Dodaj do ulubionych

Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka?

07.03.06, 11:50
Może nareszcie zrozumiem, czym kierują się tutajsi cenzorzy. Najpierw
sprawdzę, czy określenie "czarni" na "rydzykowców" jest w GW zakazane.
Obserwuj wątek
    • ratatatam wyrok nieprawomocny 07.03.06, 11:51
      Juras walna setke zbyt pospiesznie ;]
      • x2468 Re: wyrok nieprawomocny 07.03.06, 11:53
        Chwilowo nie moga przepraszac.Odciela ich od swiata ptasia grypa.Mam nadzieje ze
        skutecznie.
        • mirmat1 Czy mafia sedziowska przeprosi O. Rydzyka ? 07.03.06, 18:36
          x2468 napisał:

> Chwilowo nie moga przepraszac.Odciela ich od swiata ptasia grypa.Mam nadzieje
          > ze skutecznie.
          Mirmat: najskuteczniej to by potraktowali O. Rydzyka specjalisci z SB wciaz
          (ale juz nie dlugo) kontrolujacy sluzby specjalne. Ot kamien do nogi i do Wisly
          tak jak z O. Popieluszka.
          Na razie wzorem standartow Eurokolchozowych stosuje sie wobec jedynych jak na
          razie WOLNYCH mediow (majacych odwage pisac i pokazywac prawde) teror sadowy,
          skazujac TV Trwam za pokazywanie filmowego dokumentu o orgietkach Owsiaka.
          Wzorem PRL-owskim nikt nie zakwestionowal prawdziwosci filmowego reportarzu
          pokazujacego znarkotyzowana dziatwe kopulujaca w rowach. Okazuje sie, ze
          zdjecia sa najwiekszym zagrozeniem dla lze elit z mediow i sadownictwa.
          • gdotb Re: Czy mafia sedziowska przeprosi O. Rydzyka ? 08.03.06, 05:29
            a ty znowu o SB i blogoslawionym ojcu dErektorze. ech.....

A wczoraj wlasnie obejrzalem sobie krotki montaz z TVN, jak to aktywisci spod
            znaku dobrego ojca dErektora potraktowali ekipe WOLNEJ telewizji, krzycac miedzy
            innymi 'Zydzi RAUS!!!!'.

zaiste, piekny to byl widok. ach! jaki wspanialy przyklad zachowania prawdziwego
            polskiego katolika z wypranym przez ojca dErektora mozgiem.
            hue hue hue

Rydzyk to DEBIL. zadny wladzy DEBIL, ktory z kosciolem katolickim ma tyle
            wspolnego co sekta NIEBO.
    • gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 12:10
      dokowski napisał:

> Może nareszcie zrozumiem, czym kierują się tutajsi cenzorzy. Najpierw
      > sprawdzę, czy określenie "czarni" na "rydzykowców" jest w GW zakazane.

Ależ w odniesieniu do KK w GW możesz sobie używać do woli (samprzecież
      stwierdziłeś, że pogarda dla katolicyzmu jest wręcz obowiązkiem...), a im gorsza
      inwektywa, tym lepiej - katole, katabasy, katofaszyści itp. przechodzą adminom
      gładziutko przez gardło... Więc nie krępuj się, ulżyj sobie, będziesz miał
      zdrowsze jelita...
      • dokowski Zajrzyj na oślą ławkę, a przekonasz się, że GW ... 07.03.06, 12:14
        gniewko_syn_ryba napisał:

> Ależ w odniesieniu do KK w GW możesz sobie używać do woli (...)
        > katole, katabasy, katofaszyści itp. przechodzą adminom
        > gładziutko przez gardło... Więc nie krępuj się, ulżyj sobie, będziesz miał
        > zdrowsze jelita

... jest zastraszona przez czarnych. Usunęli mi dokładnie taki sam wątek, z tą
        tylko różnicą, że było w tytule słowo "czarni" zamiast "rydzykowcy"
    • dokowski Najbardziej w tej całej aferze śmieszy mnie fakt.. 07.03.06, 12:17
      ... że czarni w Polsce nie rozumieją, co znaczy pojęcie "skrucha". To pokazuje
      po raz tysięczny w tym tysiącleciu, jak bardzo obłudne jest chrześcijaństwo.
    • asjabc Nie 07.03.06, 12:18
      Nie, oni apelację szykują i tak łatwo się nie poddadzą.
      Nie straszne im pewnie ziemskie sądy;)
      • dokowski Katolicy nie przepraszają 07.03.06, 12:46
        asjabc napisała:

> Nie straszne im pewnie ziemskie sądy;)

Wystarczy, że się wyspowiadają. Jeżeli Rydzyk wierzy w Boga, to już pewnie
        dawno się wyspowiadał i odpokutował za ten grzech, ale Kościół publicznie nigdy
        tego nie ujawni, będą szli w zaparte do końca, po katolicku.

Kościół swoich grzechów nie wywleka na wierzch publicznie
        • ratatatam o nieprawda ! katol. b czesto 07.03.06, 12:49
          to zydzi nigdy nie przepraszaja (no chyba, ze siebie nawzajem)
        • ratatatam JP2, Zycinski, Pieronek, Boniecki,Czajkowski, Sowa 07.03.06, 12:52
          i reszta zywiolkow posledniego płazu - swojego czasu przepraszali od rana do
          wieczora, a nawet i w nocy im sie zdazalo...
          • dokowski Przepraszam, zapomniałem. Więc RM nie jest katolic 07.03.06, 13:25
            • ratatatam oj nie uwazales na wykladach logiki formalnej 07.03.06, 13:38
              ale na nauke nigdy nie jest za pozno ;]
    • ksiaze-ciemnogrodu wpierw niech michnikowcy przeproszą Madzie Buczek! 07.03.06, 12:54
      • bebe255 Re: wpierw niech michnikowcy przeproszą Madzie Bu 07.03.06, 18:48
        A to byla jakas rozprawa sadowa na ten temat? Na razie to media Rydzykowe
        zostaly skazane i musza przeprosic.
    • piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 13:35
      Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam ani wybaczenie ani pomoc
      charytatywna.Nie tego uczą ich księża i katolickie madia.
      • dokowski Jednak przeprosili kiedyś Niemców za II Wojnę 07.03.06, 15:47
        piaf.e napisała:

> Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam

To krzywdząca opinia
        • piaf.e Re: Jednak przeprosili kiedyś Niemców za II Wojnę 07.03.06, 16:00
          dokowski napisał:

> piaf.e napisała:
          >
          > > Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam
          >
          > To krzywdząca opinia

Dlatego napisalam katolicy w cudzyslowiu , bo nie odnosi sie do wszystkich
          katolików.
          • dokowski Teraz przeproszą Rosjan za Gułag 08.03.06, 09:35

• gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 16:03
        piaf.e napisała:

> Polscy "KATOLICY" nie wiedzą co to słowo :przepraszam ani wybaczenie ani pomoc
        > charytatywna.

Oczywiście Caritas nie jest organizacją katolicką..., oczywiście skarbony
        stojące w kościołach z tabliczkami "Dla potrzebujących", to nie jest pomoc
        charytatywna (na pewno zbierają na nowego majbacha dla Rydzyka bo tamten znudził
        mu się zanim go na oczy zobaczył...)... ?

Jak to jest, że niekatolicy z taką gorliwością atakują własne wyobrażenie KK... ?
        • piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 16:32
          Mylisz sie, jestem katoliczka , jeszcze jestem , choc od kilku miesiecy sie
          zastanawiam czy to ma jakikolwiek sens.W Boga wierze , ale w kosciół mozna
          zwątpic obserwując poczynania koscioła i władz koscioła w Polsce.

Jesli Caritas przejmie lokal , ktory obecnie jest jednym z najlepiej
          funkcjonujących przedszkoli w Warszawie dla mnie nie bedzie to organizacja
          charytatywna tylko kolejna "katolicka" atrapa charytatywności.
          • gniewko_syn_ryba Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 18:46
            piaf.e napisała:

> Jesli Caritas przejmie lokal , ktory obecnie jest jednym z najlepiej
            > funkcjonujących przedszkoli w Warszawie dla mnie nie bedzie to organizacja
            > charytatywna tylko kolejna "katolicka" atrapa charytatywności.

Jak w bajce o rzepce - przejmuje, przejmuje i przejąć nie może... ;))) A może
            jak nawet przejmie, to dalej tam będzie przedszkole ?... A jak nie będzie, to
            poproś swojego ulubieńca Owskiaka, żeby w swoim skromnym domku ;) je urządził...;)))
            • piaf.e Re: Czy rydzykowcy przeprosili już Owsiaka? 07.03.06, 18:53
              Ty i inni tobie podobni "katolicy" sprawiaja że brzydze sie wami i tym co sie
              nazywa KOSCIÓL KATOLICKI W Polsce.
              A Owsiaka nie znam ale nie mam powodów zeby nie darzyc go szacunkiem.
              • xx23 Do Piaf.e 07.03.06, 19:30
                Jaki problem masz kochana piaf.e z wiara? Ty nie tracisz wiary , ty masz wiare!
                Ty po prostu tracisz zaufanie do instytucji jakim jest kk.Ty masz wierzyc w
                Jezusa Chrystusa a nie w jakiegos ksiedza.Zreszta ksiadz to tez grzeszna
                istota , niewazne w jakim kosciele. Czemu zatem nie przejdziesz do ewangelicko-
                augsburgskiego kosciola? Ja jestem ewangelikiem i bardzo dobrze mi z tym.
                Pa , na razie.
                • piaf.e Re: Do Piaf.e 07.03.06, 20:16
                  Dziękuję za radę.Pozdrawiam.
                  • piaf.e Re: Do Piaf.e 07.03.06, 20:40
                    Nie wykluczone , a nawet bardzo prawdopodobne ze z niej skorzystam.
                    • tychik1 Re: Do Piaf.e 08.03.06, 07:44
                      piaf.e napisała:

> Nie wykluczone , a nawet bardzo prawdopodobne ze z niej skorzystam.
                      Tychik:Szybka decyzja mozna tylko pozazdroscic zdecydowania.
                      Od momentu zlozenia zaproszenia przez x23 o 19.30,do
                      wyznania,ze: "prawdopodobnie
                      przyjme oferte "20.40 minelo 1 godzne i 10min.Przyslowiowa minuta osiem
                      jak na "prawdopodobny wybor wiary",a same prawdopodobienstwo jak by nie bylo
                      to jest jednak bardzo duzo.
                      Zastanawiam sie wiec jak w tym czasie mozna podjac taka decyzje?
                      Mnie pierwszy raz przeczytanie Bibli zajelo dwa lata,i do dzisiaj nie moge
                      powiedziec ,ze Ja znam bo ciagle cos tam odkrywam.Z Koranem oczywiscie tez,
                      nawet po polsku dwa wydania:Bielawskiego i starsze Tara Buczackiego.Buddysci
                      ciagle czekaja kiedy zloze poklon temu ich "bogowi",a od kultow
                      hinduistycznych rozbolala juz mnie glowa wiec dalem sobie spokoj .
                      Czy przed podjeciem takiej decyzji probowala sie Pani cos dowiadywac,
                      o Ich kosciele ,bo ja tak.To wlasnie,ze protestancka rodzina na Slansku
                      pokazala mnie ,ze w domu mozna czytac Biblie.Odnioslem bardzo pozytywne
                      wrazenie ,i jesli Pani tam chce przejsc to mysle,ze w dobre rece.
                      Prosze niech Pani juz tam zostanie i wiecej nie zmienia bo to tez nie jest
                      dobre.
                      Wazne tez zeby choc troche dociekac i szukac tego Boga ,a nie kierowac sie
                      chwila czy emocjami.No chyba ,ze ktos sobie chce poskakac ,a tych religi jest
                      duzo.Znalem osobe ktora zmieniala wyznanie w zaleznosci od malzenstwa,i tak
                      przeleciala wszystkie trzy religie monoteistyczne.Pocieszalem sie jednak
                      tym ,ze zawsze w tego samego Boga.Teraz juz chyba nie wierzy w nic ,wiec latwo
                      pzyszlo latwo poszlo.Na skale wiec budujmy ,na skale a nie na piasku.
                      Mnie samemu jest sie cos ciezko ruszyc ,pomimo,ze mialem tyle okazji.
                      Podobno najlepsze sa pierwsze milostki.
                      vvwww.naszdziennik.pl/index.php?typ=wi&dat=20060304&id=wi22.txt
    • dokowski Ostatnie wybryki skorumpowanych urzędników z MinEd 23.03.06, 11:03
      pokazują, że Rydzyk atakuje na wszystkich frontach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka