do glosowania na SLD do parlamentu, ale efekt bedzie podobny - prezydent ma prawo weta. Na prawicy tez znajdziesz dobrych specjalistow od polityki zagronicznej - np. Saryusz-Wolski. Kaczka tez nie jest w gruncie rzeczy taka oszolomiasta jak myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:43 Saryuszem-Wolskim zbyt mało się dotychczas interesowałem, by móc orzec, czy byłoby warto go wybierać, gdyby startował. Kaczka skompromituje Polskę i wpędzi ją w gnuśną izolację. Przez 5-10 lat będzie ona przysłowiowym brzydkim kaczątkiem, z którym ani Europa, ani USA ani Rosja nie chcą poważnie rozmawiać. Po ostatecznym zniweczeniu Pedecji siły prolustracyjne będą w Polsce tak mocne, że Cimoszewicz się im nie oprze. O ile wiem, Cimoch nie był wmieszany w afery, Kwachota nie będzie więc w stanie go szantażować. SLD znajdzie się w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:38 loquin.phd napisał: > O ile wiem, Cimoch nie był wmieszany w afery, > Kwachota nie będzie więc w stanie go szantażować. Jeśli Kaczmarek i Belka nie byli, to Cimoszewicz, który był wraz z nimi (i jeszcze m.in. Rosatim), udziałowcem pewnej dość szemranej spółki, też nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:58 o jaka spolke chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 02.07.05, 10:35 Chodzi o spółkę o wielemówiącej nazwie Business Management and Consulting. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:57 Nie doceniasz Kaczynskiego. Potrafi trzymac jezyk za zebami kiedy chce, zwlaszcza za granica. Pod koniec lat 90-tych w USA na jednym z uniwersytetow zorganizowano panel poswiecony okraglemu stolowi. Byli przedstawicele czerwonych, "S" i kosciola - Rakowski, Ciosek, bp Orszulik, bp Dabrowski Michnik, Bujak, Chrzanowski, L. Kaczynski i wielu innych. Czytajac wypowiedzi Kaczynskiego bylem zaskoczony ich oglednoscia, ktora kontrastowala ze stereotypowym wizerunkiem. Choc dawal do zrozumienia, ze wykonanie tej umowy niezbyt mu sie podoba, to wyraznie unikal atakowania kogokolwiek i wyciagania na publiczne forum polskich brudow. Trzeba brac pod uwage, ze wiekszosc bunczucznych wypowiedzi polskich politykow adresowana jest do krajowego odbiorcy, a jak przyjdzie co do czego, to i tak postepowanie trzeba bedzie dopasowac do okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:30 PO - może być - nie mam nic przeciwko ale ta reszta? Brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:40 Ale jakby zgodzili się robić za personel pomocniczy to chyba mogliby zostać przyjęci. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:43 Zwariowałeś???? Oni są nie do przyjęcia:-)))) Nawet do sprzątania toalet bym ich nie przyjęła.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:58 heh... mam nadzieje ze nie. szkoda tylko, ze bedzie musiala z pis-em :((( Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: PO+PIS+LPR 02.07.05, 13:08 Wiele jest zjawisk w naszej aktualnej atmosferze kulturalnej, które świadczą o podstępnej i słabo zakamuflowanej tendencji do zatarcia oryginalności chrześcijaństwa, a zwłaszcza podważenia wyjątkowej roli Kościoła jako powszechnego sakramentu zbawienia - pisze ks. prof. Jerzy Bajda. Odpowiedz Link Zgłoś