dokowski 07.03.06, 11:50 Może nareszcie zrozumiem, czym kierują się tutajsi cenzorzy. Najpierw sprawdzę, czy określenie "czarni" na "rydzykowców" jest w GW zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam wyrok nieprawomocny 07.03.06, 11:51 Juras walna setke zbyt pospiesznie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wyrok nieprawomocny 07.03.06, 11:53 Chwilowo nie moga przepraszac.Odciela ich od swiata ptasia grypa.Mam nadzieje ze skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czy mafia sedziowska przeprosi O. Rydzyka ? 07.03.06, 18:36 x2468 napisał: > Chwilowo nie moga przepraszac.Odciela ich od swiata ptasia grypa.Mam nadzieje > ze skutecznie. Mirmat: najskuteczniej to by potraktowali O. Rydzyka specjalisci z SB wciaz (ale juz nie dlugo) kontrolujacy sluzby specjalne. Ot kamien do nogi i do Wisly tak jak z O. Popieluszka. Na razie wzorem standartow Eurokolchozowych stosuje sie wobec jedynych jak na razie WOLNYCH mediow (majacych odwage pisac i pokazywac prawde) teror sadowy, skazujac TV Trwam za pokazywanie filmowego dokumentu o orgietkach Owsiaka. Wzorem PRL-owskim nikt nie zakwestionowal prawdziwosci filmowego reportarzu pokazujacego znarkotyzowana dziatwe kopulujaca w rowach. Okazuje sie, ze zdjecia sa najwiekszym zagrozeniem dla lze elit z mediow i sadownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Czy mafia sedziowska przeprosi O. Rydzyka ? 08.03.06, 05:29 a ty znowu o SB i blogoslawionym ojcu dErektorze. ech..... A wczoraj wlasnie obejrzalem sobie krotki montaz z TVN, jak to aktywisci spod znaku dobrego ojca dErektora potraktowali ekipe WOLNEJ telewizji, krzycac miedzy innymi 'Zydzi RAUS!!!!'. zaiste, piekny to byl widok. ach! jaki wspanialy przyklad zachowania prawdziwego polskiego katolika z wypranym przez ojca dErektora mozgiem. hue hue hue Rydzyk to DEBIL. zadny wladzy DEBIL, ktory z kosciolem katolickim ma tyle wspolnego co sekta NIEBO. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 12:10 dokowski napisał: > Może nareszcie zrozumiem, czym kierują się tutajsi cenzorzy. Najpierw > sprawdzę, czy określenie "czarni" na "rydzykowców" jest w GW zakazane. Ależ w odniesieniu do KK w GW możesz sobie używać do woli (samprzecież stwierdziłeś, że pogarda dla katolicyzmu jest wręcz obowiązkiem...), a im gorsza inwektywa, tym lepiej - katole, katabasy, katofaszyści itp. przechodzą adminom gładziutko przez gardło... Więc nie krępuj się, ulżyj sobie, będziesz miał zdrowsze jelita... Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Zajrzyj na oślą ławkę, a przekonasz się, że GW ... 07.03.06, 12:14 gniewko_syn_ryba napisał: > Ależ w odniesieniu do KK w GW możesz sobie używać do woli (...) > katole, katabasy, katofaszyści itp. przechodzą adminom > gładziutko przez gardło... Więc nie krępuj się, ulżyj sobie, będziesz miał > zdrowsze jelita ... jest zastraszona przez czarnych. Usunęli mi dokładnie taki sam wątek, z tą tylko różnicą, że było w tytule słowo "czarni" zamiast "rydzykowcy" Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Najbardziej w tej całej aferze śmieszy mnie fakt.. 07.03.06, 12:17 ... że czarni w Polsce nie rozumieją, co znaczy pojęcie "skrucha". To pokazuje po raz tysięczny w tym tysiącleciu, jak bardzo obłudne jest chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Nie 07.03.06, 12:18 Nie, oni apelację szykują i tak łatwo się nie poddadzą. Nie straszne im pewnie ziemskie sądy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Katolicy nie przepraszają 07.03.06, 12:46 asjabc napisała: > Nie straszne im pewnie ziemskie sądy;) Wystarczy, że się wyspowiadają. Jeżeli Rydzyk wierzy w Boga, to już pewnie dawno się wyspowiadał i odpokutował za ten grzech, ale Kościół publicznie nigdy tego nie ujawni, będą szli w zaparte do końca, po katolicku. Kościół swoich grzechów nie wywleka na wierzch publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam o nieprawda ! katol. b czesto 07.03.06, 12:49 to zydzi nigdy nie przepraszaja (no chyba, ze siebie nawzajem) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam JP2, Zycinski, Pieronek, Boniecki,Czajkowski, Sowa 07.03.06, 12:52 i reszta zywiolkow posledniego płazu - swojego czasu przepraszali od rana do wieczora, a nawet i w nocy im sie zdazalo... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam oj nie uwazales na wykladach logiki formalnej 07.03.06, 13:38 ale na nauke nigdy nie jest za pozno ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze-ciemnogrodu wpierw niech michnikowcy przeproszą Madzie Buczek! 07.03.06, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: wpierw niech michnikowcy przeproszą Madzie Bu 07.03.06, 18:48 A to byla jakas rozprawa sadowa na ten temat? Na razie to media Rydzykowe zostaly skazane i musza przeprosic. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 13:35 Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam ani wybaczenie ani pomoc charytatywna.Nie tego uczą ich księża i katolickie madia. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Jednak przeprosili kiedyś Niemców za II Wojnę 07.03.06, 15:47 piaf.e napisała: > Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam To krzywdząca opinia Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jednak przeprosili kiedyś Niemców za II Wojnę 07.03.06, 16:00 dokowski napisał: > piaf.e napisała: > > > Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam > > To krzywdząca opinia Dlatego napisalam katolicy w cudzyslowiu , bo nie odnosi sie do wszystkich katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 16:03 piaf.e napisała: > Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam ani wybaczenie ani pomoc > charytatywna. Oczywiście Caritas nie jest organizacją katolicką..., oczywiście skarbony stojące w kościołach z tabliczkami "Dla potrzebujących", to nie jest pomoc charytatywna (na pewno zbierają na nowego majbacha dla Rydzyka bo tamten znudził mu się zanim go na oczy zobaczył...)... ? Jak to jest, że niekatolicy z taką gorliwością atakują własne wyobrażenie KK... ? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 16:32 Mylisz sie, jestem katoliczka , jeszcze jestem , choc od kilku miesiecy sie zastanawiam czy to ma jakikolwiek sens.W Boga wierze , ale w kosciół mozna zwątpic obserwując poczynania koscioła i władz koscioła w Polsce. Jesli Caritas przejmie lokal , ktory obecnie jest jednym z najlepiej funkcjonujących przedszkoli w Warszawie dla mnie nie bedzie to organizacja charytatywna tylko kolejna "katolicka" atrapa charytatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 18:46 piaf.e napisała: > Jesli Caritas przejmie lokal , ktory obecnie jest jednym z najlepiej > funkcjonujących przedszkoli w Warszawie dla mnie nie bedzie to organizacja > charytatywna tylko kolejna "katolicka" atrapa charytatywności. Jak w bajce o rzepce - przejmuje, przejmuje i przejąć nie może... ;))) A może jak nawet przejmie, to dalej tam będzie przedszkole ?... A jak nie będzie, to poproś swojego ulubieńca Owskiaka, żeby w swoim skromnym domku ;) je urządził...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 18:53 Ty i inni tobie podobni "katolicy" sprawiaja że brzydze sie wami i tym co sie nazywa KOSCIÓL KATOLICKI W Polsce. A Owsiaka nie znam ale nie mam powodów zeby nie darzyc go szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Do Piaf.e 07.03.06, 19:30 Jaki problem masz kochana piaf.e z wiara? Ty nie tracisz wiary , ty masz wiare! Ty po prostu tracisz zaufanie do instytucji jakim jest kk.Ty masz wierzyc w Jezusa Chrystusa a nie w jakiegos ksiedza.Zreszta ksiadz to tez grzeszna istota , niewazne w jakim kosciele. Czemu zatem nie przejdziesz do ewangelicko- augsburgskiego kosciola? Ja jestem ewangelikiem i bardzo dobrze mi z tym. Pa , na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Do Piaf.e 07.03.06, 20:40 Nie wykluczone , a nawet bardzo prawdopodobne ze z niej skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Do Piaf.e 08.03.06, 07:44 piaf.e napisała: > Nie wykluczone , a nawet bardzo prawdopodobne ze z niej skorzystam. Tychik:Szybka decyzja mozna tylko pozazdroscic zdecydowania. Od momentu zlozenia zaproszenia przez x23 o 19.30,do wyznania,ze: "prawdopodobnie przyjme oferte "20.40 minelo 1 godzne i 10min.Przyslowiowa minuta osiem jak na "prawdopodobny wybor wiary",a same prawdopodobienstwo jak by nie bylo to jest jednak bardzo duzo. Zastanawiam sie wiec jak w tym czasie mozna podjac taka decyzje? Mnie pierwszy raz przeczytanie Bibli zajelo dwa lata,i do dzisiaj nie moge powiedziec ,ze Ja znam bo ciagle cos tam odkrywam.Z Koranem oczywiscie tez, nawet po polsku dwa wydania:Bielawskiego i starsze Tara Buczackiego.Buddysci ciagle czekaja kiedy zloze poklon temu ich "bogowi",a od kultow hinduistycznych rozbolala juz mnie glowa wiec dalem sobie spokoj . Czy przed podjeciem takiej decyzji probowala sie Pani cos dowiadywac, o Ich kosciele ,bo ja tak.To wlasnie,ze protestancka rodzina na Slansku pokazala mnie ,ze w domu mozna czytac Biblie.Odnioslem bardzo pozytywne wrazenie ,i jesli Pani tam chce przejsc to mysle,ze w dobre rece. Prosze niech Pani juz tam zostanie i wiecej nie zmienia bo to tez nie jest dobre. Wazne tez zeby choc troche dociekac i szukac tego Boga ,a nie kierowac sie chwila czy emocjami.No chyba ,ze ktos sobie chce poskakac ,a tych religi jest duzo.Znalem osobe ktora zmieniala wyznanie w zaleznosci od malzenstwa,i tak przeleciala wszystkie trzy religie monoteistyczne.Pocieszalem sie jednak tym ,ze zawsze w tego samego Boga.Teraz juz chyba nie wierzy w nic ,wiec latwo pzyszlo latwo poszlo.Na skale wiec budujmy ,na skale a nie na piasku. Mnie samemu jest sie cos ciezko ruszyc ,pomimo,ze mialem tyle okazji. Podobno najlepsze sa pierwsze milostki. vvwww.naszdziennik.pl/index.php?typ=wi&dat=20060304&id=wi22.txt Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ostatnie wybryki skorumpowanych urzędników z MinEd 23.03.06, 11:03 pokazują, że Rydzyk atakuje na wszystkich frontach. Odpowiedz Link Zgłoś