Dodaj do ulubionych

Pismo "Nigdy Wiecej" i GAN

IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 11:05
Co wiecie i co myslicie na temat tego pozalowania godnego srodowiska?
Obserwuj wątek
    • izraelczyk1 Oni ratuja honor Polakow, tych z duzej litery 06.12.02, 14:21
      Gość portalu: Maciej napisał(a):

> Co wiecie i co myslicie na temat tego pozalowania godnego srodowiska?
      • Gość: Oszołom z RM A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 14:25
        Gdzie można je dostać? Chciałem się pośmiać trochę z tego badziewia....boki
        można zrywać..lewaki naprawdę potrafią byc śmieszne
        • Gość: ** Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.proxy.aol.com 06.12.02, 14:28
          Smieszniejsze od prawiczkow z LPR ? Podaj link do "Nigdy wiecej", chce was
          sobie porownac.
          • masaker Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? 06.12.02, 14:39
            Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać!
            • Gość: Tępak 'Nasza Legusia" z Chomiczówki ! Pycha ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 14:58
              Super pisemko kibiców Legii Warszawa, czyli cweli.
              No i papier można wykorzystać do podtarcia dupy. Super.
              • Gość: Maciej Re: 'Nasza Legusia' z Chomiczówki ! Pycha ! IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 15:23
                Gość portalu: Tępak napisał(a):

> Super pisemko kibiców Legii Warszawa, czyli cweli.
                > No i papier można wykorzystać do podtarcia dupy. Super.

Jesli to mialo byc do mnie chlopcze, to sie pomyliles. Nie jestem kibicem Legii i nie znam pism zwiazanych z ta druzyna. Co wiecej ta tematyka mnie wogóle nie interesuje.
            • Gość: Maciej Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.chomiczowka.net.pl 06.12.02, 15:08
              masaker napisał:

> Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać!

Prosze bardzo. Oto on: www.zigzag.pl/rafalpan
              Smiech to zdrowie.
              • niezlomny.prawicowiec Brawo Macieju z Chomiczówki ! Polska dla Polaków ! 06.12.02, 15:42
                Tak trzymaj Kolego ! Dzielnie bronisz naszej rasy !
                White Power !

• Gość: B.K. Re: A czy te pisma się jeszcze ukazują? IP: *.acn.pl 09.12.02, 07:26
                Gość portalu: Maciej napisał(a):

> masaker napisał:
                >
                > > Ej, Maciej, Oszołom, dajcie ten link! Ja też chcę się pośmiać!
                >
                > Prosze bardzo. Oto on: www.zigzag.pl/rafalpan
                > Smiech to zdrowie.

Sprawdziłem podany link i nic pod nim nie ma. Prawidłowy link jest
                free.ngo.pl/nw/ Na temat wspomnianych pisemek polecam też artykuł
                Remigiusza Okraski "Antyhitler Jugend", zob. www.republika.pl/adnikiel/anty.htm
    • Gość: prawdziwy Oszołom Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 23:45
      Od ponad roku chodzę po kioskach i sklepach z prasą i nigdzie nie mogę dostać
      najnowszego Nigdy więcej..ostatni numer jest z roku 2000.... widać że te
      skrajnie lewackie stowarzyszenie tak naprawdę NIE ISTNIEJE!!! przynajmniej
      jeśli chodzi o tę gazetke...
      • Gość: Karol Re: Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.chello.pl 11.12.02, 08:05
        Gość portalu: prawdziwy Oszołom napisał(a):

> Od ponad roku chodzę po kioskach i sklepach z prasą i nigdzie nie mogę
        dostać
        > najnowszego Nigdy więcej..ostatni numer jest z roku 2000.... widać że te
        > skrajnie lewackie stowarzyszenie tak naprawdę NIE ISTNIEJE!!! przynajmniej
        > jeśli chodzi o tę gazetke...
        Rozumiem, że podszywaczu pod "Oszołoma z RM" szukasz prasy rosyjskiej ?
        • Gość: prawdziwy Oszołom Re: Pismo 'Nigdy Wiecej' i GAN - to historia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 09:33
          To pode mnie się podszywają co niektóre typki..ja już informowałem o zmianie
          pseudo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka