Gość: Kajtek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 22:08 Pan Premier myśli , że dalej będzie nam bajeczki i dowcipy opowiadał, zamiast realizować swoje obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henryk Smolnicki Re: Rozmowa z szefem śląsko-dąbrowskiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 00:20 Przykro mi, że tak się rozwija sytuacja w kraju. Dla mnie to nic nowego bo to przepowiaDAŁEM JUŻ ZA RZĄDÓW BUZKA w swojej książce. którą w kilku egezeplarzach wysłałe jeszcze do starej siedziby GW. I co? Nawet tak szacowne grono jak Gazeta Wyborcza nie raczyła mi cokolwiek odpowiedzieć. Bo nie jestem Wasz? Redaktor naczelny Michnik na moje prośby o przecczytanie i skomentownie moich prognoz nie tylko ekonomicznych - odpowiedział - "nie będę komentował. Cały ten chaos będzie się mocno pogłębiał a świat ogarnie globalny niepokój. Proszę tylko jeszcze raz spojrzeć do mojej książki pt. Tytułem "Apokalipsa czy... fikcja. A może tylko trudne pytania?". Pozdrowienia H.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy A kto pan jest? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.10.02, 00:39 Szacowne grono Wyborczej? Michnikowi od oceny? Podpisuje się swoim nazwiskiem i imieniem. Przykro mi stwierdzić, ale zdaje się pan być lekko stuknięty. Po pierwsze: żadnego szacownego grona w Wyborczej nie ma Po drugie: Michnik jest dupkiem, a jeżeli wierzy pan w jego dobrą wolę to patrz: Po czwarte Po trzecie: jest pan megalomanem Po czwarte: jednak jest pan lekko stuknięty i pewnie na emeryturze. Wcale, nie twierdzę, że mam coś przeciwko stukniętym. A swoją drogą na pewno wierzy pan w masonerię. Powodzenia w dalszych dociekaniach, o których proszę pisać w tym kloacznym Hyde Parku jakim jest to forum, na ktorym również się udzielam. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Rozmowa z szefem śląsko-dąbrowskiej IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 02:53 Mieszkam w USA za cos takiego jak to co zrobili gornicy wszyscy w tym kraju poszlibyscie do wiezienia. To co robicie jest anarchia,brak pracy ni rozwiazuje sie trzymajac trzonki od kilofow w rekach przed biurem demokratycznie wybranego rzadu. Bardzo przykro jest przygladac sie polskiej scenie politycznej. Takie demonstraje oddalaja od Polski inwestorow. Rzad w sytuacji wolnego rynku i kapitalizmu ma ograniczona mozliwosc interwencji w sprawy gospodarcze.Zwiazki zawodowe traca racje bytu, sa nawet uwazane za hamulec rozwoju w gospodarce 21 wieku. Wielka szkoda ze " S " marnuje resztki swojego autorytetu na takie bezmyslne farsy, Zachod juz nawet tego ruchu nie zauwaza. jd USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutu Re: Rozmowa z szefem śląsko-dąbrowskiej IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 04:07 miller powinien rozwiazac problemy polskiego gornoictwa, tak samo, jak margret tchatcher zrobila to lata temu w anglii...nie ma sensu, by polacy utrzymywali gornikow przez nastepne lata... a ,,solidarnosc,, juz naprawde umarla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Solidarnosc przegrala wojne obrazow w CNN IP: *.rdu.bellsouth.net 16.10.02, 04:15 Jest teraz obraz kryminalistow z trzonkami od siekier. Gość portalu: jutu napisał(a): > miller powinien rozwiazac problemy polskiego gornoictwa, tak > samo, jak margret tchatcher zrobila to lata temu w anglii...nie > ma sensu, by polacy utrzymywali gornikow przez nastepne lata... > a ,,solidarnosc,, juz naprawde umarla.... Odpowiedz Link Zgłoś