honkers Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 13:44 Chroń nas Panie przed tym kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_imie_moje_legion Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 13:53 APEL do wszystkich: manifestacje przeciwko rządowi z poparciem Leppera, Giertycha i Pawlaka a za porozumieniem PO i PiS. Po Wszystkich Świętych, kiedy będzie wiadomo jaki rząd, kto go będzie popierać, ale przed głosowaniem w sejmie. Żeby politycy zobaczyli co myślą wyborcy. Że protestować mogą nie tylko górnicy i nie tylko we własnym interesie. Że my pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
insite do Kaczynskich - spier....cie dziady!!!!!! 28.10.05, 13:57 co za seria - jaruzelski, walesa, kwach i teaz kurdupel. czy nie mozemy wybrac jakiegos lebskiego czlowieka? cZy musimy glosowac na trzeci garnitur politycznych dresiarzy? ludzie - chociaz raz w zyciu pomyslcie, zanim zrobicie cos. czy to tak wiele? myslenie ma kolosalna przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek7777 Ziobro dla idiotów 28.10.05, 14:10 Cytat z Ziobra: "Winna będzie temu Platforma, która wbrew interesowi Polski nie chce wejść do koalicji - skomentował Zbigniew Ziobro, poseł PiS" Czy to Ziobro ma nas, Polaków, za idiotów? Jak można tak bezczelnie kłamać? Najpierw łamią wszelkie ustalenia, a potem próbują nam wmówić, że to wina innych! Arogancja władzy pełną gębą! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: PO dla idiotów 28.10.05, 14:47 Jakie ustalenia? O ile mi wiadomo Pis nie złamał ani jednego. Natomiast PO łamie je każdego dnia mając w dupie i PiS i swoich wyborców. Aby kasa leciała, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tysprag Re: PO / nie/ dla idiotówz PiS 28.10.05, 15:53 radek_sim napisał: PO dla idiotów > Jakie ustalenia? O ile mi wiadomo Pis nie złamał ani jednego. Natomiast PO > łamie je każdego dnia mając w dupie i PiS i swoich wyborców. Aby kasa leciała, > nic więcej. Może tak trochę grzeczniej i bez demagogii PiSowski(p)Ośle. I nie martw się o wyborców PO. Martw się o wyborców PiSonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz LEPPER TO TAKIE NIEPOLSKIE NAZWISKO. 28.10.05, 14:17 NIE CHCE TUTAJ NIKOGO OBRAZIC ALE ZARAZ ZARAZ SKAD TEN LEPPER SIE TUTAJ WZIAL. W SWOICH POGLADACH REPREZENTUJE CZESTO INNY PUNKT WIDZENIA. SPRAWDZONE ZRODLA MOWIA ZE JEGO DZIADEK MIAL PONOC COS WSPOLNEGO Z TYMI WYPADKAMI KTORE SIE WTEDY WYDARZYLY. UWAZAM ZE BYLOBY W JEGO INTERESIE WYJASNIC TE SPRAWY. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko Równy z równym, a gó.. z gównem!!! 28.10.05, 14:24 PiS+Samoobora+PSL+LPR = dobre Polskie gó.. narodowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Równy z równym, a gó.. z gównem!!! 28.10.05, 14:30 Zapomniałeś dodać PO I SLD. A może uważasz, że PO i SLD nawet na taką nie zasługuje. Tak, tak koalicja PO i SLD (a la Kwasior) spełnia role tych wszystkich ugrupowań razem i przoduje wtych walorach. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE ! 28.10.05, 14:26 1.Prezydent na MIARE naszej pozycji na swiecie.Cale szczescie , ze nie kwalifikuje sie do kategorii -karly.Przewidywany wzrost gospodarczy proporcjonalny do wzrostu pana prezydenta. 2.Rzad pogibnie zanim zacznie rzadzic. 3.Ukrasc ksiezyc to nie sztuka ale rzadzi w Polsce to dopiero trudno. 4.PiS i PO wykanczaja sie wzajemnie. Jedni chca wladzy absolutnej bo wygrali, drudzy wku..eni porazka ,chca doprowadzi tych pierwszych do upadku. LUDZIE , PAMIETAJCIE, ZE TO WY PLACICIE POLITYKOM, WY JESTESCIE ICH PRACODOWCAMI I WY MOZECIE DARMOZJADOW POGONIC!INACZEJ WY ZAPLACICIE CENE ZA ICH ZABAWY! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Raczej politycy OPAMIETAJCIE SIE ! 28.10.05, 14:34 Powiedz jak, a chętnie pogonię paru darmozjadów z Sejmu. Już na starcie uciekających od odpowiedzialności i unikających pracy w tworzeniu Rządu Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re:CO WOM POWIEM TO WOM POWIEM... 28.10.05, 14:32 LEPPER BEDZIE W NASTEPNEJ KADENCJI PREZYDENTEM! HISTORIA UCZY, ZE NARODY NIGDY NIE WYKAZALY SIE ZBIOROWA MADROSCIA ! PRZECIWNIE POTRAFILY SIE WYKAZAC ZBIOROWA GLUPOTA! I MY JESTESMY DOWODEM NA PRAWDZIWOSC POWYZSZEGO! AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re:CO WOM POWIEM TO WOM POWIEM... 28.10.05, 14:43 Odwrotnie politycy nie potrafią czerpać pożytków z Narodowej mądrości. Są pazernymi głupcami, uważającymi się za lepszych i madrzejszych. W przypadku PO obiecywali (Rokita) „ za dużo Posłów i Senatorów” Trzeba zmniejszyć. Mają okazje. Jak nie zamierzają tworzyć koalicji (a po to ich społeczeństwo wybrało) niech spełnią swoją obietnicę przedwyborczą, przegłosują projekt zmniejszający ilość posłów o te 30% i sami zrezygnują ze stanowisk. Przynajmniej raz będzie z nich pożytek. Wątpię, aby byli choć w jednej tysięcznej tak dobrymi patriotami. No i co jest warta ta ich gadka. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 14:53 pogromca_mrowek napisał: > Naprzód koalicjo Ciemnogrodzian > IV RP = II PRL = Polska Rydzykowo-Lepperowa PRZYJACIELU NIE OBRAZAJ PRLu! Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 15:14 Co za jałowe dyskusje.Przecież tak wszyscy byli szczęśliwi ze zwycięstwa POPiSU w wyborach parlamentarnych że aż piali z zachwytu.No to teraz macie popis wiarygodności i lojalności naszych polityków.Winszuję wyboru tak poważnych i odpowiedzialnych za losy polskiego narodu polityków.Jak się słucha podpowiedzi przykościelnych doradców a nie ma własnego zdania to tak wychodzi.Ja w tym wyścigu po stołki i ciepłe posadki nie brałem udziału(nie głosowałem)tylko dlatego że narazie nie widzę nikogo z tych ,,wielkich"którzy mają naprawdę na względzie dobro Polski i polaków.I na kogo miałem głosować na mniejsze zło? Odpowiedzialny 59-letni bereciaż Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 15:31 a co antenka nie odebrała na kogo głosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 15:29 jak ktoś obserwuje kurs euro to doskonale wie w jakim kwartale będzie zwyżka lub spadek : to wcale nie zależy od zmian rządowych .I przestńcie straszyć baba- jagą w postaci tego czy innego kandydata.Po prostu rynek finansowy sam decyduje , reszta to przykrywka i nic poza tym.Buśka .Lepiej będzie po nowym roku a następnie w sierpniu. Kto chce niech obserwuje sam. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_8 Nie glosowałam na Kaczory, nie 28.10.05, 15:49 popierałam Leppera. Nie obrażać proszę. Emerytka z Dolnego Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
czytuje Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 16:10 a ala ma psa a pies ma pchly. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: POLSKO... NIE BADZ INTELEKTUALNYM KASTRATEM 28.10.05, 16:29 "A głupi! a głupi! A głupi wy! na kim się mleło, na was skrupi. To póki o wskrzeszeniu Polski była rada, O dobru pospolitym, głupi, u was zwada? Nie można było, głupi, ani się rozmówić, Głupi, ani porządku, ani postanowić Wodza nad wami, głupi! a niech no kto podda Osobiste urazy, głupi, u was zgoda! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 16:39 "A głupi! a głupi! A głupi wy! na kim się mleło, na was skrupi. To póki o wskrzeszeniu Polski była rada, O dobru pospolitym, głupi, u was zwada? Nie można było, głupi, ani się rozmówić, Głupi, ani porządku, ani postanowić Wodza nad wami, głupi! a niech no kto podda Osobiste urazy, głupi, u was zgoda! Odpowiedz Link Zgłoś
ateneus Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 16:42 Tak, teraz PO beda winic za to, ze rzadu stowrzyc nie chce. e niby w interesie panstwa. Tylko jak PIS daje ochlapy, ktore w gruncie rzeczy nie daja PO zadnego realnego wplywu na rzad, to o interes panstwa sie nie martwi. Tylko o jak najwieksza swoa wladze. I PO staloby sie takim pseudo partnerem, a tak naprawde nie moglaby wplynac na PiS i karty rozdawalybu tylko "kaczory". A jak cos bedzie nie tak, to wina bedzie wspolna, albo po stronie Platformy. A jak Platforma zacznie skakac, to zawsze mozna postraszyc rotweilerami za stodola - Leperem, Gierdychem... Podziekowac za taka koalicje! BO to nie koalicja, tylko niewolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
edkicha Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 28.10.05, 17:09 Jestem przerazony!Coraz wyrazniej widac sylwetke nowej osmiornicy mafijnej pisowskiej i to zaraz po czesciowej likwidacji mafii eseldowskiej.Patrze w telewizor i przecieram oczy widzac i slyczac tak zaklamane wystapienia kukielek:slociutkiego marcinkiewicza i niedojrzalego chlopczyka dorna.Jest ich wiecej i tylko Glowny Mafioso nie zabiera glosu.Akcja musi sterowac doskonaly minister propagandy przy,ktorym Geobels wydaje sie analfabeta.Nie do wiary ale zostaje jedyna nadzieja w Lepperze, ktory wydutkal millera.Moze uda mu sie to samo z kaczorami.Przestraszony obywatel Kaczorlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Ziobro, Ty palanacie! 28.10.05, 17:56 Zamiast zaczac obwiniac rusz glowa, demagogu pieprzony. Wina jest po stronie tego kto oferuje jesli robi chamskie posuniecia. Czego sie spodziewales od PO? Przypomnij sobie jak to bywalo za PRL w przypadku "ofert nie do odrzucenia" i stawiania sie dominujacej sile. Tu jeszcze dochodzi fakt ze dzilacie jak sprzedajna dziwka, a nie jak politycy chcacy wspolnoty z sensownym partnerem na zasadach kompromisu. Z USA, pocalujta_wujta Odpowiedz Link Zgłoś
tysprag Re: PiSownicy a sprawa Polska 28.10.05, 18:21 PiSownicy jedno pytanie. Co jesteście gotowi zrobić dla Polski? I jedno stwierdzenie. To co wyprawiacie to małość, sobiepaństwo, zaklamanie i bufonada. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Może Pisiorki naprawdę mają... 28.10.05, 19:55 ...małe pisiorki?? To by tłumaczyło tę manię wielkości. Muszą nadrobić w innych dziedzinach... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tsheshek zawiodlem sie 28.10.05, 20:51 obecnie jestem poza krajem, i czytam wiadomosci w sieci, no i jestem zalamany, liczylem, ze wreszcie mamy ugrupowania solidarnosciowe, nie bedzie juz czerwonych i ubekow u wladzy, skonczy sie korupcja, i moze przeprowadza mniej lub bardziej (wolalbym to drugie)prorynkowe reformy, mialem nadzieje ze bedzie dobrze, a jest jak zwykle, jak u Kochanowskiego "nowa przypowiesc kazdy sobie kupi Polak przed szkoda i po szkodzie glupi" Odpowiedz Link Zgłoś
czeslaw13131 Re: Lepper: mamy ludzi do rządu 29.10.05, 04:44 No i niech mi ktoś powie ,że "tym wielkim patriotom" przyświeca w działaniu ,dobro Naświętszej Rzeczpospolitej.Przecież nawet ślepy widzi że tu chodzi o stołki i tylko o nie.Były więzień polityczny Z.K. Strzelin-Czesław Lipka. Odpowiedz Link Zgłoś