Dodaj do ulubionych

Michnik to fajny gość

24.02.06, 16:59
a jego ludzie jeszcze fajniejsi.
Obserwuj wątek
    • frau_blada Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:00
      Dadza Ci bana za tego nadredaktora.
      :)
      • great.one na razie skupili sie na watkach o klerze.ostatni w 24.02.06, 17:02
        lasnie znikl,moze znikl tez juz ten o ataku kleru
        • gniewko_syn_ryba znikl tez juz ten o ataku kleru 24.02.06, 18:13
          Kler cię zaatakował ??? A jak ???...
      • smok5 Bana za tego fajnego gościa? 24.02.06, 17:02
        Co to ma taką fajna ferajnę za soba?
    • smok5 W ogóle piszę na fajnym forum 24.02.06, 17:01
      wśród fajnych ludzi. Tylko mi nie pozwolą cytować fajnych postów.
      • kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • frau_blada Re: W ogóle piszę na fajnym forum 24.02.06, 17:10
        smok5 napisał:

> wśród fajnych ludzi. Tylko mi nie pozwolą cytować fajnych postów.

Jakich?
        • smok5 zabronione -verboten 24.02.06, 17:12
          nie wolno cytwac -wolno obrażać.
    • artsg Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:01
      smok5 napisał:

> a jego ludzie jeszcze fajniejsi.

A niektórzy to już po nim płaczą.
      • frau_blada Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:02
        Ja nie bede plakac.
        • great.one bedziesz,bedziesz,jak zobaczysz co bedzie 24.02.06, 17:03
          zamiast G.W.
          • frau_blada Re: bedziesz,bedziesz,jak zobaczysz co bedzie 24.02.06, 17:05
            Ja w ogole GW nie czytuje, poza artykulami na forum.
            Czy GW bedzie czy nie, nie ma dla mnie absolutnie zadnego znaczenia.
            • great.one wiec jak wogole mozesz dyskutowac na jej temat? 24.02.06, 17:09
              • frau_blada Re: wiec jak wogole mozesz dyskutowac na jej tema 24.02.06, 17:12
                Bo czytalam ja 10 lat, a teraz sporadycznie przegladam.
                Krytykuje ja, bo mi nie odpowiada i mowie dlaczego mi nie odpowiada.
      • kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:03
        • kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:09
          • artsg [...] 24.02.06, 17:12
          • frau_blada Od zawsze kasuja watki o Londzie i Heli 24.02.06, 17:14

• kropek_oxford O miss Haber tez? n/t 24.02.06, 17:15

• frau_blada Re: O miss Haber tez? n/t 24.02.06, 17:21
                Troll zdziwiony?

Kilkadziesiat wpisow mi tu skasowano w zwiazku z antysemickimi oskarzeniami i
                wskazaniem na rodowod Heli. :)))
                Tobie widac wolno.
                • kropek_oxford Hej. dwa razy Chaber tu wylecial:))) 24.02.06, 17:25

• karlin Gość? 24.02.06, 17:05
      Sugerujesz, że on tu nie u siebie?

Ależ z ciebie szowinistyczny prowokator wyłazi...

• smok5 On u siebie? 24.02.06, 17:08
        On pochodzi z Tytana. A przynajmniej tam listy piszę.
        • frau_blada Re: On u siebie? 24.02.06, 17:09
          Dzis chyba jestes pod specjalnym nadzorem.
          Kropka dwa razy wycieli. :)
          • smok5 Mam parę argumentów 24.02.06, 17:11
            i nie zawacham się ich użyć - w poniedziałek jestem umówiony z adwokatem.:)
            • frau_blada Boze nastepny, a ja myslalam, ze Ty madry smoku 24.02.06, 17:23
              jestes.
              To jakas epidemia na FK.

Jeden straszy prokuratrem, drugi procesem za znieslawienie, trzeci namierza
              forumowiczow i ujawnia skad pisza, czwarty pisze do iwi, ze dane forumowiczow sa
              ujawniane, a teraz Ty z adwokatem wyjezdzasz.
              Ja sie chyba stad wypisuje...
              To jakis obled!
              • smok5 Spokojnie muszę iść do adwokata 25.02.06, 06:46
                mam ku temu argumenty -zajrzyj do skrzynki.
        • karlin Z Tytana? 24.02.06, 17:15
          Raczej ze zubożanego uranu.

Bardzo zubożonego.

A po 17 latach mocno wzbogaconego.

Blisko masy krytycznej.
      • my.uczennice.vii.liceum Gość? W Polsce? 24.02.06, 17:11

• my.uczennice.vii.liceum Gość? W Polsce? 24.02.06, 17:13
          wyjatkowo wredny i zoologiczny antysemityzm !
        • karlin Gość w dom 24.02.06, 17:14
          Gospodarz w liberię.
    • smok5 Fajni ludzie skrócili mi wątek 24.02.06, 17:09
      o pare drobnych wpisów.
      • great.one fajni ludzie wycinaja mi co drugi post i musze sie 24.02.06, 17:11
        logowac srednio co dwa posty
        • gniewko_syn_ryba Re: fajni ludzie wycinaja mi co drugi post i musz 24.02.06, 20:18
          Hehe, ja jeszcze nie zdążyłem wysłać, a już mnie wylogowało... ;)))
    • artsg O kim my rozmawiamy ? 24.02.06, 17:14
      smok5 napisał:

Czy to chodzi o tego pijaka ?

ma.blox.pl/resource/2.jpg
      • great.one mowisz o tym od lewej?? 24.02.06, 17:15
        • artsg Re: mowisz o tym od lewej?? 24.02.06, 17:20
          To kolega michnika spod budki z piwem
      • kropek_oxford Przeciez od roku on juz nie rzadzi. Masz za to 24.02.06, 17:16
        poubecka "dame" :)))
      • krystian71 ten z prawej musi.Ja tez sie boje dentysty 24.02.06, 18:19
        a alkohol na krotka mete pomaga.
        Ale lewa gorna czworke juz dawno dalem sobie wprawic
    • drache6 Gdzie jest nabukko 24.02.06, 17:20
      fajny forumowicz?
      • artsg Re: Gdzie jest nabukko 24.02.06, 17:21
        drache6 napisał:

> fajny forumowicz?

Ma coś wspólnego z bohaterem wątku
      • nabukko Re: Gdzie jest nabukko 24.02.06, 17:56
        czyżbyś stęsknił się za mną druchu?
    • drache6 Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:21
      :)))))))))
      • artsg Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:22
        drache6 napisał:

> :)))))))))

A za co?
      • frau_blada Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:26
        Znowu?
        • paseo Napisal prawde.Michnik to fajny gosc!!!! 24.02.06, 17:31
        • my.uczennice.vii.liceum Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:33
          Sama mu wykrakalas siostro
          > Dadza Ci bana za tego nadredaktora.
          > :)

Bedne giwi/plopli dwoja sie i troja aby zrealizowac wszystkie
          Nadinterpretacje naplywajace ze sztabu.
          Ot, zwykly dzien na froncie.
          • paseo zadne z gory nie naplywaja,stad ta szamotanina. 24.02.06, 17:35
            • artsg Re: zadne z gory nie naplywaja,stad ta szamotanin 24.02.06, 17:38
              A czy ktoś tu mówił zesztab na I piętrze lub wyżej a redakcja forum na
              parterze ? Wygadałeś się skąd nadajesz.
              • paseo nie nie,na dowod wersja znanego dowcipu: 24.02.06, 17:41
                Forumowicz pisze: Gazeta jest glupia.
                Post znika.
                Adminie,dlaczego,my przeciez o tej zachodniej!
                Juz my wiemy lepiej,ktora jest glupia!!!!!
              • my.uczennice.vii.liceum Re: zadne z gory nie naplywaja,stad ta szamotanin 24.02.06, 17:47
                artsg napisał:
                > A czy ktoś tu mówił zesztab na I piętrze lub wyżej a redakcja forum na
                > parterze ? Wygadałeś się skąd nadajesz.

to taki przykurcz, salonowo-lokajski
          • frau_blada Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:36
            Kiedys pisalayscie siostry, ze serwer Agory mozna oszukac i jakos adres IP
            komputera zmieniac. Dobrze pamietam?
            Moze by podeslac smokowi jakas instrukcje.
            O ile wiem loguje sie na serwer forum poprzez identyfikacje IP.
            Jakby sobie zmienil nick i adres Ip to moglby chyba bana obejsc, nie?
            • artsg Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:40
              frau_blada napisała:

> Kiedys pisalayscie siostry, ze serwer Agory mozna oszukac i jakos adres IP
              > komputera zmieniac. Dobrze pamietam?
              > Moze by podeslac smokowi jakas instrukcje.
              > O ile wiem loguje sie na serwer forum poprzez identyfikacje IP.
              > Jakby sobie zmienil nick i adres Ip to moglby chyba bana obejsc, nie?
              >

Zmienianie IP czy nicka nic nie daje bo próbowałem jak mnie banowali. Mają
              jeszcze nr. komputera czy coś innego.
              • frau_blada Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:44
                Wiem, ze zmiana nicka nic nie daje. Myslalam, ze zmiana IP cos da.
                Musi byc jakis sposob.
            • paseo nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko jest 24.02.06, 17:43
              widoczne.Wystukaj strone www.ripe.net

Na gorze po prawej masz swoj IP
              Na dole strony jest Twoj adres !!!!!!!!!!!!!!!!
              • frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:50

paseo napisał:

> widoczne.Wystukaj strone www.ripe.net

IP mozna ustalic jak sie chce.

>
                > Na gorze po prawej masz swoj IP
                > Na dole strony jest Twoj adres !!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie sie nie pokazuje zaden adres.
                • great.one Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:51
                  na samym dole musi byc adres twojego dostawcy Internetu.nazwa firmy i adres
                  • frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:53
                    Nie ma.
                    Jest po wprowadzeniu adresu IP do wyszukiwarki.
                • frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:51
                  Wydawalo mi sie, ze gdzies czytalam, ze mozna oszukiwac serwery takie jak Forum
                  Agory, gdy jest sie zabanowanym.
                  • artsg Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:55
                    frau_blada napisała:

> Wydawalo mi sie, ze gdzies czytalam, ze mozna oszukiwac serwery takie jak
                    Forum
                    > Agory, gdy jest sie zabanowanym.
                    >

A ja spróbuję pisać jak mnie zabanują z innego komputera w swojej sieci. Myślę
                    że banują nie IP tylko nazwę komputera pracującego w sieci.
                    • frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:01
                      Trzeba to rozpracowac.
                      Jestem pewna, ze to sie da zrobic. Mnie banowali wczesniej raz czy dwa a
                      ostatnio za odmowe palenia swieczek. :)
                      W sumie za bzdury. Nie rusza mnie to wcale.

Smoka zabanowali chyba wczoraj za watek o Michniku i nekro...lu, a dzis w sumie
                      za niewinnosc. Dobrze by bylo temat rozgryzc.
                      • artsg T-800 mógłbyś coś na ten temat wiedzieć 24.02.06, 18:05
                        frau_blada napisała:

> Trzeba to rozpracowac.
                        > Jestem pewna, ze to sie da zrobic. Mnie banowali wczesniej raz czy dwa a
                        > ostatnio za odmowe palenia swieczek. :)
                        > W sumie za bzdury. Nie rusza mnie to wcale.
                        >
                        > Smoka zabanowali chyba wczoraj za watek o Michniku i nekro...lu, a dzis w
                        sumie
                        > za niewinnosc. Dobrze by bylo temat rozgryzc.
                        >

Jak to zobaczy to pewnie coś napisze.
                      • great.one najlepszy sposob,to zmienic login.Oni jak w szkole 24.02.06, 18:05
                        gdy skupia sie na kims,to potem sledza go przez dluzszy czas.Mnie skrocili czas
                        i musze bez przerwy sie logowac.Dodatkowo ciagle mam plansze,ze nie ma juz
                        wiadomosci,chociaz jest i musze wychodzic i wchodzic ponownie.Gdy zmienie login
                        wszystko jest O.K. a po jakims czasie rowniez o.k. ze starym loginem,gdy
                        widzocznie zajma sie kims innym
                        • frau_blada Re: najlepszy sposob,to zmienic login.Oni jak w s 24.02.06, 18:09
                          Ja mam to samo od 2 miesiecy.
                          • great.one a zeby bylo smieszniej,GIWI przyslala mi w poczcie 24.02.06, 18:11
                            tekst,zebym sobie odpuscil i tyle nie pisal.Wiec po co wogole otworzyli to
                            forum????????????
                            • frau_blada Re: a zeby bylo smieszniej,GIWI przyslala mi w po 24.02.06, 18:37
                              Serio?
                              Mnie uznali za przypadek nie do nawrocenia.
                              Nigdy do mnie nie napisali w tej sprawie. A chyba powinni.
                              :(
                  • my.uczennice.vii.liceum Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:05
                    Sa programy, ktore lacza Twoj komputer z portalami uzywajac proxy.
                    Proxy to taki serwer posrednik. Portal widzi IP proxy a nie Twoj.
                    Jestes ograniczona przepustowoscia serwera proxy, a ze nie ma ich zbyt wiele
                    to sa przeladowane i dlugo czeka sie na wyswietlenie strony.

Naszym zdaniem wystarczy wyczyscic cache w przegladarce
                    Opera: tools->delete private data
                    IE: tools->InternetOptions->delete cookies, files, history.
                    Zamknac przegladarke, co wyrzuci cookies z pamieci, i otworzyc ja ponownie
                    i wtedy zalogowac sie z innym nickiem.

Ban na IP to bylaby odpowiedzialnosc zbiorowa, za IP ktore widza
                    moze byc lokalna siec i wielu roznych uzytkownikow.
                    • great.one Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:06
                      • my.uczennice.vii.liceum Nam nigdy nie zablokowali IP 24.02.06, 18:11
                        To nie jest tak, ze jest 5 serwerow proxy,
                        jest ich kilka tysiecy, myslisz ze tez je zablokuja?
                        • great.one po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:14
                          zasluzylyscie na uwage adminow.Postarajcie sie bardziej.Po co zreszta takie
                          wygibasy z serwerami.Macie przeciez login.Login,jak kazdy zauwazyl,to serce
                          wszystkich operacji.Noz w login i juz Was nie ma.
                          • my.uczennice.vii.liceum Re: po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:23
                            Nam nigdy nie zablokowali IP, w tym sensie, ze natychmiast bo zbanowanu
                            i wyczyszczeniu cookies, (jak opisalysmy wyzej) bylysmy w stanie zalogowac
                            sie z innym nickiem.
                            • great.one do zalogowania z innym nickiem nie potrzeba nic 24.02.06, 18:25
                              usuwac.O tym wlasnie pisalem.Jak dotad jeszcze nie przycieli na raz wiecej niz
                              jednego loginu.
                            • frau_blada Re: po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:38
                              O i to jest dobra wiadomosc.

-
                              Finkelstein N.G, ,,Wielka Hucpa: o pozorowaniu antysemityzmu i fałszowaniu
                              historii''
                              A tu Koniuchy www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf
                      • frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:13
                        Skad.
                        Jak bedziesz mial nowy nick i nowy IP to jakim cudem Cie zablokuja.
                    • great.one w przyapdku Gazety usuwanie cookies nic nie daje 24.02.06, 18:09
                      bo sa natychmiast po kolejnym wejsciu.Mozna je zablokowac,ale wtedy nie bedzie
                      dzialac /za kare/ poczta.Jesli ktos jej nie uzywa,to moze to zrobic.Jednak
                      jeden z tych programikow zmienia kolor postow.Jesli go nie ma,nie widac,ktore
                      juz byly przeczytane.
                      Najlepszy sposob,to kilka loginow i ich zmienianie co kilkanascie minut.Zajmuje
                      to tyle,ile trzeba na wy- i zalogowanie i dziala.
                      • artsg Re: w przyapdku Gazety usuwanie cookies nic nie d 24.02.06, 18:12

> Najlepszy sposob,to kilka loginow i ich zmienianie co kilkanascie
                        minut.Zajmuje
                        >
                        > to tyle,ile trzeba na wy- i zalogowanie i dziala.

To nic nie daje w moim przypadku :(
                        • great.one kiedys nazywalem sie albinia,artenara itd.Nie ma 24.02.06, 18:15
                          rady,trzeba je zmieniac co jakis czas.
                          • frau_blada Re: kiedys nazywalem sie albinia,artenara itd.Nie 24.02.06, 18:30
                            No tak, ale wtedy mija troche czasu zanim sie kogos rozpozna. Poza tym cala
                            zabawe trzeba z wpisami przyjaciol i nieprzyjaciol zaczynac od nowa.....
                            Ja jak mam zly humor to otwieram sobie watki smoka5, wiadomo ze bedzie jakas
                            jazda. :)
                            Jak mam ochote na powazna polityke to szukam innych forumowiczow. NIestety nie
                            mam daru szybkiego wylapywania kto uzywa kilku nickow.
                            :(
                            • great.one mozemy przeciez sie umowic i wymienic listami 24.02.06, 18:35
                              wtedy beda bezsilni.Wystarczy przygotowac po np.10 loginow i nie maja szans
                              • frau_blada Re: mozemy przeciez sie umowic i wymienic listami 24.02.06, 18:41
                                Ja mialam trzy albo cztery nicki, ktorych nie uzywalam. Jak mnie zabanowali, to
                                tak jak smok uzylam zapasowego loginu, ktory tez zablokowali. A potem nawet jak
                                probowalam zalozyc nowe konta, to mnie blokowali caly czas.

Nie wyczyscilam cokies tak jak napisaly siostry z liceum :), ale na pewno
                                jeszcze przy jakims goracym temacie bede miala okazje sprawdzic.
                • great.one no rzeczywiscie,zostal tylko IP.Widocznie ktos 24.02.06, 17:54
                  im zagrozil
    • mysz_polna5 Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:47
      A szczegolnie :))))))))))))))?
    • kosciol.mlodziezy.psychicznej Fajny, bo doprowadza rzekomych polaków 24.02.06, 18:10
      (a tak naprawdę polaczkostwo) do szewskiej pasji.
      • frau_blada Dobrze to ujal w artykule 24.02.06, 18:18
        ,,Między tronem a ołtarzem

Stanisław Michalkiewicz

Okazuje się, że wszystko zależy od etapu. Kiedy w początkach lat 90. trzeba było
        ugruntować zaprojektowany przy "okrągłym stole" porządek dziobania również w
        sferze rządu dusz, żydowska gazeta dla Polaków, czyli "Gazeta Wyborcza", a za
        nią, jak za panią matką, cały Salon, niczym kapitolińskie gęsi podniosły
        klangor, ostrzegając przed "państwem wyznaniowym" i "ajatollahami". Na tym
        etapie obowiązywał pogląd o konieczności przyjaznego rozdziału państwa i
        Kościoła, według modelu wypracowanego przez Wielki Wschód Francji 100 lat temu.
        Dzięki aktywności tajnych współpracowników (chodzi oczywiście o tajnych
        współpracowników "Gazety Wyborczej", bo innych przecież nie ma), uplasowanych na
        strategicznych pozycjach w "Kościele instytucjonalnym", zdezorientowani biskupi
        całkowicie utracili inicjatywę i odtąd już tylko bojaźliwie akomodują się do
        wytycznych wydawanych przez grupę "starszych braci" trzymającą władzę nad życiem
        duchowym polskich tubylców. W myśl tych wytycznych, w konstytucji z 1997 roku
        przeforsowana została zasada rozdziału Kościoła od państwa, co zostało
        poprzedzone preambułą opatrzoną inwokacją w duchu pobożności neutralnej
        światopoglądowo: "Panie Boże, jeśli jesteś, zbaw duszę moją, jeśli ją mam".

Wiecej tu:
        www.nczas.com/?a=show_article&id=2986
        Trzeba przyznac, ze Michalkiewicz ma wysotrzony zmysl obserwacyjny i wreszcie
        nazywa rzeczy po imieniu.
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:19
          z Michalkiewicza. Tylko gdzie tu oryginalność?
          • great.one Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:24
            nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak
            bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich
            lekow,fobii,niepowodzen itd.
            Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz
            mnie.
            • frau_blada Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:29
              great.one napisał:

> nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak
              > bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich
              > lekow,fobii,niepowodzen itd.
              > Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz
              > mnie.

Przesadzasz. Michalkiewicz nie pisze z lekiem.
              O charakterze gazety decyduje kapital, ktory za nia stoi. Przeciez to nie tajemnica

great.one napisał:
              > mnie.

Nie, no chyba nie sugerujes, ze o.Rydzyk ....
              :))))))))))))
              ----------------------------------------------------
              Finkelstein N.G, ,,Wielka Hucpa: o pozorowaniu antysemityzmu i fałszowaniu
              historii''
              A tu Koniuchy www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf
              • great.one a co tu sugerowac,wystarczy posluchac,co mowia 24.02.06, 18:34
                jak zawsze ,najciemniej jest pod latarnia.No i po wejsciu do klasztoru dostaje
                sie nowe imie
                • frau_blada Re: a co tu sugerowac,wystarczy posluchac,co mowi 24.02.06, 18:34
                  I kto tu ma fobie?
                  :)))))))))
                  • great.one rodacy i rodacy rodakow i rodacy rodakow rodakow 24.02.06, 18:36
                    i
            • frau_blada Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 19:10
              great.one napisał:

> nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak
              > bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich
              > lekow,fobii,niepowodzen itd.
              > mnie.

A i jeszcze malenkie sprostowanie.
              NIe polska apoteoza.
              Jak widac wszedzie sie ona objawia z roznym nasileniem.
              To nie jest nasza specjalnosc!
    • frau_blada Jeszcze 10 minut i smok5 powinien byc na FK :)))) 24.02.06, 20:11

• nabukko Re: Jeszcze 10 minut i smok5 powinien byc na FK : 24.02.06, 20:23
        i znów rozniesię się na forum smród. Czarny.
      • frau_blada Chyba sie obrazil :( 24.02.06, 20:33

• smok5 Nie obraził się 25.02.06, 06:45
          hokej oglądał.:) Co tam jeden ban dziennie,żebym od razu się obrażał.
          :)Zajrzałaś kochana Blada do skrzynki?
          • bladatwarz Re: Nie obraził się 25.02.06, 11:37
            Tak. Dzieki. Przeslalam zwrotna przesylke.
    • remekk Re: Michnik to fajny gość 25.02.06, 09:16
      Co mamy okazje zaobserwować na tym forum m.in ... .
    • artsg Re: Michnik to fajny gość 25.02.06, 09:35
      smok5 napisał:

Jakiś medal dostał podobno. Jeszcze trochę i będzie wyglądał jak Breżniew.
    • lechtizdajen Odp*lcie sie od redaktora! 25.02.06, 12:31
      - Czeslw Kiszczak (czlowiek honoru)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka