zuzanna162 22.09.06, 14:55 Zawiadamiam mojego posła Kiedosa że senator Cugowski za przyrzeczenie przez PO słuchania Jego piosenek opuścił szeregi PISu.Sprawa jest tak poważna że powinien się nia zaintersować prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minimal Re: Sprawa senatora Cugowskiego 22.09.06, 15:14 zuzanna162 napisał: > Zawiadamiam mojego posła Kiedosa że senator Cugowski za przyrzeczenie przez > PO słuchania Jego piosenek opuścił szeregi PISu.Sprawa jest tak poważna że > powinien się nia zaintersować prokurator. to przyklad totalnego rozkladu PO. czy ktos przy zdrowych zmyslach chcialby sluchac Cugowowskiego? mym zdaniem powinna powstac komisja lekarska zlozona z autorytetow ktora ustali czy PO ma sluch. ps. czy twoje rewelacje maja cos wspolnego z plotkami ze Tusk golac sie rano spiewa do lustra: znowu w zyciu mi nie wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna162 Re: Sprawa senatora Cugowskiego 22.09.06, 15:43 Toć prawda ale wiem też że przedtem przy goleniu śpiewająco mówił -wchodzi kominiarz po drabinie..... Odpowiedz Link Zgłoś