piotr7777 07.09.06, 17:16 ...dziennikarzem to ja jestem Miss Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: jak gość, którego zdzieliła K. Szczuka jest 07.09.06, 17:17 piotr7777 napisał: > ...dziennikarzem to ja jestem Miss Polonia. Tylko dziennikarzy nie wolno lac po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada za świństwa, agresję słowną wobec kobiety 07.09.06, 17:58 tradycyjną europejską karą jest trzaśnięcie w pysk Powinniście się cieszyć, że ze Szczuki wyszła konserwatystka Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: za świństwa, agresję słowną wobec kobiety 07.09.06, 18:02 Konserwatystka spoliczkowałaby chama rękawiczką, lub błagającym głosikiem prosiła o pomoc stojących obok samców. A ta wredna feministka sama uderzyła sierpowym - to jest nie do wybaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada takie życie 07.09.06, 18:06 w czasach, gdy nawet policja ma miękkie pały Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 To jest więcej niż dziennikarz to artysta.SSzczuka 07.09.06, 17:39 nie zna się na sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Brawo za świetny materiał 07.09.06, 18:06 z udziałem naszej top elitarnej Kazi. Elita wali w mordę, jak coś idzie nie po ich myśli, takie pany z nachajką na plebs. Demokracja i tolerancja jest dla nizin, łże-elita UBER ALLES. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ssij pałkę, jesteś do dupy 07.09.06, 18:10 to chyba chcą słyszeć plebejusze Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: ssij pałkę, jesteś do dupy 07.09.06, 18:12 Wolność słowa adekwatna do tekstów z niemickej gadzinówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada twierdzisz, że Szczuka boksnęła szkopa z TAZ? 07.09.06, 18:17 Brawo. To obrona pierwszego układu pokarmowego IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 nie kumasz 07.09.06, 18:23 dowcipu tak jak Kazia. Oni tylko dostosowali się do poziomu satyry który was tak bawił swego czasu, ale jeśli chodzi o Kazię personalnie to już się nie śmiała, a nawet gorzej, walczyła z wolnością słowa. Totalna nietolerancja z jej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja myślę, że to raczej standard w MW 07.09.06, 18:27 podchodzenie drybrlasa do kogoś dwa razy mniejszego i bluzganie nań. Nie przypoominam sobie, aby Szczuka coś takiego kiedykolwiek zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ja myślę, że to raczej standard w MW 09.09.06, 14:10 pandada napisał: > podchodzenie drybrlasa do kogoś dwa razy mniejszego i bluzganie nań. łoj tam, ponoć Kaczka zbluzgany przez menela sie przeciwstawił... za co Pandady czy inne postepowce wstręt mu czynią... a odpór był jeno słowny, nie fizyczny. Znaj więc Waść proporcje. > Nie przypoominam sobie, aby Szczuka coś takiego kiedykolwiek zrobiła. a lewy sierpowy to niby co? cóż, lewactwo dobrze sie maskuje :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jak Szczuka jest ... 07.09.06, 18:04 ... dziennikarka, prezenterka, gwiazda, autorytetem (niepotrzebne skreslic), to ja jestem Miss Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a twój ideał mężczyzny? 07.09.06, 18:07 przystojny jak Tusk, zaradny jak Piskorski, płodny jak Komorowski? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak Szczuka jest ... 07.09.06, 18:07 A to niedziennikarki, nieprezenterki, niegwiazdy i nieautorytety można sobie do woli obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jak Szczuka jest ... 07.09.06, 18:09 xtrin napisała: > A to niedziennikarki, nieprezenterki, niegwiazdy i nieautorytety można sobie do > woli obrażać? Bardziej chodzilo mi o to, jak takie cos sie do telewizji dostalo. Ani wygladu, ani glosu toto nie ma, na dodatek puszcza same chamskie teksty, wiec odplacono jej pieknym za nadobne. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ssij pałkę, jesteś do dupy daglas 07.09.06, 18:13 jest w TV prywatnej, więc to sprawa jej pracodawcy, bolszewiku Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ssij pałkę, jesteś do dupy daglas 07.09.06, 18:15 pandada napisał: > jest w TV prywatnej, więc to sprawa jej pracodawcy, bolszewiku Prywatna nie prywatna, takie szkarady nie powinny straszyc z ekranu. To kwestia estetyki, a nie pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a ty masz wykształcenie estetyczne? 07.09.06, 18:19 jesteś estetycznym autorytetem? Skoroś takiego wyczulonego smaku, to nie włączaj w ogóle TV. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Przestan pie..c bez sensu 07.09.06, 18:21 pandada napisał: > jesteś estetycznym autorytetem? > > Skoroś takiego wyczulonego smaku, to nie włączaj w ogóle TV. Od czasu, gdy zobaczylem Szczuke tak wlasnie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada to jeszcze idź do psychologa 07.09.06, 18:23 bo jej jobrazu wymazać z pamięci chyba nie możesz. Proponuję też odtrutkę, pozytywny program Madzi Buczek. Choćby w radio. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: to jeszcze idź do psychologa 07.09.06, 18:24 pandada napisał: > bo jej jobrazu wymazać z pamięci chyba nie możesz. Niestety, takich wywlok sie nie zapomina :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ssij pałkę, jesteś do dupy daglas 07.09.06, 18:25 Cóż, o gustach się nie dyskutuje. Ja tam - ze względów czysto estetycznych - zdecydowanie wolę oglądać Kazię niż choćby taką Mołek. Ale jak tą ostatnią widzę to po prostu używam pilota i tyle. Coklwiek by o Szczuce nie mówić, jest wyrazista. A to w mediach liczy się przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ssij pałkę, jesteś do dupy daglas 07.09.06, 18:28 xtrin napisała: > Coklwiek by o Szczuce nie mówić, jest wyrazista. Taaak, takich sepleniacych brzydokow w telewizji sie nie spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja Szczuki nie lubię 07.09.06, 18:41 nie oglądam. Chyba, że przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ssij pałkę, jesteś do dupy daglas 08.09.06, 07:31 pandada napisał: > jest w TV prywatnej, więc to sprawa jej pracodawcy, bolszewiku teraz tak, bo gdzie indziej sie już na niej poznali i wywalili z roboty. Ciekawe kiedy teraźniejszy jej pracodawca zmądrzeje :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ciekawi mnie jedno... 07.09.06, 18:05 Czy gdyby ten gość się odwinął i przywalił jej zwyczajnie w pysk, to mielibyśmy pełne równouprawnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie. 07.09.06, 18:09 Z tego co widziałem, to ona uderzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie. 07.09.06, 18:18 goniacy.pielegniarz napisał: > Z tego co widziałem, to ona uderzyła. Najslabsze ogniowo siegnelo po najsilniejszy argument. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ale trzeba przyznać.... 07.09.06, 18:19 ... że zamachnęła się niczym prawdziwy chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ale trzeba przyznać.... 08.09.06, 07:33 goniacy.pielegniarz napisał: > ... że zamachnęła się niczym prawdziwy chłop tak po prawdzie to był słaby cep, nie porządny cios :) więc wynika z tego, że bojowniczki równouprawnienia nawet do tego sie nie nadają :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Nie. 07.09.06, 18:11 Może Bruksela Kazi zwróci uwagę, że prześladuje dziennikarzy i zagraża wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie. 07.09.06, 18:16 xtrin napisała: > On zaczął. Może coś przegapiłem, ale widać było, że to ona go uderzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nie. 08.09.06, 07:34 łoj tam, jak to sprowokowana? czym? kilku słowami prawdy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pandada pozostaje uniwersalna zasada o biciu słabszych 07.09.06, 18:09 mi to od dzieciństwa wpajano, ale za cholerę nie mogłem skumać kogo mi pozostaje bić. Bo przecież silniejszym nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ciekawi mnie jedno... 07.09.06, 18:10 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy gdyby ten gość się odwinął i przywalił jej zwyczajnie w pysk, to mielibyśmy > > pełne równouprawnienie? To jest dobre, przeciez Szczuka chce byc traktowana, jak mezczyzna i nie pozwala calowac sie w reke. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: jak gość, którego zdzieliła K. Szczuka jest 07.09.06, 18:12 A jak zwykła, zakompleksiona i niewyżyta chamka jest autorytetem dla rodzimej lewicy, dla tych wszystkich bojowników o pokój i prawa człowieka to ja jestem Mahatma Gandhi. No chyba, że już tak nam lewactwo na psy zeszło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Obojetne kim jest. Być może czepiałeś się Kaczora 07.09.06, 18:25 bo jakimuś menelowi zafundował sławne "spieprzaj dziadu". Jesli tak , to teraz bądź konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Ciesz się, że nie jest rabinem, znowu by było... 07.09.06, 18:27 ... że "antysemityzm". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: jak gość, którego zdzieliła K. Szczuka jest 08.09.06, 07:26 piotr7777 napisał: > ...dziennikarzem to ja jestem Miss Polonia. na pewno jest artystą, który prowokuje :) a co, prowokowanie zastrzeżone jest tylko dla postępowców? czekam na pomysły opasek z nowyi napisami :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: jak gość, którego zdzieliła K. Szczuka jest 08.09.06, 07:38 Szkoda, że jej nie oddał. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: jak gość, którego zdzieliła K. Szczuka jest 09.09.06, 14:25 kruder76 napisał: > Szkoda, że jej nie oddał. dobrze, że jej nie oddał, bo mógłby ją wyeliminować. A tak, Szczuka będzie kompromitowc nadal zarówno ruch postępowy, jak i siebie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Zarzad TVN poinformował 08.09.06, 07:46 ze od 06.09.2009 warunkiem przystapienia do castingu na udzial w programie Najslabsze Ogniwo jest okazanie ważnej polisy ubezpieczenia od nastepstw nieszczesliwych wypadko i na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś