gosia_chello 18.10.05, 21:21 Styl Pochanke to przerywac gosciowi w prawie kazdym zdaniu. Nic sie nie mozna dowiedziec, bo ona zaraz sie wtraca i sama gada ... Kto ja uczyl dziennikarstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Bo p. Pochanke zmienila na czas kampanii wyborczej 18.10.05, 21:29 nazwisko na POchanke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Bo p. Pochanke zmienila na czas kampanii wybo 18.10.05, 21:34 Tak, tez to zauwazylam... Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:31 Tak własnie należy czynić,bo gość ma odpowiadać na pytania,a nie opowiadać to co chce lub to co wie.Pochanke wie co robi,gdyż jest dobrą dziennikarką. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:33 To jest dobre dziennikarstwo ? Przerywanie w kazdym zdaniu ? Tak ze gosc nie zdazy dokonczyc mysli ? To sie zupelnie inaczej nazywa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumper.nikiel Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:35 Lepper nie daje sobie przerwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Bo wie jak postepowac z medialnymi hienami. 19.10.05, 03:54 pumper.nikiel napisał: > Lepper nie daje sobie przerwać:) Mozna krytykowac leppera za wiele ale przyznam mu, ze nie patyczkuje sie z medialnymi Gadajacymi Glowami. Jak taka hiena jak POchanke wygra w wyborach to bedzie miala powod by patrzec na politykow z gory. Do tego czasu pytanka i gebusia w kubel. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Bo wie jak postepowac z medialnymi hienami. 20.10.05, 08:45 Tuskowi i jemu sztabowi nie przerywa to jej i TVN24 kandydat ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:36 gosia_chello napisała: > To jest dobre dziennikarstwo ? > Przerywanie w kazdym zdaniu ? Tak ze gosc nie zdazy dokonczyc mysli ? > To sie zupelnie inaczej nazywa ... Gembarowszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista.pl Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:41 ona ma stosunek przerywany do gościa Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:42 Gosia_chello, obserwuje Twoje wpisy od chwili zalogowania. Mam pytanie- kim Ty jestes , zeby oceniac Pochanke? Masz problem z identyfikacja, a moze jedyne co potrafisz napisac to krytyke kogos innego, zwlaszcza osoby publicznej? A moze opowiesz nam o sobie, kim jestes, co osiagasz w zyciu itd.? Sluchamy kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Cala liga jest w komplecie 18.10.05, 21:43 SLuchamy gosi-chello. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:44 kardiolog napisał: > Gosia_chello, obserwuje Twoje wpisy od chwili zalogowania. > > Mam pytanie- kim Ty jestes , zeby oceniac Pochanke? A kim trzeba być, żeby oceniać Pochanke? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wedlug kardiologa co najmniej Michnikiem no w 18.10.05, 21:45 ostatecznosci Zakowskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wedlug kardiologa co najmniej Michnikiem no w 18.10.05, 21:53 Zapomniałeś o p. Paradowskiej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Bije sie w piersi mea culpa :( Mam nadzieje, ze za 18.10.05, 21:55 przemilczenie Paradowskiej postu mi nie wytna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:50 > A kim trzeba być, żeby oceniać Pochanke? Pewnie nie byle kim ;) Hmmm, moze jej szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:56 Adwokatem gosi jestes? Interesuje mnie co gosia poza krytyka ma jeszcze do powiedzenia? Balbym sie myslec, ze nie ma nic wiecej, coz to byloby za rozczarowanie. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Styl Pochanke 18.10.05, 22:06 Nie wiem czy kolega raczyl zauwazyc, ale piszac na czyms takim jak forum jest sie narazonym na komentowanie swoich pogladow i postow wiec radze sie do tego przyzwyczaic albo nie pisac na forum. To by bylo tyle na temat adwokata. Cos widze kolega jakis wyczulony na krytyke. Rozumiem, ze kolega wyznaje zasade Gomulki, ze jedyny dopuszczalny rodzaj krytyki to ta konstruktywna. Gomulka oczywiscie mial na mysli, ze wg jego i PZPR rozumienia konstruktywna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Styl Pochanke 18.10.05, 22:20 Nie wiem czy kolega raczyl zauwazyc, ale piszac na czyms takim jak forum jest sie narazonym na komentowanie swoich pogladow i postow wiec radze sie do tego przyzwyczaic albo nie pisac na forum" Zajrzalem jeszcze. Nie mam nic wiecej do dodania:) Prosze sie przyzwyczajac. Klaniam sie, kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:47 > Gosia_chello, obserwuje Twoje wpisy od chwili zalogowania. Pochlebiasz mi :) > Mam pytanie- kim Ty jestes , zeby oceniac Pochanke? Telewidzem. > Masz problem z identyfikacja, a moze jedyne co potrafisz napisac to krytyke > kogos innego, zwlaszcza osoby publicznej? Dziennikarze i politycy narazaja sie na krytyke, nie sadzisz ? > A moze opowiesz nam o sobie, kim jestes, co osiagasz w zyciu itd.? Jestem obywatelem, Polką, kobietą, telewidzem, sluchaczem, wyborca. Malo ? W zyciu jestem pracownikiem kultury - specjalista, mam studia wyzsze i dwie podyplomowki. Mam szczesliwa rodzine. Wystarczy ? Czy to przesluchanie ? Moge liczyc na rewanz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka styl gosi_chello 18.10.05, 21:57 gosia_chello napisała: > W zyciu jestem pracownikiem kultury - specjalista, mam studia wyzsze i dwie > podyplomowki. brawo! nic dziwnego, ze kultura jest w naszej ojczyznie w upadku, skoro specjalistka z trzema dyplomami takie zdania tworzy - "w zyciu jestem pracownikiem kultury". :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: styl gosi_chello 18.10.05, 22:03 Skrot myslowy - znasz takie pojecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:58 Oczywiscie mozesz liczyc na rewanz. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Styl Pochanke 18.10.05, 22:00 Ach, bylbym zapomnial przedstawic sie:) Moj nick- kardiolog- i tyle nam w kontaktach powinno wystarczyc. Reszta jest zbednym dodatkiem do miejsca:) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog a teraz gosiu_chello 18.10.05, 22:02 Powiedz dlaczego dla wyrazenia swoich problemow uzywasz Pochanke? Czy Twoja historia i jakze swietnie zaprezentowane portfolio jest nudne i nieciekawe, ze musisz siegac po cudze zycie? Twoje zycie powinno byc barwne, powinno byc Twoim, nieprawdaz? kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: a teraz gosiu_chello 18.10.05, 22:08 Pani Pochanke jest dziennikarka, wystepuje w telewizji i naraza sie na krytyke. Jestem telewidzem i moge taka krytyke jej osoby wyrazic. Zabronisz mi ? Nie mowie ze jest brzydka, glupia itd, nie krytykuje jej sposobu ubierania. MOwie o tym, ze przerywa gosciom. Przerywanie w kazdym zdaniu osobie, ktora sie zaprosilo do programu, by wyrazila swoja opinie, jest nieladne i nie ma wiele wspolnego z rzetelnym dziennikarstwem. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Dlaczego dla wyrażenia swoich problemów używa 19.10.05, 00:46 kardiolog Szczypiorskiego? Coś nerwowy medyk wpadł tu nakrzyczeć. Gdyby nie nick pomyślałbym , że ani chybi jakiś dwusów4 (wartburg4 - wyjaśnienie dla kobiet). Validol nervosol i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A tak na powaznie dostala kobita zadanie partyjne 18.10.05, 21:43 do wypelnienia. I zrobila to tak jak umiala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:48 Ale czy to jest styl Pochanke czy sposób rozmowy z konkretną osobą? Bo np. Olejnik jednym przerywa o wiele więcej niż drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:49 Sadze ze ma taki styl, ale moze naduzywa go w rozmowach z pewnymi osobami, przy innych panuje nieco nad soba ... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:52 Raz ją widziałem jak prowadziła wiadomości i była super - najlepsza w Polsce!. Może więc niech nie prowadzi wywiadów tylko prowadzi te newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:57 Kiedy temperament pewnie ja rozpiera i nie moze wytrzymac bez kontaktu z zywym czlowiekiem ;) A ze nie daje dojsc do glosu gosciowi .. no coz .. trudno.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:49 Pani Pochanke sprawia wrażenie jakby cały czas była czymś nafaszerowana. Jak zomowcy przed akcją. A gdy na horyzoncie ktoś z pis, to już żywemu nie przepuści. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jesli chodzi o nafaszerowanie i o reakcje na PiS 18.10.05, 21:54 to w tym kontekscie POchanke stanowi srednia obecnie. Pokaz mi kogos z "dziennikarzy" z TVP, TVN, POlsatu, GW, radia Zet, Wprost i czesciowo Rzepy, ktory nie reaguje jw. na PiS ? Wymienilem te a nie inne media bo z tym mam stycznosc wiec je moge oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Jesli chodzi o nafaszerowanie i o reakcje na 18.10.05, 21:59 Przypadek nieodosobniony. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Styl Pochanke 18.10.05, 21:58 t1s napisał: > Pani Pochanke sprawia wrażenie jakby cały czas była czymś nafaszerowana. Jak > zomowcy przed akcją. Ale przyznaj chociaż, t1s, że do Kaczora nie będzie strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Styl Pochanke 18.10.05, 22:05 Ja się bardziej troszczę o kondycję p. Pochanke. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Pochanke to Gembarowski po wypiciu ciepłej wódki 18.10.05, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Styl Pochanke. Obejrzałem powtórkę, ma Pani 19.10.05, 00:21 rację! gosia_chello napisała: > Styl Pochanke to przerywac gosciowi w prawie kazdym zdaniu. > Nic sie nie mozna dowiedziec, bo ona zaraz sie wtraca i sama gada ... > Kto ja uczyl dziennikarstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
acur_bez.podkreslenia Re: Styl Pochanke 19.10.05, 00:27 uważam, że jest przynajmniej 3:1 w pojedynku gosia-chelo : kardiolog.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Styl Pochanke 19.10.05, 02:37 Gosiu droga jeśli nie odpowiada Ci pianie i przerywanie Pochanke to wyłącz telewizor... nie uczyli w podyplomówce używac pilota ??? Co zaś do samej Pochanke to taki jest jej styl często niestety za bardzo się wczówa jak np 11 września... i podczas wyborów i jest to nie do przetrawienia. Ale niestety taka jest praktyka większości dziennikarzy ostatnimi czasy, nie dają dokończyc i przerywają. A jak jakiś polityk idzie do Pochanke czy innej Olejnik to wie na co się naraża. Z reszta trzeba ich pilnowac bo inaczej gadali by jeden przez drugiego... Mnie tam np jej styl pasuje zawsze czymś genialnie pojedzie więc wybaczam jej przerywanie rozmówcom. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.strus Łapy precz od Justyny Pochanke !!!! 20.10.05, 10:05 Najlepszej dziennikarki Rzeczpospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś