Dodaj do ulubionych

Nazwisko premiera dziś po 18.00

27.09.05, 14:46
w końcu.................... ile te Kaczuchy bedą jeszcze krecić..........
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:47
      A co bedzie jak padnie nazwisko Dorna? A drugi kaczor przegra wybory?? Nie bedzie zadnego z blizniakow? Kaczory pojda va banque?
      • trolling4food WASZ PREZYDENT - NASZ PREMIER !!! 27.09.05, 15:15
        • hiob102 Idę o zakład, że wskażą Lecha Kaczyńskiego. 27.09.05, 15:54
          Lecha, a nie Jarosława. Sprytne, prawda? Pomyślcie, dlaczego? Ale gdzie tu
          odnowa moralna, tak zapowiada przez PiS?
          • hiob102 PRZYCZAJONY PiS. UKRYTY BURAK. 27.09.05, 16:17
            To wystarczy za komentarz. Wiadomo kto głosował na PiS.
            • arbaal Re: PRZYCZAJONY PiS. UKRYTY BURAK. 27.09.05, 16:23
              Czarna Mamba i Jackie Chan?
              • jerry.maguire A ja myslałem, ze kandydatem bedzie tow. Michnik 27.09.05, 16:36
                A ja myslałem, ze kandydatem bedzie tow. Michnik
                • js23 [...] 27.09.05, 18:31
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • jan-gruba 100 RAZY LEPSZY NIŻ NERWUS ROKITA !!!!!!!!!!!!!!!! 27.09.05, 17:34
              to dobry wybór !
              • kolargolo niewazne ze sie na niczym nie zna, nie? 27.09.05, 18:14
                nie moge odzalowac ze PiS wygral z Platforma a z drugiej strony i tak mamy
                madrzejszych politykow niz spoleczenstwo.
                • js23 [...] 27.09.05, 18:32
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • wroxi Szkoda czasu na czytanie tych wypocin. 27.09.05, 18:42
                    Szkoda czasu na czytanie tych wypocin.
                    Zdanie (niezwykle negatywne) o LPR
                    mam na podstawie Radia Maryja, TV Trwam
                    i Naszego Dziennika. Nie mozna tych mediow,
                    rozpiesczajacych LPR-owcow i LPR-ki az do
                    orgazmu, nazwac liberalnymi. Nieprawdaz?
              • anna-dark Rokita mógłby zostać ambasadorem we Francji 27.09.05, 18:55
                Rokita mógłby zostać ambasadorem we Francji

jan-gruba napisał:

> to dobry wybór !
            • anna-dark Platformiaste buraczany 27.09.05, 18:54
              Platformiaste buraczany. Oczywiście, że wiadomo.

hiob102 napisała:

> To wystarczy za komentarz. Wiadomo kto głosował na PiS.
          • anna-dark Re: Idę o zakład, że wskażą Lecha Kaczyńskiego. 27.09.05, 18:43
            Genialne posunięcie! Ale nie przejdzie - PiS wskaże kogoś mniej znanego, i
            poczeka na wybór prezydenta - potem ostatecznie:
            1) Jak wygra Lech - zostawi pierwszą kandydaturę,
            2) Jak nie wygra Lech - Jarosław będzie premierem.
            Wszystko się wyjaśni w październiku.

hiob102 napisała:

> Lecha, a nie Jarosława. Sprytne, prawda? Pomyślcie, dlaczego? Ale gdzie tu
            > odnowa moralna, tak zapowiada przez PiS?
            • boba222 Re: Idę o zakład, że wskażą Lecha Kaczyńskiego. 27.09.05, 18:50
              anna-dark napisała:

> 1) Jak wygra Lech - zostawi pierwszą kandydaturę,
              > 2) Jak nie wygra Lech - Jarosław będzie premierem.
              > Wszystko się wyjaśni w październiku.

Prawie masz rację. Z tym, że:

1) Jak wygra Lech - Jarosław będzie premierem. Co mu będzie wtedy przeszkadzło
              utrącić tego pierwszego kandydata? Żądza władzy może być przecież za silna? ;-)
              A na dodatek może wtedy powiedzieć koalicjantowi: przecież od początku
              chcieliście, abym to ja był premierem...
              • anna-dark Re: Idę o zakład, że wskażą Lecha Kaczyńskiego. 27.09.05, 18:57
                To jest też dobre rozwiązanie. Lepiej Kaczyńscy niż Gdańsk - tamci już
                prezydentowali, że aż wstyd!

boba222 napisał:

> anna-dark napisała:
                >
                > > 1) Jak wygra Lech - zostawi pierwszą kandydaturę,
                > > 2) Jak nie wygra Lech - Jarosław będzie premierem.
                > > Wszystko się wyjaśni w październiku.
                >
                > Prawie masz rację. Z tym, że:
                >
                > 1) Jak wygra Lech - Jarosław będzie premierem. Co mu będzie wtedy przeszkadzło
                > utrącić tego pierwszego kandydata? Żądza władzy może być przecież za silna? ;-
                )
                > A na dodatek może wtedy powiedzieć koalicjantowi: przecież od początku
                > chcieliście, abym to ja był premierem...
      • arbaal Master of puppets wersja a'la Kaczyńscy 27.09.05, 16:22
        Teraz bracia Kaczyńscy będą pociągać za sznurki jak swego czasu Pan Krzaklewski
        ale pożyjemy zobaczymy.
      • anna-dark Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 18:40
        To jest bardzo prawdopodobne. Lech Kaczyński byłby lepszym prezydentem niż
        miękki Donald.

marcus_crassus napisał:

> A co bedzie jak padnie nazwisko Dorna? A drugi kaczor przegra wybory?? Nie
        bedz
        > ie zadnego z blizniakow? Kaczory pojda va banque?
        >
    • wlodarek Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:47
      Niech zgadnę: Kaczyński!!!
      Zaskakująca decyzja. Nikt się na pewno jej nie spodziewał. Teraz jakoś to trzeba zakomunikować PO.
      Próbujemy się skontaktować z PO. Halo, halo...
      wlodarek
      • sothis666 Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:51
        heh:)
        oficjalnie wysylamy PO zdjecie kaczynskiego w pudelku.
        wraz z puklem wlosów.
        blyskają flesze.
        znikaja pluszowe zabawki.
        Ops... nie podano imienia

• pogromca_mrowek Skoro ogłoszą to nie bedzie to J.Kaczynski! 27.09.05, 14:54
        Pojdą na całosc zeby Lech wygrał Pałac.
        • fritz.fritz Re: Skoro ogłoszą to nie bedzie to J.Kaczynski! 27.09.05, 15:06
          Masz racje. Zreszta tez bym tak zrobil.
          A w razie przegranej Lecha, nowy premier ustapi i sprawa zalatwiona.

• quasimodos1 Re: Skoro ogłoszą to nie bedzie to J.Kaczynski! 27.09.05, 15:24
            czyli wariantu AWSowskiego ciąg dalszy, dadzą jakąś niemotę jak Dorn, a
            faktycznie będzie rządził Kaczyński, co raz mniej wierzę w te ich czyste
            państwo... ale tak jak poprzednim rządom daję im kredyt zaufania (chociaż PO
            dałbym większy)
          • trevik Re: Skoro ogłoszą to nie bedzie to J.Kaczynski! 27.09.05, 18:18
            Premier teoretycznie bedzie mogl ustapic, ale to moze napsuc bardzo duzo krwi w
            koalicji, nadszarpnie zaufanie do rzadu a platforma moze nie chciec sie na takie
            zagranie zgodzic (moga wymowic uklad koalicyjny) i wtedy bedzie duzy klops a syf
            spadnie na PiS (bo premier bedzie z PiS), ktory w nastepnych wyborach dostanie
            za to po tylku.

Zreszta wydaje mi sie, ze w kazdym wypadku Kaczynscy beda chcieli obsadzic oba
            stolki, tyle, ze wiedza, ze zapowiedz tego czynu odstrasza od nich elektorat.

Gruss, T.
            • zdrowy_dystans Cyrk juz sie zaczyna ! 27.09.05, 20:00
              Cyrk juz sie zaczyna !

Ku uciesze gawiedzi !

P. S.
              Chwilowy premier Urbanski...

• wawak Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:47
      Jarek Kaczor premierem, kaczor Donald prezydentem.
      .. i kropa.
      Pozdro
      • mlody_junak Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:53
        a ja myslę, że to będzie jakas kaczka dziwaczka..

raczej nie kaczka jarek (bo by osłabuł brata, a jemu rośnie i może w 2 turze..
        tfu! oby nie!), nie kaczka ludwiś (bo popychadłem to on nie będzie, a kazdy
        inny niz bliżniak bądzie popychadłem).
        więc pewnie jakaś kaczka z drugiego szeregu - taka, która się zgodzi na funkcję
        wypełniania kaczorowatych poleceń na stanowisku kaczki nr 1.

znacie jakąś taką kaczkę dziwaczkę?
        • martijn Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:54
          Może jakiś drugi Buzek? Jakiś profesor, czy co?
          • martijn Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 14:57
            Jako warszawiak życzę aby Lech wygrał. Czyli jakiś miś z drugiego szeregu, może
            z trzeciego.
      • vice_versa Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 16:23
        i kropka? Kropki nie znam, sympatyczna przynajmniej ta kobitka?
        Zdaje się że nie żadna kropka tylko znowu powalone cohabitation, ustrój
        socjalistyczny z rozmytą odpowiedzialnością na dwa ośrodki władzy w sporze
        między sobą. A za cztery lata PO przerabia wariant marginalizacji jak UW w
        Sejmie z 97, a zwycięzcą jest... trzecia siła bo w sporach nie uczestniczyła
        czyli SamoLepperiada. Jakby się nie odwrócić blada albo d... albo twarz.
        To już lepiej wybrać Lecha i przynajmniej ustrojowo można liczyć na system
        prezydencki bez premiera lub kanclerski z prezydentem od polityki zagranicznej.
        Tak żeby jasne było kto rządzi a kto nie. Wtedy PO miałaby szansę na następną
        kadencję a komuchy ostatecznie przeszłyby do lamusa, więc jeśli wygrałby Kaczor
        sytuacja nie byłaby zła...
        PiS się obudzi z ręką w nocniku i jak będzie chciał coś zrobić w państwie to i
        tak będzie z kadr PO korzystać jako z bezpartyjnych fachowców, bo PiS to można
        wysłać do archiwów i na placówki ale nie do resortów gospodarczych. Po prostu w
        PiS nie ma komu robić poważnych reform. Ta partia nawet nie ma drugorzędnego
        polityka na premiera. Historyczny Ujazdowski? Nieumiejący się wysławiać
        krótkowidz Dorn? Dobrze opakowany bezmiar pustki kadrowej.
    • jed67 Lenin? 27.09.05, 14:48
      No chyba programowo to Lenin
    • martijn O szóstej PO będzie miała kłopot. 27.09.05, 14:50
      Dla mnie nie jest ważne kogo wystawi PiS, wiadomo, że nie Jarosława, bo by z
      tym poczekali do drugiej tury. Wystawi kogos innego, żeby Lech miał więcej
      szansy.
      Ciekawy jestem co na to PO.
      Zgadzam sie z opinią, że Jarosław lubi raczej z tyłu kierować. Zobaczymy jak
      to będzie.
      • a.gajewski1 Ja sadze ze wystawia Lecha:) 27.09.05, 14:57
        • www.nasznocnik.pl Wa... 27.09.05, 14:59
          ...łęsę ?... ;-)
          • martijn Re: Wa... 27.09.05, 15:00
            Nie, Nikolskiego...
        • a.gajewski1 Jak wygra wybory to i tak nie bedzie premierem 27.09.05, 15:03
          a szansa na reelekcje w Warszawie ma zadne
    • pogromca_mrowek Czyli J.Kaczynski NIE BEDZIE premierem teraz! 27.09.05, 14:51
      Nie wiem co dokładnie knują Pisaki ale na pewno tym nazwiskiem nie bedzie:
      Jaroslaw Kaczynski

Prawdopodobnie Kaczynski bedzie na 2007-8 rok - jako mąz opatrznosciowy.
      Teraz postawia kogos (Dorn?), przeprowadza bolesne ale potrzebne reformy - wiec bedzie gorzej - ale potem wejdzie J.K. jako maz opatrznosciowy - na 1,5roku przed wyborami zeby rozdac kielbase wyborcza i wygrac wybory 2009r (czemu nie wczesniej? Bo Polska, nawet VII RP nie wytrzymalaby 4 lat rozdawnictwa, rok - tak)
    • parob No to będzie Marcinkiewicz 27.09.05, 14:54
      w takim układzie bedzie premier z PiSu ale nie jarosław więc się chłopak dla
      brata poświęcił.
    • www.nasznocnik.pl Jesli nie oberkaczor to może... 27.09.05, 14:56
      ...Marcinkiewicz ?
      • wj_2000 Re: Jesli nie oberkaczor to może... 27.09.05, 15:00
        Marcinkiewicz!

Poseł Bielan zapowiadając go na rzeczonej konferencji przejęzyczył się i
        przedstawił go jako ...preze.. posła Marcinkiewicza
        • www.nasznocnik.pl ...a Kaczyński zwrócił się po wyborach do Tuska... 27.09.05, 15:05
          ..."prezydencie" ;-)
    • spongeola Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:03
      dzisiaj PO PiS nazywa przyjaciolmi...a tak niedawno blotem sie obrzucali...
    • wj_2000 Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:04
      Teraz zgłoszą (prawdopodobnie) Marcinkiewicza, a po wyborach prezydenckich,
      Marcinkiewicz abdykuje na rzecz Jarosława, i to niezależnie od wyniku. Tak coś
      czuję.

Nie wykluczone też (choć to byłby ryzykowny cynizm), że Jarosław zaproponuje
      utworzenie rządu ... Rokicie, w zamian za rezygnację Tuska z kandydowania!
      • adas313 Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:06
        > Teraz zgłoszą (prawdopodobnie) Marcinkiewicza, a po wyborach prezydenckich,
        > Marcinkiewicz abdykuje na rzecz Jarosława, i to niezależnie od wyniku. Tak coś
        > czuję.

Albo Dorna.

> Nie wykluczone też (choć to byłby ryzykowny cynizm), że Jarosław zaproponuje
        > utworzenie rządu ... Rokicie, w zamian za rezygnację Tuska z kandydowania!

Hehe, dobre. Potem rzad obala i stworza drugi. Z Jaroslawem na czele.
        W sumie bardzo w stylu Kaczynskich.
      • koua Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:09
        Rokita premierem, Kaczynski prezydentem - byloby idealnie. Niestety propozycja
        ryzykowna dla PO..
        • a.gajewski1 Dla kogo idealnie???????????????????????????????? 27.09.05, 15:14
          Dla omnibusa co poprawia tlumaczy
          Dla goscia co jest najbardziej chojnym czlowiekiem choc nikomu nic nie dal a
          jednemu powiedzial spieprzaj dziadu
          Dla goscia co przyjmuje goscia wyrzuconego za korupcje z LPR
          Dla czlowieka co rzadzi warszawa nawet gorzej niz piskorski
      • arbaal Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 16:45
        i tak zleci rok na tworzeniu rządu. Super nastepne wybory zwycięży
        Wojciech "Colgate" Olejniczak i Andrzej "Solarium" Lepper
    • mangold Hitchocka sie Kaczor naogladał !!! 27.09.05, 15:09

• giertrud Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:10
      Premierem będzie Buzek!
    • tomi1972 Ankieta: co z tym premierem 27.09.05, 15:12
      Chciałbym poznać Waszą opinię.
      Założyłem internetowy serwis do badania opinii. Możecie tam odpowiadać na
      istniejące ankiety i zakładać swoje.
      Wszystko bezpłatnie, bez reklam, bez spamu i całkowicie anonimowo itp.

www.ganmat.com

Tomek.
    • zyks Donald słabszy, robią i zrobią go na szaro... 27.09.05, 15:14
    • zyks Chcą i będą mieć przezydenta i premiera,tyle że pr 27.09.05, 15:17
      emier (jakiś czas) będzie się nazywał, np. Kowalski...
    • boba222 To będzie Jarosław 27.09.05, 15:18
      Premierem będzie Jarosław Kaczyński.
      Nie dlatego, że Kaczyńscy czują jakąś wielką odpowiedzialność, tylko dlatego, że
      każde inne rozwiązanie kosztuje ich za dużo popularności i za dużo potencjalnych
      głosów na Lecha.
      Jeśli by Jarosław nie podjął się tworzenia nowego rządu i wystawił jakąś
      marionetkę, to tracą zaufanie, bo stają sie niesłowni, a do tego będą odbierani
      jako "kombinatorzy". Jeśli dodatkowo Jarosław by odsunął ową marionetkę po
      wyborach prezydenckich i został jednak premierem, to też mają zaufanie
      przechlapane, bo są wtedy jeszcze większymi "kombinatorami".
      Natomiast jeśli Jarosław wystąpi jako przyszły premier, to mogą na tym nawet
      zyskać i pchnąć notowania Lecha do przodu. Bo wtedy pokażą (przynajmniej
      pozornie), że wbrew ogólnym obawom wcale nie zależy im aż tak bardzo na stołku
      prezydenckim i na gierkach politycznych w obliczu potrzeb kraju i nadzei na
      szybki naprawczy rząd. Jeśli tak by postąpili z honorem, to tylko mogliby na tym
      zyskać.
      • martijn Re: To będzie Jarosław 27.09.05, 15:30
        To też jest sensowne. Ale to też jest gambit, tyle że bardzo wyrafinowany.
        A ja nie jestem przekonany, iż oni są zdolni do tego. Mi się wydaje, że awersja
        Jarosława do rządzenia jest jednak większa, aby poszedł na coś takiego.
      • wj_2000 Re: To będzie Jarosław 27.09.05, 15:30
        Obyś miał rację. Tak na pewno byłoby poważnie.
      • uchachany Re: To będzie Jarosław 27.09.05, 17:39
        To możliwe, ale zdaje mi się, że demonstrowana przez Jarosława niechęć do
        wariantu premier-prezydent = Kaczyński-Kaczyński może mieć jeszcze inne podłoże.

Otóż te wszystkie dywagacje o tym, że dwóch b-ci K. parą: prezydent - premier
        to "za dużo dla Polaków" uważam za mydlenie oczu.

Sprawa jest przecież prosta: zwycięskie w wyborach ugrupowanie powinno utworzyć
        rząd i objąć tekę premiera, a wybory prezydenckie to inna sprawa.

Mam pewne przypuszczenie, o co tu chodzi: mianowicie robiący wszystko na spółkę
        Kaczyńscy również na spółkę kalkulują ryzyko polityczne, jakie niosą nieudane
        rządy.

W sytuacji, gdy jeden zostanie premierem, a drugi prezydentem, a efekt ich
        rządów będzie podobny do efektu rządów AWS czy SLD - toną obydwaj.

Gdy Lech zostanie prezydentem, a Jarosław NIE ZOSTAJE premierem - obydwaj mają
        szanse się ocalić:

- Jarosław - jeśli przekona społeczeństwo, że nie on odpowiada za rząd, a
        premier (chociaż z PiS) wyemancypował się spod jego wpływu i rządy zawalił na
        własną rękę;

- Lech - jeśli przekona społeczeństwo, że i on w gruncie rzeczy nie odpowiada
        za rząd, bo wszak nie jego brat nim kierował, tylko inny działacz PiSu, który
        na dodatek wymknął się spod kontroli.

"Wymianę zderzaków" przećwiczyli już Kaczyńscy przy Wałęsie, co prawda nie jako
        podmioty, ale przedmioty tej wymiany, i z pewnością pojęli użyteczność tego
        patentu, zresztą - wcale nienowego i chętnie stosowanego już w czasach
        historycznych:

Władca przedstawiał się zawsze swoim poddanym jako wzór cnót, i dla
        utwierdzenia ich w tym mniemaniu co jakiś czas z hukiem dekapitował któregoś ze
        swoich czynowników, nadmiernie ich uciskającego.
        Chociaż sam im go najpierw podesłał, by ich podoić na rzecz monarchii :-))...
        • boba222 Re: To będzie Jarosław 27.09.05, 18:34
          To co ty piszesz też nie jest pozbawione logiki.
          Szkoda by jednak było, gdyby Kaczyńscy takimi gierkami roztrwonili zaufanie,
          jakim ich obdarzyli wyborcy.
          Ja nie głosowałem na PiS, ale ufam, że są partią odpowiedzialną i mają
          odpowiedzialnych liderów, którzy chcą wspólnie z koalicjantem naprawić Polskę.
          Jeśli zaczną się teraz przepychanki z marionetkowym premierem, bo ważniejsze
          jest, czy panowie Kaczyńscy się będą mogli uratować za 4 lata czy nie, to ja
          powiem, że oni przez to staną się dla wielu przegrani już na samym początku.
          Teraz nie czas na takie gry!
          • uchachany Re: To będzie Jarosław 27.09.05, 18:42

"Jeśli zaczną się teraz przepychanki z marionetkowym premierem, bo ważniejsze
            jest, czy panowie Kaczyńscy się będą mogli uratować za 4 lata czy nie, to ja
            powiem, że oni przez to staną się dla wielu przegrani już na samym początku.
            Teraz nie czas na takie gry!"

Zdecydowanie masz rację :-))!
    • toworzyszszmaciak A imię też podadzą? Zresztą wszystko jedno, bo i 27.09.05, 15:29
      tak ciężko Kaczory rozróżnić. W razie czego będą się mogli zamieniać funkcjami
      premiera i prezydenta.
      • wj_2000 Re: A imię też podadzą? Zresztą wszystko jedno, b 27.09.05, 15:33
        toworzyszszmaciak napisała:

> tak ciężko Kaczory rozróżnić

Doprawdy, ja nie mam nigdy cienia wątpliwości. A nawet wydaje mi się, że wcale
        nie są tacy podobni. Lech ma taki krzywy uśmiech, że nie sposób go nie
        rozpoznac.
    • hirsh1 Czy o dziś o godz. 18.00 zadzwoni Dzwon Zygmunta? 27.09.05, 15:29
      Bo koty dziś gdzieś się pochowały a psy od rana wciąż wyją.
      • tiresias Re: Czy o dziś o godz. 18.00 zadzwoni Dzwon Zygmu 27.09.05, 15:36
        pojawia sie w kręgach zbliżonych nazwisko URBAŃSKI e? no i co?
        • martijn Re: Czy o dziś o godz. 18.00 zadzwoni Dzwon Zygmu 27.09.05, 15:37
          To dobre dla Warszawy, czy nie?

Warszawiak
    • peter1 Bogusław Kaczyński będzie premierem. 27.09.05, 15:33
      peter1
      • tiresias urbański 27.09.05, 15:38
        życiorys jak znalazł. pasuje
        • martijn Re: urbański 27.09.05, 15:45
          Ale do czego pasuje???
          • chateau Re: urbański 27.09.05, 15:57
            No weź... PO pasuje, znaczy mówi "pas" :))
    • szowinita PIS skończy z paradami "równości" 27.09.05, 15:40
    • szowinita Mój tata został posłem PISu i pogoni kota zboczeńc 27.09.05, 15:41
      om. Brawo PIS. Pozdrawiam wszystkich, co glosowali na mojego tatę i na innych
      ludzi PISu.
      • deboras Re: Mój tata został posłem PISu i pogoni kota zbo 27.09.05, 15:46
        czy to cały wasz program?
      • martijn Re: Mój tata został posłem PISu i pogoni kota zbo 27.09.05, 15:46
        A jak się nazywa Twój tata bo nie wiem czy mam się czuć pozdrowiony :-)
      • symbolique Re: Mój tata został posłem PISu i pogoni kota zbo 27.09.05, 16:50
        pewnie jesteś małym brzydalkiem, który ma kompleksy bo ładne chłopaki sie do
        niego nie usmiechają. och ty swinko. apropos zboczeńców to tatuś ma chyba duzo
        do powiedzenia, w końcy obraca się wśród samych dewiantów.
      • kapen Re: Mój tata został posłem PISu i pogoni kota zbo 27.09.05, 19:53

W PiSsie nie ma ludzi, tylko niedorobiony drób.
    • deboras Re: Nazwisko premiera dziś po 18.00 27.09.05, 15:44
      gdyby zgłosili Olszewskiego zdziwiłbym się tylko trochę...
    • rach_ciach Lech Kaczyński prezydentem Polski! 27.09.05, 16:04
      • ascasc Wschodniej chyba 27.09.05, 16:17
    • mistermister Urban Warszawy premierem kraju!!?? 27.09.05, 16:09
      To chyba żart... każdy, tylko nie Urbański! Ten opasły buc nie powiedział nigdy słowa prawdy. Litości! Jego wypowiedzi w czasei kampanii były momentami "lepsze" niz retoryka Jerzego Urbana z czasów, gdy był rzecznikiem rządu:P:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka