Dodaj do ulubionych

Jutro Wielka Opera Zebracza!

IP: 213.25.168.* 11.01.03, 12:40
Owsik sucks.
Obserwuj wątek
    • Gość: Osiłek z RM Jutro Wielka Opera Żebracza! Owsik złodziej! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 13:05
      Qrwa, znowu wylegną te hordy żebracze na miasto... I znowu mamy płacić na coś,
      za co już zapłaciliśmy w podatkach. Znowu ktoś robi prezenty rządzącym! Przy
      okazji właną kieszeń nabija milionami... Z jakiej racji, ten klown Owsik jeździ
      przez cały rok po świecie za zebrane pieniądze i kręci jakieś debilne
      reportarze, które potem kupuje od niego, za nasze pieniądze TVP???

Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania?
      • bozena.43 Re: Jutro Wielka Opera Żebracza! Owsik złodziej! 11.01.03, 13:15
        Gość portalu: Osiłek z RM napisał(a):

> Qrwa, znowu wylegną te hordy żebracze na miasto... I znowu mamy płacić na
        coś,
        > za co już zapłaciliśmy w podatkach. Znowu ktoś robi prezenty rządzącym! Przy
        > okazji właną kieszeń nabija milionami... Z jakiej racji, ten klown Owsik
        jeździ
        >
        > przez cały rok po świecie za zebrane pieniądze i kręci jakieś debilne
        > reportarze, które potem kupuje od niego, za nasze pieniądze TVP???
        >
        > Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania?

A czy do jasnej cholery każe ci ktoś płacić tym w/ g ciebie "hordom".Nie
        chcesz nie płać.( tutaj użyłabym dosadnych słów, ale nie będę się zniżać do
        twojego poziomu) Tylko kiedyś nie płacz, że Twoje dziecię, nie uzyskało pomocy
        w szpitalu, bo nie było odpowiedniej aparatury.

• Gość: Osiłek z RM Re: Jutro Wielka Opera Żebracza! Owsik złodziej! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 13:22
          Ty jesteś kobieto chora niestety... zastanów się co piszesz!

Z jakiej racji czyjekolwiek dzieci mają być leczone za wyżebrane przez państwo
          pieniądze? Jest niedopuszczalne, żeby państwowe (czyli moje) i budżetowe
          organizacje przyjmowały te pieniądze.

I czemu ten jąkała za te pieniądze kręci reportarze, za które ja musze potem
          płacić w abonamencie RTV??? To klaszyczna pralnia zebranej kasy, żeby ją
          wprowadzić do prywatnej kieszeni!

Skandaliczny, niemoralny proceder.
          • bozena.43 Re: Jutro Wielka Opera Żebracza! Owsik złodziej! 11.01.03, 13:35
            Nie wiem jakie ty masz braki, ale to nie ładnie wytykać komuś jego ułomność. A
            to niestety nie jest zgodne z zasadami religii, którą jak mi się wydaje
            reprezentujesz. Chyba należymy do dwóch różnych, bo moja religia katolicka jest
            religią miłości bliźniego i ja napewno ofiaruję trochę groszą nie
            zastanawiając się ile to mi zabiera fiskus.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 15:14
      i nie będzie to opera za trzy grosze ale za znacznie więcej...a 7% tej sumy
      Owsiak weźmie do własnej kieszeni...z 26mln zebranych w zeszłym roku 7% to
      bedzie....całkiem sporo...nie chce mi się liczyć Carutas zebrał podobną sume
      bez tej całej wrzawy i nic nie zostawia dla siebie...
      • Gość: Maria Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 17:00
        Ty porąbany oszołomie powiedz, co twój przewielebny ojciec Rydzyk zrobił z
        milionami zebranymi ze swiadectw FI przeznaczonych rzekomo na Ratowanie
        Stoczni Gdańskiej? Ty widzisz tylko jedną rację, rację Radia Maryja.
        • Gość: czyzunia Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.01.03, 17:52
          ch. kolo d rydzykowi bo w d mialby za duzo przyjemnosci.pa
          • czyzunia Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! 11.01.03, 18:20
            oszolku czep sie tramwaja, albo tego co trwamwaje jego.pa
      • Gość: M Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 20:11
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> ......Carutas zebrał podobną sume bez tej całej wrzawy .................
        >
        I co on za to kupił......
    • Gość: MMM Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 11.01.03, 21:20
      Znowu ten zlodziej owsiak bedzie kradl i pajacowal w TV, wszystkie lewacki
      media go promuja bo jest elementem masonkiej deprawacji naszego narodu
      • Gość: ;-) Tylko Czarni maja licencje na zebranie!!!! IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 11.01.03, 21:38
        Oszolomy wyjdzcie na ulice i walczcie o prawa Czarnych.
        Przeciez to tylko oni otrzymali licencje na zgarnianie kasy do swoich
        przepastnych kieszeni. To nie ich dzieci moga zachorowac. Co ich obchodzi
        bieda i nieszczescie ludzkie.
        Krzyczcie, aby ludziska oddaly Czarnym ich stracone dolarki!!!
    • Gość: Marek Re: Jutro Wielka Opera Zebracza! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.03, 23:10
      Gość portalu: Tebulot napisał(a):

> Owsik sucks.
      Obys ty lub twoja rodzina nie musieli korzystac ze
      sprzetu ,ktory zostal zakupiony za pieniadze zebrane
      podczas finalu.
      Ale gwarantuje ci ,ze tego pewnym byc nie mozesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka