leszab 10.12.05, 13:45 Rydzyk i jego ludzie to najbardziej karna armia. Jak walec drogowy rozjeżdżać będzie PO. Żadne zrzędzenia przeciwko Rydzykowi tu PO nie pomogą a wręcz odwrotnie. Możecie sobie tutaj tylko poskomleć PO-wcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok5 Polecam artykułł pani Jaskólskiej 10.12.05, 13:48 na ostatniej stronie Naszego Dziennika - ten walec dopiero wrzucił pierwszy bieg. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 14:26 leszab napisał: > Możecie sobie tutaj tylko poskomleć PO-wcy. Taaa... Bo Wielki Demokrata Rydzyk nie posiada forum, a i rozmowy niedokończone są cenzurowane :))))) Swoją drogą twoja aktywnosc na tym forum mnie cieszy - twoje plucie świadczy o tym, że źle się dzieje w państwie Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Liczy się tylko armia. 10.12.05, 15:16 Lesiu, liczy sie także wyksztalcenie. Jak tam z twoim; przy okazji - nauczyles sie juz odpowiadac na proste pytania, czy nadal terminujesz w tej - powiedzmy sobie szczerze - niezbyt skomplikowanej nawet dla 3 klasisty kwesti??? Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: PIS leje PO w sejmie wyższym wykształceniem. 10.12.05, 15:21 Lesiu, znowu nie zrozumiałes. Nie pytałem kto kogo leje lub nie, gdzie, kiedy i jak oraz dlaczego, tylko jak tam Z TWOIM poziomem wykształcenia: nauczyłeś się już odpowiadać na proste pytania czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab A ja napisałem sobie kto kogo leje w sejmie bo tak 10.12.05, 15:26 A ja napisałem sobie kto kogo leje w sejmie bo taki miałem sobie kaprys. Psy szczekają a walec jedzie sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: A ja napisałem sobie kto kogo leje w sejmie b 10.12.05, 15:31 Oooopsss... Nie jest dobrze lesiu. Nie umiales udzielac odpowiedzi na proste pytania, a teraz masz jakis syndrom anakastyczny i piszesz cos od rzeczy, zupelnie niezwazane z tematem:) To jest objaw galopujacego degenerowania sie centralnego ukladu nerwowego, zwlaszcza tej czesci odpowiadajacej za kojarzenie faktow i myslenie przyczynowo-skutkowe. Mówiac prosciej: Parkinson, lesiu. Biegiem do specjalisty, bo jak to zaniedbasz to bedzie kanał :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Poczytaj sobie o parkinsonie synku. 10.12.05, 22:03 Jaki on ma wpływ na zdolności umysłowe? Co? Twój psychiatra musiał ci nawciskać kitu abyś się nie załamał całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log leszajbku! dobrze ci poradzono!..spadaj do kanału! 10.12.05, 22:07 :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Inteligentna analiza, wiewiora 10.12.05, 14:59 oni nie moga rzadzic, wiec sie wija. nazista zna Toruniu sam sie wykonczy, bo to pyszny chamek. taki tepy polaczek w sutannie. tacy nigdy nie wygrywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Praca u podstaw sie liczy 10.12.05, 15:05 Zionisci to wiedza i dlatego dostaja wscieku, ze im Rydzyk w ukochanej Judeopolonii normalne, patriotyczne spoleczenstwo z chrescijanskimi wartosciami probuje ksztaltowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: Praca u podstaw sie liczy 10.12.05, 15:09 zydzi, tumanie, maja dosyc wplywu w Polsce. Polowe rzadu i polowe biznesu, caly wplyw na polityyke zagraniczna, przez USa. zf=dychasz za nich w iraku, matole i placisz za to tez. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 o sobie- mam zyski z tego 10.12.05, 15:52 procenty wysokie . a ty. zebraku? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Praca u podstaw sie liczy 10.12.05, 15:13 bladatwarz napisała: > Zionisci to wiedza i dlatego dostaja wscieku, ze im Rydzyk w ukochanej > Judeopolonii normalne, patriotyczne spoleczenstwo z chrescijanskimi wartosciami > probuje ksztaltowac. A jakie to "chrześcijańskie wartości" przekazuje Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Posłuchaj RM, to się dowiesz ciemnoto. 11.12.05, 00:05 Rozumiem, jasnoto, że w kwestiach wartości chrześcijańskich czerpiesz ze źródełka rydzykowego? Nic dziwnego, że i poziom inteligencji ci się obniża z każdym postem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Liczy się tylko armia. 10.12.05, 15:15 A psy szczekają a walec jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm leszab normy nie wyrabiasz... 10.12.05, 15:00 grono twoich fanów ma coraz mniej okazji do poprawienia sobie humoru, czytając twoje polskojęzyczne brednie :) staraj się chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm leszab? mnie się to kojarzy z jakimś wrzodem 10.12.05, 23:25 albo kaszakiem Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Wrzodów to ty masz mnóstwo na swoim wysuszonym 10.12.05, 23:58 Wrzodów to ty masz mnóstwo na swoim wysuszonym mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wrzodów to ty masz mnóstwo na swoim wysuszony 11.12.05, 00:07 leszab napisał: > Wrzodów to ty masz mnóstwo na swoim wysuszonym mózgu. Buhahahhahahhaha :)))) Każdy potencjalny wrzód to zwiększone pofałdowanie :)) Ale co o pofałdowanym mózgu może wiedziec leszab, który cała swoją wiedzę (o chrześcijaństwie również, jako ateista ofkorz) czerpie od rydzykowatej sekty :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Ty elfhelm chyba z Izraela nadajesz nie polskie 10.12.05, 15:23 Ty elfhelm chyba z Izraela nadajesz nie polskie brednie. Chociaż po polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że Rydzyk 10.12.05, 15:15 chodzi na sznureczku służb specjalnych. To by wyjaśniało zagadkę czemu SLDowski rząd i KRRiT nie zrobiła z nim przez 4 lata porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że Ryd 10.12.05, 15:24 asienka32 napisała: > chodzi na sznureczku służb specjalnych. > To by wyjaśniało zagadkę czemu SLDowski rząd i KRRiT nie zrobiła z nim przez 4 > lata porządku. Próbowali, ale nie wyszło. A teraz prokuratorka, która śmiała wezwac Rydzyka na przesłuchanie ma zostac oskarzona przez Giertycha. "Wicemarszałek Sejmu Marek Kotlinowski i Przewodniczący KP LPR Roman Giertych zapowiedzieli dziś na konferencji prasowej złożenie zawiadomienia do Prokuratora Generalnego o możliwosci popełnienia przestępstwa przez toruńską prokuraturę, która w 1997 roku wydała nakaz zatrzymania i doprowadzenia ojca Tadeusza Rydzyka, dyrektora rozgłośni Radio Maryja. O. Tadeusz Rydzyk miał byc pociągniety do odpowiedzialności za znieważenie Sejmu. "To był pretekst, ażeby zamknąć Radio Maryja" - powiedział Roman Giertych." www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3727&dz=kraj&x=6&pocz=0&gr= Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej A pani prokurator 10.12.05, 15:28 otrzymywała wtedy telefony z pogróżkami od rydzykoidów aż skończyła na L-4 z rozwaloną psychiką. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Widocznie była słabą psychicznie. 10.12.05, 15:31 Nie wytrzymała tego potoku chrześcijańskiej i prawdziwie polskiej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Cała prokuratura w Polsce boi się Giertycha 10.12.05, 15:28 dowcip ci się udał. Ale mój post nie był o płotkach z LPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab I prokuratura ma rację.Tyle namieszała,że ją rozum 10.12.05, 15:30 I prokuratura ma rację.Tyle namieszała,że ją rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Prokuratura ugina się pod pogróżkami kilku starych 10.12.05, 15:33 bab. Chwytliwe medialnie, ale nadaje się glównie do SE. Dla mnie Rydzyk działa pod płaszczykiem kogoś na tyle silnego, by Radio mogło sobie bimbac z prokuratorów. I to na pewno nie jest LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Prokuratura ugina się pod pogróżkami kilku st 10.12.05, 15:48 asienka32 napisała: > bab. > Chwytliwe medialnie, ale nadaje się glównie do SE. Albo "kilka starych bab" albo "miliony słuchaczy". Zresztą - te "kilka starych bab" potrafi się ostro zmobilizowac w obrone swojego guru i jego idei - wystarczy przypomniec sprawę Jankowskiego czy procesy Nieznalskiej i Huelle. Do tego dochodzi jeszcze podlizywanie się oszołomskich polityków, takich jak Giertych. Czy wierzysz, że jakikolwiek prokurator czy urzędnik skarbowy będzie ryzykował pogrózki i konsekwencje słuzbowe, za samą probe skontrolowania tego, co Rydzyk robi? Nie sądzę. I chyba właśnie o to chodzi. > Dla mnie Rydzyk działa pod płaszczykiem kogoś na tyle silnego, by Radio mogło > sobie bimbac z prokuratorów. > I to na pewno nie jest LPR. Może coś w tym jest - ktoś tu już napisał - w tym samym czasie, gdy z Rosji wyrzucano polskich księży, Rydzyk budował tam nadajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Obydwa procesy odbywały się niemalże pod moimi okn 10.12.05, 15:50 ami i jakoś krucjaty na ulicy nie było. Tylko tłum dziennikarzy się kłębił. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Obydwa procesy odbywały się niemalże pod moim 10.12.05, 15:57 asienka32 napisała: > ami i jakoś krucjaty na ulicy nie było. > Tylko tłum dziennikarzy się kłębił. > Heh :))) Szkoda że do sądu nie weszłaś :)) Na procesie Nieznalskiej modły się na korytarzu odbywały i śpiewy kościelne. No, a Huelle ktoś obrzucał wyzwiskami (całkiem spory tłumek się kłebił tych wyzywających) i nie sądzę, żeby to byli akurat dziennikarze... Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Obydwa procesy odbywały się niemalże pod moim 10.12.05, 17:31 To zapewne Leszab byl ze swoja swita, ktora tez doczeka sie swojego walca. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Re: Obydwa procesy odbywały się niemalże pod moim 10.12.05, 22:15 Ja "baabeczkaba" jestem ateistą i nie byłem tam. Oj głupia. Oj głupia ty. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab No właśnie kilka takich wystarczy.To jest dopiero 10.12.05, 22:08 No właśnie kilka takich wystarczy.To jest dopiero siła. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:13 leszab napisał: > Rydzyk i jego ludzie to najbardziej karna armia. > Jak walec drogowy rozjeżdżać będzie PO. > Żadne zrzędzenia przeciwko Rydzykowi tu PO nie pomogą a wręcz odwrotnie. > Możecie sobie tutaj tylko poskomleć PO-wcy. Czy ty wierzysz w to co piszesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:15 facet, a od kiedy nie wierzy się faktom tylko przygłupom ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:21 Fakty sa takie facet ! PIS to katoliccy socjalisci , i trzeba bylo byc totalnym przyglupem by lyknac ten narodowo socjalistyczno klerykalny belkot !! Ale jak mowi agent Rydzyk - Alleluja i do przodu !! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:22 Fakty są takie , że rządzi PiS i nic tu po waszych dyrdymałach. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:25 Czyli chodzi tylko i wylacznie o władzę?? LOL! Jak ja lubię gdy pisaki - prawdopodobnie zupełnie przypadkowo i bezwiednie - przyznaja sie ze całe frazesy o "panstwie solidarnym", "odnowie moralnej", "rownych szansach" służa tylko ogłupieniu "ciemnego ludu" który ma im zapewnić stołki. A reszte (w tym i ten "ciemny lud" po wyborach) jeb'ał pies, to sie już nie liczy. Władza uber alles! Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Wy śmiecie jeszcze gadać o odnowie moralnej. 10.12.05, 21:46 Wy śmiecie jeszcze gadać o odnowie moralnej. Wy jesteście już nie reformowalni. Popatrz na wasze posty pełne nienawiści. To już jest klasyczna mieszanina oportunizmu, hipokryzji i cynizmu. Wasza mentalność Kalego jest już tragiczna. Od nas wymagacie stosowania zasad moralnych a jednocześnie uważacie się od nich zwolnieni, bo stosowanie ich uznajecie za oznakę słabości. Większej bezczelności na tym forum nie spotkałem. My musimy je stosować wy nie, bo z założenia jesteście hipokrytami a my nie. To jest tragedia. Was już ucywilizować się już nie da. Więzienia i areszty śledcze są już wami zapchane i gdzie was resztę upchać to ja naprawę już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Wy śmiecie jeszcze gadać o odnowie moralnej. 10.12.05, 22:49 Buhahahahahha! Lesiu jak zwykle nie uważasz. To nie po tylko pis miał gębe pełną frazesów o "odnowie moralnej". I w ramch tejże odnowy: wybrał na marszałka "wielokrotnego przestepcę" (słowa Kaczyńskiego) Leppera, na ministra wybrał sobie dorna (co z pewnoscia ucieszyło jego kochankę), na ministra sportu facia zdyskwalifikowanego za koksowanie się, na doradcę ministra środowiska łapówkarza i malwersanta, kurskiego, speca od "ciemnego ludu" chołubi do dzisiaj, , na minista sprawiedliwosci wyznaczył nieuka, ktory nawet aplikacji nie zrobił a ofiarnie pracujacego dla PZPR dyspozycyjnego prokuratora przedstawia jako wzór cnót jurystycznych. Tak wiec nie osmieszaj sie (choc chyba juz bardziej niz zrobiles to dotad sie nie da) wylewaniem krokodylich łez i martwieniem sie o ucywilizowanie; martw sie o poziom koalicjantow swojej ulubionej parti - moherów spod znaku bendera i samoobrony, gwałcacej ku..szony po wynajetych mieszkaniach Odpowiedz Link Zgłoś
leszab No.teraz to się wysiliłeś.Chyba do granic przytomn 11.12.05, 00:04 No.teraz to się wysiliłeś.Chyba do granic przytomności. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: No.teraz to się wysiliłeś.Chyba do granic prz 11.12.05, 00:09 leszab napisał: > No.teraz to się wysiliłeś.Chyba do granic przytomności. Gorzej, że ty, nawet tracąc przytomnośc, nie zrozumiesz treści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 10.12.05, 18:38 Do czasu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Zgadza się.Jak już PO nie będzie to walec już nie 10.12.05, 21:57 Zgadza się.Jak już PO nie będzie to walec już nie będzie jechał. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Tak bardzo,bardzo wierzę.Widzę to po waszym 10.12.05, 22:19 Tak bardzo,bardzo wierzę.Widzę to po waszym wręcz paraliżującym strachu. Szczekacie na Rydzyka jak mocno przestraszone psy, mające już ogony pod brzuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszu radziecki 10.12.05, 18:59 Czy Wy towarzyszu wiecie do czego służy prezerwatywa? Nauczcie się, że nie wolno gwałcić prostytutek. Nie ma mowy o tłumaczeniu, że rycykowa sekta radiowa Wam tego nie wyjaśni. A teraz grzecznie towarzyszu radziecki możecie pójść i wyryrać się. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Towarzyszu radziecki "cimoszenka" znajdź sobie 10.12.05, 21:25 Towarzyszu radziecki "cimoszenka" znajdź sobie jakieś forum w Rosji i tam napieprzaj bzdury. Nie przeszkadzaj Polakom. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Towarzyszu radziecki "cimoszenka" znajdź sobi 10.12.05, 21:39 Jak lesiu twoje postepy w edukacji? Na swojego parkinsona tez juz cos zażyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Z całą pewnością stwierdzam,że OK. 10.12.05, 21:52 To też tego życzę chodziaż bardzo czarno to widzę. Może jak walniesz parę razy głową w ścianę to jakieś ninimalne szanse mogą się pojawić.Ale i w tym przypadku jestem ogromnym sceptykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Z całą pewnością stwierdzam,że OK. 10.12.05, 23:06 lesiu, znowu piszesz coś bełkotliwie, bez sensu i kompletnie nie na temat. jakiś leków zapomniałeś wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem tekstu 11.12.05, 00:02 Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem tekstu. Myślenie nie powinno ciebie tak bardzo boleć ale na wszelki wypadek weź sobie coś przeciw bólowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem teks 11.12.05, 00:11 leszab napisał: > Myślenie nie powinno ciebie tak bardzo boleć ale na wszelki wypadek weź sobie > coś przeciw bólowego. Wiesz coś o tym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Wiem z radia.Chyba to o tobie mówili. 11.12.05, 02:55 Nie musisz powtarzac tego, co już zostało powiedziane nie raz, że cała wiedzę czerpiesz od sekciarza Rydzyka, a na twoją własną myśl próżno czekac... Zebyś chociaż z sensem powtarzał, to bym uwierzyła, że starasz się myślec... Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Nigdy nie odpowiadasz merytorycznie tylko walisz 11.12.05, 03:20 Nigdy nie odpowiadasz merytorycznie tylko walisz spam. Chcesz być modna. A tak naprawdę to co już było powiedziane. Mnóstwo w kółko to samo o Rydzyku. Jutro będą nowe. Pojutrze też itd. Twoje teksty o Rydzyku to kalki i typowy spam. Osobowośc Kalego jest pozatym u ciebie bardzo mocno rozwinięta. Oczywiście chciałabyś aby nikt wam nie przeszkadzał w tym ględzeniu. Giwi też to się nie podoba ,że ja ateista bronię sam jeden tutaj Rydzyka. Bo uważam te ataki za chamską zemstę za przegrane wybory. Jak byście wygrali to tematu Rydzyka na tym forum by nie było. I taka jest prawda. Ja ciągle bronię Rydzyka i okazuje się że to jest spam. Takie to jest wasze Tuskowato-liberalne poczucie wolności i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Nigdy nie odpowiadasz merytorycznie tylko wal 11.12.05, 13:40 No, lesiu jestem mile zaskoczony - juz drugi raz w ciagu paru dni zwraczasz uwage na to ze post powinien byc merytoryczny i nie byc spamem! Brawo! No wiec odpowiedz MERYTORYCZNIE i BEZ SPAMU na pytania o realizacje nasteppujacych obietnic przedwyborczych pis: - 3 mln mieszkań - obniżka podatku VAT - obniżka podatków od osób fizycznych - likwidacja opadatkowania lokat bankowych i giełdy - naprawa finansów publicznych - obniżenie kosztów funkcjonowania państwa Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nigdy nie odpowiadasz merytorycznie tylko wal 11.12.05, 16:02 zirby napisał: > No, lesiu jestem mile zaskoczony - juz drugi raz w ciagu paru dni zwraczasz > uwage na to ze post powinien byc merytoryczny i nie byc spamem! Brawo! Uczy się chłopak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Przeglądałem twoje posty.Zadnej merytoryki w 11.12.05, 17:14 Przeglądałem twoje posty.Żadnej merytoryki w twoich postach.A ich poziom świadczy tylko o tym, że jeśli chodzi o mózg kury i twój to możesz mieć najwyżej o dwa zwoje przewagi nad twoją konkurentką. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Nigdy nie odpowiadasz merytorycznie tylko wal 11.12.05, 16:04 Leszab, jak mi znajdziesz jeden (słownie: jeden) twój merytoryczny post, to może pogadamy o tym, czy ja jestem spamerką :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33313636&a=33313780 Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Ty jesteś za głupia abyś cokolwiek z tego zrozumia 11.12.05, 17:19 Ty jesteś za głupia abyś cokolwiek z tego zrozumiała. Więc nie zawracaj sobie głowy. Ja już z tobą dialogów prowadzć nie będę. Może za kilka lat jak może ci się w mózgu coś może przestawi. Chociaż jeśli o to chodzi to nie jestem już optymistą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Oj, leszabku, jakiś ty merytoryczny i rozgarnięty. 11.12.05, 17:51 I chyba faktycznie to PO ci płaci, a nie PiS - znam kilku młodych PiSiaków - są przynajmniej inteligentni i odpowiadają na zadawane pytania nie kompromitując ani siebie, ani swojej partii. No i oczywiście nie używają argumentów ad personam, bo są dobrze wychowani. Aby się uwolnić od ciebie i twojego spamerstwa, które zaczyna być nudne i niesmaczne, niniejszym wrzucam cię do kaefa - znikaj maro :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log rycyk_fircyk zabójcą? nie! kreatorem "szajb" na FK 10.12.05, 21:38 !!! vide: autor wątku ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie wladca beretow 10.12.05, 21:41 nie wiem czemu jakos mi sauron i orki przyszly na mysl po przeczytaniu tego postu. antena jako slynne oko saurona. kurski kaminski ziobro dorn i wasserman w charakterze nazguli. giertych jako saruman. jedrek to wymarzony golum tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam. niestety ma problemy z reszta postaci. hgw jako arwena? olejniczak jako legolas? schetyna jako boromir? walesa jako jako gimli? aragorn - az wstyd napisac no i zgadnijcie kto bylby wymarzony do roli merry i pippina ;))) i zostaje jeden spory problem - mianowice gandalfa. a moze kardynal dziwisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log .."tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam" ?? 10.12.05, 22:01 P. bush.. -u! ..stanowczo pozwalam sobie nie zgodzić się z Panem! Tusk i Rokita, wierni i na przekór wszystkiemu, zawsze oddani sobie?? ..hehe..zwiedli Cię P. ci dwaj, jako "ich" powielekroć Gollum we "Władcy.." :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: .."tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam" ? 10.12.05, 22:12 henryk.log napisał: > P. bush.. -u! > ..stanowczo pozwalam sobie nie zgodzić się z Panem! > Tusk i Rokita, wierni i na przekór wszystkiemu, zawsze oddani sobie?? > ..hehe..zwiedli Cię P. ci dwaj, jako "ich" powielekroć Gollum we > "Władcy.." :-) > Pzdr nie ma analogii doskonalej po namysle chcialbym jeszcze obsadzic role faramira komorowskim a tadeusza mazowieckiego w roli enta zwawca Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: .."tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam" ? 10.12.05, 22:21 bush_w_wodzie napisał: > henryk.log napisał: > > > P. bush.. -u! > > ..stanowczo pozwalam sobie nie zgodzić się z Panem! > > Tusk i Rokita, wierni i na przekór wszystkiemu, zawsze oddani sobie?? > > ..hehe..zwiedli Cię P. ci dwaj, jako "ich" powielekroć Gollum we > > "Władcy.." :-) > > Pzdr > nie ma analogii doskonalej > po namysle chcialbym jeszcze obsadzic role faramira komorowskim a tadeusza > mazowieckiego w roli enta zwawca :-) Tu się poddaję P. bush -u ? !? :-) Dzięki dzieciom (24 i 17) oglądałem sagę z wielkim zapałem, ale ..sorry!, wszystkich postaci nie pamiętam i lektury P. Tolkiena jak widać na niewiele mnie się zdały. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: .."tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam" ? 10.12.05, 22:39 henryk.log napisał: > > po namysle chcialbym jeszcze obsadzic role faramira komorowskim > > a tadeusza mazowieckiego w roli enta zwawca > > :-) > Tu się poddaję P. bush -u ? !? :-) > > Dzięki dzieciom (24 i 17) oglądałem sagę z wielkim zapałem, ale > ..sorry!, wszystkich postaci nie pamiętam i lektury P. Tolkiena > jak widać na niewiele mnie się zdały. > :-) ent zwawiec byl najbardziej energicznym i niecierpliwym wsrod entow czyli pasterzy drzew Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: .."tusk z rokita to ewidentnie frodo i sam" ? 11.12.05, 00:14 bush_w_wodzie napisał: > a tadeusza > mazowieckiego w roli enta zwawca Merci, Bush, popłakałam się ze śmiechu ;)))))) A tego mi było trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Czy towarzysz radziecki 10.12.05, 22:24 już wyryrał się? Jeśli tak to niech wyjaśni swojemu idolowi, pewnemu europosłowi do czego służą prezerwatywy oraz to , że nie można gwałcić prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Można 10.12.05, 22:57 kochać RM, lub ją nienawidzić, ale przypisywanie jej cudu zatopienia PO jest grubym nadużyciem. PO zatonęła od ciężaru g..a, które sie do niej przylepiło i od dziecinnych błędów beznadziejnych sternikach. Największym ich błedem, było oczywiście ZADUFANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Można 10.12.05, 23:24 pan.nikt napisał: > kochać RM, lub ją nienawidzić, ale przypisywanie jej cudu zatopienia PO jest > grubym nadużyciem. > zgoda. przede wszystkim dlatego ze po nie zatonela. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Można 11.12.05, 00:05 Zatonęła, zatonęła, tylko nie z powodu Rydzykowego cudu. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Można 11.12.05, 00:07 pan.nikt napisał: > Zatonęła, zatonęła zatoniecie oznacza ostateczna destrukcje. o niczym takim nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszu anal(ityku) Wy 11.12.05, 00:21 zdecydujcie się. Ile razy możecie zmieniać swoje zdanie? Czyżbyscie postępowali w myśl zasady, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia? Niestety ale siedzenia to Wy już nie macie bo Wam pewien dyrektorek dokładnie wyryrał. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka O anal(ityk) snuje swoje dziwaczne 11.12.05, 00:19 pomysły. Towarzyszu analityku radziecki macie jeszcze niecały miesiąc na spełnienie swojej idiotycznej wypowiedzi, że PO przestanie istnieć. Jak dotad żadnej z podanych przez Was terminów nie sprawdził się. Może w koncu traficie. próbujecie dalej a jak Wam się nie powiedzie to zawsze możecie wyryrać pewnego dyrektorka, który propaguje rasistowskie hasełka w ramach swojej sekty na falach radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Można 11.12.05, 00:27 A ja coraz bardziej wierzę że obydwoma stateczkami /PO i RM/ sterują służby. Cudów nie ma. Rydzyk okrzyknięty został wrogiem demokracji ładnych kilka lat temu, a SLDowski rzad ani zdominowana przez komuchów KRRiT nawet końcem małego palca go nie tknęła. Giertycha sie bali??? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Można 11.12.05, 00:36 asienka32 napisała: > A ja coraz bardziej wierzę że obydwoma stateczkami /PO i RM/ sterują służby. > Cudów nie ma. Rydzyk okrzyknięty został wrogiem demokracji ładnych kilka lat > temu, a SLDowski rzad ani zdominowana przez komuchów KRRiT nawet końcem małego > palca go nie tknęła. > Giertycha sie bali??? to oczywiste. sluzby steruja rydzykiem - rosyjskie po - niemieckie sld - amerykanskie lpr - watykanskie so - bialoruskie psl - francuskie a pise-em mossad Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Można 11.12.05, 00:38 Zobaczysz, że mialam rację. PiS i MOSSAD :) Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator jak dotychczas to 11.12.05, 00:44 tadek r. zatopił Wałęsę w 1995 roku, a teraz LPR i za to szczerze mu dziękuje, alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 11.12.05, 12:43 A leszab - spamer;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Rydzyk zabójca, a leszab spamer;-))) 11.12.05, 12:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33313636&a=33313780 Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Możecie mnie nazywać jak tylko sobie chcecie 11.12.05, 17:05 Możecie mnie nazywać jak tylko sobie chcecie mnie to nie przeraża a tylko bawi bo świadczy tylko o waszej bezsilności. Więc proszę o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 11.12.05, 13:11 a ja wam mówi, że leszab udziela się na tym forum za pieniądze platformy. to krecia robota mająca skompromitować pis (wychodzi mu to). człowiek bowiem nie może być aż tak głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Rydzyk zabójca tzw.Platformy Obywatelskiej. 11.12.05, 16:05 capitalissimus napisał: > a ja wam mówi, że leszab udziela się na tym forum za pieniądze platformy. to > krecia robota mająca skompromitować pis (wychodzi mu to). człowiek bowiem nie > może być aż tak głupi. > Hmmm.... Wiesz, że coś w tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab [...] 11.12.05, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Wreszcie rządząca koalicja jest faktem! Koalicja o 11.12.05, 18:15 miłej dla ucha nazwie "PISiOR". Dla niezorientowanych: nazwa w pełnym brzmieniu: "PIS i Ojciec Rydzyk" Odpowiedz Link Zgłoś