Dodaj do ulubionych

Europraca dla teściowej Giertycha

16.09.05, 07:09
A Nocun umorzyl sledztwo wobec domniemanego zabojcy Pyjasa. To mnie juz nawet "Imperator Roman" mniej razi od ochodzacej postkomunistycznej kliki. Mam nadzieje ze po wyborach towarzystwo zostanie rozliczone. Wlasciwie chyba srednio roznimy sie od ukrainy przed pomaranczowa rewolucja. Tylko Aleksander Mieciutki wie ze tutaj wojska sie nie wyprowadzi.

A po akcji Nocuna KOGO DO CHOLERY OBCHODZI JAKAS TESCIOWA GIERTYCHA? Bo ja mam to gdzies
Obserwuj wątek
    • taziuta Roman Giertych to cynik i hipokryta 16.09.05, 07:11
      Ale dla mediów żerujących na sensacjach (typu TVN24), Giertych to takie
      klocki lego - codziennie nowa zabawka.
      • vinogradoff To norma a nie sensacja 16.09.05, 08:52
        Pomoc w zatrudnieniu bliskiej osoby z rodziny jest pozytywnym przejawem
        ludzkich cech Romana. Parlamentarzysci UE nias takie numery kroja i kroic beda.
        W sytuacji olbrzymiego deficytu miejsc pracy nalezy przede wszystkim dbac o
        najblizszych dalej z tego samego domu, z tej samej ulicy, dzielnicy, miasta,
        wioski, powiatu, wojewodztwa i kraju. Akurat taka funkcja nie wymaga zadnych
        specjalnych kwalifikacji procz umawiania spotkan, parzenia kawy, gromadzenia
        wycinkow prasowych i odbierania telefonow. Zadna wielka polityka i strategie
        dzialania politycznego tam sie nie odbywaja. Na potepienie zasluguje natomiast
        instrumentalne podejscie do LPR-u wspomnianego europosla k ktory po dostaniu
        sie do parlamentu na karkach LPR szybko ja zdradzil. To jest jedyny minus
        Romana Wielkiego swiadczacy o braku zdolnosci w doborze i selekcji kadr, a
        przeciez to nikt inny jak ...kadry decyduja o wszystkim..
        • pilsudczyk Teściowa w akcji dywersyjnej przeciw UE!!! 16.09.05, 08:53

Nie ma się co oburzać, to z pewnością zaplanowana akcja dywersyjna na tyłach
          Unii Europejskiej. Misja specjalna teściowej Romana. A tak serio... żenada. Czy
          już nie ma w polityce żadnych
          ideowców???
          • navaira Partia nazywa się liga polskich RODZIN 16.09.05, 09:11
            Czemu się dziwicie?

PS. Podejrzenia, że chodzi o Ligę Przyjaciół Romana są bezpodstawne
            • dawkins Najlepsze są te lojalki 16.09.05, 11:40
              Po co zatrudniać swoją RODZINĘ, skoro można Romanową?
              • guantanamero Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach i innych 16.09.05, 17:34
                "Był cień, który biegł koło mnie - to wyprzedzał mnie, to zostawał w tyle. Cieniów takich było mnóstwo,
                cienie te otaczały mnie zawsze, cienie nieodstępne, chodzące krok w krok, śledzące mnie i
                przedrzeźniające. Czy na polu bitew, czy w spokojnej pracy w Belwederze, czy w pieszczotach dziecka
                - cień ten nieodstępny koło mnie ścigał mnie i prześladował. Zapluty, potworny karzeł na krzywych
                nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd, nieszczędzący mi niczego, co
                szczędzić trzeba - rodziny, stosunków, bliskich mi ludzi, śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy,
                przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł pełzał za mną jak nieodłączny druh,
                ubrany w chorągiewki różnych typów i kolorów - to obcego, to swego państwa, krzyczący frazesy,
                wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane historie; ten karzeł był moim
                nieodstępnym druhem, nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nie-szczęścia, zwycięstwa
                i klęski. (...)"
            • ksut_dlanod Re: Partia nazywa się liga polskich RODZIN 16.09.05, 22:05
              img279.imageshack.us/img279/9899/donaldplusk4rl.jpg
            • franek_filar CZERWONE ZDYCHAJĄCE BYDŁO JESZCZE BODZIE !!!!!!!!! 17.09.05, 15:52
              jak widać zdychający bolszewicki gad
              ustami michników jeszcze opluwa :)
          • mlody_junak Re: Teściowa w akcji dywersyjnej przeciw UE!!! 16.09.05, 09:12
            Tusk za podobną rzecz wywalił Gilowską z PO.

kto z LPR wyrzuci Romana?

chyba tylko jego tatuś Maciej..

no i Romankowi należy się lanie na gołą pupcię!:)
            • yeellow Re: Teściowa w akcji dywersyjnej przeciw UE!!! 16.09.05, 10:52
              To ciekawe, ja pamietam, ze Gilowska sama odeszla trzaskajac drzwiami, a Tusk
              zachecal ja do powrotu... Widze, ze juz pisze sie hagiografia wodza narodu :-).
              • holyboy_666 Re: Teściowa w akcji dywersyjnej przeciw UE!!! 16.09.05, 11:25
                myslisz, ze roman.g odejdzie z lpr trzaskając drzwiami?
                romarzyłem się...
                • kropekuk A tesciowej ow pan by nie sypnal, GDYBY STOLKA 16.09.05, 16:24
                  W LPR ROMUS MU NIE ZABRAL! Etyka tegoz pana jest rowna etyce Giertycha, a moze
                  i jeszcze mniej: cholernie lubie tych "bohaterow", co dla posadki klada uszy po
                  sobie i na wszystko sie zgadzaja, czynia sie zas "gleboko moralni" gdy
                  naczalstwo posyla ich na grzybki. Jakie to obrzydliwe! I - niestety - JAK
                  KLASYCZNIE POLSKIE :)))))
          • login39 To nie zenada, to nepotyzm 16.09.05, 09:12
            To trzeba wytrzebic.
            Im szybciej tym lepiej.
            • marc1951 Re: To nie zenada, to nepotyzm 16.09.05, 14:49
              Zajadly przeciwnik UE,ale jak sie okazuje nie waluty z Brukseli.Umowa o prace
              jest a personelu niema kasa pobrana,to mi sie podoba,bezrobocie zniknie za
              rzadow NEPOTYSTOW ,Giertycha z szybkoscia swiatla.
          • caftan55 Re: Teściowa w akcji dywersyjnej przeciw UE!!! 16.09.05, 14:37
            Owsdzem są. Zauważ, że na Tuska nikt jeszcze nie znalazł haka. W wielu usilnie
            szuka, zapewniam.
        • sylasia Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 09:08
          Ciekawe czemu ja, lub moja siostra lub kuzynki nie możemy dostać takiego
          stanowiska za 4000 zł do robienia kawy, i tylko od czasu do czasu.
          Rozmowy wyglądają tak jakbyśmy miały właśnie tworzyć wielkie strategie.
          Popierać rodzinę jest bardzo dobrze, ale minimum przyzwoitości to przychodzenie
          do pracy.
          • marc1951 Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 14:53
            Sylsia ,za taka kase to robi sie lody a nie kawe.
        • tzetze1 romek wielkim szkodnikiem jest 16.09.05, 09:18
          vinogradoff napisał:

> Pomoc w zatrudnieniu bliskiej osoby z rodziny jest pozytywnym przejawem
          > ludzkich cech Romana. Parlamentarzysci UE nias takie numery kroja i kroic beda.
          >
          > W sytuacji olbrzymiego deficytu miejsc pracy nalezy przede wszystkim dbac o
          > najblizszych dalej z tego samego domu, z tej samej ulicy, dzielnicy, miasta,
          > wioski, powiatu, wojewodztwa i kraju. Akurat taka funkcja nie wymaga zadnych
          > specjalnych kwalifikacji procz umawiania spotkan, parzenia kawy, gromadzenia
          > wycinkow prasowych i odbierania telefonow. Zadna wielka polityka i strategie
          > dzialania politycznego tam sie nie odbywaja. Na potepienie zasluguje natomiast
          > instrumentalne podejscie do LPR-u wspomnianego europosla k ktory po dostaniu
          > sie do parlamentu na karkach LPR szybko ja zdradzil. To jest jedyny minus
          > Romana Wielkiego swiadczacy o braku zdolnosci w doborze i selekcji kadr, a
          > przeciez to nikt inny jak ...kadry decyduja o wszystkim..

Jesli to dla ciebie jest norma i ok, to chyba masz guza na glowie. Po pierwsze,
          skoro romek tak nie lubi UE to dlaczego ciagnie od niej kase!? Ja tego nie
          rozumiem. Po drugie, skoro zapowiada walke z nepotyzmem a robi takie rzeczy to
          tylko swiadczy o jego prawdziwych intencjach: jak dla mnie to lasy na wladze
          szkodnik, ktory truje umysly Polakow. Jego koncepcje polityczne sa nieaktualne
          od 100 lat. Szkodnik i truten.
        • felinecaline Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 09:46
          zatrudnianie bliskich osob z rodziny (otoczenia) nie jest "pozytywnym przejawem
          ludzkich cech", jest przejawem nepotyzmu.
        • zbujowachata Re: To norma a nie sensacja/do 3-go pokolenia 16.09.05, 10:12
          Jest to 1001 przykład skarlenia społeczniści
          Polako-Peerelowskiej - normalnie będzie w 3-cim
          pokoleniu na nic rady pisanina i skamlenie !!!!!
          Old Hors.
        • sebastiaan Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 12:00
          Chyba sobie żartujecie??!! Girtych każe zatrudnić swoją teściową-zootechnika,
          na stanowisku (bardzo wysoko opłacanym) asystentki od niczego i to jest OK??I
          to jest pozytywne, że zatrudnia swoją rodzinę zamiast kogoś
          wykwalifikowanego??!!Przecież ta kobieta dwa razy była w pracy!! Za ponad 4000!!
          Tak...to jest polityka LPR. To jest Liga Polskiej Rodziny. Jednej rodziny-
          Giertycha!
        • gosik_p Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 15:10
          Oj , ludzie kochani, jakie to obrzydliwe. Podwojne standardy to cos
          straszniego, az mnie ciarki przechodza. Jak ktos z lewej strony zrobilby cos
          takiego, zostalby zapluty na smierc. Jak robi to ktos z prawej, piszecie, ze to
          normalne. Traktujmy wszystkich jednakowo, inaczej nigdy nic sie nie zmieni. Tym
          bardziej trzeba pietnowac ludzi, ktorzy oficjalnie uchodza za osoby o
          krysztalowej reputacji (a przynajmniej chcace za takie uchodzic) i wytykaja
          innym ich bledy. Pamietajcie, ze Giertych ma juz na koncie sprawe z egzaminem
          zony i sprawe banku z Wielkopolski.
        • tades1 Re: To norma a nie sensacja 16.09.05, 16:04
          Cyniczne i słuszne.
      • pilsudczyk to pewnie DYWERSJA endecka na tyłach UE 16.09.05, 08:52
        Nie ma się co oburzać, to z pewnością zaplanowana akcja dywersyjna na tyłach
        Unii Europejskiej. A tak serio... żenada. Czy już nie ma w polityce żadnych
        ideowców???
        • asd616 Re: to pewnie DYWERSJA endecka na tyłach UE 16.09.05, 11:17
          Żadnych, liczy się tylko skok na kasę.
      • janlol Jeżeli chodzi o TVN24 16.09.05, 09:02
        Piszę nie w sprawie Giertycha, ale twojej opinii na temat TVN24. Ja bardzo dobrze znam tę stację bo często ją oglądam i nie pozwolę ci określać tą najlepszą telewizję informacyjną jako medium żerujące na sensacjach. To jest po prostu telewizja, która relacjonuje wszystko to, co się dzieje w Polsce i na świecie. A że dzieje się tak a nie inaczej to już inna sprawa. TVN24 to najbardziej obiektywna, profesjonalna i szybka telewizja w Polsce. I jeszcze jeden przykład: wczoraj komisja sejmowa d/s PZU kończyła pracę i przedstawiała wnioski ze swej pracy - TVN24 na żywo relacjonowała to posiedzenie, natomiast państwowa TVP3 nie przeprowadziła transmisji mimo to, że wcześniej transmitowała obrady wszystkich komisji śledczych. To najlepiej świadczy o tym, że telewizja państwowa zaczyna nawiązywać do czasów Kwiatkowskiego. Po prostu w TVP wiedzieli, że padną oskarżenia m.in. wobec Kameli-Sowińskiej, a ona przecież jest z tzw. demokratów.pl
        • mago13 Re: Jeżeli chodzi o TVN24 16.09.05, 09:24
          nie przesadzaj z TVN24 bo nigdy prawie nie relacjonowała obrad komisji ds.PZU
          tylko Orlenowską ,a jeżeli chodzi o wnioski tej komisji to ma ona siebie za
          sąd.Chcesz powiedziec że kilku przypadkowych facetów stanowi prawo i wydaje
          wyroki .Poczytaj dalej co ta komisja stwierdza ze Gronkiewicz z PO pod sąd a
          ministrem był Biernacki też na pierwszym miejscu listy PO
        • stek22 Do zakochanego w TVN24 16.09.05, 09:58
          Bu hahahaha... obiektywna i profesjonalna. Natomiast zgadzam się że to jest TV,
          która elacjonuje wszystko. Byś się zdziwił jaka stacja TV ma najlepsze noty za
          podawanie informacji! Poczytaj sobie o monitorowaniu rynku podawania informacji
          w mediach, to zobaczysz jaka z telewizji ma najlesze noty. Ja w
          przeciwnieństwie do Ciebie nie będę robił reklamy
      • adalberto3 Re: Roman Giertych to .... - odp. 16.09.05, 10:42
        "..cynik i hipokryta.." Znaczna przesada. Bez problemu można znaleźć w
        składzie obecnego Sejmu posłów bardziej zasługujących na to miano. Oczywiście
        kandydują dalej. Młody Giertych ma jeszcze problemy z właściwą oceną ludzi.
        Ale nauczy się tego.
        • aturek2005 Re: Roman Giertych to .... - odp. 16.09.05, 10:43
          adalberto3 napisał:

> "..cynik i hipokryta.." Znaczna przesada. Bez problemu można znaleźć w
          > składzie obecnego Sejmu posłów bardziej zasługujących na to miano. Oczywiście
          > kandydują dalej. Młody Giertych ma jeszcze problemy z właściwą oceną ludzi.
          > Ale nauczy się tego.

Zle ocenil tesciowa?
          • praptak Re: Roman Giertych to .... - odp. 16.09.05, 11:36
            > > kandydują dalej. Młody Giertych ma jeszcze problemy z właściwą oceną ludzi
            > > Ale nauczy się tego.
            >
            > Zle ocenil tesciowa?

Źle ocenił europosła, bo ten ujawnił całą sprawę, ale już się nauczył - na
            następnych będzie miał weksle.
      • elfhelm Pół biedy, gdyby coś robiła 16.09.05, 12:15
        ale ona tylko kasę brała - pewnie po to zjawiała się w biurze lol!
      • absolwent23 Re: Roman Giertych to cynik i hipokryta 16.09.05, 17:32
        a moim zdaniem Pan Giertych zachowuje się tak jak większość naszych polityków
    • ksiundz Kolejny fakcik prasowy Wybiórczej?- żałosne, a nie 16.09.05, 07:12
      śmieszne
      • taziuta Ksiundz jak zwykle innym przypisuje swoje cechy 16.09.05, 07:18
        Żłosny, proszę ksiundza, to jest Giertych. No i ksiundz, też.
        Bo komentarz ksiundza wskazuje na to, że wg ksiundza (i Giertycha) nepotyzm
        jest be, ale tylko wtedy kiedy stosują go inni. Ale przecież nie odnosi się to
        do jego teściowej, co? :-)

ksiundz napisał:

> Kolejny fakcik prasowy Wybiórczej? - żałosne, a nie śmieszne
        • ksiundz Jak zwykle mijasz się z prawdą :))) Ksiundz napisa 16.09.05, 07:23
          ł, że rewelacje Gazetki zazwyczaj się nie potwierdzają. Gdyby to napisała np.
          Rzepa to co innego :))))
          • taziuta Włącz wieczorem TVN24 - zobaczysz czy to prawda 16.09.05, 07:27
            Przecież ksiundz nie czytasz GW, to skąd możesz wiedzieć jak często mija się z
            prawdą?
            Zobaczymy wieczorem w TVN24. Ciekawe ile miejsca poświęcą tej sensacji?
            Choć może to dla nich żadna sensacja, bo nepotyzm nie zdarzył się w rodzinie
            komuchów, a wszak TVN24 to komuchożercy, a nie giertychożercy :-)

ksiundz napisał:

> Jak zwykle mijasz się z prawdą :))) Ksiundz nł, że rewelacje Gazetki
            zazwyczaj się nie potwierdzają. Gdyby to napisała np.
            > Rzepa to co innego :))))
            • ksiundz Wiem z FK, które jest wrażliwe na rewelacyjki 16.09.05, 07:30
              Wybiórczej :)))))
              • taziuta A co to jest FK, i kto to czyta :-) 16.09.05, 07:47
                ksiundz napisał:

> Wiem z FK, które jest wrażliwe na rewelacyjkiWybiórczej :)))))
                • ksiundz A ja np. bardzo lubię czytywać FK :)))))) 16.09.05, 08:16

• taziuta Re: A ja np. bardzo lubię czytywać FK :)))))) 16.09.05, 08:55
                    Ksiundz, jak możesz lubić czytać coś, o czym nawet nie wiesz co to jest?
                    Albo nie zrozumiałeś mojego pytania (o to, co to jest FK), albo megalomańsko
                    sądzisz, że każdy skrót każdego piśmidełka które czytujesz, musi być wszystkim
                    znany.
                    Uwierz, że skrót FK nic mi nie mówi!
            • veglie Re: Włącz wieczorem TVN24 - zobaczysz czy to praw 16.09.05, 09:16
              O rodzinę trzeba dbać i rozumiem Giertycha lidera LPR.Własna rodzina na
              pierwszym miejscu.A co do TVN24 to takie śiermiężne,nieobiektywne coś co chce
              udawać CNN.Telewizja tusko fanów oparta o tanie sensacje i smsy!!!
            • jowita81 Re: Włącz wieczorem TVN24 - zobaczysz czy to praw 16.09.05, 13:45
              Tak, to prawda.Dziś od rana ani słowa w sprawie.Ciekawe,bo śledczy z TVN 24 żyją
              aferami.Ale Romek jest widać dla ""świętym" koniem który mówi.A wogóle warto by
              ograniczyć oglądanie TV.Żeby kłamczuchy miały miejszą oglądalność i mniejsze zyski.
    • olek-j Romuś!!! Tak trzymać? 16.09.05, 07:13
      Jeżeli tak zaczyna, to ciekawe jak skończy? No ale czego innego można było po
      nim oczekiwać.
    • derduch Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:16
      No to koński łeb się wpakował :-)
      Ciekawe jakimi kłamstwami będzie teraz się bronił?
    • www.nasznocnik.pl Obchodzi, obchodzi - tym bardziej, że Nocuń to... 16.09.05, 07:18
      ...już coraz bardziej przeszłość, a Giertych - nie daj boże - przyszłość (brrr!)
      • www.nasznocnik.pl P.S. I żeby bylo jasne - nie widziałbym 16.09.05, 07:25
        ...w tym nic złego gdyby Roman zatrudniał rodzinę w swoim własnym biurze
        (dlatego zirytowała mnie "afera" wokół Gilowskiej).
      • liberus niestety 16.09.05, 10:12
        www.nasznocnik.pl napisał:

> ...już coraz bardziej przeszłość, a Giertych - nie daj boże - przyszłość
        (brrr!
        > )

Dzięki Kalwasowi Nocuń to niestety również przyszlość. I to nieodwołalna.
    • upi BEZNADZIEJA 16.09.05, 07:19
      "Roman Giertych odmówił rozmowy z Gazetą."

Jak to odmówił???
      Przecież on lubi wszelkie rebusy, zgadywanki itp?

Łatwo jest zadawać trudne pytania w komisji śledczej!!!
      Trudniej samemu na nie odpowiadać!!!
      Boże jacy politycy są beznadziejni!!! Jeden wielki syf

A może... powołać komisję śledczą w sprawie "Giertych i zatrudniana rodzina" ???
    • ibu7 Giertych jesteś wielki :) 16.09.05, 07:24
      A z Kulczykiem to na Jasnej Górze obcował aby interesy państwa ratować :)

Brawo LPR
    • narat Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:27
      Wszechpolak Roman ma tylko gębę pełną frazesów, sam natomiast jest jak
      większość Polaków podatny na to by kombinować jeśli chodzi o pieniądze dla
      siebie i rodziny, ale ców wszak jest WSZECHPOLAKIEM, tfu!!!!
    • gregorak Houston! Tu Roman! Mamy problem! 16.09.05, 07:30
    • rm429 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:34
      Kolejny przykład jakim jest gnojkiem. Dla przypomnienia: spotkanie z Kulczykiem
      na Jasnej Górze, którego się wypierał, protekcja dla żony na uczelni,
      ulokowanie tatusia w europarlamencie tj. unijnej instytucji której przecież
      nienawidzi, no ma przecież jeszcze teściową...Biegnijcie wyborcy na niego i
      jego folwark głosować.
    • t-800 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:35
      Giertych to - według "Gazety Wyborczej" - największe zagrożenie polskiej
      demokracji (w dziesiejszym sondażu LPR ma 6 proc.). Wiwat nieskazitelny
      marszałek Cimoszewicz, co to miał jedno oświadczenie i się pomylił cztery razy!
      • ksiundz Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświadczeni 16.09.05, 07:37
        e - więc jest to atak uprzedzający Gazetki, jak zwykle pragną odwrócić uwagę
        Gazetkowej publiki od istoty rzeczy :))))
        • t-800 Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 07:44
          Zatrudnienie teściowej w eurobiurze to wielkie nic w porównaniu z kłamstwami i
          niejasnymi operacjami giełdowymi Cimoszewicza, który jest ponoć najuczciwszy na
          lewicy.
          • ksiundz Na razie nic nie wiem jest tylko fakt Gazetki nie 16.09.05, 07:46
            potwierdzony przez inne źródła :)))
            • t-800 Re: Na razie nic nie wiem jest tylko fakt Gazetki 16.09.05, 07:51
              Artykuł napisany jak powieść sensacyjna. ;-) Ciekwe tylko po co skan "dokumentu"
              (kserokopia formularza - podania o pracę), który niczego nie wnosi?
              • ksiundz Podbity pewnie faksymilą :)))))))))))) 16.09.05, 08:14

• marc1951 Re: Na razie nic nie wiem jest tylko fakt Gazetki 16.09.05, 15:11
                Kase brala bez umowy?Czyli wyludzila ,to juz naprawde smierdzi!
              • szkodliwy.szkodnik Re: Na razie nic nie wiem jest tylko fakt Gazetki 16.09.05, 19:43
                >Ciekwe tylko po co skan "dokumentu
                > "
                > (kserokopia formularza - podania o pracę), który niczego nie wnosi?

Przecież to jest skan normalnej umowy o pracę. Problemy z czytaniem w języku
                polskim mamy? W sumie u polactwa rzecz nierzadka...
                • mistrz_cietej_riposty2 Re: Na razie nic nie wiem jest tylko fakt Gazetki 16.09.05, 19:48
                  szkodliwy.szkodnik napisał:

> >Ciekwe tylko po co skan "dokumentu
                  > > "
                  > > (kserokopia formularza - podania o pracę), który niczego nie wnosi?
                  >
                  > Przecież to jest skan normalnej umowy o pracę. Problemy z czytaniem w języku
                  > polskim mamy? W sumie u polactwa rzecz nierzadka...

Średnio rozgarnięty grafik odczyta wszystkie dane z tego skanu. A u żydostwa jak
                  z tym jest? Wiesz coś o ty? Czy tylko naprowadzasz ułomnych na oczywiste
                  spostrzeżenia?
          • kaszalot_pl Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 09:13
            t-800 napisał:
            > Zatrudnienie teściowej w eurobiurze to wielkie nic w porównaniu z kłamstwami i
            > niejasnymi operacjami giełdowymi Cimoszewicza

Podobnie jak wielkie nic w porównaniu ze stratami huraganu Katrina w USA i
            liczbą głodujących w Afryce. Od kiedy chamstwo i obłuda staje sie bezproblemowe
            tylko dlatego że potrafimy pokazać przykłady jeszcze większego chamstwa i obłudy?
            • t-800 Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 09:17
              Powiem tak: mam delitaknie mówiąc mocno ograniczone zaufanie do tego co pisze "GW".

Pzdr.
              • 6nine9 Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 11:07
                t-800 napisał:

> Powiem tak: mam delitaknie mówiąc mocno ograniczone zaufanie do tego co
                pisze "GW".

Raczej masz niegraniczone zaufanie do Boskiego Romana, choćby sie spotykał z
                Kulczykiem (i kłamał na komisji, że nigdy go nie widział), choćby załatwiał
                swojej rodzinie pracę, egzaminy na uczelni, i choćby gadał dowolne głupoty.

Napisz jeszze 50 postów, a ktos kto nie patrzy na autorów rzeczywisci poysli ze
                Polska go kocha. Wiwat Giertych-Jugend!
                • t-800 Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 11:28
                  Słyszałem, że Giertych wywołał Katrinę w Nowym Orleanie.
                  • alfredkujot Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 11:34
                    t-800 napisał:

> Słyszałem, że Giertych wywołał Katrinę w Nowym Orleanie.

Ja tez tak slyszalem z anonimowych ale za to bardzo dobrze poinformowanych
                    zrodel. Podobno powodz na pd europy to takze jego dzielo.
                    Nie do konca wyjasniona jest sprawa dreyfusa-tam tez maczal swoje lapki.
                    • wet3 Re: Fakt prasowy 16.09.05, 14:11
                      "t-800" stwierdzil, ze Giertych wywolal huragan Katrina. Potwierdzil
                      to "alfredkujot". Mamy wiec niezbity fakt prasowy a la GW, tfu, przepraszam - a
                      la Geremek!
                      • alfredkujot Re: Fakt prasowy 16.09.05, 15:41
                        wet3 napisał:

> "t-800" stwierdzil, ze Giertych wywolal huragan Katrina. Potwierdzil
                        > to "alfredkujot". Mamy wiec niezbity fakt prasowy a la GW, tfu, przepraszam -
                        a
                        >
                        > la Geremek!

A jak trzeba bedzie to ja cos walne a potwierdzi to t-800
                        i bedziemy miec fakt a la GW , tfu, pardon
                        a la michnik i a la geremek :-)))))))))))))
                        • wet3 do "alfredkujot" 16.09.05, 16:33
                          Pieknie dziekuje. Mam ubaw po pachy.
          • praptak Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 11:46
            > Zatrudnienie teściowej w eurobiurze to wielkie nic w porównaniu z kłamstwami i
            > niejasnymi operacjami giełdowymi Cimoszewicza, który jest ponoć najuczciwszy na
            > lewicy.

Słyszałem, że wybielanie siebie na zasadzie "przecież inni robią większe
            świństwa" to jeden z filarów relatywizmu moralnego. A wydawało się, że LPR jest
            jakoś przeciw relatywizmowi?
            • t-800 Re: Co więcej podobno Romek znalazł trefne oświad 16.09.05, 12:24
              Nie wiem, czy LPR jest za czy przeciw relatywizmowi, natomiast ja, jak już wyżej
              pisałem, nie przykładam większej wagi do informacji publikowanych przez "GW", ze
              względu na - że się tak wyrażę - ograniczoną wiarygodność.
        • mars5 Re: Ksiundz znowu się nawalił mszalnym 16.09.05, 09:09
      • www.nasznocnik.pl Wart Pac pałaca... ;-) bt 16.09.05, 07:44
        .
    • t-800 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:42
      A Prezio wepchnął do sztabu Cimoszewicza swoją żonę!
    • pamin1 W tym kraju nie ma polityka, ktor mialby czyste 16.09.05, 07:52
      rece. Wszystko jest po staremu. Dwa pokolenia musza przeminac, zeby zniknela
      mentalnosc "zalatwiania", skonczyle sie uklady i ukladziki i zeby tzw. politycy
      doszli wreszcie do wniosku, ze ich zafajdanym obowiazkiem jest sluzenie
      Ojczyznie a nie wlasnym rodzinom i portfelom.
    • wujaszek_joe Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 07:54
      to skandal! tak pomówić Romana Giertycha Wielkiego Przywódcę Młodzieży
      Wszechpolskiej!!
      on przecie nigdy nic!
      • kwak31 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:11
        On przecie nigdy nic - sensownego nie zrobił.
    • ciaxp Gauleiter Giertych und deine gescheft! 16.09.05, 07:59
      Cała rodzinka jest siebie warta.
    • jozef6 A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:00
      Przecież jest taki "wymowny" na tematy innych osób. A może tesciowa dostawała
      kasę na opłacanie hotelików, gdzie "koń który (niestety) mówi" miał z nią
      schadzki... Słyszałem, że ta "rodzina" jest ze sobą bardzo blisko, stąd
      genetyczne obciążenia pokoleniowe...
      • derduch Re: A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:06
        Jeśli potwierdziłyby się Twoje słowa, to teściową powinno się aresztować za
        zoofilie.
        • kwak31 Re: A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:13
          A co z żoną konia? Ona na pewno to uprawia, choć jestem pewien, że tylko w
          celach prokreacyjnych. Co zresztą w tym wypadku nie ma sensu, gdyż odrębne
          gatunki nie krzyżują się.
          • derduch Re: A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:20
            Jak to się nie krzyżują? A muł? ;-)
            A w sumie to ja wiem skąd koń taki wredny, skoro dorosły osobnik a bzykał się
            tylko dwa razy w życiu...
            • amhu Re: A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:39
              Jak to się nie krzyżują? A muł? ;-)
              ------------------
              Gdybyz to tak bylo jak w wypadku bezplodnego mula! Nie byloby kontynuacji
              giertychowej rodzinki!
            • kwak31 Re: A dlaczego koński łeb odmawia komentarzy? 16.09.05, 08:47
              No cóż, nie znam jego żony, nie wiem czy jest oślicą. Dużo do myślenia daje
              jednak fakt, że potrzebowała interwencji konia, żeby dała radę zdać jakiś tam
              egzamin.
            • www.nasznocnik.pl Re: A muł? 16.09.05, 09:00
              Muł to we łbie, we łbie... ;-)
    • puuchatek Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:03
      Bo Liga zwalcza nepotyzm... w innych partiach.

Typowa "moralność Kalego". No, ale przynajmniej już wiemy, po co kandydaci ligi
      muszą zgadzać się na zatrudnianie osób wskazanych przez partię. Pewnie w
      kierownictwie LPR jest jeszcze kilka teściowych, którym przydałyby się dobre
      pieniądze za nicnierobienie :)

A reakcje Giretychofilów - typowe. Jedni szczekają na Wyborczą, że niewiarygodna
      (w podtekście - co za wstrętna gazeta, że ujawnia takie niewygodne fakty...).
      Inni natychnmiast ripostują w stylu "...a Kaczyński to...", albo "...a Tusk
      tamto...". "A bo u was biją Murzynów".

"Uczciwość LPR" to oksymoron. (Trydne słowo, można sprawdzić w słowniku).
    • krzych.korab Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:04
      Prawy Giertych z rodziną. Dziwne że ukazuje się ta informacja po rezygnacji
      Cimoszewicza.
    • poto333 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:15
      Taki przeciwnik wstapienia do UE?!!!Pokazał Swoje drugie ja.Śmiechu warte
    • bar8 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:22
      śmieszne ,żałosne,beznadziejne a udawał topiciela złodziejskich afer.zkim się
      obdajesz takim się stajesz
    • ciaps Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:24
      A miała to być taka ładna Rzeczypospolita, bogobojna bez oszustw i kłamstwa.
      Panie Giertych nie ośmieszaj się, jest Pan taki sam jak całe to
      towarzystwo.Tylko władza szmal i gęba pełna pustych frazesów.
    • zowi1 Re: Europraca dla teściowej Giertycha 16.09.05, 08:43
      A JA I MOJA RODZINA CHCEMY ŻYĆ W NORMALNYM KRAJU !!!!!!!!!!!!!!
      CZY KTÓRYKOLWIEK Z POLITYKÓW MOŻE MI POMÓC?????????
    • alkud ZOOTECHNIK A GIERTYCH - WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 08:45
      Wystarczy spojrzeć na twarz Romana,
      żeby zorientować się dlaczego zootechniczy
      mają u niego pewne preferencje :)

Odwiedź religie pokoju
      • derduch Re: ZOOTECHNIK A GIERTYCH - WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 08:59
        alkud napisał:

> Wystarczy spojrzeć na twarz Romana

Twarz?!?!? :-))))
        No wiesz, różne określenia mi do głowy przychodzą widząc ten wybryk natury, ale
        słowo "twarz" jest tutaj nadużyciem.
    • otawszczyk Odczepcie sie od Giertycha 16.09.05, 08:49
      W koncu to ludzkie chciec wyslac tesciowa daleko od domu. Kazdy jakby mogl to
      zrobilby to samo.
      • www.nasznocnik.pl No to fortel się nie udał, bo - jak piszą - poka.. 16.09.05, 08:57
        ...zała się w robocie parę razy, a potem wróciła pilnować zięcia ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka