smok5 24.02.06, 16:59 a jego ludzie jeszcze fajniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau_blada Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:00 Dadza Ci bana za tego nadredaktora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
great.one na razie skupili sie na watkach o klerze.ostatni w 24.02.06, 17:02 lasnie znikl,moze znikl tez juz ten o ataku kleru Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba znikl tez juz ten o ataku kleru 24.02.06, 18:13 Kler cię zaatakował ??? A jak ???... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Bana za tego fajnego gościa? 24.02.06, 17:02 Co to ma taką fajna ferajnę za soba? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 W ogóle piszę na fajnym forum 24.02.06, 17:01 wśród fajnych ludzi. Tylko mi nie pozwolą cytować fajnych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: W ogóle piszę na fajnym forum 24.02.06, 17:10 smok5 napisał: > wśród fajnych ludzi. Tylko mi nie pozwolą cytować fajnych postów. Jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:01 smok5 napisał: > a jego ludzie jeszcze fajniejsi. A niektórzy to już po nim płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one bedziesz,bedziesz,jak zobaczysz co bedzie 24.02.06, 17:03 zamiast G.W. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: bedziesz,bedziesz,jak zobaczysz co bedzie 24.02.06, 17:05 Ja w ogole GW nie czytuje, poza artykulami na forum. Czy GW bedzie czy nie, nie ma dla mnie absolutnie zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: wiec jak wogole mozesz dyskutowac na jej tema 24.02.06, 17:12 Bo czytalam ja 10 lat, a teraz sporadycznie przegladam. Krytykuje ja, bo mi nie odpowiada i mowie dlaczego mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford [...] 24.02.06, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg [...] 24.02.06, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: O miss Haber tez? n/t 24.02.06, 17:21 Troll zdziwiony? Kilkadziesiat wpisow mi tu skasowano w zwiazku z antysemickimi oskarzeniami i wskazaniem na rodowod Heli. :))) Tobie widac wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Gość? 24.02.06, 17:05 Sugerujesz, że on tu nie u siebie? Ależ z ciebie szowinistyczny prowokator wyłazi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 On u siebie? 24.02.06, 17:08 On pochodzi z Tytana. A przynajmniej tam listy piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: On u siebie? 24.02.06, 17:09 Dzis chyba jestes pod specjalnym nadzorem. Kropka dwa razy wycieli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Mam parę argumentów 24.02.06, 17:11 i nie zawacham się ich użyć - w poniedziałek jestem umówiony z adwokatem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Boze nastepny, a ja myslalam, ze Ty madry smoku 24.02.06, 17:23 jestes. To jakas epidemia na FK. Jeden straszy prokuratrem, drugi procesem za znieslawienie, trzeci namierza forumowiczow i ujawnia skad pisza, czwarty pisze do iwi, ze dane forumowiczow sa ujawniane, a teraz Ty z adwokatem wyjezdzasz. Ja sie chyba stad wypisuje... To jakis obled! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Spokojnie muszę iść do adwokata 25.02.06, 06:46 mam ku temu argumenty -zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Z Tytana? 24.02.06, 17:15 Raczej ze zubożanego uranu. Bardzo zubożonego. A po 17 latach mocno wzbogaconego. Blisko masy krytycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Gość? W Polsce? 24.02.06, 17:13 wyjatkowo wredny i zoologiczny antysemityzm ! Odpowiedz Link Zgłoś
great.one fajni ludzie wycinaja mi co drugi post i musze sie 24.02.06, 17:11 logowac srednio co dwa posty Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: fajni ludzie wycinaja mi co drugi post i musz 24.02.06, 20:18 Hehe, ja jeszcze nie zdążyłem wysłać, a już mnie wylogowało... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg O kim my rozmawiamy ? 24.02.06, 17:14 smok5 napisał: > a jego ludzie jeszcze fajniejsi. Czy to chodzi o tego pijaka ? ma.blox.pl/resource/2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: mowisz o tym od lewej?? 24.02.06, 17:20 To kolega michnika spod budki z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Przeciez od roku on juz nie rzadzi. Masz za to 24.02.06, 17:16 poubecka "dame" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ten z prawej musi.Ja tez sie boje dentysty 24.02.06, 18:19 a alkohol na krotka mete pomaga. Ale lewa gorna czworke juz dawno dalem sobie wprawic Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Gdzie jest nabukko 24.02.06, 17:21 drache6 napisał: > fajny forumowicz? Ma coś wspólnego z bohaterem wątku Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Gdzie jest nabukko 24.02.06, 17:56 czyżbyś stęsknił się za mną druchu? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:22 drache6 napisał: > :))))))))) A za co? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:33 Sama mu wykrakalas siostro > Dadza Ci bana za tego nadredaktora. > :) Bedne giwi/plopli dwoja sie i troja aby zrealizowac wszystkie Nadinterpretacje naplywajace ze sztabu. Ot, zwykly dzien na froncie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: zadne z gory nie naplywaja,stad ta szamotanin 24.02.06, 17:38 A czy ktoś tu mówił zesztab na I piętrze lub wyżej a redakcja forum na parterze ? Wygadałeś się skąd nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo nie nie,na dowod wersja znanego dowcipu: 24.02.06, 17:41 Forumowicz pisze: Gazeta jest glupia. Post znika. Adminie,dlaczego,my przeciez o tej zachodniej! Juz my wiemy lepiej,ktora jest glupia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: zadne z gory nie naplywaja,stad ta szamotanin 24.02.06, 17:47 artsg napisał: > A czy ktoś tu mówił zesztab na I piętrze lub wyżej a redakcja forum na > parterze ? Wygadałeś się skąd nadajesz. to taki przykurcz, salonowo-lokajski Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:36 Kiedys pisalayscie siostry, ze serwer Agory mozna oszukac i jakos adres IP komputera zmieniac. Dobrze pamietam? Moze by podeslac smokowi jakas instrukcje. O ile wiem loguje sie na serwer forum poprzez identyfikacje IP. Jakby sobie zmienil nick i adres Ip to moglby chyba bana obejsc, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:40 frau_blada napisała: > Kiedys pisalayscie siostry, ze serwer Agory mozna oszukac i jakos adres IP > komputera zmieniac. Dobrze pamietam? > Moze by podeslac smokowi jakas instrukcje. > O ile wiem loguje sie na serwer forum poprzez identyfikacje IP. > Jakby sobie zmienil nick i adres Ip to moglby chyba bana obejsc, nie? > Zmienianie IP czy nicka nic nie daje bo próbowałem jak mnie banowali. Mają jeszcze nr. komputera czy coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Biedny smok5 dostał bana 24.02.06, 17:44 Wiem, ze zmiana nicka nic nie daje. Myslalam, ze zmiana IP cos da. Musi byc jakis sposob. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paseo nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko jest 24.02.06, 17:43 widoczne.Wystukaj strone www.ripe.net Na gorze po prawej masz swoj IP Na dole strony jest Twoj adres !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:50 paseo napisał: > widoczne.Wystukaj strone www.ripe.net IP mozna ustalic jak sie chce. > > Na gorze po prawej masz swoj IP > Na dole strony jest Twoj adres !!!!!!!!!!!!!!!! U mnie sie nie pokazuje zaden adres. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:51 na samym dole musi byc adres twojego dostawcy Internetu.nazwa firmy i adres Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:53 Nie ma. Jest po wprowadzeniu adresu IP do wyszukiwarki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:51 Wydawalo mi sie, ze gdzies czytalam, ze mozna oszukiwac serwery takie jak Forum Agory, gdy jest sie zabanowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 17:55 frau_blada napisała: > Wydawalo mi sie, ze gdzies czytalam, ze mozna oszukiwac serwery takie jak Forum > Agory, gdy jest sie zabanowanym. > A ja spróbuję pisać jak mnie zabanują z innego komputera w swojej sieci. Myślę że banują nie IP tylko nazwę komputera pracującego w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:01 Trzeba to rozpracowac. Jestem pewna, ze to sie da zrobic. Mnie banowali wczesniej raz czy dwa a ostatnio za odmowe palenia swieczek. :) W sumie za bzdury. Nie rusza mnie to wcale. Smoka zabanowali chyba wczoraj za watek o Michniku i nekro...lu, a dzis w sumie za niewinnosc. Dobrze by bylo temat rozgryzc. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg T-800 mógłbyś coś na ten temat wiedzieć 24.02.06, 18:05 frau_blada napisała: > Trzeba to rozpracowac. > Jestem pewna, ze to sie da zrobic. Mnie banowali wczesniej raz czy dwa a > ostatnio za odmowe palenia swieczek. :) > W sumie za bzdury. Nie rusza mnie to wcale. > > Smoka zabanowali chyba wczoraj za watek o Michniku i nekro...lu, a dzis w sumie > za niewinnosc. Dobrze by bylo temat rozgryzc. > Jak to zobaczy to pewnie coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one najlepszy sposob,to zmienic login.Oni jak w szkole 24.02.06, 18:05 gdy skupia sie na kims,to potem sledza go przez dluzszy czas.Mnie skrocili czas i musze bez przerwy sie logowac.Dodatkowo ciagle mam plansze,ze nie ma juz wiadomosci,chociaz jest i musze wychodzic i wchodzic ponownie.Gdy zmienie login wszystko jest O.K. a po jakims czasie rowniez o.k. ze starym loginem,gdy widzocznie zajma sie kims innym Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: najlepszy sposob,to zmienic login.Oni jak w s 24.02.06, 18:09 Ja mam to samo od 2 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one a zeby bylo smieszniej,GIWI przyslala mi w poczcie 24.02.06, 18:11 tekst,zebym sobie odpuscil i tyle nie pisal.Wiec po co wogole otworzyli to forum???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: a zeby bylo smieszniej,GIWI przyslala mi w po 24.02.06, 18:37 Serio? Mnie uznali za przypadek nie do nawrocenia. :) Nigdy do mnie nie napisali w tej sprawie. A chyba powinni. :( Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:05 Sa programy, ktore lacza Twoj komputer z portalami uzywajac proxy. Proxy to taki serwer posrednik. Portal widzi IP proxy a nie Twoj. Jestes ograniczona przepustowoscia serwera proxy, a ze nie ma ich zbyt wiele to sa przeladowane i dlugo czeka sie na wyswietlenie strony. Naszym zdaniem wystarczy wyczyscic cache w przegladarce Opera: tools->delete private data IE: tools->InternetOptions->delete cookies, files, history. Zamknac przegladarke, co wyrzuci cookies z pamieci, i otworzyc ja ponownie i wtedy zalogowac sie z innym nickiem. Ban na IP to bylaby odpowiedzialnosc zbiorowa, za IP ktore widza moze byc lokalna siec i wielu roznych uzytkownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Nam nigdy nie zablokowali IP 24.02.06, 18:11 To nie jest tak, ze jest 5 serwerow proxy, jest ich kilka tysiecy, myslisz ze tez je zablokuja? Odpowiedz Link Zgłoś
great.one po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:14 zasluzylyscie na uwage adminow.Postarajcie sie bardziej.Po co zreszta takie wygibasy z serwerami.Macie przeciez login.Login,jak kazdy zauwazyl,to serce wszystkich operacji.Noz w login i juz Was nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:23 Nam nigdy nie zablokowali IP, w tym sensie, ze natychmiast bo zbanowanu i wyczyszczeniu cookies, (jak opisalysmy wyzej) bylysmy w stanie zalogowac sie z innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one do zalogowania z innym nickiem nie potrzeba nic 24.02.06, 18:25 usuwac.O tym wlasnie pisalem.Jak dotad jeszcze nie przycieli na raz wiecej niz jednego loginu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: po prostu,ladies,jestescie malo aktywne i nie 24.02.06, 18:38 O i to jest dobra wiadomosc. - Finkelstein N.G, ,,Wielka Hucpa: o pozorowaniu antysemityzmu i fałszowaniu historii'' A tu Koniuchy www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: nie,bo zablokuja kazdy kolejny IP.To wszystko 24.02.06, 18:13 Skad. Jak bedziesz mial nowy nick i nowy IP to jakim cudem Cie zablokuja. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one w przyapdku Gazety usuwanie cookies nic nie daje 24.02.06, 18:09 bo sa natychmiast po kolejnym wejsciu.Mozna je zablokowac,ale wtedy nie bedzie dzialac /za kare/ poczta.Jesli ktos jej nie uzywa,to moze to zrobic.Jednak jeden z tych programikow zmienia kolor postow.Jesli go nie ma,nie widac,ktore juz byly przeczytane. Najlepszy sposob,to kilka loginow i ich zmienianie co kilkanascie minut.Zajmuje to tyle,ile trzeba na wy- i zalogowanie i dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: w przyapdku Gazety usuwanie cookies nic nie d 24.02.06, 18:12 > Najlepszy sposob,to kilka loginow i ich zmienianie co kilkanascie minut.Zajmuje > > to tyle,ile trzeba na wy- i zalogowanie i dziala. To nic nie daje w moim przypadku :( Odpowiedz Link Zgłoś
great.one kiedys nazywalem sie albinia,artenara itd.Nie ma 24.02.06, 18:15 rady,trzeba je zmieniac co jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: kiedys nazywalem sie albinia,artenara itd.Nie 24.02.06, 18:30 No tak, ale wtedy mija troche czasu zanim sie kogos rozpozna. Poza tym cala zabawe trzeba z wpisami przyjaciol i nieprzyjaciol zaczynac od nowa..... Ja jak mam zly humor to otwieram sobie watki smoka5, wiadomo ze bedzie jakas jazda. :) Jak mam ochote na powazna polityke to szukam innych forumowiczow. NIestety nie mam daru szybkiego wylapywania kto uzywa kilku nickow. :( Odpowiedz Link Zgłoś
great.one mozemy przeciez sie umowic i wymienic listami 24.02.06, 18:35 wtedy beda bezsilni.Wystarczy przygotowac po np.10 loginow i nie maja szans Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: mozemy przeciez sie umowic i wymienic listami 24.02.06, 18:41 Ja mialam trzy albo cztery nicki, ktorych nie uzywalam. Jak mnie zabanowali, to tak jak smok uzylam zapasowego loginu, ktory tez zablokowali. A potem nawet jak probowalam zalozyc nowe konta, to mnie blokowali caly czas. Nie wyczyscilam cokies tak jak napisaly siostry z liceum :), ale na pewno jeszcze przy jakims goracym temacie bede miala okazje sprawdzic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
great.one no rzeczywiscie,zostal tylko IP.Widocznie ktos 24.02.06, 17:54 im zagrozil Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Michnik to fajny gość 24.02.06, 17:47 A szczegolnie :))))))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Fajny, bo doprowadza rzekomych polaków 24.02.06, 18:10 (a tak naprawdę polaczkostwo) do szewskiej pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Dobrze to ujal w artykule 24.02.06, 18:18 ,,Między tronem a ołtarzem Stanisław Michalkiewicz Okazuje się, że wszystko zależy od etapu. Kiedy w początkach lat 90. trzeba było ugruntować zaprojektowany przy "okrągłym stole" porządek dziobania również w sferze rządu dusz, żydowska gazeta dla Polaków, czyli "Gazeta Wyborcza", a za nią, jak za panią matką, cały Salon, niczym kapitolińskie gęsi podniosły klangor, ostrzegając przed "państwem wyznaniowym" i "ajatollahami". Na tym etapie obowiązywał pogląd o konieczności przyjaznego rozdziału państwa i Kościoła, według modelu wypracowanego przez Wielki Wschód Francji 100 lat temu. Dzięki aktywności tajnych współpracowników (chodzi oczywiście o tajnych współpracowników "Gazety Wyborczej", bo innych przecież nie ma), uplasowanych na strategicznych pozycjach w "Kościele instytucjonalnym", zdezorientowani biskupi całkowicie utracili inicjatywę i odtąd już tylko bojaźliwie akomodują się do wytycznych wydawanych przez grupę "starszych braci" trzymającą władzę nad życiem duchowym polskich tubylców. W myśl tych wytycznych, w konstytucji z 1997 roku przeforsowana została zasada rozdziału Kościoła od państwa, co zostało poprzedzone preambułą opatrzoną inwokacją w duchu pobożności neutralnej światopoglądowo: "Panie Boże, jeśli jesteś, zbaw duszę moją, jeśli ją mam". Wiecej tu: www.nczas.com/?a=show_article&id=2986 Trzeba przyznac, ze Michalkiewicz ma wysotrzony zmysl obserwacyjny i wreszcie nazywa rzeczy po imieniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:19 z Michalkiewicza. Tylko gdzie tu oryginalność? Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:24 nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich lekow,fobii,niepowodzen itd. Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 18:29 great.one napisał: > nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak > bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich > lekow,fobii,niepowodzen itd. > Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz > mnie. Przesadzasz. Michalkiewicz nie pisze z lekiem. O charakterze gazety decyduje kapital, ktory za nia stoi. Przeciez to nie tajemnica great.one napisał: > Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz > mnie. Nie, no chyba nie sugerujes, ze o.Rydzyk .... :)))))))))))) ---------------------------------------------------- Finkelstein N.G, ,,Wielka Hucpa: o pozorowaniu antysemityzmu i fałszowaniu historii'' A tu Koniuchy www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
great.one a co tu sugerowac,wystarczy posluchac,co mowia 24.02.06, 18:34 jak zawsze ,najciemniej jest pod latarnia.No i po wejsciu do klasztoru dostaje sie nowe imie Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: a co tu sugerowac,wystarczy posluchac,co mowi 24.02.06, 18:34 I kto tu ma fobie? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Żydzi, masoni - wielki klasick 24.02.06, 19:10 great.one napisał: > nawet gdy juz nie bedzie ani zydow,ani masonow /kto wie co to jest!/tu i tak > bedzie o nich dyskusja.poniewaz Zyd to apoteoza polskich > lekow,fobii,niepowodzen itd. > Generalnie zydem jest kazdy,ktoremu sie powiodlo,zwlaszcza jesli bardziej niz > mnie. A i jeszcze malenkie sprostowanie. NIe polska apoteoza. Jak widac wszedzie sie ona objawia z roznym nasileniem. To nie jest nasza specjalnosc! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: Jeszcze 10 minut i smok5 powinien byc na FK : 24.02.06, 20:23 i znów rozniesię się na forum smród. Czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie obraził się 25.02.06, 06:45 hokej oglądał.:) Co tam jeden ban dziennie,żebym od razu się obrażał. :)Zajrzałaś kochana Blada do skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Nie obraził się 25.02.06, 11:37 Tak. Dzieki. Przeslalam zwrotna przesylke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Michnik to fajny gość 25.02.06, 09:16 > a jego ludzie jeszcze fajniejsi. Co mamy okazje zaobserwować na tym forum m.in ... . Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Michnik to fajny gość 25.02.06, 09:35 smok5 napisał: > a jego ludzie jeszcze fajniejsi. Jakiś medal dostał podobno. Jeszcze trochę i będzie wyglądał jak Breżniew. Odpowiedz Link Zgłoś
lechtizdajen Odp*lcie sie od redaktora! 25.02.06, 12:31 - Czeslw Kiszczak (czlowiek honoru) Odpowiedz Link Zgłoś