nielubiegazety2 01.09.06, 19:33 jako minister pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bio.mum Re: Czy Gadomski wyliczył ile nas kosztował Kuroń 01.09.06, 19:34 nielubiegazety2 napisał: > jako minister pracy? A co? Marzy ci się, żeby wsadzić do więzienia zyjących członków jego rodziny? > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Głupiś jak kozaki ze wsi n/t 01.09.06, 19:40 nielubiegazety2 napisał: Długo myślałeś nad tym wyszukanym komplementem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy Gadomski wyliczył ile nas kosztował Kuroń 01.09.06, 19:49 Myślisz że jego posunięcia były jakoś szczególnie kosztowne? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak myślę. n/t 01.09.06, 19:56 A podstawy jakie? Pytam bo nie interesowałem się nigdy, a za młody wtedy byłem by wiedzieć coś sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Tak myślę. n/t 01.09.06, 21:00 Ile kosztuje obstawa Giertycha i Leppera i ich podróże przedwyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Tak myślę. n/t 01.09.06, 22:06 A ile kosztowało w listopadzie 1993 roku podwyższenie emerytur mundurowych o minimum 300%. Na tej podstawie Ubowcy i SBcy nie mówiąc o funkcjonariuszach WSI mają do dziś po kilka tysięcy emerytury a ich wodowy renty rodzinne w tej samej wielkości. Żden dziennikarz ekonomiczny się nawet nie zająknął o rozdawnictwie publicznych piniędzy wtedy.Kto był wówczas ministrem pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada kto te podwyzke przeprowadzil? 01.09.06, 22:34 minister taki, owaki, premier, sejm? Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: Tak myślę. n/t 01.09.06, 22:22 joannabarska napisała: > Ile kosztuje obstawa Giertycha i Leppera i ich podróże przedwyborcze? mniej niz ubeckie emerytury z 93 roku. miwe o samej obstawie po podroze przedwyborcze ci wybrancy narodu funduja sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak myślę. n/t 01.09.06, 23:48 Pomoc społeczna a wydatki rządowe to zupełnie inna skala kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: Czy Gadomski wyliczył ile nas kosztował Kuroń 01.09.06, 22:23 nielubiegazety2 napisał: > jako minister pracy? kiedys Ziemkiewicz o tym pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Daj juz odpowiedz na zagadke 01.09.06, 22:23 Nie chodzi przeciez o strategiczne tankowanie termosa w locie. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Pewnie, że nie. Strategiczne tankowanie termosa 01.09.06, 23:19 na orbicie okołoziemskiej byłoby tańsze, niż szalone pomysły Kuronia dawania kuroniówek wszystkim, którym popadnie, podwyższanie emerytur ubeckich. Myślałem, że lyberały ekonomistyczne od Gadomskiego się odezwą. Wg moich informacji kosztowały nas co najmniej cztery lata w plecy. Ot tak dobrotliwy Jacuś przekręcił absolunie bezsensownie budżet na co najmniej - 8-10% PKB/rok licząc za podstawę każdy miesiąc jego urzędowania x 12. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada koszty garderoby tez wliczyc? 01.09.06, 22:36 jakis fundusz reprezentacyjny no i zabieranie czasu reklamy na pieprzenie o dozywianiu i koloniach. Odpowiedz Link Zgłoś