__jw 26.09.06, 23:19 To co właśnie zobaczyłem w Teraz My na TVN jest po prostu nie do opisania... Co za ludzie nami rządzą... Brakuje mi słów. STOP PIS !!! - wybory i precz z nimi !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: PIS Gate ... 26.09.06, 23:25 Najgorsze jest to, że oni maja nas w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: PIS Gate ... 26.09.06, 23:25 __jw napisał: > To co właśnie zobaczyłem w Teraz My na TVN jest po prostu nie do opisania... > > Co za ludzie nami rządzą... Brakuje mi słów. > > STOP PIS !!! - wybory i precz z nimi !!! Co zobaczyles czego nie wiedziales ? Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: PIS Gate ... 26.09.06, 23:32 Pewnie że mają nas w dupie bo wiedzą jak łatwo nas ( naród) zmanipulować. Jestem przekonany, że Kurski wyjdzie rzuci parę ku...ew na PO ,potem Kaczor zapewni że czas zmian nadszedł i trzeba rozbijać układy i część frustratów dalej będzie im wierzyć i da się pokroić za PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PIS Gate ... 26.09.06, 23:25 Obiecali, że bedziemy mieć "inne" państwo, to i mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PIS Gate ... 26.09.06, 23:33 Wiedziałem, że to swołocz bolszewicka ostatniego sortu, ale obrazałem niepotrzebnie bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś