figi.gov.pl 04.09.06, 18:50 nakazać, ukazać, zakazać – być może pisiemu elektoratowi taka tresura jest potrzebna, ale przecież to nie cały naród jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arbuzik3 Re: umundurować, monitorować, indoktrynować 04.09.06, 18:55 Oczywiście że nie cały, ale ta bardziej zdyscyplinowana część - a i owszem. Dlatego trzeba namawiac ludzi aby uczestniczyli w wyborach i żeby 3 razy pomyśleli zanim wrzuca karte do głosowania do urny. Myślę ze głosowanie na PiS skutecznie ludziom wybił z głowy sam...PiS. Idzie o to aby poszli oni do urn Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log UMI...! 04.09.06, 19:00 "Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich". >Kaczyński J.< Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl w ramach ram 04.09.06, 19:03 które są, a jak ich nie ma, to się poszuka i znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log w ramach ram 04.09.06, 19:09 figi.gov.pl napisała: > które są, a jak ich nie ma, to się poszuka i znajdzie "Nie chcę w tej chwili mówić o swojej wierze. To będzie sprawdzane. Sądzę, że to potrwa. Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." - > J.K < Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Zakazać Radiu Maryja nadawać 04.09.06, 19:02 Tolerancyjni demokraci i skrajni zwolennicy wolności słowa nakazują zamknąć Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log o umundurowanym, zmonitorowanym, zindoktrynowanym 04.09.06, 19:05 idiocie picygu.kaziowym figi.gov.pl napisała: ? Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl z Wysockiego 04.09.06, 19:17 do cyrku! do cyrku! do kina! telewizor włączyć bajka się zaczyna! mama w sklepie, tata w barze syn z pepeszy tnie aż gra na pionierskiej chuście marzeń gwiazdę ma…. (….) więc stoję! więc stoję! więc stoję! a przed nimi leży w teczce życie moje! nie czytają, nie pytają, milczą, siedzą, kaszle ktoś, a za oknem werble grają znów parada, święto albo jeszcze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas To a propos tow. Kuronia i jego czerwonego 04.09.06, 19:23 harcerstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas To tak jak myślałem. 04.09.06, 19:37 A warto ów i kilka innych haniebnych incydentów z życia JK przypominać, bo lumpeninteligencja za nas tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: To tak jak myślałem. 05.09.06, 03:01 lux_et_veritas napisał: > A warto ów i kilka innych haniebnych incydentów z życia JK przypominać, bo > lumpeninteligencja za nas tego nie zrobi. Ja bym np. chcial poznać szczegółowo zyciorys tatusia rydzyka. Co robił, gdy Kuroń siedział latami więzieniu? Słyszałem, że próbował geszeftów i przekrętow w Niemczech z jakims radyjkiem, próbował naciągac miejscowych, ale go biskup szybciutko pogonił i tatuś dopiero w Polsce znalazł raj. Przecież te wszystkie afery to mały pikuś ptrzy tatusiu. Zagarnął co najmniej 100 mln złotych i włos mu z głowy nie spadł. Przepeprzył część na giełdzie, ale jeszcze mu dosć dużo zoastało. Może na ministra finansów go? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: To a propos tow. Kuronia i jego czerwonego 04.09.06, 21:58 A gdzie byłes w tym czasie?Chodzi o czerwone harcerstwo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl naponczować wartościami jak ciasto 04.09.06, 20:26 żeby wszystko nam lepiej rosło i było aromatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch1 Re: umundurować, monitorować, indoktrynować i 04.09.06, 20:33 ...i katechizować. -- apostazja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: umundurować, monitorować, indoktrynować i 04.09.06, 20:36 Katechizować do bólu i krwi. I wtłaczać Etos do tych bylęcych pysków czerwonych bydlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: umundurować, monitorować, indoktrynować i 04.09.06, 20:37 jak kasztany gęsiom? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: umundurować, monitorować, indoktrynować 04.09.06, 20:38 nie wierz we wszystko, co w wybiórczej napisza, bądź inne ałtorytety powiedzą :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: umundurować, monitorować, indoktrynować 04.09.06, 20:40 losiu4 napisał: > nie wierz we wszystko, co w wybiórczej napisza, bądź inne ałtorytety powiedzą : > ) > > Pozdrawiam > Wierz tylko Naszemu Dziennikowi a mózg sam Ci wyschnie ! > Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Łosiu. Pozdrawiam! 04.09.06, 22:01 łosiu4 napisał: > nie wierz we wszystko, co w wybiórczej napisza, bądź inne ałtorytety powiedzą > : > Pozdrawiam > Łosiu Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Policyjny klechistan ?! 05.09.06, 08:04 Na inauguracji centralnych dożynek na Jasnej Górze witano w pierwszej kolejności kardynałów, biskupów, pomniejszych duchownych, a dopiero po nich prezydenta RP, marszałka Sejmu, najwyższych urzędników państwowych, a w końcu samych rolników. Komentarz zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl niech żyje nasz kochany pan minister! 05.09.06, 10:29 a podwyżki to byśmy chcieli, ale rozumiemy trudną sytuację państwa Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Kochaj ,,ministra'' jak on ,,kocha Ciebie'' i ten 05.09.06, 10:37 kraj... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl to była gadka jakiegoś nauczyciela patrioty 05.09.06, 10:42 podczas tej inauguracji w Głuchej Dolnej Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony A kiedy już ,,umundurują'' i ,,zindoktrynują'' 05.09.06, 10:35 pewnikiem maszerować każą... Oni zawsze tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś