karlin 21.08.06, 11:05 wspólną wizytę w ABW i złożenie wniosku o odtajnienie wszystkich dokumentów dotyczących ich obu. Co na to Kittel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:07 karlin napisał: > wspólną wizytę w ABW i złożenie wniosku o odtajnienie wszystkich dokumentów > dotyczących ich obu. > > Co na to Kittel? Powinien isc do sadu, jak zapowiedzial, i nie bawic sie w szopki. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:08 Nie powinien zwrócić się do ABW? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:18 Przecież sąd będzie się mógł zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:14 Kittel wyraził totalne désintéressement wobec propozycji Netzela odbycia wspólnej randki w ABW. Dziś rano Kittel produkował się w Poranku TVN 24. Być może zapis całej rozmowy pojawi się w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:35 Czy mógłybyś podać wiecej szczegółów tego ogłoszenia. Nigdzie nie mogę nic znaleźć poza standardowym "bełkot" lub "bice piany." Założyłam nawet wątek co z ogłoszeniami Netzla? Bo bardzo mnie interesuje kto poza NDz to ogłoszenie zamieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Jakie Netzel ma kwalifikacje by być szefem PZU, 21.08.06, 11:41 poza umiejętnością robienia dużych przekrętów i układów z kaczyńskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rozumiem idiotyzmy, że ty nic nie rozumiesz 21.08.06, 11:42 ale w tym wątku chodzi o kwalifikacje Kittela. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rozumiem idiotyzmy, że ty nic nie rozumiesz 21.08.06, 11:45 Kwalifikacje? Gdyby poszedł, od tak sobie, z Netzelem czy bez, do ABW i powiedział (na portierni chyba) "Myśmy tu przyszli we dwóch, bo byśmy chcieli dostać materiały z ABW na nasz temat", to jego kwalifikacje dziennikarskie okazałyby się dość marne. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze W tym wątku powtarzasz brednie pewnego 21.08.06, 11:54 adwokata zamieszanego w grube afery, który dzięki układom z kaczyńskimi został szefem największej polskiej spółki i który postępuje w myśl zasady, że najlepszą obroną jest atak. Jak rozumiem teraz każdy aferzysta z PiSuaru będzie pomawiał dziennikarzy o współpracę z polskimi służbami specjalnymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Jakie Netzel ma kwalifikacje by być szefem PZ 21.08.06, 11:43 No to napisz mi coś o kwalifikacjach poprzednika pana Stypułkowskiego, zamieszanego a aferę FOZZ, załatwiacza geszeftów poprzedniej rodziny panującej, którego Amerykanie ciupasem pozbyli się z City banku. Taki był fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Czyli PiSuar wzoruje się na SLD 21.08.06, 11:47 Tak wynika z twojego posta. PS kaczyńscy tez byli zamieszani w FOZZ, co nie przeszkadza ci być ich klakierem. Skąd taka wybiórczość ? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Agera FoZZ 21.08.06, 11:50 Widzę, ze czerpiesz wiedzę, z dokumentu TV "Dramat w trzech aktach" wyróżnionego przez SDP zaszczytnym tytułem Hieny Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Wiedzę czerpię z zupełnie innych źródeł 21.08.06, 11:58 Kojarzę też fakty. Np kiedy profesor Przystawa autor książki "Via bank, via FOZZ", powiadomił o szczegółach afery kaczyńskich ci nie zrobili nic. A byli wówczas wysokimi urzędnikami Kancelarii Prezydenta. Później szefem NIKu był obecny prezio. Również nie zrobił nic. Był także Ministrem Sprawiedliwości. Jego działania w tej sprawie - brak. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Netzel zaproponował Kittelowi 21.08.06, 11:49 A Netzel sam to co boi się? Już wiem! To wewnętrzna rogrywka w ABW, a Netzel jest niższy stopniem i pyta o zgodę przełożonego majora... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jakiś ty adasiu mądry...... 21.08.06, 12:14 Netzel zaproponowal Kittelowi dzialke? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Netzel zaproponowal Kittelowi działkę.. 21.08.06, 12:17 Rekreacyjną czy budowlaną? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Cos odpowiedzial Kittel czy podwinal kite i cicho 21.08.06, 21:25 siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś