Dodaj do ulubionych

sprawa cimoszewicza umorzona... co na to PO?

04.09.05, 15:27
kiedy wiemy już, że zarzuty prawicy wobec włodzimierza cimoszewicza były nieprawdziwe, kiedy sąd orzekł, że materiały płk. miodowicza i jaruckiej to falsyfikaty, ciekawi mnie, jak ustosunkwałby się do tego wszystkiego tusk? bo zdaje mi się, że jako przewodniczący partii, która miała w tej nagonce znaczenie przewodnie, powinien się publicznie w tej sprawie wypowiedzieć. ciekawe, czy sposób w jaki prowadzi kapmanię (afera z mailami z przemówieniem "cimo-jaruzelskiego", teraz ta nagonka z jarucką), to jedna z jego sztandarowych "zasad"...

szkoda tylko, że "komisja ds. orlenu" jest tak naprawdę komisją prawicy ds. udupiania kwaśniewskiego i jego żony oraz do prowadzenia nieuczciwej kampanii i wzywania na przesłuchania kolejnych politycznych przeciwników.
Obserwuj wątek
    • mromanowicz Re: sprawa cimoszewicza umorzona... co na to PO? 04.09.05, 15:34
      może inaczej, jako że nikt nie odpowiada: co na to zwolennicy polityki PO?
    • dankowalski Re: sprawa cimoszewicza umorzona... co na to PO? 04.09.05, 15:37
      Jaki sąd orzekł? Zwykły prokurator konował z nadania politycznego to zrobił a
      nie sąd.
      • mromanowicz Re: sprawa cimoszewicza umorzona... co na to PO? 04.09.05, 15:45
        eh... :|
      • jacekm22 Re: sprawa cimoszewicza umorzona... co na to PO? 04.09.05, 15:49
        Dziwne ze pan prokurator uwierzyl Cimoszewiczowi na slowo co do pochodzenia
        100k dolarow ???!!!! Moze po wyborach ktos wyjasni ta sprawe !!!
    • pjuk Oj Romanowicz, Romanowicz ... 04.09.05, 17:07
      wiecej precyzji co do faktow, mniej demagogii Nalecza proponuje.

Sad sie jeszcze nie wypowiadal.

Na poczatek poczekaj do zeznan Jaruckiej w prokuraturze.

Top dopiero pocztak.

Kiedy Cimoch pokaze kwity na rzekome 100,000 od Nataszy ?
      • mromanowicz Re: Oj Romanowicz, Romanowicz ... 04.09.05, 19:24
        towarzyszu, może w błąd wprowadziły mnie media, ale czytałem gdzieś, że postępowanie wobec cimoszewicza zostało umorzone.
        • niezlomny.pravvicowiec Re: Oj Romanowicz, Romanowicz ... 04.09.05, 19:28
          Prokuratura uorzyla a nie Sad orzekl w wyroku. Czytajcie uwaznie towarzyszu, a
          jak czegos nie rozumiecie to czytajcie. A tak to sie towarzysz osmiesza i
          wystawia na smiech prawicowym krytykom. Powtarzam Romanowicz, czytajcie,
          czytajcie, czytjcie, ale nie tylko dziela Lenina i Stalina.
    • ossey Re: Umorzyła ? Poczekaj jeszcze miesia. 04.09.05, 19:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka