Dodaj do ulubionych

dr Szcześniak i Einstein

IP: *.chello.pl 05.08.02, 11:27

Wczoraj na antenie RM w ramach rozmów niedokończonych prelegent dr Szcześnak
powiedział co następuje:
"Uczeni brytyjscy obalili teorię Einsteina ale polska prasa nic o tym nie
pisze żeby nie narazić się pewnym środowiskom".
Wobec tego może ND by napisał coś o tych uczonych
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: dr Szcześniak i Einstein IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 12:02
      Ale to "Rozmowy niedokończone: czy "doktor niedokończony" (to by tłumaczyło).
    • indris Rewelacje dr Szcześniaka o Einsteinie 05.08.02, 13:34
      Dr Szcześniak powiązał teorię względności Einsteina z RELATYWIZMEM MORALNYM.
      Powiedział też, że Einstein dostał Nobla za "odkrycie promieni, które nie
      istnieją". Wątpię, żeby "ND" miał odwagę opublikować jego wypowiedź. Ale może
      zrobi to Urban.
    • Gość: Dr.KrisK Doktor? IP: *.eng.fsu.edu 05.08.02, 17:16
      A od czego on doktor? Może weterynarz?
      Pytam bo mnie interesuje wysyp tych profesórów i doktórów w RM i ND. Prawie
      Akademia Nauk Wszelakich z tego sie robi.
      KrisK
      • Gość: M Re: Doktor? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 17:29
        Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
        > Pytam bo mnie interesuje wysyp tych profesórów i doktórów w RM i ND. .........
        >
        Tam za sam fakt czytania ND lub słuchania RM otrzymujesz "dr".Za wnikliwe
        czytanie i uważne słuchanie (conajmniej 2x dziennie po 2 godz) masz
        już "hab".Jeżeli jesteś jeszcze bardziej zaangażowany to .....(dopisz sam).
      • indris Doktor historii 05.08.02, 17:31
        Andrzej Leszek Szcześniak jest doktorem chyba historii. Był on bowiem autorem
        (czy współautorem) wielu podręczników szkolnych do historii, jeszcze za komuny
        (czym obecnie chwalić się nie lubi, prawdopodobnie przez wrodzoną skromność). A
        na owym etapie komuny wymagano już kwalifikacji formalnych, czyli w tym wypadku
        doktoratu.
        • Gość: Dr.KrisK No to .. IP: *.eng.fsu.edu 05.08.02, 17:45
          .. juz nie jest doktorem, ale doktórem. Pewnie znacie III zasadę Dra Piernatka:
          tytuł użyty niezgodnie z przeznaczeniem ulega utlenieniu.
          Od dziś: doktór Szcześniak.
          Strasznie podobają mi się te naukowce w RM/ND. Takie solenne, nadęte i
          gromowładne. No i strasznie lubią gadać o rzeczach na których się nie znają.
          KrisK
        • Gość: t Kagan był pierwszy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:46
          Gwoli sprawiedliwości przypominam, ze teorię Einstaina - jako wynik
          przenieśienia na grunt nauki koncepcji żydowskich - podważył tu Kagan, co jest
          udokumentowane i jemu nalezy sie laur pierszeństwa.
          • Gość: Dr.KrisK Re: Kagan był pierwszy IP: *.eng.fsu.edu 05.08.02, 17:51
            Cześć t! Fakt, Kagan zawsze jest pierwszy a zarazem ostatni. Jak on to robi -
            nie wiem.
            Mam prośbę - nie mówmy o Kaganie. To forum zwariowało, nie wydaje ci się?
            KrisK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka