Dodaj do ulubionych

Air fryer again - 2 grzałki

28.09.24, 11:40
Wiem, że temat frytkownic byl mielony wielokrotnie, ale interesuje mnie konkretny aspekt, czyli modele z 2 grzałkami. Preferowane 2 komory, choć nie jest to warunek sine qua non. Specyfikacje techniczne na stronach producentów nie zawsze zawierają informacje o liczbie grzałek, dlatego chętnie dowiem się jakie modele znacie. Dodam jeszcze, że interesuje mnie pojemność powyżej 7 litrów, budżet do 1200 zeta.
Obserwuj wątek
    • berdebul Re: Air fryer again - 2 grzałki 28.09.24, 13:42
      Ninja.
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Air fryer again - 2 grzałki 28.09.24, 15:07
        Ale chodzi o model konkretny, nie wszystkie mają 2 grzałki
        • princesswhitewolf Re: Air fryer again - 2 grzałki 28.09.24, 15:11
          Ninja Max Dual Air Fryer
        • berdebul Re: Air fryer again - 2 grzałki 29.09.24, 08:45
          Każda z określeniem „dwie niezależne strefy gotowania”. Czyli prawie każda Ninja w większym rozmiarze.
          • hermenegilda_zenia_is_back Re: Air fryer again - 2 grzałki 29.09.24, 14:43
            Doprecyzuję, nie chodzi mi to to, że są osobne grzałki do każdej komory np z dołu, ale że każda komora ma grzałkę górną i dolną i nie trzeba w trakcie niczego mieszać, przekręcać i pilnować.
    • princesswhitewolf Re: Air fryer again - 2 grzałki 28.09.24, 15:04
      Kup Ninja
    • tairo Re: Air fryer again - 2 grzałki 29.09.24, 07:33
      Instant Vortex Plus VersaZone - szuflada 8.5 litra z wyjmowaną przegrodą i okienkiem. Po zamontowaniu przegrody działają niezależnie, a jak potrzebujesz więcej miejsca, to jako jedna duuuża.
      Tefal Dual Easy Fry - dwie szuflady, jedna większa i jedna mniejsza, nie ma okienka.
      Cosori TwinFry - jedna szuflada z wyjmowaną przegrodą, bez okienka niestety, ale cztery (!) grzałki, na górze i dole
      Cosori Dual - dwie równe szuflady z okienkiem
      Breville Halo Flexi - otwierany jak piekarnik, z wyjmowaną przegrodą i podzielonymi drzwiczkami z okienkiem. W wyposażeniu dwa koszyki, dwie małe ażurowe tacki, dwie małe blaszki i jedna duża - po wyjęciu przegrody masz 11-litrowy piekarnik.
      Duronic Dual - w komplecie masz dwie małe szuflady i jedną dużą, wszystkie z okienkami.

Wszystkie wymienione mają 8+ litrów, co najmniej dwie grzałki i funkcję synchronizacji zakończenia gotowania
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Air fryer again - 2 grzałki 29.09.24, 14:44
        Ten TwinFry w opisie jest taki, jakiego szukam- grzałki góra i dół , dzięki
        • tairo Re: Air fryer again - 2 grzałki 29.09.24, 22:33
          Proszę bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka