Dodaj do ulubionych

romaszewski do psychiatry !!!

28.09.06, 18:23
albo chociaż do neurologa bo dzisiejszy występ w tvn24 wyraźnie świadczy,że
są problemy (oj są! i to duże!) z tak zwanymi "nerwami".
przez litość (zawsze mam litość dla osób chorych) nie wspomnę juz o mentalnym
i merytorycznym bełkocie wylewającym się z PiSdowych ust romaszewskich!

szczerze współczuję...
przede wszystkim rodzinie pana romaszewskiego bo ona mając takiego domownika
też niewątpliwie ma nerwicę.
Obserwuj wątek
    • indris A jakieś konkrety ? 28.09.06, 18:24
      Bo Romaszewskiego zawsze ceniłem. Czy PiS jakoś na niego wpłynął ?
      • potodno Re: A jakieś konkrety ? 28.09.06, 18:26
        romaszewski porównał działanie tvn do działalnosci ubeckie podsłuchy itd.
        jakby zapomnial ,ze dziennkarz to hieny cmentarna
        • rejtan.ka Bo TVN jest mafijna, to oczywiste 28.09.06, 18:39
          wystarczy posluchac ich programu, ktory jest czysta mafijna propaganda i
          zobaczyc och wlosci kupione za kradziona kase. Barwo Romaszewski - odwazny i
          madry!
          • trouble_maker S & M ? Kudy im do słynnych ubeków... 28.09.06, 19:57
            ...Woodworda i Bernsteina... ;PP
        • 8macek Re: A jakieś konkrety ? 28.09.06, 18:47
          tu nie chodzi o porównania,ani o inny merytoryczny sens wypowiedzi
          romaszewskiego bo juz zaznaczyłem,że to bełkot...
          w zasadzie nie traktuję poważnie od bardzo długiego czasu wypowiedzi polityków
          PiS-u i staram się nie zwracać na nie uwagi tak jak nie zwraca się uwagi na
          zachowanie ludzi upośledzonych umysłowo chyba,że zachowanie tychże ewidentnie
          wskazuje na to,że za chwilę zrobią sobie lub osobom trzecim krzywdę!
          oglądając dzisiejszą rozmowę w tvn24 około g.18.00(drugim gościem był bugaj)
          odniosłem wrażenie,że pan romaszewski ma bardzo poważne problemy emocjonalne i
          że to moze być groźne dla społeczeństwa.
          dlatego jeszcze raz apeluję(szczerze) do pana romaszewskiego-szybko do
          lekarza!!!
      • grzmucin Re: A jakieś konkrety ? 28.09.06, 18:30
        Bugaj powiedział w TVN24, że działanie PiS to łajdactwo. Romaszewski najpierw
        odparł, że zgadza się z przedmówcą, po czym pytany przez redaktora czy to
        łajdactwo zaprzeczył. Później nie potrafił odpowiedzieć już na żadne pytanie,
        tylko bredził o ubeckiej mentalności dziennikarzy TVN podsłuchujących posłów.
        Gdy to oglądałem, było mi przykro, że muszę się częściej zgadzać z tym, co mówi
        Bugaj.
      • mgr.imprezio Powiedział, że olał Geremka -żydowkiego kapusia. 28.09.06, 18:32
        Większość uważą, ze dobrze postąpił, tylko PDekom z GW "cósik sie nie widzi "
    • witek.bis Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:26
      8macek napisał:
      [...]
      > szczerze współczuję...
      > przede wszystkim rodzinie pana romaszewskiego bo ona mając takiego domownika
      > też niewątpliwie ma nerwicę.

Pani Romaszewska powinna chyba dostać kolejny order. Za ofiarność i odwagę.
      • nielubiegazety2 Brawo! Tylko Tusk, Bolek Wernyhora i skrzywdzony 28.09.06, 18:41
        przez PiSiorów Cimoszewicz ostoją Rzeczypospolitej.
        • witek.bis Re: Brawo! Tylko Tusk, Bolek Wernyhora i skrzywdz 28.09.06, 18:44
          Wolę nie pytać, jaki związek z moim postem ma Twoja odpowiedź, bo i tak pewnie
          tego nie zrozumiem.
    • reakcjonista1 Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:30
      Facet podsluchiwany przez SBeków ma prawo mowic to co powiedzial Romaszewski.
      • potodno Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:33
        reakcjonista1 napisał:

> Facet podsluchiwany przez SBeków ma prawo mowic to co powiedzial Romaszewski.

no co ty ludzie honoru kiszczaka nikogo nie podsłuchiwali
        • antykagan Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:38
          potodno napisał:

>
          > no co ty ludzie honoru kiszczaka nikogo nie podsłuchiwali

Ty jesteś ociężały umysłowo przynajmniej od czasu pierwszego wpisu na forum. A
          Romaszewski, którego kiedyś ceniłem, po prostu sie zeszmacił (wszyscy, którzy
          mają do czynienia z PiSem tak kończą), zarzucając np. prowadzącemu program SB-
          cką mentalność. Dno.
      • pandada chodzi ci o Romaszewskiego czy Bugaja? /bt 28.09.06, 18:35
        • reakcjonista1 Re: chodzi ci o Romaszewskiego czy Bugaja? /bt 28.09.06, 18:39
          O romaszewskiego. Choc pewnie obaj byli podsluchiwani.
          • potodno Re: chodzi ci o Romaszewskiego czy Bugaja? /bt 28.09.06, 18:40
            rozmowa kontrolowana,
            • zapalnik1 Re: chodzi ci o Romaszewskiego czy Bugaja? /bt 28.09.06, 18:46
              Romaszewski ma jakiś problem. Teczki ujawnic ale nie watki osobiste. " były
              romanse itp" Podssłuch to dla niego dramat. Komisariat w NY idzie do sedziego i
              podsluchuje co trzeba. Na pocieche panie Romaszewski. Tasmy sprzed 20 lat, byly
              marne, rozmagnesowuja sie, i to co pan jako posłuchiwany wyczynial jest juz
              chyba troche nieczytelne. Ostatecznie może pan wołać: TO PROWOKACJA.
              Manipulacja itd. itp.
      • a.adas A państwo rzadzone przez podsłuchiwanych przez SB 28.09.06, 18:42
        powinno zlikwidować służby
        PS rzomowa Michnika z Rywninem też była prywatna, no nie?
    • jaa_ga Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:41
      Powiedział, że gdyby wcześniej wiedział, jakie zamiary ma PiS -
      nie poparłby tej partii. Nie poszedłby w ogóle.
      • witek.bis Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:49
        To chyba tylko w Polsce jest możliwe, żeby zdeklarowani lewicowcy (tacy jak
        Bugaj) głosowali na prawicową partię (taką jak PiS). Ciekaw jestem jak to
        zjawisko skomentują forumowi tropiciele lewactwa.
        • jaa_ga Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:50
          Widzisz, wydaje mi się, że Bugaj głosował
          na etos, uczciwość i przyzwoitość
          i tu się zawiódł sromotnie.
          Jego opinia dzisiaj waży wielce.
          • witek.bis Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:52
            Zgadzam się z Tobą. Pewnie właśnie tym się kierował. Ale chyba nie tylko tym.
            • basia.basia Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:57
              witek.bis napisał:

> Zgadzam się z Tobą. Pewnie właśnie tym się kierował. Ale chyba nie tylko tym.

Może także tym, że PiS to partia konserwatywno-lewicowa:) To jest fenomen na
              skalę światową ale taka jest prawda:)
              • basia.basia Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 18:57
                basia.basia napisała:

>
                > Może także tym, że PiS to partia konserwatywno-lewicowa:) To jest fenomen na
                > skalę światową ale taka jest prawda:)

Lewicowa w starym stylu a nie lewacka:)
                • witek.bis Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 19:01
                  Nasi forumowi prawicowcy nie będą chyba zachwyceni taką diagnozą ;-)
              • bush_w_wodzie Re: Bugaj - znakomity! 28.09.06, 19:50
                basia.basia napisała:

> witek.bis napisał:
                >
                > > Zgadzam się z Tobą. Pewnie właśnie tym się kierował. Ale chyba nie tylko
                > tym.
                >
                > Może także tym, że PiS to partia konserwatywno-lewicowa:) To jest fenomen na
                > skalę światową ale taka jest prawda:)

z calym szacunkiem - takie przypadki polaczenia konserwatyzmu obyczajowego z
                lewicowym spojrzeniem na gospodarke nie sa rzadkoscia. rozne narodowe
                socjalizmy rzady frankistowskie rzady czy peronistow to tylko niektore
                przyklady. ciekwaie tez bylo w portugalii - gdzie konserwatywno narodowy
                salazar mial opozycje zlozona z dzialajacych w porozumieniu sil lewicy i
                kosciola... (nie wspomne juz o teologii wyzwolenia jeszcze dalej na zachod...)

w polsce - jako lewicowo-konserwatywne mozna okreslic ttakze rzady aws... choc
                obraz zaciemnia troche szybka prywatyzacja ktora ten rzad prowadzil - trzeba
                jednak pamietac ze z dochodow z prywatyzacji realizowano cele spoleczne i
                zwiazkowe...

warto tez pamietac ze na polskij scenie politycznej mamy ugrupowanie ktore jest
                jakby karykatura pis - mianowicie lpr. konserwatywne obyczajowo do granic
                zapalenia mozgu i bijace w checi rozdawnictwa (i w ogole w lewicowym spojrzeniu
                na gospodarke) na glowe pis sld i samoobrone razem wziete
      • pandada a co w tym znakomitego, że bugaje i platfusy 28.09.06, 18:51
        dopiero teraz wycofują poparcie dla Kaczyńskich? Znanych od dawna pieniaczy i
        krętaczy.
      • trouble_maker Bugaj miał z głową wtedy... 28.09.06, 19:59
        ...Romaszewski - teraz ;)
    • antyzgryz Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:47
      mam dziwną pewność że Zbyniek nie jest furiatem, tylko liznął socjotechniki
      (lub ma to z domu) i albo:
      1- jest kulturalny, ale dla wyższych patriotycznych celów pozwala sobie na
      głośne prawie chamstwo
      2- albo jest zwyczajnie głośny i chamski - przy okazji dla wyższych celów
    • 8macek Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:50
      jak widać tutaj też się ludziska bulwersują!
      www.tvn24.pl/1,219,8,23498957,65352523,2119818,0,forum.html
      • janbezziemi Re: romaszewski do psychiatry !!! 28.09.06, 18:53
        Ma tez córkę p. Romaszewski. Dalej w TVP?
    • basia.basia Co za pieniacz!!! 28.09.06, 18:55
      czepił się mojego ulubionego spikera (Piotr Marciniak), że uprawia esbeckie
      metody! Całkiem zgłupiał?

A Bugaj? Oaza spokoju i rozwagi.
      • zapalnik1 Re: Co za pieniacz!!! 28.09.06, 19:01
        Myslę. że kupi nadajniczek w markecie i zacznie nadawac jako radio niezależne
        PIS FM z klatki schodowej na np Nowogrodzkiej. Pusci tasmy prawdy.
    • kacza.republika.bananowa zdecydowanie do psychiatry 28.09.06, 19:57

nie chodzi o treść, poglądy itp.

wypowiedź była niezborna, niezrozumiała, atak na dziennikarza ni z gruszki ni z
      pietruszki

Bugaj jak mógł ratował sytuację. Pan Romaszewski jest legendą opozycji, dla
      jego dobra ktoś powinien go przekonać żeby przynajmniej powstrzymał się od
      publicznych wypowiedzi.
      • 8macek Re: zdecydowanie do psychiatry 28.09.06, 20:08
        cieszę się,że tak myślisz tylko,że ja już to co najmniej dwukrotnie napisałem
        wyżej.
      • p.smerf Re: zdecydowanie do psychiatry 28.09.06, 20:09
        Nie chce mi się wymyślać nic nowego, Po prostu się do Ciebie podłączę. To było
        smutne, Chyba rzeczywiście ktoś z przyjaciół powinien mu powiedzieć, żeby sobie
        odpoczął. Szkoda etosu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka