radek.zaleski 08.05.09, 17:32 przepraszam... wycinając komentarz "iqtesta" wyciąłem je wszyzstkie.... może to się uda jeszcez naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pankomentarz Re: Demigod - recenzja wideo 08.05.09, 17:54 lol pisalem ze bede mial ta recke na widelcu a RaVeK mi odpisal zebym sie zamknal i nie zajawial tylko podal linka, tak sie chlopak nie moze juz doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 18:12 To się nazywa wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 18:26 akurat recenzent ma racje, zroznicowanie jednostek jest szokująco male (praktycznie go brak), jedyne na co mamy wplyw to na bohatera... w 2 dni wszystko jest tak obcykane, ze nic nie jest w stanie zaskoczyc. cos jak tetris.. zawsze to samo, a jednak mozna pograc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAX Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 18:49 Autor recenzji ma chyba chrypkę^^ Coś mu się głosik zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Demigod - recenzja wideo 08.05.09, 19:40 w 2 dni wszystko jest tak obcykane, ze nic nie jest w stanie zaskoczyc. cos jak tetris.. ---- zacznij grać w multi, tak jak powinieneś od samego początku. Grać w singla w Demigod to tak jak grać w singla w Battlefielda - tylko biedni piraci tak robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FlyingHat Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:09 ohydna grafika, lipny dzwiek, DEBILNY AI... BUGI. Wspolczucie tym co z pensji ubylo na ten syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajper Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:57 a pamietam te trailery wtedy gra wygladala naprawde ladnieno ale cos zycie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 21:20 Vi sitter här I venten och spelar lite DOTA Identyczny mechanizm. Proste drzewko rozwoju, fale niezależnych mobów możliwości rozbudowy itp, kupna sprzętu. Widać na czym się wzrorowano. No Dota jednak jest o tyle bardziej skomplikowana, że jest tam kilkadziesiat heroesow o zroznicowanych charakterystykach. Ale fakt pewnie tak jak w Dote w to sie nie da grac w single na dłuższa mete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 22:44 "ohydna grafika, lipny dzwiek, DEBILNY AI... BUGI. Wspolczucie tym co z pensji ubylo na ten syf" co chcesz osiągnąc sianiem takich głupot? Grafika jest swietna, dźwięk dobry. Zamieniles sie z kimś(czymś) na mózg? Napisz troche prawdy,zamiast marnowac klawiaturę na ukazywanie swojego pustostanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.09, 22:52 "zacznij grać w multi, tak jak powinieneś od samego początku. Grać w singla w Demigod to tak jak grać w singla w Battlefielda - tylko biedni piraci tak robią " nie jestem piratem, pod drugie nie mam czasu na multiplayery coz, kiedy jeden traci czas na internetowe gierki, trugi robi kase i wyrywa dziewczyny. Zresztą... co moze mnie spotkac innego w mp? bardziej wymagający przeciwnik? i co z tego, kiedy mam pare opcji na krzyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.09, 23:30 @R.Z.:"przepraszam... wycinając komentarz "iqtesta" wyciąłem je wszyzstkie.... może to się uda jeszcez naprawić." Jakoś nie wierzę w takie przypadki. BTW, nie masz firefoksa? Bo aż żal patrzeć na dwie literówki w tak krótkim komencie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Elo Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:50 Po minucie recenzji śmierdzi już dotą, i to taką prawie żywcem ściągniętą Odpowiedz Link Zgłoś
thiefofnight Re: Demigod - recenzja wideo 09.05.09, 01:09 Ta gra nie ma być rpg, to ma być strategią. To ma być jak Dota z warcrafta 3(jak ktoś grał to wie). Do autora recenzji. Jeśli grasz tak jak mówisz(klikasz bezmyślnie umiejętności i na wrogów) to w multi pewnie jesteś bardzo cienki... Gra jest świetna, ale tylko i tylko wtedy gdy się gra w multi... Właśnie po to tylko ona została stworzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzziom Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 10:23 A ponoć już miało nie być recenzji Krzysztofa Woźniaka? Pisaliście, że rozwiązaliście z nim umowę? To jak to w końcu jest? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerratu Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 09.05.09, 12:13 w tej recezji barakuje mi jednej podswtwowej rzeczy, oczywistego nawiazania do DOTY i wtedy moze autor by wiedzial dlaczego tak gra jest "glupia ale wciagajac" choc oczywisce sie z taka opinia nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 15:16 ta gra jest jak DOTA pod WC3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:14 GDYBY KTOS JESZCZE NIE WIEDZIAL TA GRA JEST JAK DOTA nie dziekujcie aha, dota jest glupia ale wciagajaca, nienawidzilem tej gry bo nie moglem sie oderwac swojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.zax.pl 09.05.09, 23:50 Gdyby przypadkiem ktos jakims cudem nie wiedzial to: Ta gra jest jak DotA. Pod The Frozen Throne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FlyingHat Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:28 "co moze mnie spotkac innego w mp? bardziej wymagający przeciwnik? i co z tego, kiedy mam pare opcji na krzyz." wilk sam sobie odpowiedziales. ta gra ma pare opcji na krzyz, pare herosow na krzyz a mapy stanowia swietne dopelnienie. Zero mozliwosci zaskoczenia, ZERO TAKTYKI tylko klik i go, zadne chowanie sie za drzewami, zadnego gangowania, zero zwrotow akcji. "coz, kiedy jeden traci czas na internetowe gierki, trugi robi kase i wyrywa dziewczyny" haha pewnie wyrywasz laski na pseudointelektualna gadke one to lubia; pieprzyc twardy tors, pewnie oszalamiasz osobowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilk Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.09, 20:15 w jaki sposob wyrywam FlyingHat, to moja sprawa- wazne ze nie gnije cale zycie przed komputerem, jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Demigod - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 11.05.09, 13:27 Nie za szczera ta recenzja? Jak można sie przyznać, że sie nie wie dlaczego gra jest fajna. Zapraszam na wath2play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saCOOL Re: Demigod - recenzja wideo IP: 91.150.194.* 12.05.09, 09:28 recenzja jest WYPAS, dawno mi się tak dobrze nie słuchało , pozdrowienia dla autora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Demigod - recenzja wideo IP: 212.180.146.* 12.05.09, 14:31 Po tylu świetnych video recenzjach nastąpił zdecydowany spadek formy. Gra potraktowana bardzo powierzchownie i chyba tak nieprofesjonalnie jak tylko się da. "Nie wiem dlaczego podoba mi się ta debilna gra" - wybaczcie, ale po recenzencie spodziewam się, że będzie wiedział dlaczego Bardzo mnie interesuje też gest "dania gry kilkiunastu osobom". Jak rozumiem autor wydał kilka tysięcy złoty aby obdarowani oryginalnymi egzemplarzami gry znajomi mogli wyrazić swoje zdanie - to dość niezwykłe poświęcenie, masz chłopie gest (musza nieźle płacić za te recenzje swoją drogą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caleb9 Re: Demigod - recenzja wideo IP: 84.238.93.* 14.05.09, 22:07 Za dużo trzy-po-trzy o polityce zamiast konkretów. Tak samo jak w pozostałych recenzjach zresztą. Lektor nawet nie wie jak takie coś czytać, bidny chłop. Odpowiedz Link Zgłoś