hrabia.m.c 07.03.06, 20:13 Adama MIchnika. :))))) miernoty bawcie się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hulaj_dusza Re: Albo gigantyczny, albo kompleks 07.03.06, 20:18 asienka32 napisała: > bywalcze tego forum. > ??? Szanowna Pani, kompleks może być GIGANTYCZNY:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ambosz Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:17 Co prawda, to prawda! Kompleks do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:19 Kompleks do szescianu! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:23 Hrabio, konfabulujesz. Ja nie mam kompleksu Adama Michnika. Kiedyś zastanawiałam się, czy to prawda, że Adam Michnik jest trockistą. Ale ponieważ niebardzo wiem na czym polega trockizm, więc przestałam sobie tym zaprzatać głowę. Mimo wszystko (bo mnie posądzasz o ten kompleks... jako że bywam na tym forum) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:28 sawa.com napisała: > Hrabio, konfabulujesz. Ja nie mam kompleksu Adama Michnika. Kiedyś > zastanawiałam się, czy to prawda, że Adam Michnik jest trockistą. Ale ponieważ > niebardzo wiem na czym polega trockizm, więc przestałam sobie tym zaprzatać > głowę. > > Mimo wszystko (bo mnie posądzasz o ten kompleks... jako że bywam na tym forum) > > pozdrawiam Nikogo imiennie nie posądzam. ale wchodząc wieczorkiem na fk(tak mam ) i codziennie widząc od 2 do 6 wątkow na temat A.M. to co można myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:43 hrabia.m.c napisał: > Nikogo imiennie nie posądzam. > ale wchodząc wieczorkiem na fk(tak mam ) i codziennie widząc > od 2 do 6 wątkow na temat A.M. to co można myśleć? Nooo, dobrze. Mnie też to irytuje. Takie w kółko macieju. Ciekawa jestem czy na forum Radia Maryja pozwalaja tak spotwarzać ojca dyrektora tak jak tu się poniewiera Adamem Michnikiem? Jakos nie mogę się zdobyć, zeby to sprawdzić. Ale na FK tak samo obsesyjnie poniewiera się Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:48 "Ale na FK tak samo obsesyjnie poniewiera się Kaczyńskich." To prawda, tyle, że jeden z Kaczyńskich to aktualny prezydent (osoba zawsze narażona na ostrą krytykę), drugi - szara eminencja naszego kraju. Z natury rzeczy więc sa adresatami krytyki. Michnik zaś to rzadko w sumie publikujący dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:51 sawa.com napisała: > hrabia.m.c napisał: > > > > Nikogo imiennie nie posądzam. > > ale wchodząc wieczorkiem na fk(tak mam ) i codziennie widząc > > od 2 do 6 wątkow na temat A.M. to co można myśleć? > > Nooo, dobrze. Mnie też to irytuje. Takie w kółko macieju. > Ciekawa jestem czy na forum Radia Maryja pozwalaja tak spotwarzać ojca > dyrektora tak jak tu się poniewiera Adamem Michnikiem? Jakos nie mogę się > zdobyć, zeby to sprawdzić. > > Ale na FK tak samo obsesyjnie poniewiera się Kaczyńskich. > > > > Ja też ciekaw jestem:) A co do poniewierki braci. Coż myśle ,że jest malutka rożnica ,miedzy niami a AM . AM nie piastuje stanowisk do ktorych bmw jeast przypisane. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:19 który i tak nijak się ma do kompleksu Kaczorów... :-> Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:20 To prawda, ci to dopiero mają Kompleks! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:23 po_godzinach napisała: > To prawda, ci to dopiero mają Kompleks! Jak będzie więcej od gigantyczny?:))? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:27 wyglada na to, że teratyczny metrologia.mil.pl/modclient/readart.php?id_art=29&strona=3 (czyżby to było od "tera (...) my)? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Lubisz przekręcać słówka... :-> 07.03.06, 20:33 Tak jak Walgo de Chą pisał o gigantycznym kompleksie Michnika tak ja napisałem o kompleksie Kaczorów w tym samym znaczeniu, tj. kompleksie WOBEC Kaczorów... Poniała ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Lubisz przekręcać słówka... :-> 07.03.06, 20:37 Aaaaa ... poniała teraz :) Nie mógłbyś być zegarmistrzem słowa (precyzja, bracie, siada) :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A kto to jest adam michnik? 07.03.06, 20:25 Ten od szechterów co miał gigantyczny kompleks brata mordercy? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ten ydomason od komisji Michnika. 07.03.06, 20:30 To właśnie Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:34 Ja bym to nazwala obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: bywalcy forum kraj mają gigantyczny kompleks 07.03.06, 20:37 bebe255 napisała: > Ja bym to nazwala obsesja. A ja nieszczęsciem demokracji, że nawet gowno smocze może daci odbytniczy głos> Odpowiedz Link Zgłoś