Gość: Maciej IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 11:05 Co wiecie i co myslicie na temat tego pozalowania godnego srodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izraelczyk1 Oni ratuja honor Polakow, tych z duzej litery 06.12.02, 14:21 Gość portalu: Maciej napisał(a): > Co wiecie i co myslicie na temat tego pozalowania godnego srodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 14:25 Gdzie można je dostać? Chciałem się pośmiać trochę z tego badziewia....boki można zrywać..lewaki naprawdę potrafią byc śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.proxy.aol.com 06.12.02, 14:28 Smieszniejsze od prawiczkow z LPR ? Podaj link do "Nigdy wiecej", chce was sobie porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? 06.12.02, 14:39 Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tępak 'Nasza Legusia" z Chomiczówki ! Pycha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 14:58 Super pisemko kibiców Legii Warszawa, czyli cweli. No i papier można wykorzystać do podtarcia dupy. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: 'Nasza Legusia' z Chomiczówki ! Pycha ! IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 15:23 Gość portalu: Tępak napisał(a): > Super pisemko kibiców Legii Warszawa, czyli cweli. > No i papier można wykorzystać do podtarcia dupy. Super. Jesli to mialo byc do mnie chlopcze, to sie pomyliles. Nie jestem kibicem Legii i nie znam pism zwiazanych z ta druzyna. Co wiecej ta tematyka mnie wogóle nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 15:08 masaker napisał: > Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać! Prosze bardzo. Oto on: www.zigzag.pl/rafalpan Smiech to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Brawo Macieju z Chomiczówki ! Polska dla Polaków ! 06.12.02, 15:42 Tak trzymaj Kolego ! Dzielnie bronisz naszej rasy ! White Power ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.K. Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.acn.pl 09.12.02, 07:26 Gość portalu: Maciej napisał(a): > masaker napisał: > > > Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać! > > Prosze bardzo. Oto on: www.zigzag.pl/rafalpan > Smiech to zdrowie. Sprawdziłem podany link i nic pod nim nie ma. Prawidłowy link jest free.ngo.pl/nw/ Na temat wspomnianych pisemek polecam też artykuł Remigiusza Okraski "Antyhitler Jugend", zob. www.republika.pl/adnikiel/anty.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Oszołom Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 23:45 Od ponad roku chodzę po kioskach i sklepach z prasą i nigdzie nie mogę dostać najnowszego Nigdy więcej..ostatni numer jest z roku 2000.... widać że te skrajnie lewackie stowarzyszenie tak naprawdę NIE ISTNIEJE!!! przynajmniej jeśli chodzi o tę gazetke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.chello.pl 11.12.02, 08:05 Gość portalu: prawdziwy Oszołom napisał(a): > Od ponad roku chodzę po kioskach i sklepach z prasą i nigdzie nie mogę dostać > najnowszego Nigdy więcej..ostatni numer jest z roku 2000.... widać że te > skrajnie lewackie stowarzyszenie tak naprawdę NIE ISTNIEJE!!! przynajmniej > jeśli chodzi o tę gazetke... Rozumiem, że podszywaczu pod "Oszołoma z RM" szukasz prasy rosyjskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Oszołom Re: Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 09:33 To pode mnie się podszywają co niektóre typki..ja już informowałem o zmianie pseudo Odpowiedz Link Zgłoś