avvg 02.09.05, 12:56 kilka dni temu w zakładce "zobacz najnowszy sondaż" Tusk miał ponad 30% poparcia w sondażu z KOŃCA sierpnia. Teraz ma kilkanaście procent. W sondażu z POCZĄTKU sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Manipuluje i nie tylko sondażami. 02.09.05, 13:01 a wkurza mnie to od dawna. Cóż, mamy wolne media i chwała Bogu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka No nadredaktor jest wolny to widac 02.09.05, 13:25 ze nie jest mu wszystko jedno - wszyscy chyba widza... Bardziej swobodny stosunek ma tylko do schludnosci swojej odziezy i alkoholu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz A kto traktuje ich sondaze powaznie? 02.09.05, 13:02 Chyba juz coraz mniej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk O, czasem i ty myslisz:))) Zreszta, KTO traktuje 02.09.05, 13:34 jakiekolwiek sondaze powaznie, poczawszy od...socjologow? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:21 avvg napisał: > kilka dni temu w zakładce "zobacz najnowszy sondaż" Tusk miał ponad 30% > poparcia w sondażu z KOŃCA sierpnia. Teraz ma kilkanaście procent. W sondażu z > POCZĄTKU sierpnia. Ale jak się kliknie na jednego z kandydtów w zakładce "Najnowszy sondaż" są wyniki z 21.08.05. Tusk ma 29%. Pytanie czy to bład niezamierzony czy "świadoma manipulacja". PS Na każdej stronie na dole jest linki "Zgłoś problem lub błąd". Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 14:06 Na pewno manipulacja, gdy wyniki dotyczące Tuska są przy jego zdjęciu. Powinny być przy np. Lepperze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 14:08 Taka manipulacja jest NIEUMYŚLNĄ manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 14:32 nie uwazacie, ze funkcjonariusze GW powinni jakos zaznaczac kiedy zabieraja glos w imieniu mocodawcow, a kiedy w swoim wlasnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 15:30 Komunikat forum Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. Copyright © Agora SA˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisuPoleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 15:31 Jakaś awaria na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka tylko dla mnie? 02.09.05, 15:44 w tym czasie Gabcio i niejaka joanna barska sie wpisali ;) Nastapily tez przetasowania na stronie gazety, wiec nie tylko na forum Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: tylko dla mnie? 02.09.05, 15:55 Forum jest na kilkunastu serwerach. Czasami któreś chwilowo sie psują. Ja też nie mogłam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja tez, ale tylko WOKOLTATONKI CALY SWIAT SIE 02.09.05, 16:39 KRECI. Coz, jakby nie bylo ciagle doktorantka. I to z cora na wydaniu (a moze juz i dwoma);) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka giwi nie rozsmieszaj mnie 02.09.05, 16:40 to co napisalas to niezly dowcip dla kazdego kto ma pojecie o zarzadzaniu siecia.. Bardzo sie ciesze ze maleszka ma szczegolne u was prawa przy tym zarzadzaniu a nawet wlasny serwer przy pomocy ktorego wchodzi na serwery niedzialajace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka a zeby to udowodnic jego post pojawil sie z 02.09.05, 16:41 wczesniejszym czasem - buahahhaa. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Apeluje do Administracji Portalu o naklonienie 02.09.05, 16:46 TATONKI do podjecia jak najszybszego leczenia psychiatrycznego - mania przesladowcza niebezpiecznie sie w jej przypadku rozwija. Tak to jest, gdy kolo czterdziestki lazi sie ciagle z OTWARTYM PRZEWODEM - doktorskim, rzecz jasna;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:25 Oni gardza swoimi czytelnikami jak i internautami. Dla nich to holota co ma grzecznie kupowac produkty Agory i glosowac na czerwonych oszustow. A ja mysle, ze holota nie czyta gazet i glosuje na Leppera, a nie ich kandydata (...). Na niego zaglosuje tylko grupka zlodziei, oszustow i twardy postpezetperowski beton w rodzaju niejakiego Mieczyslawa R. z jego komitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:29 oraz pensjonariusze Domu Weterana Ruchu Rewolucyjnego znajdujący się przy ulicy Wołoskiej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A dlaczego? To u was prasa ma rzad polskich dusz? 02.09.05, 13:33 GW ma prawo pisac co chce, a ja mam prawo to olewac. Lub tym sie fascynowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jesli nie pod przysiega, to moze to byc licentia 02.09.05, 14:10 poetica;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka czyli dopoki cie nie zlapia?;) 02.09.05, 14:12 klamstwo ktore uprawiasz to oszustwo gospodarcze. Robisz je w ramach kampanii wyborczej czyli caly czas w zakresie naszych podatkow. A teraz maleszko wyjasnij jak ladnie ci sie pisze wtedy gdy serwer jest niedostepny dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A nie mowilem: twoja choroba nazywa sie KACZA 02.09.05, 16:40 MANIA WIELKOSCI I KACZOCENTRYZM. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka nie lubie klamstw 02.09.05, 17:01 to nazywasz choroba? Ty nie tylko edukacje masz nieciekawa ale i wychowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:38 Nie,mnie nie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 13:54 Czy to jest przykład manipulacji? wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/0,68287.html Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka a co powiesz na manipulacje dostepem do serwera? 02.09.05, 14:16 to tylko male piwo te sondaze? ;) Potrzebny jest czas aby etatowi pracownicy mogli na wszystkie pytania odpowiedziec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: a co powiesz na manipulacje dostepem do serwe 02.09.05, 14:19 tatonka napisał: > to tylko male piwo te sondaze? ;) > Potrzebny jest czas aby etatowi pracownicy mogli na wszystkie pytania > odpowiedziec ;)) Cały sztab informatyków AGORY pracuje nad tym, żeby tatonce utrudnic dostęp do Forum KRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka no niestety nie jestem tu jedyna 02.09.05, 15:00 ktora neka ten sztab.. W tym problem zabciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: no niestety nie jestem tu jedyna 02.09.05, 16:37 tatonka napisał: > ktora neka ten sztab.. Przeceniasz swoją rolę. > W tym problem zabciu.. Jestem wysoki i chudy. W żadnym wypadku nie przypominam żabki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka pozdrawiam nowe sily i nowa teorie 02.09.05, 16:43 na temat wielu serwerow obslugujacych ten sam watek - he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk TYLKO TATONKA JEST PRZEZ SERWER PRZESLADOWANA 02.09.05, 16:43 co jest "gowno prawda". A "prawdziwa prawda" jest taka, ze wiecej osob mialo klopotyb z serwerem, niemniej TYLKO TATONKA O SPISKU SERWEROWYM W NIA OSOBISCIE WYMIERZONYM NA TYM FORUM WRZESZCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszu z Morning Star 02.09.05, 16:48 Nie wrzeszczy tylko zwraca uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka zapomnial dodac ze przez wiele serwerow 02.09.05, 16:50 z ktorych jeden pomogl mu sie wpisac, gdy reszta nie dzialala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: zapomnial dodac ze przez wiele serwerow 02.09.05, 16:55 NIEUMYŚLNIE to spowodował. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 14:19 Manipulacja to czynność wymagająca precyzji,zręczności i umiejętności i słowo ma to ma zabarwienie uczuciowe pozytywne. Gdyby kapitan Titanica potrafił sprawnie manipulować,to statek nie zderzyłby się z górą lodową. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka nikt nie twierdzi ze inteligentnie 02.09.05, 15:01 ale z cala pewnoscia w sposob wyuczony i schematyczny... To tak jak polityczny polot gabcia... Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka w kazdym razie - z pogarda dla 02.09.05, 15:02 czytelnika.. krotko mowiac zgodnie z haslem programowym.. Jestesmy my i ´autentyczne swinie´. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 16:37 juz nie bo to taki sam szmatławiec jak super expres to ze tusk tak nagle wyskoczył do przodu to nie tylko akcja bilbordowa fałszywka jarurckiej to takze promowanie go w gazecie ktora zamieszczała go wsrod 3 głownych kandydatów choc wtedy zajmował w wiekszosci sondazy czyt. nie gazetowych 5 miejsce a pozniej ten nagły wzrost poparcia w najbardziej opiniotworczej gazecie- och smierdzi to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
conkret 12% dla listy 12 02.09.05, 16:45 Nie odką wiem że PJKM w sondarzach ma się super - tak jak kiedyś Samoobrona (też nie pokazywali) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie wkurza Was, jak GW manipuluje sondażami? 02.09.05, 16:53 Mnie najbardziej wkurza to, ze Gazeta opowiedziala sie po stronie komuny. Odpowiedz Link Zgłoś