zgryzik1 27.09.06, 18:46 powiedział Borowski. Coraz bardziej go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgryzik1 conan-ku 27.09.06, 19:39 goły, muskularny - jeśli wolisz być aferałem, to zapisz się do PiS-u. Jeśli będzie istniał, gdy skończysz nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
conan.barbarzynca Re: conan-ku 27.09.06, 19:53 PO to partia aferiłów i bolszewików PO=Partia Oligarchii , pod piękną postacią siedzi diabeł! Ty moskiewski sługusie , woń za Wołgę i walcz w Czeczeni zamiast w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Komunisto z PiS ile łapówek wręczyliście? 27.09.06, 19:47 Tylko prawdę powiedzcie... Odpowiedz Link Zgłoś
conan.barbarzynca Ty moskiewski sługusie , woń za Wołgę i walcz w Cz 27.09.06, 19:54 Ty moskiewski sługusie , woń za Wołgę i walcz w Czeczeni zamiast w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Re: Ty moskiewski sługusie , woń za Wołgę i walcz 27.09.06, 21:23 jęczysz jak ministrant z rozerwanym zwieraczem Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Ło matko Boska! Borowski liberałem?!?! 27.09.06, 19:49 godny sojusznik Tuska :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczepeck Re: Ło matko Boska! Borowski liberałem?!?! 27.09.06, 19:57 Zaryzykowałbym twierdzenie, że Borowskiemu bliżej do JKM niż Kaczorowi. Choć to wciąż lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Ło matko Boska! Borowski liberałem?!?! 27.09.06, 19:59 Borowski to taki lewaczek europejski. W USA to on moze byłby liberał ale tam liberałami są komunisci i lewacy :-) Ja zaryzykuje twierdzenie, że Kaczorowi blizej do JKM niz Borowskiemu choć to lata swietlne, jeden to socjalista pobożny drugi bezbożny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szczepeck Re: Ło matko Boska! Borowski liberałem?!?! 27.09.06, 20:02 No tak, masz pewnie na myśli podejście do lustracji i gejów ;-) Choć i w tym kontekście Kaczory mi nieco cuchną, coś podejrzana jest ta ich grzebanina przy teczkach bo nie kwapią się do szybkiego zrobienia porządku. No i liczba PZPRowców w PiSowskich barwach też o czymś świadczy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: "Wolę być liberałem niż aferałem" to jest 27.09.06, 20:00 tożsame. Mówi to Panu coś panie zgryzik1! Odpowiedz Link Zgłoś