noname4you 08.07.05, 15:18 Nie chcem alem muszem ..... kolejny uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eryk81 Wszytko lepsze od Kieresa! 08.07.05, 15:56 Kurtyka to porządny gość i nie sprawia wrażenia wystraszonej cioty, jak Kieres. Mam nadzieje, że nie uda się przeforsować kandydatury Borusewicza, bo on nie lubi historyków, którzy odkrywają prawde o bohaterach podziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
langston CZY KURTYKA TO UKRAINSKIE NAZWISKO??? 08.07.05, 15:58 Opowiadam sie za scislym sojuszem Polski I Ukrainy ale wiadomo ze Ukraincy chcieli odwolania Przewoznika. Kurtyka spelnil ich marzenia ...czy polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Re: CZY KURTYKA TO UKRAINSKIE NAZWISKO??? 08.07.05, 19:24 Polecam takie wydawnictwo "Słownik Średniowiecznych Nazw Osobowych", wymieniajace wszystkie średniowieczne polskie nazwiska. Przekonasz się, że to nazwisko występuje na ziemiach polskich co najmniej od Xv w. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kurtyka nie wyklucza kandydowania na szefa IP 08.07.05, 16:02 Kurtyka? kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA ZNALAZ 08.07.05, 16:08 No i pieknie. Nie lubie tajemnic. A, ze 'papiery' na Przewoznika znalazly sie w Krakowie, to mi wiele tlumaczy. Oczywiscie, moze byc to zbieg okolicznosci, ale mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 16:34 To juz nie Dudek uwalił Przewoźnika??? Niesamowite! Jeszcze wczoraj antylustracyjne bojówki psy wieszały na "perfidnym Dudku", a dzisiaj już znaleźli sobie innego kozła ofiarnego... Kurtykę też chcecie uwaić tym samym sposobem co Dudka? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 16:49 normalny.normals napisał: > To juz nie Dudek uwalił Przewoźnika??? Niesamowite! > Jeszcze wczoraj antylustracyjne bojówki psy wieszały na "perfidnym Dudku", a > dzisiaj już znaleźli sobie innego kozła ofiarnego... > Kurtykę też chcecie uwaić tym samym sposobem co Dudka? Masz na mysli kataryne, ktora na moja wtpliwosc, ze Fijak pomagajac w ujawnieniu tego dokumentu chcial byc moze ulatwic komus start w konkursie na szefa IPN, odpowiedziala, ze to chodzi o Dudka? PS Moze ten epitet o bojowkach dotyczy ciebie, bo taka agresja z ciebie bucha, ze az strach bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 16:54 leszek.sopot napisał: > PS > Moze ten epitet o bojowkach dotyczy ciebie, bo taka agresja z ciebie bucha, ze > az strach bierze. A gdzie jest ta buchająca agresja? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 16:57 kataryna.kataryna napisała: > leszek.sopot napisał: > > > PS > > Moze ten epitet o bojowkach dotyczy ciebie, bo taka agresja z ciebie buch > a, > ze > > az strach bierze. > > > > A gdzie jest ta buchająca agresja? :))) > No przeciez nie u ciebie(!), tylko w tych "antylustracyjnych bojowkach wieszajacych psy"! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 16:59 leszek.sopot napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > leszek.sopot napisał: > > > > > PS > > > Moze ten epitet o bojowkach dotyczy ciebie, bo taka agresja z ciebi > e buch > > a, > > ze > > > az strach bierze. > > > > > > > > A gdzie jest ta buchająca agresja? :))) > > > > > No przeciez nie u ciebie(!), tylko w tych "antylustracyjnych bojowkach > wieszajacych psy"! Wiem, że nie u mnie ale u Twojego rozmówcy też nie widzę buchającej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 17:08 kataryna.kataryna napisała: > leszek.sopot napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > leszek.sopot napisał: > > > > > > > PS > > > > Moze ten epitet o bojowkach dotyczy ciebie, bo taka agresja z > ciebi > > e buch > > > a, > > > ze > > > > az strach bierze. > > > > > > > > > > > > A gdzie jest ta buchająca agresja? :))) > > > > > > > > > No przeciez nie u ciebie(!), tylko w tych "antylustracyjnych bojowkach > > wieszajacych psy"! > > > > Wiem, że nie u mnie ale u Twojego rozmówcy też nie widzę buchającej agresji. Ty nie widzisz, a ja widze. Piszac swoj post mial normalus pewnie na mysli moj watek. A to nie ja w tym watku wspomnialem o Dudku, ani psow nie wieszam a takze w zadnej bojowce nie jestem. PS Czy nie uwazasz, ze kombatanci z krakowskiego NZS UJ cos za bardzo mieszaja przy wyborach i lustracji - Wildstein, Fijak, Rokita, Kurtyka (moze jeszcze inni)? Przewoznik pewnie nie byl z ich paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 17:20 leszek.sopot napisał: > Ty nie widzisz, a ja widze. Piszac swoj post mial normalus pewnie na mysli moj > watek. A to nie ja w tym watku wspomnialem o Dudku, ani psow nie wieszam a > takze w zadnej bojowce nie jestem. Nie wiem czy pisał o Tobie. Trzeba było go zapytać a nie od razu odpierać atak, który być może wcale nie na Ciebie był skierowany. > PS > Czy nie uwazasz, ze kombatanci z krakowskiego NZS UJ cos za bardzo mieszaja > przy wyborach i lustracji - Wildstein, Fijak, Rokita, Kurtyka (moze jeszcze > inni)? Przewoznik pewnie nie byl z ich paczki. Uważam, że to dość podłe niczym niepoparte insynuacje. Nic nie wiadomo o udziale Rokity, Wildsteina czy Kurtyki w sprawie Przewoźnika i dziwi mnie łatwość z jaką ich oskarżasz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 17:36 "Podle", "oskarzasz" - chyba ci sie wymsklo. Na prawde uwazasz, ze tymi samymi epitetami nie moglabys opatrzyc swoich postow? W dodatku ty najczesciej piszesz w formie kategorycznych stwierdzen, ja niesmialo tylko zapytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 17:41 leszek.sopot napisał: > "Podle", "oskarzasz" - chyba ci sie wymsklo. Na prawde uwazasz, ze tymi samymi > epitetami nie moglabys opatrzyc swoich postow? Opatrywanie epitetami moich postów zostawiam innym. A użyłam "podle" i "oskarżasz" bo lubujesz się w tropieniu niesprawiedliwych Twoim zdaniem oskarżeń. Potrafisz do upadłego bronić Hejmy i Belki wbrew oczywistym faktom a jednocześnie z taką łatwością oskarżasz Wildsteina, Kurytkę, Rokitę o mieszanie w sprawie lustracji i wyborów bo Przewoźnik "nie był z ich paczki". W dodatku ty najczesciej piszesz > > w formie kategorycznych stwierdzen, ja niesmialo tylko zapytalem. "Nieśmiało zapytałeś" :))) W pytaniu była teza. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: I JUZ WIEM DLACZEGO SIE WPIS NA PRZEWOZNIKA Z 08.07.05, 17:48 kataryna.kataryna napisała: > leszek.sopot napisał: > > > "Podle", "oskarzasz" - chyba ci sie wymsklo. Na prawde uwazasz, ze tymi > samymi epitetami nie moglabys opatrzyc swoich postow? > > > > Opatrywanie epitetami moich postów zostawiam innym. A użyłam "podle" > i "oskarżasz" bo lubujesz się w tropieniu niesprawiedliwych Twoim zdaniem > oskarżeń. Potrafisz do upadłego bronić Hejmy i Belki wbrew oczywistym faktom Jakie fakty uwazasz za oczywiste? > a jednocześnie z taką łatwością oskarżasz Wildsteina, Kurytkę, Rokitę o mieszanie w sprawie lustracji i wyborów bo Przewoźnik "nie był z ich paczki". Zaobserwowalem tylko ich (takze Fijaka) genetyczne powiazanie z NZS UJ i ich zainteresowaniem lustracja oraz to, ze Przewoznik nie byl w NZS a wiec nie jest czlowiekiem z "ich paczki". Czy mozna to nazwac oskarzeniem? > W dodatku ty najczesciej piszesz > > w formie kategorycznych stwierdzen, ja niesmialo tylko zapytalem. > > > > "Nieśmiało zapytałeś" :))) > W pytaniu była teza. W pytaniu byla tresc. Gdyby jej nie bylo to niemoglbym podzielic sie z toba moimi watpliwosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: A czy Wildstein nie wyklucza kandydowania ? 08.07.05, 16:13 To bylby kandydat na miare czasu. Prawdziwy bojowiec o wolnosc i demokracje. To jest kandydat znakomity. On by oczyscil z zarzutow o kolaboracje z rezimem tych co trzeba, a tych co nie trzeba by umoczyl. Tylko nie pokazujcie go w TV , poniewaz zdradza sie przykrym wyrazem twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
strom Pab Kurtyka cierpi na żałosną ... 08.07.05, 16:14 manię wielkości i dlatego nie powinien być brany pod uwagę. Cóz bowiem oznacza "będę kandydował, gdyby misja IPN była zagrożona"? Państwo to ja? A poza tym misja w tym zakresie kojarzy się z imissio p... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai Kurtyka ... 08.07.05, 16:31 ...jest najbliższym kumplem Fijaka i Jasia Marysi. Rozwinąć czy wystarczy? Mnie wystarczy A nawiasem mówiąc na świecie mają Trzech Tenorów zaśw Krakówku Trzech Skur..synów Odpowiedz Link Zgłoś