bon.ton.bon 22.09.05, 18:38 Mam dylemat: Czy liczy się grubość programu, czy jego zawartość??? Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 22.09.05, 18:41 Dla PiSujów - grubość, to widać po tłuściutkich Kaczkach;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 22.09.05, 18:46 Czyli - im coś więcej waży, tym więcej warte? Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Program powinien być zrozumiały i 22.09.05, 21:08 mieć przynajmniej takie dodatkowe opracowanie: upr.wsio.pl/htmltonuke.php?filnavn=htm/wywiad.html Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Program powinien być zrozumiały 22.09.05, 21:22 conkret napisał: > mieć przynajmniej takie dodatkowe opracowanie: upr.wsio.pl/htmltonuke.php?filnavn=htm/moralne.html Ja dziękuję za partyjne "zasady moralne";-) Odpowiedz Link Zgłoś
kizior10 Re: Program powinien być zrozumiały 09.10.05, 11:36 a dobry prezydent powinien sam sobie sięgać do klamki - czy konserwator zabytków pozwoli obniżyć klamki w pałacu namiestnikowskim o cały metr ? - czy w BORze dodadzą etatów dla nosiciela skrzynki do przemówień? Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Program powinien być zrozumiały 09.10.05, 11:40 Jak konserwator nie pozwoli, to się go wywali na zbity dziób! Wszak wszyscy muszą rozumieć, co to znaczy Prawo i Sprawiedliwość, prawdaż?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 podesty 09.10.05, 11:55 kizior10 napisała: > a dobry prezydent powinien sam sobie sięgać do klamki Ten, którego masz na myśli, chyba też nie dosięgnie. Tak jak jego poprzednik zresztą i poprzednik poprzednika... > - czy konserwator zabytków pozwoli obniżyć klamki w pałacu namiestnikowskim o > cały metr ? Konserwator może zgodzić się na wybudowanie podestów dla p. prezydenta > - czy w BORze dodadzą etatów dla nosiciela skrzynki do przemówień? Co to to nie, ale podnosiciel dla prezydenta z pewnością się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: podesty: a może 3 w 1? 09.10.05, 12:23 Ponieważ, wg PiSujów, ma być oszczędnie, to może podest, klęcznik i mównica w jednym?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 ukryty za parawanem podnosiciel 09.10.05, 12:54 zabanowana.mysz.biala napisała: > Ponieważ, wg PiSujów, ma być oszczędnie, to może > podest, klęcznik i mównica w jednym?;-))) :)))) Hydrauliczna mównica jest niezła, ale ukryty za parawanem podnosiciel bardziej mi się podoba. Będzie jak w teatrze kukiełek. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Oczywiście postawny... 09.10.05, 13:16 Mógłby nie tylko donosić, ale i podnosić.... Do klamek i do siatkarek. Kancelaria nowego prezydencika wykazałaby się oszczędnościami. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Oczywiście postawny... 09.10.05, 13:32 Jakby tak POpuścić wodze fantazji, to ten podnosiciel-donosiciel mógłby... ho, ho, i jeszcze bardziej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wnerwiony [...] 26.09.05, 07:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 22.09.05, 19:03 Odwracając pytanie,czy grubość programu świadczy o jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? No, właśnie! 22.09.05, 19:07 Chodzi Ci o ten upór PiSuja u Olejnik??? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? No, właśnie! 22.09.05, 19:12 Tak, 19 kartek przeciw kiążce! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: A na wagę, to ile będzie? n/t 22.09.05, 21:23 2 kaczory? Andrju, Begerka i Dziuba? Diabli (rokity?) wiedzą??? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: A na wagę, to ile będzie? n/t 23.09.05, 06:11 19 kartek na wagę to będzie bardzo niewiele, może dekagram? Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: I to z tej cegły mają zostać zbudowane... 10.10.05, 16:08 ... miliony mieszkań w 8 lat?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: A właśnie, że tak! 11.10.05, 07:24 Pod przywództwem polskiego duce, pod rządami faszystowskiej partii - z jednej cegły stworzymy jeszcze więcej mieszkań! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: A właśnie, że tak! Na zasadzie: 11.10.05, 09:02 "Kup pan cegłę!" chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: A właśnie, że tak! Na zasadzie: 15.10.05, 09:49 Związkowcy z NSZZ "Solidarność" będą mieli zniżkę! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: A właśnie, że tak! Na zasadzie: 16.10.05, 06:55 tylko? A renciści i emeryci to pies?! Przepraszam: to kaczor?! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 22.09.05, 19:09 nitka34 napisała: > Odwracając pytanie,czy grubość programu świadczy o jakości? Grubość ma tę zaletę, że programu nikt nie przeczyta. Co najwyżej zacznie i już po pierwszej stronie ogarnie go senność. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 22.09.05, 19:18 Wejdż do mieszkania ćwierćinteligenta z ambicjami. Zawsze odkryjesz na półce w salonie opasłe wydania dzieł wszystkich Mickiewicza, Słowackiego albo Norwida, które stoją tam, żeby stały, a nie po to, żeby do nich zaglądać. Nie trawię takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 22.09.05, 19:21 Nie uwierzysz może, ale u pewnego "nowego" dyrektora WYDAWNICTWA w jego prywatnym mieszkaniu odkryłam... puste okładki! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 22.09.05, 19:36 bialamyszkabiala napisała: > Nie uwierzysz może, ale u pewnego "nowego" dyrektora WYDAWNICTWA w jego > prywatnym mieszkaniu odkryłam... puste okładki! Ależ wierzę Ci natychmiast. Znam analfabetów po wyższych studiach, którzy książki do ręki nigdy nie wzięli. Z własnej i nieprzymuszonej woli... Są jak te puste okładki, które opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 22.09.05, 19:42 Kaczki nie znają nawet dokumentów PiSu, które same wymyślały w pocie kaczych czółek;-))) Oni są właśnie jak te puste okładki. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 22.09.05, 19:53 Zapomniałaś o Trylogii ( tej Sienkiewicza) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kacza senność;-))) 23.09.05, 15:49 A może "W poszukiwaniu straconego czasu" Prousta? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Czy ktoś wie, KTÓRA partia ma najgrubszy... 22.09.05, 19:16 ...program??? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Ja nie wiem, KTÓRA partia ma najgrubszy... 22.09.05, 19:18 ... program. Słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Samoobrona. gruby jak PiS ale A4! :D 22.09.05, 19:31 Czyli - jeszcze lepszy program niż PiS ma SO, wg tego, co mówił ten z PiSu wczoraj u Olejnik? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zawsze grubość:-) 22.09.05, 19:51 Rozmiar to podstawa. Patrz- mównica. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Zawsze grubość:-) Solidna podstawa... 22.09.05, 21:25 kaczego państwa w państwie... Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 06:16 Wczoraj od p. Lisa dowiedziałem się, że program PiSu to 144 strony, a program LPRu to 300 stron! Pan Jarosław przemilczał stwierdzenie, że w takim razie program LPRowski jest lepszy od PiSowskiego. Była to milcząca aprobata. Czy mam głosować na LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 07:01 Na LPR, mają grubszy program:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 07:39 A co TY o tej PORZE??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 08:16 Piszę, "robota drogowa" za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Robota... 23.09.05, 08:22 ...drogowa. Był taki kawał o "zawodzie inżyniera drogowego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 07:42 Ale JKaczusia miała takie śliczne tłuste łapki - dobrze jej się, widać, powodzi. A Frankenstein - piękny Roman jakiś wychudły mi się wydał... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 08:16 Te z przepracowania. 300 stron bełkotu stworzył:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 08:20 pewnie już mu sił nie wystarczyło na przeczytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 08:21 To nie on ma to czytać,tylko naiwniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 08:32 Ufff, to myszy nie muszą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 08:39 Mamy wolne:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 08:49 A co z programem Samej Brony? Poodbno format A4! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Biedny Romuś... 23.09.05, 11:04 Tak, ale ile stron? Ktoś pisał, że tyle co uPiSu, czyli ok. 150? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Może tu znajdziesz... 23.09.05, 18:31 www.samoobrona.org.pl/pages/00.Start/ Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Może tu znajdziesz... 23.09.05, 20:48 Dziekuję, ale nie znalazłem, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 spuścizna po peerelu 23.09.05, 11:24 Wszystko to spuścizna po peerelu. To były twórcze czasy dla ludzi z wizjami. Też się kochali w opasłych tomach sprawozdań, programów i postulatów na Zjazd. Zawsze myślałem, że ostatnim był Kołodko z jego uroczym upominkiem dla Michaela Jacksona, ale widać się myliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: spuścizna po peerelu 23.09.05, 12:07 Tak, jak się produkuje tony makulatury, to człowiek (?) czuje sie ważny i potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: I myszy mają co jeść!;-))) 23.09.05, 15:58 :)))))) chciałaś powiedzieć, mają się czym narkotyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Sorry, oczywiście, gapa ze mnie i tyle;_))) 23.09.05, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Jarosław milczy... 23.09.05, 15:54 Tylko 300? słyszałam nawet że 400 stron ;) może w takim razie Kamiński z Kurskim naprędce zrobią dodruk i przelicytują LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Powinni na ochotnika 23.09.05, 15:57 natychmiast podjąć takie przedwyborcze zobowiązanie! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Powinni na ochotnika 26.09.05, 12:48 Teraz, po wyborach, kacze PiSuje już NIC nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 23.09.05, 18:39 Liczy sie grubośc portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 23.09.05, 20:58 Panie bą.tobą zadajesz:-) "grubość"?, jak domniemywam to wypasiona kaczka?, bylejakość??, zapewne o kaczora idzie, .. się domyślam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 23.09.05, 21:44 Panie Henryku, wypasiona bylejaka kaczka razy dwa?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 24.09.05, 08:10 To będzie jakieś 5 kg? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 24.09.05, 08:35 Tłuszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 24.09.05, 09:25 :-))))))))))) Sadła... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? ...Trudne pytania??? 24.09.05, 20:22 Chyba PiSadła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 rettungsring 24.09.05, 22:24 bialamyszkabiala napisała: > Chyba PiSadła;-))) W wątku o mowie ciała to powinno być dostrzeżone. Na co wskazuje PiSadło i jakie mogą być tego konsekwencje? Niemcy pieszczotliwie nazywają tę część ciała "Rettungsring", kołem ratunkowym, gdyż ułatwia pływanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: rettungsring 25.09.05, 07:19 W imieniu kaczych nielotów dzięki za "koło ratunkowe" - przynajmniej się nie potopią;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Jednak JAKOŚĆ??? MISS WYBORÓW... 25.09.05, 07:54 Miss wyborów parlamentarnych 1. Lena Dąbkowska-Cichocka (PiS) 53,55% 2. Magda Masny (Zieloni 2004) 18,34% 3. Barbara Dziuba (Samoobrona) 8,68% (za "Wprost") Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: MISS WYBORÓW... DZIUBA!!! 25.09.05, 08:03 Za SE: "Kiedy pojawiła się w telewizji, widzowie zamarli. Wyglądała jak matka lalki Barbie z różowymi włosami, mocnym makijażem, w minispódniczce. Czy Barbara Dziuba, lat 44, to nowa gwiazda Samoobrony? Partia zakazała jej publicznego wypowiadania się. Ale Dziuba nic sobie z tych zakazów nie robi. Super Expressowi udzieliła szczerego wywiadu... ____________________________________________________ Ach, cóż to by była za wspaniała posłanka, która miałaby zakaz wypowiadania się na forum publicznym ;-))) Brawo, Andrju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: MISS WYBORÓW... DZIUBA!!! Niestety... 25.09.05, 08:17 Pani Dziuba chyba nie... startuje! Nie mogłem jej znaleźć na listach wyborczych Samej Brony, chyba że przeoczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: MISS WYBORÓW... DZIUBA!!! Niestety??? 25.09.05, 08:23 Na pocieszenie: wspaniały wywiad z Barbarą;-))) www.echo-dnia.com.pl/?news=22303&mutacja=13&dzial=0&past=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: UFFF, ulżyło mi - to nie nauczycielka!!! 25.09.05, 08:31 tylko... POCZTÓWKA;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: UFFF, ulżyło mi - to nie nauczycielka!!! 25.09.05, 14:50 Za ile trzeba znaczek nakleić,żeby toto wysłać gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: UFFF, ulżyło mi - to nie nauczycielka!!! 25.09.05, 18:13 Opłata zryczłtowana! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jej ILOŚĆ, jej JAKOŚĆ, jej GŁĘBOKOŚĆ(!) dekoltu... 25.09.05, 10:58 tfuu!..przemyśleń, chciałem rzeć:-)) www.echo-dnia.com.pl/newsimg/22303-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Szkoda, jaka szkoda... 25.09.05, 12:11 henryk.log napisał: Jej ILOŚĆ, jej JAKOŚĆ, jej GŁĘBOKOŚĆ(!) dekoltu... tfuu!..przemyśleń, chciałem rzec:-)) Jaka szkoda, że zabraknie w Sejmie RP takiej wybitnej przedstawicielki Narodu Polskiego!;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Szkoda, jaka szkoda... 25.09.05, 13:31 "Kocham metropolie. Dlatego chętnie jeżdżę do Kielc. Może to jeszcze nie metropolia, ale już czuć jej powiew" Pani Brabaro, mieszkam w metropolii nieco wiekszej od Kielc, ale może...? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 powiew metropolii 25.09.05, 13:38 * A może to taka pani cicha tęsknota, żeby wyrwać się z Sandomierza do jakiejś metropolii. - Kocham metropolie. Dlatego chętnie jeżdżę do Kielc. Może to jeszcze nie metropolia, ale już czuć jej powiew. Gdy wchodzę do Galerii "Echo" na zakupy, to od razu lepiej się czuję. * Chce pani powiedzieć, że te buty na niewiarygodnej szpilce kupiła pani w Kielcach, a nie w jakimś sex-shopie? - Te buty kupiłam akurat w Sandomierzu, w normalnym sklepie. Do sex-shopów nigdy nie wchodzę. Naprawdę nie wchodzi? Nigdy nie uwierzę, żeby pani Barbara Dziuba oparła się takiemu powiewowi metropolii. Potem do końca życia nie darowałaby sobie darować, że okazję przepuściła... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: powiew metropolii 25.09.05, 14:01 * Chodzi pani co niedzielę na mszę? - Tak, i czasem w sobotę. Poza pracą na poczcie prowadzę działalność usługową w zakresie filmowania uroczystości weselnych i z tego to powodu przed ołtarzem bywam nieraz w soboty. Taka religijna osoba na pewno nie wchodzi do sex-shopów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: powiew metropolii 25.09.05, 17:06 Sama jest chodzącym sex-shopem. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: powiew metropolii 25.09.05, 17:29 Dodatkowa działalność gospodarcza? Ależ przedsiębiorcza ta p. Basia, no, no! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 duchowy salon Samooobrony 25.09.05, 17:30 A tak na serio. Te sex-shopy, wulgarność, zajebiste szpilki p. Dziuby i ku..ki w oczach Begerowej, które u posłanek i kandydatek Samoobrony do Sejmu mimo że powinny, to jakoś nikogo nie szokują, moim zdaniem wzięły się w partii Leppera nie tylko pod wpływem osobowości przewodniczącego. To są wzory zachowań i "dowcipnych wypowiedzi" podpatrzone u kolegów z SLD, którzy dla Samoobrony są duchowym salonem. Z tym że postkomuniści są na tyle sprytni, że w ten sposób bawią się tylko we własnym gronie (ch..e precz), a prostakom od Leppera wydaje się, że takie są normy. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: duchowy salon Samooobrony 25.09.05, 17:48 P.S. Już po wysłaniu postu stwierdziłem, że pojawiły się w nim wyrażenia w rodzaju ku..ki i ch..e. Zaznaczam, że nie pochodzą ode mnie. Pewnie od komputera z programem "przyzwoitka", który automatycznie ściga wyrażenia niecenzuralne. Swoją drogą śmieszna jest ta pruderia na forum w półtora roku po tym, jak ku..ki Begerowej i "ch..e przecz" Halbera pociągnęły za sobą niemożliwą do zignorowania falę cytatów w mediach, i w piećdziesiąt lat po debiucie Marka Hłaski, którego zaleca się młodzieży szkolnej. To już graniczy ze schizofrenią. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: duchowy salon Samooobrony 25.09.05, 17:52 Może i graniczy, ale - jeśli o mnie chodzi - to wolę taka schizofrenię od chamstwa i prostactwa, które jest obecne w wielu postach. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: duchowy salon Samooobrony 25.09.05, 18:16 Nie chcę wybierać pomiędzy schizofrenią a prostactwem. Też nie lubię chamstwa i przekleństw, ale właśnie dlatego, że stały się tak powszechne, ich krytyka nie może być obiektem cenzorskich zabiegów. Czuję się jak idiota, jeśli ktoś (albo coś) zatyka mi usta w momencie, kiedy chcę się wypowiedzieć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kalak1 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 25.09.05, 18:04 Ja osobiście wolę, jedno mądre stwierdzenie: NIEWIDZALNA RĘKA RYNKU,niż całe tomy "mądrości" Marksa. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? A jednak ILOŚĆ! 26.09.05, 06:59 Naród wybrał ilość, wybrał pełną (tylko hipotetycznie) michę, akceptując "rewolucję moralną" wraz z ograniczeniami wolności osobistych; namaszczone przez Ojca Dyrektora Kaczory bedą spłacać swój dług wobec ks. Rydzyka, czyli - imperium będzie się rozwijać bez przeszkód. Przeżylismy "komunistów", przeżyjemy i kaczystów! Jedynie Warszawa może - choc chwilowo - żyć nadzieją na nowego prezydenta z prawdziwego zdarzenia. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: A jednak ILOŚĆ! - byle nie kapciowy... 26.09.05, 08:20 Urbański;-))) tomaszlis.wp.pl/gid,77026,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=14 Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: A jednak ILOŚĆ! - byle nie kapciowy... 26.09.05, 09:46 Kapciowy na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? A jednak ILOŚĆ! 26.09.05, 09:50 Oby nam się udało przeżyc.Kopiarka w piwnicy,papier też.Zaczynam drukować bibułę. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? A jednak ILOŚĆ! 26.09.05, 09:53 Obyś nie złapała kaczej grypy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? A jednak ILOŚĆ! 26.09.05, 10:53 Ptasia grypa = kacza grypa;-))) I wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: PiSujowska zaraza! 26.09.05, 16:43 Ta PiSujowska zaraza już się rozprzestrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t 26.09.05, 18:15 W kaczniku dla VIPów! Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 26.09.05, 18:55 www.emigranci.net/studenci/ Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 26.09.05, 21:23 Ojciec Grzybek wyleczy Kaczki (ze złudzeń)! Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 26.09.05, 21:52 Tak, Ojciec Dyrektor to znany na całym świecie uzdrowiciel! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 29.09.05, 16:04 Dołączają do niego kaczki i inne PiSuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 14.10.05, 18:54 Od Ojca Dyrektora to wy się odczepcie, dobrze radzę, jakem duce! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: PiSujowska zaraza! Kwarantanna! n/t TU! 16.10.05, 19:56 Jam wolna mysz i będę się czepiać, kogo mi się żywnie spodoba! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: MY JAMA is MY CASTLE! 28.09.05, 06:52 Tu SMOK! Ale sie naszukalem, gdzie sie chowacie przed swoim Preziem? U mnie 5.47 am. Mysza niech nie konspiruje, bo skonczy w dziobie. To tylko znak, ze zyjemy - Dziunka tez. Dla MPZW - podziekowania od calej smoczej gromadki. Kaczory - do rondla - dornowaty Ludwik potem umyje! Si ju;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: MY JAMA is MY CASTLE! 28.09.05, 09:14 Bardzo się wszyscy cieszymy,że dobrze się Smokowi układa.Uściski od pozostałej na tym kaczym padole gromadki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: MY JAMA is MY CASTLE! 29.09.05, 00:40 malaszaramysz napisała: > Bardzo się wszyscy cieszymy,że dobrze się Smokowi układa.Uściski od pozostałej > na tym kaczym padole gromadki:-) :-)) SMOKU!:-) Q rozpaczy i "smutku rynsztoków"!! --------------------------------------- Nie śmiej się bratku z czyjego przypadku boś przypadkiem bratku sam śmiechu wart. Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: GRUBOŚĆ??? 27.09.05, 07:24 Chuda Barbara Dziuba nie weszła (?), a raczej przy kości Renata B. - weszła! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Grubość do kwadratu 27.09.05, 09:27 bon.ton.bon napisał: > Chuda Barbara Dziuba nie weszła (?), a raczej przy kości Renata B. - weszła! Chyba masz reację. Nie należy lekceważyć grubości. Ani podwójności, która zdecydowanie poprawia szanse okrągłych jednojajowych... A więc niech żyje grubość do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Grubość do kwadratu 27.09.05, 11:44 Kaczki, wbrew pozorom, nie powinny być grube/tłuste, leppsiejsze są młode, o delikatnym mięsku, ale bez sadła;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Grubość do kwadratu - kaczory odpadają! n/t 27.09.05, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Kaczory odpadają jako za tłuste, oczywiście! 27.09.05, 13:49 Kaczory są wielkie: podobno mierzą po 170! A ile ważą, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Na wszelki wypadek - podrzucam wagę;-) 27.09.05, 18:42 ns.indoor-group.com.pl/sklep/product_info.php/cPath/9/products_id/73 Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Na wszelki wypadek - podrzucam wagę;-) 27.09.05, 21:25 No, nie wiem... Do ręcznego ważenia? Do Kaczek to chyba dźwigu trzeba byłoby użyć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Na wszelki wypadek - podrzucam wagę;-) 28.09.05, 02:46 Kaczka podwójna (sklonowana) waży więcej niż jedna. I o to chodzi! O ciężar właściwy. Kaczki cwaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Na wszelki wypadek - podrzucam wagę;-) 28.09.05, 08:25 Boże, wybacz biednej humanistce!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 12:06 Nie ma: PRZEBACZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 12:08 Bardzo poważny.Nie mam pojecia ile ważą kaczki. Wiedza jestv niezbędna do uwarzenia ich w sposób właściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 12:42 Dobrze chociaż, że dornowaty potem pozmywa rondle!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 13:13 Ja bym pichcił kaczki w szybkowarze, szczelnie zamkniętym! Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 15:43 Wolę z rożna;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 15:51 Ale się pochowały i nie idzie ich złapać, a co dopiero zważyć. Może śpią nad sadzawką koło Królikarni? Widziałem raz, jak to robią. Każda stoi na jednej nodze i głowę ma wciśnięte pod lewe skrzydło. Ciekawe, dlaczego pod lewe? Śnią grupowo i wszystkie stoją tak samo. Na lewej nodze. Kaczka to zwierzę grupowe. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 15:53 Dwie kaczki to już grupa. Raczej zaszyły się w Ogrodzie Saskim - to bliżej Pl. Bankowego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: WAGA Kaczek to zbyt poważny temat ;-) 28.09.05, 17:57 Dwie kaczki to nie grupa, to kacza banda;-) W dodatku - kaczki-nierozłączki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Dlaczego LJKaczor nie startował w wyborach 28.09.05, 18:47 do Sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dlaczego LJKaczor nie startował w wyborach 28.09.05, 21:10 bo kaczuszki kłamczuszki mają krótkie nóżki Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Dlaczego LJKaczor nie startował w wyborach 29.09.05, 08:44 I tłuste paluszki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dlaczego LJKaczor nie startował w wyborach 29.09.05, 15:47 bialamyszkabiala napisała: > I tłuste paluszki;-))) no i brzuszki jak gruszki mają te kaczuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Dlaczego LJKaczor nie startował w wyborach 29.09.05, 18:42 Dalej wesoło, niech popłynie gromki śmiech, Niech telegraficznym echem zabrzmi pośród drzew. Niech spędzi z czoła wszelki smutek, wszelki cień, Wszak słoneczny mamy dzień. Tra la la la la la la la; W sercu radość się rozpala Tra la la la la la la la; Chcemy słońca, chcemy żyć... Teczki, przemowy, kaczuchowych przeżyć moc, Oczka p(i)sujów rażące jak kamyki z proc. Serca złączone bratnich uczuć cudną grą, Pozdrowienia ku nam ślą. Tra la la la la la la la... Raźno kaczory maszerują: raz, dwa, trzy, Prężne ich łapki krzeszą w marszu lotne skry: Idą zdobywać, zbrojni w oczu blask i stal, Tylko Polski, Polski żal. Tra la la la la la la la... (wg piosenki harcerskiej) (znalezione na fk) PTASIA ZARAZA >>Największe zagrożenie stwarzają kaczki krzyżówki<< Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: DOBRE!!! 30.09.05, 11:57 Raźno kaczory maszerują: raz, dwa, trzy, Prężne ich łapki krzeszą w marszu lotne skry: Idą zdobywać, zbrojni w oczu blask i stal, Tylko Polski, Polski żal. Tra la la la la la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: DOBRE!!! Od razu mi weselej, tra-la-la... 30.09.05, 16:32 ...kaczory dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: DOBRE!!! Powiem więcej, Bardzo Dobre!! :-))n/t 30.09.05, 17:44 bon.ton.bon napisał: > Raźno kaczory maszerują: raz, dwa, trzy, > Prężne ich łapki krzeszą w marszu lotne skry: > Idą zdobywać, zbrojni w oczu blask i stal, > Tylko Polski, Polski żal. > Tra la la la la la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: DWOISTOŚĆ!!!??? 29.09.05, 06:34 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_050929/publicystyka_a_5-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: DWOISTOŚĆ!!!??? 29.09.05, 07:53 Niestety, to tylko PObożne życzenie;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: DWOISTOŚĆ!!!??? 29.09.05, 09:03 W dodatku kaczki mają Rydzyka za POplecznika;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: DWOISTOŚĆ!!!??? 29.09.05, 10:38 Poplecznik Ojciec Dyrektor wsiadł na kaczki. Ciekawe, co będzie chciał za to, aby z nich zleźć?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: DWOISTOŚĆ!!!??? Tekę ministra SKARBU??? 29.09.05, 15:15 Ojciec Dyrektor Ministrem Skarbu długo by nie pobył, bowiem skarb by się w cudowny sposób piorunem zdematerializował, czyli UDUCHOWIŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: DWOISTOŚĆ!!!??? Tekę ministra SKARBU??? 30.09.05, 21:11 To podobnie, jak ze środkami na ratowanie Stoczni Gdańskiej - też się UDUCHOWIŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kaczkom... 29.09.05, 19:12 Im bardziej chore jest państwo, tym więcej w nim ustaw i rozporządzeń. Tacyt Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? DEBATA 29.09.05, 20:12 www.rzeczpospolita.pl/serwis_wyborczy/common/galeria/rys/index.html?p=sawka12.jpg&pg=2 Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? Kaczkom... 30.09.05, 00:53 Ale im więcej rozporządzeń, tym większe prawo (i sprawiedliwość!) Kaczka wykałaczka z sobowtórem (na razie jednym) bialamyszkabiala napisała: > Im bardziej chore jest państwo, tym więcej w nim ustaw i rozporządzeń. > > Tacyt > Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Kacze prawo i kacza sprawiedliwość n/t 30.09.05, 08:44 Może kaczki znowu poselstwo do Pinocheta wyślą? Poparcie Ojca Dyrektora byłoby znacznie wzmocnione autorytetem moralnym byłego dyktatora z Chile;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Kacze prawo i kacza sprawiedliwość n/t 30.09.05, 09:47 Może wszystkie "wolne" pieniądze wydali na kampanię (choć sam w to nie wierzę, zaplecze "fundacyjne" mają kaczory, że pozazdrościć tylko) i na ryngraf nowy nie wystarczy?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Kacze prawo i kacza sprawiedliwość n/t 30.09.05, 10:56 Zawsze można pożyczyć od Ojca Dyrektora. Długi i tak bedą wyegzekwowane od PiSujów co do grosika... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Kacze prawo i kacza sprawiedliwość n/t 30.09.05, 15:00 Ojciec Dyrektor - lichwiarzem?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kacze prawo i kacza sprawiedliwość n/t 30.09.05, 16:35 Nie, inwestorem. Inwestycja musi przynieść zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: ZYSK - to jest to! n/t 02.10.05, 10:40 ..."Bo to, co nas podnieca, to się nazywa kasa"... Dlatego kaczki tak szybko, coraz szybciej łapkami przebierają: do kasy i do waaadzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 16:46 PO bylejakaczej "debacie", Pański "bą.tobą:)" dylemat nabiera,..możnaby rzec nowej treści! BYLEJAKOŚĆ i ILOŚĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy BYLEJAKOŚĆ??? 30.09.05, 16:49 Hej, dobre;-))))))))))))))))))))))))) Wykorzystałam bez wiedzy autora watku i Pańskiego pozwolenia:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie Myszki 30.09.05, 17:39 :-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 17:46 Zaniedbuje nas Pan, ot, co! Wszystkie zimowe zapasy Panu wyjemy za karę;-))))))) Nawet te w wekach... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 17:55 bialamyszkabiala napisała: > Zaniedbuje nas Pan, ot, co! > Wszystkie zimowe zapasy Panu wyjemy za karę;-))))))) > Nawet te w wekach... Strachy na..kaczki!, Pani B.Myszko:-) ..weków ci u nas dostatek i CO wyremontowane!!!..heyah:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 17:57 A myszy szarej zimno. Jeszcze nie włączone,bo jakiś filtr albo coś trzeba przeczyścić:-((( Brrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 18:17 malaszaramysz napisała: > A myszy szarej zimno. Jeszcze nie włączone,bo jakiś filtr albo coś trzeba > przeczyścić:-((( Brrrrrrrrrrrrrrr Nie włączone, P.Myszko?, to tak jak i u mnie:-) Mnie na razie "grzeje" radocha, że z "remontu" wreszczie wylazłem. A poza tym..hehe..P.Myszko:-), "tak się grzejesz jak się 'żenisz'??", cokolwiek by..itd :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 22:24 :-)) U mnie już "grzeją" i z CO nie cieknie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Pańskiego pozwolenia:-)))),???..hehe..Panie M 30.09.05, 20:14 A u mnie na kominku ogień płonie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Im Milsza Myszka tym (mniej)więcej "ciepła?? :-)) 30.09.05, 22:35 , że se pożartuję,...w czyim kominku "rokita" pali??:-)..hehe.. >Jezu! Panie Heniu, gdzież podziała się Pańska "galanteria"<??? :-) bialamyszkabiala napisała: > A u mnie na kominku ogień płonie:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Im Milsza Myszka tym (mniej)więcej "ciepła?? 30.09.05, 23:14 Odrażający drab Na kominku ogień płonie, Syczy sykiem smolnych szczap. przy kominku grzeje dłonie Odrażający drab. Dobry Boże, trap się, trap! Odrażający drab. Dłoń ogrzeje, dubeltówkę Weźmie, wyjdzie i buch, buch! Pozamienia na gotówkę Obywateli dwóch. Wezmę, wyjdzie i buch, buch! Obywateli dwóch. W palenisku ich zakopie, Pójdzie w karczmie sączyć dzban. Ułożyłeś sobie chłopie Nie do przyjęcia plan. Tu dwa trupy, a tu dzban -- Nie do przyjęcia plan. Jak wysączy dzbana treści Rżnie karczmarza dzbanem w łeb, Karczmarzową zaś popieści Łasą na pieszczot lep. Jego pustym dzbanem w łeb, A ją na pieszczot lep! Ale zgubi go kominek, Bo w nim dusze ofiar dwu Przez płonącą tam sośninę Zasyczą: "Psst, to tu!" Sykną dusze ofiar dwu: "Psst, to tu! To tu!" Syk usłyszy ten co trzeba, Co na draba oko ma l za aprobatą Nieba Wykopie trupy dwa. Co na draba oko ma Wykopie trupy dwa. Od tej chwili już do stryczka Bliziuteńko jak przez sień. Drabie, nie tkwij w złych nawyczkach l póki czas się zmień! Dynda, dynda stryczka cień, Więc póki czas się zmień! słowa : J. Przybora Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wiem, wiem należałomi się..."Odrażający drab":-)) 01.10.05, 04:25 ............ > Drabie, nie tkwij w złych nawyczkach > l póki czas się zmień! ........... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re:"Odrażający drab" - to nie o Panu!!! 01.10.05, 08:02 Zatem albo, albo: albo chciałby Pan być tym drabem, albo tym kominkiem... :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Odrażający drab" - to nie o Panu!!!,??.doprawdy? 01.10.05, 22:38 Zatem??..:-) gdybym tak mógł, jak nie mogę, rzec hoho:), to: chciałbym być tym drabem i tym kominkiem... :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: "Odrażający drab" - to nie o Panu;-))) 02.10.05, 07:35 Zapraszam na nowe danie: Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: "Odrażający drab" - to nie o Panu;-))) 15.10.05, 06:39 Mam coś dla myszki! www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051015/publicystyka_a_4-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: "Odrażający drab" - to nie o Panu;-))) 17.10.05, 19:05 Puste? A gdzie kaczki?! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Odrażający drab"!.ten jak mu tam "kaczy_duser"!:) 17.10.05, 19:35 "Zawładnął" 'ci Panią' na 3/4 wątka!..i nie tylko tego:-)) Pzdr >zajzdrośny henryk<:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: "Odrażający drab"!.ten jak mu tam "kaczy_duse 17.10.05, 19:40 Duce wszystko może! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Odrażający drab"!.ten jak mu tam "kaczy_duse 17.10.05, 19:47 "Stary Duce"! i..??..:-)) kaczor.duce napisał: > Duce wszystko może! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 16:50 Zaleje nas ogrom bylejakości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 17:35 Q rozpaczy i "smutku rynsztoków", pójdę dalej...:-) - - ogarnia mnie rozległość bylejakośći Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 17:48 Panie Heniu, nie trzeba się załamywać.Wspólnie z kuzynką zapraszamy do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 18:07 malaszaramysz napisała: > Panie Heniu, nie trzeba się załamywać.Wspólnie z kuzynką zapraszamy do zabawy. :-) Fajną kuzynkę masz Pani Myszko:-) Z zaproszenia korzystam..o tyle, na ile na miłe z Paniami chwile, moja Miła Pani zezwala a jej z kolei zezwala świadomośc na ile Jej "paniwładca" wywiązuje się z obietnicy, że.."nie martw sie Kochanie, co ma być zrobione, zrobione być musi" ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
maanasasarovara LUDZISKA: NIE ZNACIE MARKSIZMU???! 30.09.05, 17:48 PRZECIE ILOŚĆ PRZECHODZI W JAKOŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: LUDZISKA: NIE ZNACIE MARKSIZMU???! 30.09.05, 17:55 Jam tylko prosta mysz biała, niedouczona w marksizmie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: LUDZISKA: NIE ZNACIE MARKSIZMU???! 30.09.05, 20:51 Wystarczy, że kaczory wyksztalcone w tym zakresie! Odpowiedz Link Zgłoś
duce.benito Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 21:48 A cóż to za dylemat? Liczy się władza, władza, władza. Program to ja (program to Kaczyńscy) - i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ??? 30.09.05, 22:22 Wreszcie jest jasność w temacie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 jakość podrzędna 30.09.05, 22:56 bialamyszkabiala napisała: > Wreszcie jest jasność w temacie;-))) No niezupełnie. Z jakością władza na ogół niewiele ma wspólnego. Władza kocha tłumy i stawia na ilość, ilość i jeszcze raz ilość. A tłumy kochają władzę, gdyż w ten sposób najłatwiej im zapomnieć o swojej podrzędnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
maanasasarovara Re: jakość podrzędna 30.09.05, 23:06 > No niezupełnie. Z jakością władza na ogół niewiele ma wspólnego. Władza kocha > tłumy i stawia na ilość, ilość i jeszcze raz ilość. A tłumy kochają władzę, > gdyż w ten sposób najłatwiej im zapomnieć o swojej podrzędnej jakości. To, że tak będzie przewidział już z Kartezjusza Pascal: "Który zechce tańczyć na linie, będzie sam. Utworzą silniejszą klikę ludzi, którzy powiedzą, że to nie jest piękne." "Kryją się w ciżbie i przywołują liczbę na pomoc - zbiegowisko." Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 warto zapamiętać 01.10.05, 13:30 maanasasarovara napisała: > "Kryją się w ciżbie i przywołują liczbę na pomoc - zbiegowisko." Świetne. Warto zapamiętać. To Pascal? Pewnie niepotrzebnie pytam. Niewielu miało tak nieprzeciętny talent nazywania rzeczy po imieniu. Dlatego Kaczyńscy budzą teraz taki niesmak. W końcówce kampanii wyborczej do Sejmu posłużyli się "zbiegowiskiem" od Rydzyka i sfrustrowanym elektoratem SLD strasząc kogo się tylko dało Platformą Obywatelską. W ten sposób wygrali swoją jednoprocentową przewagę. Teraz też na to liczą, ale tym razem "zbiegowisko" zgłupiało i juz na nich nie zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Następny kaczy mistrz;-))) 01.10.05, 00:13 "Należy umieć bezbłędnie określić, jakie są w odniesieniu do danej kwestii, w danej chwili nastroje mas, jakie są ich rzeczywiste dążenia; potrzeby i myśli" Włodzimierz Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: LKaczor - pisarz gminny 01.10.05, 07:25 List do proboszczów mysz czytała? E, pewnie jeszcze śpi! A tu diabeł PiSuj ogonem na mszę dzwoni!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: LKaczor - pisarz gminny 01.10.05, 07:42 precz.z.kaczyzmem napisał: > List do proboszczów mysz czytała? E, pewnie jeszcze śpi! > A tu diabeł PiSuj ogonem na mszę dzwoni!!!;-))) Nie "na mszę", tylko "na mYszę" chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: LKaczor - pisarz gminny 04.10.05, 11:23 Wypraszam sobie, nie jestem myszą kościelną! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Żałuj! 04.10.05, 17:16 Tylko myszy kościelne sie ostaną - faszyzm innych nie toleruje! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Żałuj! Do niedzieli możesz sobie... 19.10.05, 07:59 bzdury kwakać! Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też... 01.10.05, 07:48 ... swego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
duce.benito Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też... 01.10.05, 07:49 Kolega zawodowy bolszewik? Odpowiedz Link Zgłoś
bon.ton.bon Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też... 01.10.05, 07:53 Na studiach tzw. "myśl leninowska" była w programie. I kaczki, i ja studiowaliśmy ją, choć w nieco innym czasie. Muszę stwierdzić, że Kaczki lepiej odrobiły tę lekcję maksizmu-leninizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
duce.benito Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 01.10.05, 07:55 Dla mnie Lenin też był niegdyś nauczycielem, Wielkim! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 01.10.05, 17:08 Lenin, Mussolini - pięknie! Ale Kaczki to nieudaczki, więc nie ma obawy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 02.10.05, 08:05 Nieudaczki? To się jeszcze okaże!!! Wtedy marny los takich nieprawych i niesprawiedliwych! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 02.10.05, 09:27 Drogi kaczysto/faszysto, tylko bez nerwów, zapraszam na obiad! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 02.10.05, 09:29 Witam kuzynkę.Już jestem .Zobaczymy na jak długo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 03.10.05, 07:45 Aż nie zwalczymy tych kaczych faszystów! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Następny kaczy mistrz;-))) Mój też...!!! 04.10.05, 18:02 Nie PiSzcz, i tak cię nikt nie usłyszy, kaczyzm nastanie! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 kaczor i szefowa austriackiej dyplomacji Plassnik 04.10.05, 22:47 A tak swoją drogą to szkoda, że kaczor w wyborach polegnie. Przyjemność obejrzenia go na ekranie telewizora np. w towarzystwie szefowej austriackiej dyplomacji, pani Ursuli Plassnik von Klagenfurt (192 cm wzrostu) dana nam nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Pan Kaczyński i z tym problemem sobie 05.10.05, 07:37 łatwo poradzą! img89.imageshack.us/img89/6466/polskidegaulle9uw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Pan Kaczyński i z tym problemem sobie 05.10.05, 08:15 A który łapkę poda?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 mogłyby go nie zauważyć 05.10.05, 13:40 Dystans między ludem a władzą prezydencką wykazuje stałą tendencję wzrostową. Już przy Kwaśniewskim siatkarki nie wiedziały jak stać, żeby się nie garbić i aż strach pomyśleć, co byłoby z Kaczyńskim? Mogłyby go nie zauważyć i dopiero by im się dostało. Takie małe są najbardziej mściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: mogłyby go nie zauważyć 05.10.05, 15:23 Zwłaszcza małe-bliźniacze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: mogłyby go nie zauważyć 05.10.05, 15:59 no właśnie.... gnomy lubią chodzić parami. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: GNOMY???!!! n/t 05.10.05, 19:26 pl.wikipedia.org/wiki/Mussolini Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: GNOMY???!!! Lepiej widać... n/t 05.10.05, 19:53 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Mussolini_i_Hitler.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: GNOMY???!!! Lepiej widać... n/t 06.10.05, 14:58 Tak, o wiele lepiej!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: GNOMY???!!! Lepiej widać... n/t 06.10.05, 17:13 Przystojni obaj, prawda? Nie wiem, czy Lech i Roman równie ładnie będą wychodzić na zdjęciach. No, ale jak się nie ma, co się lubi, to sie lubi, co się ma! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Tak, równie śliczni;-))) 06.10.05, 19:03 tomaszlis.wp.pl/gid,92799,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=7 tomaszlis.wp.pl/gid,92527,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=10 ---- "Kaczka duszona w grzybach" Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Hitler jest out, zostałem tylko JA! 13.10.05, 15:56 I ja.kaczynski!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Hitler jest out, zostałem tylko JA! 13.10.05, 20:48 No, wreszcie mam pewne poparcie w rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Hitler jest out, zostałem tylko JA! 16.10.05, 08:35 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/odwaga_i_wiarygodnosc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Hitler jest out, zostałem tylko JA! 18.10.05, 07:20 Więcej takich plakatów, panie Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Hitler jest out, zostałem tylko JA! 19.10.05, 07:33 Już nie potrzeba, kaczyzm górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Po tylu dniach jeszcze istnieje dylemat? 06.10.05, 07:30 Jasne, że GRUBOŚĆ, i to nie tylko programu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Dwa grube Kaczory? Mniam... n/t 08.10.05, 07:05 Mnie się wydaje, że pan Lech Kaczyński schudnięty troszku... jakby... Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Dwa grube Kaczory? Mniam... n/t 08.10.05, 15:56 I pożółkły... na dziobie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 kacza norma 08.10.05, 16:51 Nic dziwnego. W dniu wyborów chce się upodobnić do człowieka. Potem wszystko wróci do normy (kaczej). Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kacza norma 09.10.05, 07:20 Do człowieka? Z takim dziobem???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kacza norma z orłem białym w tle! 09.10.05, 23:10 Brawo, Panie Lechu! Brawo, polski duce! Wodzu, naród poprowadź do Prawa i Sprawiedliwości, bowiem tylko TY wiesz, co to znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kacza norma z orłem białym w tle! 10.10.05, 07:06 Fakt, tylko kaczki wiedzą, co to jest ta ich PiSujska sprawiedliwość i PiSujskie prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczor duce z orłem białym w tle! 12.10.05, 07:56 A cóż to za dziwnych terminów mysz używa? Prawo? Sprawiedliwość? Też coś... Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczor duce z orłem białym w tle! 12.10.05, 17:48 Coś duce przycichł ostatnio w tym faszystowskim kwakaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczor duce z orłem białym w tle! 12.10.05, 18:51 A, tak jakoś, ale nadrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczor duce z orłem białym w tle! 13.10.05, 07:32 Właśnie nadrabiam! Myszy - do nory! Nie pałętać się po fk, bo tutaj się mówi o poważnych rzeczach, nie o jakichś tam dyrdymałach! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! 13.10.05, 08:37 Nie pałętać się myszy pod łapkami!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 14.10.05, 06:53 doczeka! W norze - i to nie swojej - spędzi resztę życia, niech tylko kaczyzm nastanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 14.10.05, 09:18 Duce, jest takie pokrzekadło: nie strasz, nie strasz, bo...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 14.10.05, 14:37 pohamowała, na szczęście! Nie tylko Partia, ale i lud za mną stoi! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2967026.html Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 15.10.05, 09:07 Jaki duce, taki lud;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 16.10.05, 09:28 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczory - do kacznika! Mysz się... 16.10.05, 14:19 To mi się bardziej podoba: www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Myszy się... 16.10.05, 16:27 ...ŻADEN kaczyński nie podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczory - do kacznika! Myszy się... 17.10.05, 07:37 Akurat! Mój bliźniak "łapie" mysz na ser i wino! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Myszy się... 18.10.05, 08:13 AKURAT złapie, chichichi...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: kaczory - do kacznika! Myszy się... 18.10.05, 15:08 Wyda dekret przeciwko myszom i po... ptakach! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: kaczory - do kacznika! Myszy się... 18.10.05, 22:20 Nie, po MYSZACH! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: kaczory - do kacznika! Truciciel... 19.10.05, 07:18 umysłów. www.spieprzajdziadu.pl/pliki/kaczor-naczelnik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: kaczory - do kacznika! Truciciel... 20.10.05, 07:57 Ludzie są ślepi... Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: ILOŚĆ czy JAKOŚĆ? Mam dylemat...CZY na FK 04.01.06, 07:26 liczy się liczba (ilość wpisów), czy ich jakość??? Odpowiedz Link Zgłoś