sarmiento2005 12.07.05, 07:11 Papiez nie mial na mysli jedynie zwiazku zawodowego Solidarnosc, ale przede wszystkim cnote SOLIDARNOSCI czyli milosci spolecznej, odpowiedzialnosci za dobro wspolne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shanti Idzcie do szkół prywatnych - tam dopiero wyzysk 12.07.05, 09:24 ! Ludzie boja sie nawet myslec o zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: solidarność BIS, a gdzie Kuroń bis i KOR bis ? 12.07.05, 21:08 Któż to ma ochotę wyprowadzić w pole polskie społeczeństwo? Bardzo jestem ciekawy, czy to nie z polecenia KC PZPR, to odgrzewanie skompromitowanej solidarnośći. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: solidarność BIS, a gdzie Kuroń bis i KOR bis 13.07.05, 12:30 Sympatyczny Hugo nie ma patentu na nieomylność. Dwie kategorie to za mało, aby opisać ludzkie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak każda organizacja mafijna 12.07.05, 10:14 Bo czym jest teraz "Solidarność"? M. Odpowiedz Link Zgłoś
stankot Re: "Solidarność" schodzi do podziemia 12.07.05, 18:12 jestem członkiem związku od chwili jego powstania,ale byłem i jestem przeciwny temu aby związek dzielił się na branże i tak strajkuje jedna huta druga ma ją w d...e bo im jest dobrze tak było,związek powinien popierać i ogłaszać strajk dla wszystkich tak jak jest w innych krajach,dopuki tak nie będzie doputy w Polsce będą nas olewać pracodawcy i rząd...SOLIDARNOŚĆ ALE PRAWDZIWA Odpowiedz Link Zgłoś
legal.legal tere fere .. znam ten związek - jestem ich prawnik 12.07.05, 20:49 iem - gosciom chodzi tylko o to być zwolnionym z obowiazku pracy, mieć samochód złóżbowy fajną młodą sektretarkę, matkę boską częstochowską w klapie no i wąsy jak przewodniczący śniadek. Resztę w tym pracowników mają w d...pie - zresztą jak wszystkie związki. Ludzie to widzą i dla tego się na nich wypinają. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Nie zawracaj głowy Kacper! Drugi raz nie damy się 12.07.05, 21:05 Drugi raz nie damy się nabrać na tzw. "solidarność". Odpowiedz Link Zgłoś