balzer 28.11.02, 00:23 Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 00:26 i do gminy zydowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 00:30 Wykaza one jedno. Ze suma przychodow i wydatkow rowna jest zero. Robi to corocznie izba skarbowa. Wydatki ida na szlachetny cel jakim jest prawdziwa informacja. Jezeli chcesz zydowskiej propagandy czytaj Wyborcza, Wprost, Rzeczposolita i Polityke. Tam prawdy sie nie dowiesz ale zawsze dowiesz sie czegos ciekawego od Kapo SB Maleszki z Wyborczej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Klamiesz jak pies IP: *.ipt.aol.com 28.11.02, 00:37 Nigdy zaden urzad skarbowy nie kontrolowal zlodzieja !! Przeczytaj co mowia urzednicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Klamiesz jak pies 28.11.02, 00:39 a gmina zeydowska daje sie kontrolowac ??? a ile nieruchomosci przejeli na podstawie falszywych dokumentow ???? A czemu jeden zyd, ktory przed woja sprzedal dom teraz przyjezdza i mowi, ze to jedo dom ??? hehehe - to zydki - opowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.rasserver.net 28.11.02, 00:53 jestem zagubiony w tej calej aferze... wiem jedno , ze czerwone skurwysyny to rozdumuchaly.... wiec ... . Jako Katolik jestem za odejsciem Rydzyka z Radia..., dlaczego? ,,,, bylem kilka lat temu na jego kazaniu.... , niestety musze przyznac, ze w polowie chcialem wstac i powiedziec, ze jest glupim ciulem!!!!!. nie wiem ,czy przypadkiem nie jest to agent Rosyi, czy "brata" millera.... . RYDZYK JESTES BARDZO SZEMRANA POSTACIA W POLSCE???, JEZELI CHCESZ URATOWAC KOSCIOL W P O L S C E ODEJDZ , TYM CZYNEM UDOWODNISZ , ZE JESTES P O L A K I E M ..... . Czas zmiany warty w Radiu Maryja, odejdz wstydub oszczedz.... jak moskal szef Polonii US czas ODEJSC...................:( P.S do czerwonych scierw... nie jest to z mojej strony zaden ustepek w waszym kierunku , tak czy inaczej wy psy winniscie wisiec...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. miller psie co tvp pod twoja wodza wyprawia = czerwone skurwysyny na galaz wraz z cala rodzina do trzeciego pokolenia wstecz..... (obiektywny polonus) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? 28.11.02, 03:14 Rydzyk dobrowolnie nie odejdzie - gra toczy sie o gruba forse, a on z tej kasy sam nie zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:26 balzer napisał: > Rydzyk dobrowolnie nie odejdzie - gra toczy sie o gruba forse, a on z tej > kasy sam nie zrezygnuje. Gra toczy sie o rzad dusz i kto bedzie w IV Rzeczypospolitej rzadzil. Czas na pospolite ruszenie panowie Szlachta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: nie wiem??????QQQQ!!!!!!!!!!?????????? IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:25 Gość portalu: polonus napisał(a): > jestem zagubiony w tej calej aferze... wiem jedno , ze czerwone skurwysyny to > rozdumuchaly.... wiec ... . > Jako Katolik jestem za odejsciem Rydzyka z Radia..., dlaczego? ,,,, bylem kilka > > lat temu na jego kazaniu.... , niestety musze przyznac, ze w polowie chcialem > wstac i powiedziec, ze jest glupim ciulem!!!!!. > nie wiem ,czy przypadkiem nie jest to agent Rosyi, czy "brata" millera.... . > RYDZYK JESTES BARDZO SZEMRANA POSTACIA W POLSCE???, JEZELI CHCESZ URATOWAC > KOSCIOL W P O L S C E ODEJDZ , TYM CZYNEM UDOWODNISZ , ZE JESTES > P O L A K I E M ..... . > Czas zmiany warty w Radiu Maryja, odejdz wstydub oszczedz.... jak moskal szef > Polonii US czas ODEJSC...................:( > P.S > do czerwonych scierw... nie jest to z mojej strony zaden ustepek w waszym > kierunku , tak czy inaczej wy psy winniscie wisiec...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. > miller psie co tvp pod twoja wodza wyprawia = czerwone skurwysyny na galaz wraz > > z cala rodzina do trzeciego pokolenia wstecz..... (obiektywny polonus) Dzialalnosc Moskala jako Polonus bardzo sobie chwale...jest to jedyny chyba czlowiek w Ameryce ktory walczy o intersy Polski i jej dobre imie. Ja uwazam ze w zwiazku z mataczeniem pana Michnika on takze powinien byc pozbawiony funkcji naczelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 05:21 balzer napisał: > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. Jeden prokurator może nie podołać. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 09:25 douglasmclloyd napisał: > balzer napisał: > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. > > Jeden prokurator może nie podołać. To niech wejdzie cała brygada. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 14:26 balzer napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > balzer napisał: > > > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. > > > > Jeden prokurator może nie podołać. > To niech wejdzie cała brygada. Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 14:45 Jak towarzyszom zapewne wiadomo, nauki pobierałem w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. 28.11.02, 14:47 Gość portalu: Prokurator napisał(a): > Jak towarzyszom zapewne wiadomo, nauki pobierałem w Moskwie. Paragraf jest i nie możne się doczekać na ojca boksera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 15:51 Niestety towarzyszu. Podważanie kierowniczej roli PZPR już nie jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dajcie mi Rydzyka, a znajdę paragraf. 28.11.02, 15:52 Gość portalu: Prokurator napisał(a): > Niestety towarzyszu. Podważanie kierowniczej roli PZPR już nie jest karalne. Dlatego nikt jej nie podważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:28 balzer napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > balzer napisał: > > > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. > > > > Jeden prokurator może nie podołać. > > To niech wejdzie cała brygada. Proponujesz pewnie jakas brygade Zomowcow co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:27 douglasmclloyd napisał: > balzer napisał: > > > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. > > Jeden prokurator może nie podołać. Masz racje zobacz tylko ilu prokuratorow zajmuje sie MIchnikGate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłuszczy! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.11.02, 15:08 Prokurator do Radia - a pod jego oknami 1000 rozmodlonych, proszących o łaskę wiary dla komucha, bab. Wszelka władza porządkowa akurat na odprawach, a pozostali twierdzą, że to nie należy do ich kompetencji. Jeszcze się tak odważny nie urodził! Przechlapane na co najmniej jedno pokolenie! P.S Wyobrażacie sobie zapuszkowanego za oszustwa i przestępstwa karno-skarbowe Rydzyka i całe miasto bab rozmodlonych w promieniu 5-10 km od wiezienia! W całej Unii nie ma tyle sił porządkowych, by dać sobie z tym rade, a co mówić o biednym, średniej wielkośći kraju na Wschodzie (w tym wypadku tzw.Bliskim). Rydzyk jest bezkarny for ever! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus 28.11.02, 15:11 Gość portalu: Śmiewca napisał(a): > Prokurator do Radia - a pod jego oknami 1000 rozmodlonych, proszących o łaskę > > wiary dla komucha, bab. Wszelka władza porządkowa akurat na odprawach, a > pozostali twierdzą, że to nie należy do ich kompetencji. > Jeszcze się tak odważny nie urodził! > Przechlapane na co najmniej jedno pokolenie! > P.S Wyobrażacie sobie zapuszkowanego za oszustwa i przestępstwa karno- skarbowe > > Rydzyka i całe miasto bab rozmodlonych w promieniu 5-10 km od wiezienia! W > całej Unii nie ma tyle sił porządkowych, by dać sobie z tym rade, a co mówić o > biednym, średniej wielkośći kraju na Wschodzie (w tym wypadku tzw.Bliskim). > Rydzyk jest bezkarny for ever! Chciałbym to zobaczyć. Było by to apogeum kultu Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus IP: *.umcs.lublin.pl 28.11.02, 15:17 Uzgodnić z władzami Afganistanu banicję Rydzyka na ich teren, niech nawraca talibów, może dostanie na koniec Medal Kongresu USA. Poza tym, tam mają więcej piachu i skał niż szmalu, więc nieźle się durektorek dorobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 15:58 Próbowalismy towarzysze wysłac go do USA za dużo większe pieniądze. Więc może nie o pieniądze tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie będzie żadnego prokuratora -boją się tłus 28.11.02, 17:01 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Próbowalismy towarzysze wysłac go do USA za dużo większe pieniądze. Więc może > nie o pieniądze tu chodzi? Rydzyk w Stanach był ale nie zanlazł wystarczająco dużego stada baranów, które by za nim poszły. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 18:47 Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policja się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 19:09 Popieram takie rozwiązanie i przychodzę w sukurs. Nie stety, nie mam zaufania do toruńskiej prokuratury. Już dwukrotnie pokazali swoje zajęcze skoki. Proponuję kogoś nie uwikłanego w toruńską rzeczywistość i wolnego od tych opcjonalnych wpływów. jaceq napisał: > Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policja się > boi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 19:43 Gość portalu: Ed napisał(a): > Popieram takie rozwiązanie i przychodzę w sukurs. Nie stety, nie mam zaufania > do toruńskiej prokuratury. Już dwukrotnie pokazali swoje zajęcze skoki. > Proponuję kogoś nie uwikłanego w toruńską rzeczywistość i wolnego od tych > opcjonalnych wpływów. > > jaceq napisał: > > > Mogę się dorzucić na firmę ochroniarską dla tego prokuratora, skoro policj > a > się > > boi. Proponuję prokuratora z Łodzi. Nazywa się chyba Olejnik. Poradził sobie z mafią łódzką, poradzi sobie i z toruńską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 28.11.02, 20:06 Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 20:13 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście. Tow. Szmaciak na całe szczęście partia ojca dyrektora w tym przypadku nie będzie maiła nic do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 28.11.02, 20:43 Gość portalu: Towarzysz Szmaciak napisał(a): > Partia powierza to odpowiedzialne zadanie prokuratorowi Kapuście. A Wy, Szmaciak, nie macie nic do ukrycia przed prokuratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak jest Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.proxy.aol.com 02.04.03, 10:22 balzer napisał: > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.04.03, 05:21 balzer napisał: > Niech dokładnie przewertuje im wszystkie ksiegi podatkowe. > To może byc nazwyklejsza pralnia brudnego szmalu. Niedlugo zaczna wertowac ksiegi Agory. jesli nie zostaly jeszcze zniszczone. Wedle regulaminu pczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanol Re: Czas wpuscic prokuratora do Radia Maryja 04.04.03, 05:31 o to to TVP i wyborcza mordy darly na rydzyka bo wiedzialy ze afera z rywinem wyjdzie a oni tak kurwa wszyscy umoczeni po uszy jak jeden ale to zydowska zagrywka - zyd kradnie i krzyczy - lapaj zlodzieja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Szmaciak Prokurator Kapusta jest zajety TVPubliczną. IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 04.04.03, 09:04 Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Towarzyszu Szmaciak z LPR !!! 04.04.03, 10:40 Wypierdalaj palancie !!!! Na Kubę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Towarzyszu Szmaciak z LPR !!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.04.03, 02:39 telewizja.trwam napisała: > Wypierdalaj palancie !!!! > Na Kubę ! Slownictwo godne szmaciaka z SLD. Co taki sfrustrowany jestes? Na bezrobociu? Odpowiedz Link Zgłoś