Dodaj do ulubionych

PO+PIS+LPR

01.07.05, 16:45
czy PO po wyborach wejdzie w koalicję z LPR?
Obserwuj wątek
    • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:47
      tak, jeszcze z samoobroną i popłuczynami SLD. wtedy będzie prawdziwie mocna większość!
      • doradca1 Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:59
        i z kim jeszcze???
        • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:01
          z mniejszością niemiecką :))
          • doradca1 Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:54
            a może tak jakieś konkrety???
            • z-zgrzyt Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy 01.07.05, 20:47
              Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy będą pić wódkę

proszę o następne propozycje :)))))))))
              • nat.ka Re: Samoobrona+PO+PIS+LPR+geje+komuchy 01.07.05, 20:58
                to ja dołączam Polską Partię Przyjaciół Piwa :))))))))))
    • pandada Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:48
      Nie ważne jaka będzie koalicja, bo i tak pewnie szybko pieprznie. A jak ta koalicja wytrzyma, to pewnie Polska nie.
      • borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:52
        Pandada trzeba cię będzie prześwietlić,bo tylko agent Putina tak żle może
        życzyć Polsce.Nie napiszę Ojczyżnie,bo ty zapewne masz inną.
        • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:55
          znalazł sie, patriota.
          • borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:33
            Tu nie chodzi o znajdowanie patriotów których jest wielu,ale o zdemaskowanie i
            unicestwienie tych obywateli co gardzą Polską.
            • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:37
              ależ kto tu gardzi Polską? np ja gardzę polską sceną polityczną, która powinna być wymieniona w 100%.
              • borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 17:51
                Scenę polityczną mamy taką na jaką zasługujemy.Polacy nie są ani gorsi ani
                lepsi niż wybrani przez nich politycy.Jeżeli uważasz się za lepszego od swoich
                rodaków to znaczy,że rządzi tobą pycha przed którą ksiądz przetrzega w każdym
                kazaniu.Nie mając szacunku dla innych ludzi nie szanujesz siebie.Nie myśl,że
                chowając się za ekran monitora ukryjesz swój charakter w życiu.Przyjdzie
                czas,że zostaniesz zdemaskowany zapłacić za nikczemne uczucia wobec innych.
                • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:01
                  to Twoja standardowa wypowiedź, którą tylko kopiujesz komu popadnie? bo z tego co wiem, jestem kobietą:)))
                  nikt nie mówi o byciu lepszym, czy gorszym. nie uważam nikogo za gorszego od siebie, a pycha jest czymś, czego wystrzegam się jak ognia. a na msze nie chodzę i księży nie słucham, tak czy owak :))) ale niestety, nie da się ukryć, niektóre zachowania innych, mówię, rzecz jasna o tych, które godzą w innych ludzi (vide politycy) powodują, że w moich oczach nie zasługują oni na szacunek. to chyba dość proste i oczywiste? nikt nie powiedział, że muszę szanować wszystkich za wszystko, ale cóż, nie Ty jesteś od oceniania mnie i moich uczuć do innych. btw chyba cała sie nie zmieszczę za ekran monitora:))) chociażbym bardzo chciała, panie kaznodziejo! pozdrawiam i więcej dystansu życze.
                  • borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:21
                    Zarzut,że moja wypowiedż jest kopią poprzednio napisanej jest na tyle prawdziwa
                    co robaczywy prawdziwek.
                    Co do istoty sporu to nie wiem jaką wyznajesz moralność wobec zadeklarowanego
                    bezbożnictwa,ale brak szacunku i uczucie pogardy do polityków którzy przecież
                    są ludżmi jest oznaką dna moralnego do którego ja i przytłaczająca liczba
                    uczciwych ludzi nie schodzi.
                    • nat.ka Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:26
                      piękne :))))))))))
                      za to Ty prezentujesz wzorowy wręcz szacunek i tolerancję dla innych :)))))))))
                      nie kontynuujmy już tej degrengolady, chyba, że chcesz, żebym udusiła się ze śmiechu :))))))))))
                      • borbali Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:37
                        Pogardzaj dalej ludżmi i śmiej się z nich.Ja nie będę brał w tym udziału.
                        Bez odbioru.
                        • henryk.log Ach to znowy ty "borbalku-obsesjo"!! ;))) 02.07.05, 11:32
                          henryk.log 26.06.2005 17:16 + odpowiedz

Borbalku!! - jeśli potrzebujesz "chłopa" lub "kobiety"? - szukaj ich w "realu".!!
                          Z przykrością ci "odmawiam", jestem od 30-lat zajęty!!
                          ("piepsz się sam" borbalku":-))
    • doradca1 Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 16:59
      A poza tym wszyscy zdrowi????
      • nitka34 Re: do doradcy 01.07.05, 17:22
        Zbliżają się czasy ,ze to logowanie będzie jedyną ochroną przed ciąganiem po
        sądach internautów.Pogadamy za rok.
        • borbali Po+PIS+LPR 01.07.05, 17:39
          Logowanie będzie raczej dowodem do postawienia przed sądem nikczemnych i
          nieodpowiedzialnych internautów,których tu na Forum nie brakuje.
        • t-800 Re: do doradcy 01.07.05, 18:06
          nitka34 napisała:

> Zbliżają się czasy ,ze to logowanie będzie jedyną ochroną przed ciąganiem po
          > sądach internautów.

A od kiedy to logowanie daje ochronę przed sądem?
          • nat.ka Re: do doradcy 01.07.05, 18:07
            też mnie to zastanawia.
        • doradca1 do nitki....??? 01.07.05, 18:57
          Oczywiscie masz rację. Zbliżają się czasy, że komuniści pojadą tam gdzie ich
          miejsce....Pogadamy za rok??? No nie wiem bo nie wiem kim jesteś a z anonimami
          i numerami z laboratorium genetycznego nie dyskutuje.
    • loquin.phd Niech się dzieje wola nieba ... 01.07.05, 18:28
      ... z nią się zawsze zgadzać trzeba. N'est-ce pas?

Prezydent Cimoszewicz, koalicja PO/LPR! :-)
      • michal00 Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrzebny 01.07.05, 18:38
        nam Kwach-bis. Ty jednak zle zyczysz Polsce.
        • loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 18:55
          Salut Michał, long time no see and no chat!

Polsce życzę jak najlepiej, tyle że w stosunku do Polski jestem o 15-20 lat do
          przodu i nie popadam w rozmaite błędy, z jakimi Wy się wciąż borykacie. Może
          dlatego niektóre moje prognozy są trafne, a moja życzliwość niektórym wydaje
          się okrutna. Linia podziału Solidarność-PZPR stała się nieaktualna, istnieją
          już inne podział. Niewielu Polaków to jak na razie rozumie.

Salutations i trzymaj się! :-)
          • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:11
            Nawet jezeli ten podzial jest nieaktualny, to kliki wywadzace sie stamtad sa
            jak najbardziej realne. Cimoszenko jest reprezentantem interesow tych klik i
            jednym z ostatnich ludzi zdolnych do walki z patologiami. To klamliwy
            oportunista, co jeszcze nie byloby najgorsze, ale w polaczeniu z wiernoscia
            starym towarzyszom wrozy Polsce jak najgorzej. Tak jak Kwach zdolny jest tylko
            do postaw serwilistycznych, a jego "nieugietosc" to pozor, zaslona dymna - w
            gruncie rzeczy ma slaby charakter. Po wygranych wyborach jego wysilki beda
            koncentrowaly sie zapewnieniu zachowania wplywow przepoczwarzonemu i
            skolowanemu SLD. W polityce zagranicznej jest synem Kwacha. Nie stworzy zadnej
            nowej lewicy, bo mentalnie dalej jest pezetpeerowcem i nim pozostanie.
            • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:16
              "sklonowanemu" mialo byc.
            • loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:18
              A ja uważam, że wrogość między SLD a Kwaśniewskim stała się wrącz śmiertelna. W
              polityce zagranicznej Cimoszewiczowi jest bliżej do koncepcji millerowskiej
              (najmądrzejszej jaką Polska miała od 300 lat, tyle że w wykonaniu było sporo
              błędów), natomiast egidy kwachowego sługusa belki Cimoch nie zniósł i wycofał
              się z urzędu. Pozostanie on wierny SLD, to prawda. Ale rząd będzie prawicowy (z
              czym nb. Cimoch nie będzie miał problemu).
              • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:30
                > A ja uważam, że wrogość między SLD a Kwaśniewskim stała się wrącz śmiertelna

Zwykla klotnia w rodzinie. W obliczu zagrozenia tak czy inaczej beda musieli
                wspoldzialac. W przeciwnym razie kaczki ich zadepcza. Cimoszenko bedzie
                spinaczem. Millera moze wysla na emeryture, zeby nie bylo obciachu. Z nimi jest
                troche tak jak z Zydami - miedzy soba sie kloca, ale wobec obcych sa solidarni.

polityce zagranicznej Cimoszewiczowi jest bliżej do koncepcji millerowskiej
                > (najmądrzejszej jaką Polska miała od 300 lat, tyle że w wykonaniu było sporo
                > błędów),

Prawde mowiac nie widze zasadniczych roznic.

natomiast egidy kwachowego sługusa belki Cimoch nie zniósł i wycofał
                > się z urzędu

Kiedy sie wycofal? Mowisz o przejsciu z ministra na marszalka w tym roku.
                Chodzilo przeciez o lepsza pozycje startowa - marszalek jest bardziej
                eksponowany.

Pozostanie on wierny SLD, to prawda.

No wlasnie o to chodzi!!

Ale rząd będzie prawicowy (z
                >
                > czym nb. Cimoch nie będzie miał problemu).

Cimoch zablokuje lustracje i zmiany ustrojowe niestety.

Daj sobie spokoj z Cimoszenka, z serca radze - jak nie mozesz na Kaczora to
                glosuj na Donalda (o ile masz prawo glosu).
            • polonic Cimoszewicz to konformista, na pohybel konformisto 01.07.05, 20:29
              m i agentom.
        • loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 18:58
          Aha, jestem zawziętym przeciwnikiem Kwacha i PeDecji, a Cimoszce daleko do tej
          sitwy. Całe szczęście.
          • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:14
            Cimoszce daleko do Kwacha???? Na milosc boska - co to za pomysly!!! Cimoszenko
            jest synem Kwacha, ktory juz w 1990 roku wystawil go na prezydenta a potem
            uzywal do kontrolowania Oleksego i Millera!!! Piekna Jola jest szefem komisji,
            a jak dobrze poskrobac, to pewnie wyjda wszystkie Ungiery, Gdule i inne ch..e.
            • loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:23
              Jest w tym sporo prawdy, ale antykwaśniewski uścisk ze strony SLD okaże się
              silniejszy od pocałunków Kwacha. Cimoszewicz to jedyny profesjonalista, jeśli
              chodzi o politykę zagraniczną, w dodatku inteligentny. Natomiast szefem MSZ
              będzie jakiś prawicowiec. Przecież wcale nie nawołuję do głosowania na SLD w
              wyborach do parlamentu.
              • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:35
                Nie nawolujesz do glosowania na SLD do parlamentu, ale efekt bedzie podobny -
                prezydent ma prawo weta. Na prawicy tez znajdziesz dobrych specjalistow od
                polityki zagronicznej - np. Saryusz-Wolski. Kaczka tez nie jest w gruncie
                rzeczy taka oszolomiasta jak myslisz.
                • loquin.phd Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 19:43
                  Saryuszem-Wolskim zbyt mało się dotychczas interesowałem, by móc orzec, czy
                  byłoby warto go wybierać, gdyby startował. Kaczka skompromituje Polskę i wpędzi
                  ją w gnuśną izolację. Przez 5-10 lat będzie ona przysłowiowym brzydkim
                  kaczątkiem, z którym ani Europa, ani USA ani Rosja nie chcą poważnie rozmawiać.

Po ostatecznym zniweczeniu Pedecji siły prolustracyjne będą w Polsce tak mocne,
                  że Cimoszewicz się im nie oprze. O ile wiem, Cimoch nie był wmieszany w afery,
                  Kwachota nie będzie więc w stanie go szantażować. SLD znajdzie się w
                  opozycji.
                  • ayran Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:38
                    loquin.phd napisał:

> O ile wiem, Cimoch nie był wmieszany w afery,
                    > Kwachota nie będzie więc w stanie go szantażować.

Jeśli Kaczmarek i Belka nie byli, to Cimoszewicz, który był wraz z nimi (i
                    jeszcze m.in. Rosatim), udziałowcem pewnej dość szemranej spółki, też nie był.

• michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:58
                      o jaka spolke chodzi?
                      • ayran Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 02.07.05, 10:35
                        Chodzi o spółkę o wielemówiącej nazwie Business Management and Consulting.
                  • michal00 Re: Cimoszenko to stara czerwona lajza. Niepotrze 01.07.05, 20:57
                    Nie doceniasz Kaczynskiego. Potrafi trzymac jezyk za zebami kiedy chce,
                    zwlaszcza za granica. Pod koniec lat 90-tych w USA na jednym z uniwersytetow
                    zorganizowano panel poswiecony okraglemu stolowi. Byli przedstawicele
                    czerwonych, "S" i kosciola - Rakowski, Ciosek, bp Orszulik, bp Dabrowski
                    Michnik, Bujak, Chrzanowski, L. Kaczynski i wielu innych. Czytajac wypowiedzi
                    Kaczynskiego bylem zaskoczony ich oglednoscia, ktora kontrastowala ze
                    stereotypowym wizerunkiem. Choc dawal do zrozumienia, ze wykonanie tej umowy
                    niezbyt mu sie podoba, to wyraznie unikal atakowania kogokolwiek i wyciagania
                    na publiczne forum polskich brudow.

Trzeba brac pod uwage, ze wiekszosc bunczucznych wypowiedzi polskich politykow
                    adresowana jest do krajowego odbiorcy, a jak przyjdzie co do czego, to i tak
                    postepowanie trzeba bedzie dopasowac do okolicznosci.
    • malaszaramysz Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:30
      PO - może być - nie mam nic przeciwko ale ta reszta? Brrrrrrrrrrr
      • borbali Re: Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:40
        Ale jakby zgodzili się robić za personel pomocniczy to chyba mogliby zostać
        przyjęci.
        • malaszaramysz Re: Nie strasz ludzi w piątek wieczorem:-))))))) 01.07.05, 18:43
          Zwariowałeś???? Oni są nie do przyjęcia:-)))) Nawet do sprzątania toalet bym
          ich nie przyjęła.:-))))
    • dziejas Re: PO+PIS+LPR 01.07.05, 18:58
      heh... mam nadzieje ze nie. szkoda tylko, ze bedzie musiala z pis-em :(((
      • niezlomny.prawicowiec Re: PO+PIS+LPR 02.07.05, 13:08
        Wiele jest zjawisk w naszej aktualnej atmosferze kulturalnej, które świadczą o
        podstępnej i słabo zakamuflowanej tendencji do zatarcia oryginalności
        chrześcijaństwa, a zwłaszcza podważenia wyjątkowej roli Kościoła jako
        powszechnego sakramentu zbawienia - pisze ks. prof. Jerzy Bajda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka