ratatatam 07.04.06, 12:28 a co własciwie robil red. Michnik w archiwach SB wraz z Jerzym Holzerem ( ktory sie przyznal , ze byl TW)i Bogdanem Krollem w ramach slynnej komisji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam Re: redactor sine macula 07.04.06, 12:29 zapomnialem jeszcze wspomniec Ajnenkiela... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: redactor sine macula 07.04.06, 12:31 Ja Ci odpowiem ,ale pod warunkiem ,że Ty mi odpowiesz co robiła Kruk w Iraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: redactor sine macula 07.04.06, 13:05 jola_iza napisała: > Ja Ci odpowiem ,ale pod warunkiem ,że Ty mi odpowiesz co robiła Kruk w Iraku Czyscila swoja teczke w archiwach Al-Qaida? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: redactor sine macula 07.04.06, 14:35 ciekawe czy rownie skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: redactor sine macula 07.04.06, 16:27 ratatatam napisał: > ciekawe czy rownie skutecznie To moze nie istotne. Jola-Iza nie wyjechala na boczny tor z dyskusja chociaz bardzo chciala. Tak czy owak odpowiedz ktora chciala dostala, a swojej obietnicy nie dotrzymala. Tak oto wracajac do pytania postawionego na poczatku watku wychodzi na to, ze wszyscy wiedza, ale nikt nie chce powiedziec. Czyzby obawa przed otworzeniem puszki etatowych trolli? Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 Re: Szukal akt STASI pana Rydzyka 07.04.06, 16:25 nie on jeden. Niemcy potrafia sie okazac pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Michnik szukał swojej teczki ale jej nie znalazł. 07.04.06, 16:20 Kiszczak nie był głupcem. Może, w pełni Polakowi, by uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Jaruzelski wspierał syjonizm 07.04.06, 16:43 zwalniając z LWP kadry dla izraelskiej armii? Odpowiedz Link Zgłoś