moroux 04.10.06, 09:03 przynajmniej w sferze metod i języka. Te same sztuczki, prowokacje, manipulacje. Takie samo oddanie dla wodza. Mozna powiedziec, że PiS to nowi bolszewicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praaya Dlatego liczyłam na Pawlaka. 04.10.06, 09:10 moroux napisał: > przynajmniej w sferze metod i języka. Te same sztuczki, prowokacje, > manipulacje. Takie samo oddanie dla wodza. Mozna powiedziec, że PiS to nowi > bolszewicy. Myslałam, że jest gotowy poświęcić swój stołek, żeby odsunąc bolszewików od władzy. Myliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Dlatego liczyłam na Pawlaka. 04.10.06, 09:19 Pawlak skończy jak Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Dlatego liczyłam na Pawlaka. 04.10.06, 09:20 moroux napisał: > Pawlak skończy jak Giertych. Jak na razie Koń trzyma się stołka. I wierzga. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Dlatego liczyłam na Pawlaka. 04.10.06, 09:33 No, trzyma się, ale jak podpadnie Kaczyńskiemu to go zrzuci z tego stołka i nic juz Romka nie uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś