Gość: sokol_kros IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 19:44 Dzisiaj o godz.12 w sądzie w Warszawie została zarejestrowana ANTYKLERYKALNA PARTIA POSTĘPU RACJA Nareszcie odrobinę prawdziwej demokracji a nie Talibanu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapral Re: APP Racja IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 19:57 Gość portalu: sokol_kros napisał(a): > Nareszcie odrobinę prawdziwej demokracji a nie Talibanu Dobrze, że odrobinę, bo jak więcej, to bym się musiał zacząć bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: APP Racja IP: *.telimeny / 192.168.0.* 08.08.02, 20:02 a na co Ci ta demkracja???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: APP Racja IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 20:13 Gość portalu: prowokat napisał(a): > a na co Ci ta demkracja???????? Jakto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokor Re: APP Racja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:00 Moze nareszcie czarna zaraza przestanie żerowac na i tak nadwątlonym organizmie III RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: APP Racja IP: *.acn.waw.pl 08.08.02, 23:07 Gość portalu: sokor napisał(a): > Moze nareszcie czarna zaraza przestanie żerowac na i tak nadwątlonym organizmie > > III RP Myślisz o Straży miejskiej? Ja ich też nie za bardzo lubie, bo żerują na tych mandatach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Re: APP Racja IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 04:58 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: sokor napisał(a): > > > Moze nareszcie czarna zaraza przestanie żerowac na i tak nadwątlonym organ > izmie > > > > III RP > > Myślisz o Straży miejskiej? Ja ich też nie za bardzo lubie, bo żerują na tych > mandatach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: APP Racja IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 12:14 Witam, Gdy dowiedziałem się wczoraj o pomyślnym przebiegu rejestracji naszej partii, aż coś mnie ręka zaswędziała więc popełniłem poniższy tekst. UWAGA ! Śpiewamy na melodię "Tumbling Dice" Rolling Stonesów. Zwr: Wciąż nie mam pieniędzy żyję w skrajnej nędzy A tu słyszę: "Na tacę rzuć" Ref: Panie, moje pytanie Czy "czarni" to Twój lud ? Duży brzuszek nosi, nad ludzi się wynosi Jeździ nowym BMW Panie, moje pytanie Czy to sługa Twój ? Przyśpiewka: O-Nie ! O - Nie !! O- Nie !!! Poszła wieść do Nieba, czego ludziom trzeba Bóg powiedział, Synu mój: Skąd w Watykanie takie dranie ? Zrobię porządek i już ! Nie ma ksiądz brzuszka nie ma BMW Więc krzyczy "biedak" co tchu: Panie, Drogi Szatanie, w opałach sługa Twój ! Może ktoś będzie miał pomysł na następne przeróbki znanych przebojów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł Jaka bedzie kolejna zaraza ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:14 Gość portalu: sokor napisał(a): > Moze nareszcie czarna zaraza przestanie żerowac na i tak nadwątlonym organizmie > ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: POWODZENIA! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 10:11 Dziękujemy za uznanie Podkarpacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka APP Racja - ROTA ANTYKATOLSKA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 20:30 NIE BEDZIE KATOLIK PLUŁ NAM W TWARZ NI DZIECI NASZYCH WATYKANIŁ BO POLSKI MY NARÓD POLSKI RÓD KRÓLEWSKI SZCZEP PIASTOWY! TAK TRZYMAĆ I NIE POPUSZCZAĆ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca Ty kpisz,a może na serio? nie wierzę...... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.08.02, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł czy ich plwocina rzeczywiscie przewyższa katolicką IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:16 teraz antykatolicy będą pluć nam w twarz... pozostaje pytanie czy ich plwocina rzeczywiscie przewyższa katolicką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł czy ich plwocina rzeczywiscie przewyższa katolicką IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 21:16 teraz antykatolicy będą pluć nam w twarz... pozostaje pytanie czy ich plwocina rzeczywiscie przewyższa katolicką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca diabłowi? a niby dlaczego? ponadto również.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.08.02, 00:10 Gość portalu: diabeł napisał(a): > teraz antykatolicy będą pluć nam w twarz... ...NIE BĘDĄ PLUĆ ANIOŁOM I INNYM WIRTUALNIE (TFU, METAFIZYCZNIE) SKRZYDLATYM, I W OGÓLE NIKOMU NIE BĘDĄ; DIABLE, CZY TY ABY NIE PROWOKUJESZ SUKIENKOWYCH? > > pozostaje pytanie czy ich plwocina rzeczywiscie przewyższa katolicką.... NIE MA SZANS, PLWOCINA FERMENTUJE DOPIERO KILKA MIESIĘCY, A PRAWDZIWĄ JADOWITOŚĆ OSIĄGA SIĘ - O CZYM DIABLE, DOSKONALE WIESZ - PO 2000 LAT FERMENTACJI. Odpowiedz Link Zgłoś