Dodaj do ulubionych

Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja

28.11.02, 00:23
Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.
Obserwuj wątek
    • wesoly3 Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 00:26
      i do gminy zydowskiej
      • Gość: ** Poszlo von, rydzykowe scierwo !! IP: *.ipt.aol.com 28.11.02, 00:35
    • Gość: polishAM Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 00:30
      Wykaza one jedno. Ze suma przychodow i wydatkow rowna jest zero. Robi to
      corocznie izba skarbowa. Wydatki ida na szlachetny cel jakim jest prawdziwa
      informacja. Jezeli chcesz zydowskiej propagandy czytaj Wyborcza, Wprost,
      Rzeczposolita i Polityke. Tam prawdy sie nie dowiesz ale zawsze dowiesz sie
      czegos ciekawego od Kapo SB Maleszki z Wyborczej. Powodzenia.
      • Gość: ** Klamiesz jak pies IP: *.ipt.aol.com 28.11.02, 00:37
        Nigdy zaden urzad skarbowy nie kontrolowal zlodzieja !! Przeczytaj co mowia
        urzednicy.
        • wesoly3 Re: Klamiesz jak pies 28.11.02, 00:39
          a gmina zeydowska daje sie kontrolowac ???
          a ile nieruchomosci przejeli na podstawie falszywych
          dokumentow ????
          A czemu jeden zyd, ktory przed woja sprzedal dom
          teraz przyjezdza i mowi, ze to jedo dom ???

hehehe - to zydki - opowiadajcie
        • Gość: polonus nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.rasserver.net 28.11.02, 00:53
          jestem zagubiony w tej calej aferze... wiem jedno , ze czerwone skurwysyny to
          rozdumuchaly.... wiec ... .
          Jako Katolik jestem za odejsciem Rydzyka z Radia..., dlaczego? ,,,, bylem kilka
          lat temu na jego kazaniu.... , niestety musze przyznac, ze w polowie chcialem
          wstac i powiedziec, ze jest glupim ciulem!!!!!.
          nie wiem ,czy przypadkiem nie jest to agent Rosyi, czy "brata" millera.... .
          RYDZYK JESTES BARDZO SZEMRANA POSTACIA W POLSCE???, JEZELI CHCESZ URATOWAC
          KOSCIOL W P O L S C E ODEJDZ , TYM CZYNEM UDOWODNISZ , ZE JESTES
          P O L A K I E M ..... .
          Czas zmiany warty w Radiu Maryja, odejdz wstydub oszczedz.... jak moskal szef
          Polonii US czas ODEJSC...................:(
          P.S
          do czerwonych scierw... nie jest to z mojej strony zaden ustepek w waszym
          kierunku , tak czy inaczej wy psy winniscie wisiec...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
          miller psie co tvp pod twoja wodza wyprawia = czerwone skurwysyny na galaz wraz
          z cala rodzina do trzeciego pokolenia wstecz..... (obiektywny polonus)
          • balzer Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? 28.11.02, 03:14
            Rydzyk dobrowolnie nie odejdzie - gra toczy sie o gruba forse, a on z tej
            kasy sam nie zrezygnuje.
            • Gość: ficino Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:26
              balzer napisał:

> Rydzyk dobrowolnie nie odejdzie - gra toczy sie o gruba forse, a on z tej
              > kasy sam nie zrezygnuje.
              Gra toczy sie o rzad dusz i kto bedzie w IV Rzeczypospolitej rzadzil. Czas na
              pospolite ruszenie panowie Szlachta!
          • Gość: ficino Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:25
            Gość portalu: polonus napisał(a):

> jestem zagubiony w tej calej aferze... wiem jedno , ze czerwone skurwysyny to
            > rozdumuchaly.... wiec ... .
            > Jako Katolik jestem za odejsciem Rydzyka z Radia..., dlaczego? ,,,, bylem
            kilka
            >
            > lat temu na jego kazaniu.... , niestety musze przyznac, ze w polowie chcialem
            > wstac i powiedziec, ze jest glupim ciulem!!!!!.
            > nie wiem ,czy przypadkiem nie jest to agent Rosyi, czy "brata" millera.... .
            > RYDZYK JESTES BARDZO SZEMRANA POSTACIA W POLSCE???, JEZELI CHCESZ URATOWAC
            > KOSCIOL W P O L S C E ODEJDZ , TYM CZYNEM UDOWODNISZ , ZE JESTES
            > P O L A K I E M ..... .
            > Czas zmiany warty w Radiu Maryja, odejdz wstydub oszczedz.... jak moskal szef
            > Polonii US czas ODEJSC...................:(
            > P.S
            > do czerwonych scierw... nie jest to z mojej strony zaden ustepek w waszym
            > kierunku , tak czy inaczej wy psy winniscie wisiec...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
            > miller psie co tvp pod twoja wodza wyprawia = czerwone skurwysyny na galaz
            wraz
            >
            > z cala rodzina do trzeciego pokolenia wstecz..... (obiektywny polonus)

Dzialalnosc Moskala jako Polonus bardzo sobie chwale...jest to jedyny chyba
            czlowiek w Ameryce ktory walczy o intersy Polski i jej dobre imie. Ja uwazam
            ze w zwiazku z mataczeniem pana Michnika on takze powinien byc pozbawiony
            funkcji naczelnego.
    • douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 05:21
      balzer napisał:

> Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
      > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.

Jeden prokurator może nie podołać.
      • balzer Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 09:25
        douglasmclloyd napisał:

> balzer napisał:
        >
        > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
        > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.
        >
        > Jeden prokurator może nie podołać.

To niech wejdzie cała brygada.
        • douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 14:26
          balzer napisał:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > balzer napisał:
          > >
          > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
          > > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.
          > >
          > > Jeden prokurator może nie podołać.

> To niech wejdzie cała brygada.

Nie mogę się doczekać.
          • Gość: Prokurator Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 14:45
            Jak towarzyszom zapewne wiadomo, nauki pobierałem w Moskwie.
            • douglasmclloyd Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. 28.11.02, 14:47
              Gość portalu: Prokurator napisał(a):

> Jak towarzyszom zapewne wiadomo, nauki pobierałem w Moskwie.

Paragraf jest i nie możne się doczekać na ojca boksera.
              • Gość: Prokurator Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 15:51
                Niestety towarzyszu. Podważanie kierowniczej roli PZPR już nie jest karalne.
                • douglasmclloyd Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. 28.11.02, 15:52
                  Gość portalu: Prokurator napisał(a):

> Niestety towarzyszu. Podważanie kierowniczej roli PZPR już nie jest karalne.

Dlatego nikt jej nie podważa.
        • Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:28
          balzer napisał:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > balzer napisał:
          > >
          > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
          > > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.
          > >
          > > Jeden prokurator może nie podołać.
          >
          > To niech wejdzie cała brygada.

Proponujesz pewnie jakas brygade Zomowcow co?
      • Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:27
        douglasmclloyd napisał:

> balzer napisał:
        >
        > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe.
        > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu.
        >
        > Jeden prokurator może nie podołać.
        Masz racje zobacz tylko ilu prokuratorow zajmuje sie MIchnikGate.
    • Gość: Śmiewca Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłuszczy! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.11.02, 15:08
      Prokurator do Radia - a pod jego oknami 1000 rozmodlonych, proszących o łaskę
      wiary dla komucha, bab. Wszelka władza porządkowa akurat na odprawach, a
      pozostali twierdzą, że to nie należy do ich kompetencji.
      Jeszcze się tak odważny nie urodził!
      Przechlapane na co najmniej jedno pokolenie!
      P.S Wyobrażacie sobie zapuszkowanego za oszustwa i przestępstwa karno-skarbowe
      Rydzyka i całe miasto bab rozmodlonych w promieniu 5-10 km od wiezienia! W
      całej Unii nie ma tyle sił porządkowych, by dać sobie z tym rade, a co mówić o
      biednym, średniej wielkośći kraju na Wschodzie (w tym wypadku tzw.Bliskim).
      Rydzyk jest bezkarny for ever!
      • douglasmclloyd Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus 28.11.02, 15:11
        Gość portalu: Śmiewca napisał(a):

> Prokurator do Radia - a pod jego oknami 1000 rozmodlonych, proszących o
        łaskę
        >
        > wiary dla komucha, bab. Wszelka władza porządkowa akurat na odprawach, a
        > pozostali twierdzą, że to nie należy do ich kompetencji.
        > Jeszcze się tak odważny nie urodził!
        > Przechlapane na co najmniej jedno pokolenie!
        > P.S Wyobrażacie sobie zapuszkowanego za oszustwa i przestępstwa karno-
        skarbowe
        >
        > Rydzyka i całe miasto bab rozmodlonych w promieniu 5-10 km od wiezienia! W
        > całej Unii nie ma tyle sił porządkowych, by dać sobie z tym rade, a co mówić
        o
        > biednym, średniej wielkośći kraju na Wschodzie (w tym wypadku tzw.Bliskim).
        > Rydzyk jest bezkarny for ever!

Chciałbym to zobaczyć. Było by to apogeum kultu Rydzyka.
      • Gość: Dociek Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus IP: *.umcs.lublin.pl 28.11.02, 15:17
        Uzgodnić z władzami Afganistanu banicję Rydzyka na ich teren, niech nawraca
        talibów, może dostanie na koniec Medal Kongresu USA. Poza tym, tam mają więcej
        piachu i skał niż szmalu, więc nieźle się durektorek dorobi...
        • Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 15:58
          Próbowalismy towarzysze wysłac go do USA za dużo większe pieniądze. Więc może
          nie o pieniądze tu chodzi?
          • douglasmclloyd Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus 28.11.02, 17:01
            Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a):

> Próbowalismy towarzysze wysłac go do USA za dużo większe pieniądze. Więc może
            > nie o pieniądze tu chodzi?

Rydzyk w Stanach był ale nie zanlazł wystarczająco dużego stada baranów, które
            by za nim poszły.
    • jaceq Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 18:47
      Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policja się boi.
      • Gość: Ed Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 19:09
        Popieram takie rozwiązanie i przychodzę w sukurs. Nie stety, nie mam zaufania
        do toruńskiej prokuratury. Już dwukrotnie pokazali swoje zajęcze skoki.
        Proponuję kogoś nie uwikłanego w toruńską rzeczywistość i wolnego od tych
        opcjonalnych wpływów.

jaceq napisał:

> Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policja
        się
        > boi.
        • douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 19:43
          Gość portalu: Ed napisał(a):

> Popieram takie rozwiązanie i przychodzę w sukurs. Nie stety, nie mam zaufania
          > do toruńskiej prokuratury. Już dwukrotnie pokazali swoje zajęcze skoki.
          > Proponuję kogoś nie uwikłanego w toruńską rzeczywistość i wolnego od tych
          > opcjonalnych wpływów.
          >
          > jaceq napisał:
          >
          > > Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policj
          > a
          > się
          > > boi.

Proponuję prokuratora z Łodzi. Nazywa się chyba Olejnik. Poradził sobie z mafią
          łódzką, poradzi sobie i z toruńską.
          • Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 20:06
            Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście.
            • douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 20:13

> Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście.

Tow. Szmaciak na całe szczęście partia ojca dyrektora w tym przypadku nie
              będzie maiła nic do gadania.
            • jaceq Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 20:43

> Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście.

A Wy, Szmaciak, nie macie nic do ukrycia przed prokuratorem?
    • Gość: Tak jest Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.proxy.aol.com 02.04.03, 10:22
      balzer napisał:

• Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:21
      balzer napisał:

Niedlugo zaczna wertowac ksiegi Agory. jesli nie zostaly jeszcze zniszczone.
      Wedle regulaminu pczywiscie.
      • ethanol Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 04.04.03, 05:31
        o to to
        TVP i wyborcza mordy darly na rydzyka
        bo wiedzialy ze afera z rywinem wyjdzie
        a oni tak kurwa wszyscy umoczeni po uszy
        jak jeden

ale to zydowska zagrywka - zyd kradnie
        i krzyczy - lapaj zlodzieja !!!
        • Gość: Towarzysz Szmaciak Prokurator Kapusta jest zajety TVPubliczną. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 04.04.03, 09:04
          • telewizja.trwam Towarzyszu Szmaciak z LPR !!! 04.04.03, 10:40
            Wypierdalaj palancie !!!!
            Na Kubę !
            • Gość: ficino Re: Towarzyszu Szmaciak z LPR !!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.04.03, 02:39
              telewizja.trwam napisała:

> Wypierdalaj palancie !!!!
              > Na Kubę !
              Slownictwo godne szmaciaka z SLD. Co taki sfrustrowany jestes? Na bezrobociu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka