dr.szfajcner 19.03.06, 11:57 Nazwanie Balcerowicza "dr Mengele polskiej gospodarki", to nic takiego. Za to powiedzenie ze Kaczynski upodabnia sie do Leppera - o tak!!!! to jest jest ciezka obraza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.szfajcner powinno byc: Zaremba - daruj se 19.03.06, 12:00 dr.szfajcner napisał: > > Nazwanie Balcerowicza "dr Mengele polskiej gospodarki", to nic takiego. > Za to powiedzenie ze Kaczynski upodabnia sie do Leppera - o tak!!!! > to jest jest ciezka obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Czyli dla Zaremby Lepper gorszy od Mengele? 19.03.06, 13:30 dr.szfajcner napisał: > dr.szfajcner napisał: > > > > > Nazwanie Balcerowicza "dr Mengele polskiej gospodarki", to nic takiego. > > Za to powiedzenie ze Kaczynski upodabnia sie do Leppera - o tak!!!! > > to jest jest ciezka obraza. > > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: powinno byc: Zaremba - daruj se 19.03.06, 14:36 dr.szfajcner napisał: > dr.szfajcner napisał: > > Nazwanie Balcerowicza "dr Mengele polskiej gospodarki", to nic takiego. > > Za to powiedzenie ze Kaczynski upodabnia sie do Leppera - o tak!!!! > > to jest jest ciezka obraza. hehe Doktorze, już 2 godz. temu usiłowałem zabrać głos w p. wątku :-))) ............ Autor: henryk.log@NOSPAM.gazeta.pl Temat: Re: powinno byc: Zaremba - daruj se dr.szfajcner napisał: > dr.szfajcner napisał: > > > Nazwanie Balcerowicza "dr Mengele polskiej gospodarki", to nic takiego. > > Za to powiedzenie ze Kaczynski upodabnia sie do Leppera - o tak!!!! > > to jest jest ciezka obraza. Zaremba ostatnim janczarem Jarka lub kur..skim publicystyki politycznej? Obserwuję przemiany w dotychczasowym pro kaczym betonie(Ziemkiewicz, Rybiński, Wróblewski, Wołek?..) i nie wiem jak zaklasyfikować p. Piotra? Inteligentny, wygadany..czy jednak janczar tylko ? ................ i ???????????? Prosimy zapoznać się z Netykietą. Nie możesz pisać do 14:18 Wyjaśnienia: forum.abuse@gazeta.pl. :-)))))))))))) ps ?? nie mam pojęcia za co przy 1-szym dzisiaj moim wpisie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: powinno byc: Zaremba - daruj se 19.03.06, 16:25 henryk.log napisał: ? > Obserwuję przemiany w dotychczasowym pro kaczym betonie(Ziemkiewicz, Rybiński, > Wróblewski, Wołek?..) i nie wiem jak zaklasyfikować p. Piotra? > Inteligentny, wygadany..czy jednak janczar tylko ? Nie wiem co mu sie porobilo. To samo z Janke. Posada naczelnego Rzeczpospolitej wzieta, chyba ze sa jeszcze inne "Niderlandy" do rozdania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wołek to platformers 19.03.06, 16:27 co najmniej od wojny Czwórki na łuku Kur..skim Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Wołek to platformers 19.03.06, 16:31 Wołek goląc się zerwał z milościa do Pinocheta. A czy odebrane w Londunie dobre rady przekazał Jarkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wołek to platformers :-) ale mniejszym niż niegdyś 19.03.06, 16:32 kaczystą był..zgodzimy się ? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Wołek to platformers :-) ale mniejszym niż ni 19.03.06, 16:45 no jak jechał z marszałkiem bez nazwiska i spaślakiem do Pinocheta - to niewątpliwie można do kaczystów go zaliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wołek to platformers :-) ale mniejszym niż ni 19.03.06, 16:50 elfhelm napisał: > no jak jechał z marszałkiem bez nazwiska i spaślakiem do Pinocheta - to > niewątpliwie można do kaczystów go zaliczyć ..inne pytanie p. efhelmie, namaszczanie ryngrafami pozostawia ślady na maszczącym ? ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Wołek to platformers :-) ale mniejszym niż ni 19.03.06, 16:55 myślę, że wszelkie ślady maszczenia przeszły na spaślaka - dla innych już nie starczyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
krykucha Re: powinno byc: Zaremba - daruj se 19.03.06, 16:45 henryk.log napisał: > :-)))))))))))) > ps > ?? nie mam pojęcia za co przy 1-szym dzisiaj moim wpisie; a moze w Pana myslach juz czytaja? Kto ich tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Zaremba - dsruj se! 19.03.06, 16:29 Ale dziś w TVN24 Zaremba cienko śpiewał. Nic dziwnego coraz trudniej wyjaśniać paranoiczne pomysły PISków. Co mówił Zaremba? Balcerowicza można atakować, bo on ma inną wrażliwość i tak go nie boli. Jarek to wrażliwa osoba, więc ataki mediów odbiera bardzo osobiście:) Koń by się uśmiał. To jest argument! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Czyli Jarosław to taka święta krowa chyba? 19.03.06, 16:36 teraz ? ..ale za młodu !;P img19.imageshack.us/img19/7660/lesionanaczwartej0sl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Czyli Jarosław to taka święta krowa chyba? 19.03.06, 16:55 Święta krowa to może nie, ale delikatny on ci jest i wrażliwy nadzwyczaj. Czasem jednak wstępuje w niego duch bojowy, gdy wystawia się na ocenę. Choćby wczoraj. Zaczął swoje wystąpienie od: "czy ja wyglądam na Łukaszenkę?". A już dzisiaj mamy rezultaty, Łukaszanka powiedział :"czy ja wyglądam na dyktatora? (a w domyśle - Kaczyńskiego) Odpowiedz Link Zgłoś