Dodaj do ulubionych

największy wróg ludzkości to żydzi a nie Arabowie!!!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 20:43
kiedyś świat odkryje kto krył się pod tym wszystkim co się teraz dzieje!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: eres Re: najwięksi wrogowei ludzkości to fanatycy, także antysemiccy IP: 212.244.106.* 19.10.01, 11:14
      Gość portalu: kat napisał(a):

> kiedyś świat odkryje kto krył się pod tym wszystkim co się teraz dzieje!!!!!!!!

Nie czakaj na kiedyś, odkryj już teraz, bo kiedy dopadnie Cię wąglik albo inna
      dżuma, to już będzie po śliwkach.
      Przypomnę Ci, że wielu Tobie podobnych analogiczne absurdy głosi o holokauście,
      którego inspiratorem byli jakoby sami Żydzi. Jakoś się już ostatnio o tym nie
      słyszy. Może oznacza to, że znaleźli sobie owi odkrywcy dobrych psychiatrów?
      P.S. Dlaczego "żydzi" piszesz z małej, a "Arabowie" z dużej litery? Patologiczna
      nienawiść, czy kłopoty z ortografią?
      • Gość: U Re: najwięksi wrogowei ludzkości to fanatycy, także antysemiccy IP: 216.41.48.* 24.10.01, 22:18
        Gość portalu: eres napisał(a):

> Gość portalu: kat napisał(a):
        >
        > > kiedyś świat odkryje kto krył się pod tym wszystkim
        co się teraz dzieje!!!
        > !!!!!
        >
        > Nie czakaj na kiedyś, odkryj już teraz, bo kiedy
        dopadnie Cię wąglik albo inna
        > dżuma, to już będzie po śliwkach.
        > Przypomnę Ci, że wielu Tobie podobnych analogiczne
        absurdy głosi o holokauście,
        >
        > którego inspiratorem byli jakoby sami Żydzi. Jakoś się
        już ostatnio o tym nie
        > słyszy. Może oznacza to, że znaleźli sobie owi
        odkrywcy dobrych psychiatrów?
        > P.S. Dlaczego "żydzi" piszesz z małej, a "Arabowie" z
        dużej litery? Patologiczn
        > a
        > nienawiść, czy kłopoty z ortografią?

ERES,PRZECZYTAJ SOBIE HANE ARENDT.DOWIESZ SIE,KTO
        PRACOWAL CIEZKO,ZEBY USUNAC Z ZYDOWSKKIEGO NARODY OSOBY
        NIEPOTRZEBNE,DLA ZREALIZOWANIA SYJONISTYCZNYCH
        CELOW I STWORZENIE
        TEJ,SWIECACEJ JASNYM
        BLASKIEM LICZBY 6 MIL.KTORA
        TAK LADNIE PRACUJE W
        OPROZNIANIU SZWAJCZRSKICH
        BANKOW.MALUCHY,OSESKI,STARCY-OFIARY NP:KUBY WARSZAWIAKA
        W WARSZWSKIM GETTO.POTRZEBNE BYLY MLOKOSY.

NIE ODPOWIADAJ.NIE CHECE ZADNEJ ODPOWIEDZI.FAKTY SA
        FAKTAMI.
    • Gość: bocian ile razy juz pisano na tym forum ze jestes kretynem? wciąż piszesz??? IP: 157.25.119.* 19.10.01, 13:01

> kiedyś świat odkryje kto krył się pod tym wszystkim co się teraz dzieje!!!!!!!!

• Gość: robas Czyzbys az tak nienawidzial Jezusa Chrystusa? IP: *.asapsoftware.com 19.10.01, 16:12
    • Gość: . Re: największy wróg ludzkości to żydzi a nie Arabowie!!!!++++ IP: *.swipnet.se 19.10.01, 18:22
      Nie wierze aby wsrod Polakow byli tacy durnie jak Ty.
      Ty,chyba,jestes PRZYBLEDA.
    • Gość: voyka Największy wróg ludzkości to ludzie o pustych umysłach... IP: *.chello.pl 19.10.01, 18:32
      ... niewiele wiedzą, jeszcze mniej rozumieją i nie czytają wogóle (chyba że
      skrajne, nienawistne gadzinówki).

• Gość: leo... Re: największy wróg ludzkości to żydzi a nie Arabowie!!!! IP: *.home.net.pl 19.10.01, 18:43
      i co ci lekarz powiedział?
    • Gość: Tom A jak piszesz na kompie w kaftanie bezpieczństwa?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 18:47
      To chyba trudne, no nie?
      • Gość: KAT Re: A jak piszesz na kompie w kaftanie bezpieczństwa?! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 09:21
        I oto mi chodziło!!!Szkoda mi was i waszych żydowskich przodków!
        Jakbyście trochę poczytali gazet(nie tylko GW) to wiedzielibyście ,że brytyjski
        dziennikarz odkrył ślad mossadu w sprawie WTC i już odebrano mu licencję
        dziennikarską.
        Ale wy idziecie zawsze sluszną drogą.Najpierw z Zsrr a teraz z usa.
        Brawo polska młodzież!!!!
        To ja jestem idiotą,prawda?
        A w takim razie kim wy jesteście?
        Odpowiedzcie sobie na to i inne pytania?
        Do czego zdążacie i czy ameryka swoją polityką sama nie doprowadziła do tego
        gdzie jest i przy okazjii my?Przez takich idiotów jak wy?
        Dlaczego nie karmicie ze swoją ameryką biednych ludzi?Dlaczego Afryka to
        kontynent nędzy gdzie na pólnocy istnieje sąsiad ,który ma wszędzie wrogów?
        Dlaczego po upadku ZSRR od razu znależliście sobie nowego wroga na którego
        trzeba wyrzucić starą broń ,żeby żydowscy przemysłowcy(dokładnie wszystkie
        fabryki zbrojeniowe w USA należą do żydów)mogli produkować nową broń?
        Jak mogą sobie patrzeć w twarz wasi nauczyciele historii,tego nie wiem?
        Według was jestem durniem.Dobrze,ale nazywając mnie durniem weżcie az to pełną
        odpowiedzialność.Karą za nieodpowiedzialność będzie nie durnota ale coś
        znacznie gorszego.
        Mnie wasze słowa nie bolą.One mnie przekonują.
        • Gość: krotki Re: A jak piszesz na kompie w kaftanie bezpieczństwa?! IP: *.torun.mm.pl 21.10.01, 10:52
          Gość portalu: KAT napisał(a):

> I oto mi chodziło!!!Szkoda mi was i waszych żydowskich przodków!

Przygłupie nie zasługujesz na polemikę!!!

PS. Do normalnej osoby bym tak nie napisał, ale Ty jesteś naprawde albo chory
          umysłowo albo głupi. Jedno i drugie powoduje, że z taką osobą nie ma sensu
          polemizować. Żyj w swojej nienawiści a raczej zawiści bo jestes durnota a
          wiekszośc Żydów przerasta Cię.
          Ale może zastanowi Cię dlaczego Ty taki geniusz z narodu wybranego, żyjesz na
          poziomie materialnym ileś razy niższym od Żydów, może dlatego, że nie masz czasu
          pracować a tylko nienawidzisz. Weź się chłopie do jakiej roboty może i z Ciebie
          coś będzie. A na pewwno bedziesz miał na psychiatrę.
          Pozdrawiam
          • Gość: KAT Re: A jak piszesz na kompie w kaftanie bezpieczństwa?! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 19:14
            A co ty napisałeś?
            Jesteś z tego dumny?
            Poziom też wielki jak wielkim jesteś żydem!Moja nienawiść ma solidne podstawy.
            Nie mów mi o pracy bo jak ty byś tyle pracował jak ja to byś umarł z
            przemęczenia.Głowe daję ,że jesteś gówniarzem,którego rodzice to żydzi na
            wysikch stanowiskach w UB a potem w sb mordowali Polaków i z tego powodu masz
            fobię na punkcie nielubiących żydów.
            Dam ci radę: jedż do izraela ożeń się z żydówką ,spłodż parę dzieciaków i
            wychowaj ich na morderców palestyńczyków.Może ci ulży.
            a tak w ogóle to czemu cię jeszcze nie ma w Afganistanie z twoimi dobroczyńcami
            z usa.
            Wyliż im wora i zgiń za Amerykę.
            ALLEZ!!!!!!!!!
            • Gość: krotki Re: A jak piszesz na kompie w kaftanie bezpieczństwa?! IP: *.torun.mm.pl 22.10.01, 10:18
              Człowieku nienawiśc zalewa Ci oczy. A Twoje wyzwiska od Zydów z UB kierowane
              podm moim adresem ukazuja ze nie masz ŻADNYCH argumentów a jedynie pianę na
              ustach. Twój stan psychiczny może wynikac -jak sam piszesz z przemęczenia - bo
              wykonując cięzką fizyczna pracę - jestes wykończony i sfrustrowany. O pracy
              umysłowej w Twoim przypadu nie może byc mowy jestes na to za głupi. W
              odróżnieniu od znienawidzonych przez Ciebie Żydów.
              Pozdrawiam i życze dobrego psychiatry
              • Gość: Tom Daruj sobie, Krótki! Szkoda nerwów i bajtów... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 20:35
                na polemikę z chorymi odmóżdżonymi debilami, to im jak widzisz tylko dostarcza
                argumentów! Im już nawet psychiatra nie pomoże - odmówią kuracji w przekonaniu,
                że ten psychiatra to oczywiście Żyd! Dla nich KAŻDY jest Żydem, to taka
                paranoiczna obsesja, zwyczajana nieuleczalna choroba, jak AIDS, rak, czy inny
                syf...
    • Gość: Piast Re: największy wróg ludzkości to kat IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 20:38
      bez komentarza
      • Gość: KAT Re: największy wróg ludzkości to kat IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 19:03
        dzięki ,może mi podasz adres jakiegoś twojego dobrego psychiatry?Mnie na pewno
        nie wyleczy! Ale moze nie zaszkodzi spróbować ,co?Ja chodzę własnymi drogami
        nie tak jak wy dupki drogami Zsrr i Usa.Was już nie ma ,ja mam jeszcze szansę!
        Ale wy o tym nie wiecie!
    • Gość: Vindy hej stary, weź głęboki wdech... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 20:21
      Tak... To przecież Żydzi wlecieli samolotem w symbol gospodarczej potęgi
      jednego z naszych największych sojuszników... A nawet jeśli nie oni, to na
      pewno to właśnie Żydzi ich finansowali... Powinieneś pogadać o swoich teoriach
      spiskowych z odpowiednim specjalistą.
    • Gość: manius a glupowaty KAT, nie powie IP: 198.86.247.* 23.10.01, 21:59
      bo nie ma dowodow. ale glupiemu nic nie szkodzi brak sensu. smiec z brudnego slaska. nedza i bezradnosc mozg mu
      odebraly.

• Gość: KAT Re: a glupowaty KAT, nie powie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 18:47
        Wasze matki dawlay ruskim zonierzom a wy dajecie izraelskim dupkom.Taka jest
        moja odpowiedz na wasze sugestie.Dajac je obrazacie mnie tak jak ja teraz
        was.Czytajcie nie tylko GW.
        Powiem to po raz ostatni ju kilku dziennikarzy znalazolo trop mosadu w ataku na
        WTC i dlaczego ami wprowadzily embargo na zdjecia z Afganistanu.
        Gardze wami tak jak gardzilem zsrr ,ub,pzpr.Polska zawsze byla papuga
        narodow.Mozecie sie ze mnie smiac ale smiejecie sie tez z siebie,niestety.
        • Gość: WIELKI KAT żle artykułuje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 23:05
          Pomijajac jezyk jakim sie posługujesz(trudno polemizować) to temat PRZYCZYN
          obecnego stanu rzeczy na Swiecie jest interesujacy. Moim zdaniem amerykanie
          wpuscili sie w mocarstwowońść i straznika swiata nie przez przypadek ale
          pchnęło go ich do tego wewnetrzne lobby Zydowskie.Utworzone na lotnych piaskach
          państwo Izrael musiało mieć mocnego protektora- są nimi od początku USA, to
          wiadomo.Na ile Żydzi mieszkający w Izraelu są winni sytuacji panującej na
          Bliskim Wschodzie , nie wiem nie mam wystarczjących danych( nie interesuje mnie
          ten problem tak długo jak nie dotyczy mej osoby). Jeśli jednak są Izraelczcy
          winni i pretensje świata arabskiego są uzasadnione to po pierwsze Polska jest w
          kuriozalnej sytuacji obrońców przestępców z Izraela ( dla wielu , chocby gości
          tego forum - rzecz nie do zaakceptowania), a po drugie, bardziej istotniejsze,
          znaleźliśmy siw w sytuacji bez wyjścia (nikt nie myśli że wojne Swiatów można
          wygrać - Nostradamus wymięka) - i o tym trzeba mówic żeby Polska nie znalazła
          sie na pierwszej linii frontu wojny której nikt u nas nie chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka