Dodaj do ulubionych

Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :)

11.10.06, 21:40
i jest koalicja. Czy też szykuje się większa perwersja?
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:42
      który także ma zamiar wspoerać rząd:)
      • gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:45
        goniacy.pielegniarz napisał:

> który także ma zamiar wspoerać rząd:)
        >
        >
        A ktory to ? Bo juz tylu ich, ze mieszac mi sie zaczyna. Ktorys z ministrow
        Spraw Zagranicznych ?
        • goniacy.pielegniarz Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:46
          Z tego co pamiętam, to chodziło o pewnego prawdziwego Polaka, prawdziwego
          patriotę i prawdziwego prawicowca w jednym.
          • gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:48

> Z tego co pamiętam, to chodziło o pewnego prawdziwego Polaka, prawdziwego
            > patriotę i prawdziwego prawicowca w jednym.
            >

Przepraszam za tepote, ale wciaz nie kojarze ? Takich PP + PP + PP jest kilku,
            ale co dzien sie zmieniaja

• goniacy.pielegniarz Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:51
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2694103.html
              • mmkkll Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:53
                www.pis.org.pl/article.php?id=1015
                • rydzyk_smigly Kto napisał tę notkę? Dyspozycyjna szmata PiSu - 11.10.06, 21:56
                  Tomasz Sakiewicz!
                  • mmkkll ...wicie rozumicie... 11.10.06, 22:00
                    "Budowa stabilnej większości" wymaga wyrzeczeń, także i takich natury moralnej.
                    Ale to wszystko dla Polski(Wolski?)!
              • gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:54

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2694103.html
                >

Dziekuje, o tym stworze to juz zem zupelnie zapomniala ! Moze przy tej okazji
                wypominkowej Ruchu Ludowo-Narodowego ktos mi wreszcie wytlumaczy roznice miedzy
                LUDEM a NARODEM ?
                • rydzyk_smigly Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 23:03
                  Definicje:
                  sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2479379
                  sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2487039
    • jaa_ga Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:46
      IV wykończyli.
      Teraz V.
      Kolumna.
      • gat45 Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:52
        jaa_ga napisała:

> IV wykończyli.
        > Teraz V.
        > Kolumna.

Pani Jaa_go ! To bardzo powazne oskarzenie. Bo oznaczaloby, ze wykonczyli te
        biedna czwarta republiczke W LONIE czyli tez NAPOCZETA. A za to paragraf
        bezlitosny. Daliby sie urodzic, ochrzcili i wykonczyli pozniej - to rozumiemy,
        to po bozemu. Sie by pochowalo, oplakalo i spokoj.

W czyim wiec lonie rozwijal sie ten plod i kto doprowadzil do aborcji ?
        • jaa_ga Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:55
          kto doprowadzil do aborcji ?

Obcy.
          IV pasażer Nostromo
    • zapijaczonyryj Z tego co powiedział Lepper to tak 11.10.06, 21:48
      jerek dla władzy wezmie nawet slub z kobietą

„każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski
      • rydzyk_smigly Z jedną uwagą: 11.10.06, 21:53
        tu nie chodzi o władzę, rzecz idzie o Program dla Polski i Jej Naprawę.
        Jarek Sanator, jak Piłsudski? Wolne żarty, tamten miał dwie żony!
        • snajper55 Re: Z jedną uwagą: 12.10.06, 00:08
          rydzyk_smigly napisała:

> tu nie chodzi o władzę, rzecz idzie o Program dla Polski i Jej Naprawę.
          > Jarek Sanator, jak Piłsudski? Wolne żarty, tamten miał dwie żony!

No to Jarek już nie musi.

S.
    • snajper55 Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 11.10.06, 22:01
      Dwóch im mało do poczęcia IV RP.

S.
      • rudadziwka To ja za dziewicę niepokalaną mogę w tej koalicji 11.10.06, 22:24
        robić
        • rudadziwka Re: To ja za dziewicę niepokalaną mogę w tej koa 11.10.06, 22:25
          rudadziwka napisała:

> robić
          jak Hipokryzja to hipokryzja
      • wikul Re: Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 11.10.06, 22:29
        snajper55 napisał:

> Dwóch im mało do poczęcia IV RP.
        >
        > S.

Na jak długo ?
        • snajper55 Re: Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 12.10.06, 00:07
          wikul napisał:

> Na jak długo ?

Aż poczną IV RP. Potem się rozdzielą, bo seks jest akceptowalny przez nich
          tylko w celu prokreacji. Nawet ten homo.

A może się nie rozdzielą, tylko jeden pochłonie jak modliszka dwóch
          pozostałych ? Ciekawe który... ;))

S.
    • maureen2 Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 22:53
      buzi-buzi
    • banme1 polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 00:22
      chamki i warcholy. A swiat sie patrzy i smieje. Ma dla was ciezka, slabo
      platna robote i odkurzac od wysysania mlodego talentu.
      • lepperenko Re: polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 07:11
        banme1 napisała:

> chamki i warcholy. A swiat sie patrzy i smieje. Ma dla was ciezka, slabo
        > platna robote i odkurzac od wysysania mlodego talentu.

Znów dziewica niepokalana pocznie IV tą
        • snajper55 Re: polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 08:29
          lepperenko napisała:

> Znów dziewica niepokalana pocznie IV tą

Trójka facetów usiłuje to zrobić. Tylko nie mogą się dogadać, który ma zajść w
          ciążę.

S.
    • hummer Reasumując - "Miałeś chamie złoty róg" 12.10.06, 09:24
      "Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur."
      • asienka32 Re: Reasumując - "Miałeś chamie złoty róg" 12.10.06, 09:28
        hummer napisał:

> "Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie,

> g huka po lesie, ostał ci się ino sznur."
        >

Pytanie kto na tym sznurze zadynda.
        • hummer Poroniona IV RP 12.10.06, 09:31

• asienka32 Re: Poroniona IV RP 12.10.06, 09:32
            bo budowana na bazie poronionej IV RP.
            • hummer Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:34

• asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:36
                hummer napisał:

>

Tak tylko trzeba odzyskac na nowo wpływy w wywiadzie wojskowym. Bo bez wsparcia
                UBeków - ani rusz z tą nową piękną V /VI a może VII RP/
                • hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:36
                  To staj się już chore serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html
                  • asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:40
                    może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich.
                    • hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:42
                      asienka32 napisała:

> może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich.

Jak to bez znaczenia Zmiana nazwy serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html to dodatkowe koszty dla nas wszystkich. W tanim państwie ma się rozumieć.
                      • asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:49
                        hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                        >
                        > > może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich.
                        >
                        > Jak to bez znaczenia Zmiana nazwy serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html to dodatkowe
                        koszty dla nas wszystkich. W tanim państwie ma się rozumieć.
                        >

pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu.
                        • hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 10:12
                          asienka32 napisała:

> pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu.

W IV RP wielce możliwe :)
                          • asienka32 Ale tego wójta to jeszcze w III wybierali 12.10.06, 10:14
                            Panie Hummer :)))

hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                            >
                            > > pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu.
                            >
                            > W IV RP wielce możliwe :)
                            >
                            >
                            >
                            • hummer Ale przyszło mu żyć w IV RP :) 12.10.06, 10:15

• asienka32 Re: Ale przyszło mu żyć w IV RP :) 12.10.06, 10:16
                                to co, zrobisz zrzutkę na jego nieszczęsliwy byt w IV RP?
                                • hummer Re: Ale przyszło mu żyć w IV RP :) 12.10.06, 11:14
                                  asienka32 napisała:

> to co, zrobisz zrzutkę na jego nieszczęsliwy byt w IV RP?

Wrecz przeciwnie. Nie jestem za zmianą nazwy placu.
          • asienka32 Re: Poroniona IV RP 12.10.06, 09:33
            bo budowana na bazie poronionej III RP.
            • hummer No i stalo się 12.10.06, 16:21
              :)
              • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:22
                czyli wyborów nie będzie ku uciesze twoich ulubieńców z PO i SLD.
                • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:24
                  Będą na razie samorządowe ale dobre i to
                  wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8544715,wiadomosc.html?ticaid=127d0
                  • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:26
                    hummer napisał:

> Będą na razie samorządowe ale dobre i to

Nie wszystko co sięz PO wywodzi to się świeci, myślę, że sporo Gdańszczan może
                    potwierdzić moje słowa.

> wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8544715,wiadomosc.html?ticaid=127d0
                    • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:28
                      No w Gdańsku działały Kaczory więc korupcja np na Prawie kwitnie.
                      A ja i tak będę głosował na mojego prezydenta. :)
                      • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:29
                        hummer napisał:

> No w Gdańsku działały Kaczory więc korupcja np na Prawie kwitnie.
                        > A ja i tak będę głosował na mojego prezydenta. :)

Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło.
                        • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:30
                          asienka32 napisała:

> Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło.

A rentę socjalną to gdzie niby Kaczor pisał? Te odnośniki do Lenina, Marksa :)
                          • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:33
                            hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                            >
                            > > Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło.
                            >
                            > A rentę socjalną to gdzie niby Kaczor pisał? Te odnośniki do Lenina, Marksa :)
                            >

To było dawno temu i akurat gdzie jak gdzie,ale w Gdańśku PiS nie ma żadnych
                            wpływów.
                            Dlatego zresztą PO może zpowodzeniem wystawiać wysokiej klasy kołka.
                            • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:35
                              asienka32 napisała:

> To było dawno temu i akurat gdzie jak gdzie,ale w Gdańśku PiS nie ma żadnych
                              > wpływów.
                              > Dlatego zresztą PO może zpowodzeniem wystawiać wysokiej klasy kołka.

To do stoczni, gdzie twierdził, że z Warchłami się nie gada siłą zwozili wielbicieli?
                              • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:37
                                > To do stoczni, gdzie twierdził, że z Warchłami się nie gada siłą zwozili
                                wielbi
                                > cieli?

A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się
                                stoczniowa swołocz zeszła.
                                Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki.
                                • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:39
                                  asienka32 napisała:

> A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się
                                  > stoczniowa swołocz zeszła.
                                  > Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki.

Zapytaj Pisowców twierdzą, że piknik się udał. Szkoda, że statek znaczy się stocznie toną. Ale zabawa pokazywana w TVP wyglądała na huczną.
                                  • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:41
                                    hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                                    >
                                    > > A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się
                                    > > stoczniowa swołocz zeszła.
                                    > > Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki.
                                    >
                                    > Zapytaj Pisowców twierdzą, że piknik się udał. Szkoda, że statek znaczy się
                                    sto
                                    > cznie toną. Ale zabawa pokazywana w TVP wyglądała na huczną.

Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie w ten
                                    sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat.
                                    • hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:48
                                      asienka32 napisała:

> Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie w ten
                                      > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat.

Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen.
                                      • asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:52
                                        hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                                        >
                                        > > Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie
                                        > w ten
                                        > > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat.
                                        >
                                        > Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen.
                                        >

Z pożytkiem dla nich, bo jeśli rentowne - powinny się utrzymać bez pomocy
                                        rządu, a jeśli nie - po prostu paść.
                                        • hummer Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:53
                                          asienka32 napisała:

> hummer napisał:
                                          >
                                          > > asienka32 napisała:
                                          > >
                                          > > > Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały
                                          > sobie
                                          > > w ten
                                          > > > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat.
                                          > >
                                          > > Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen.
                                          > >
                                          >
                                          > Z pożytkiem dla nich, bo jeśli rentowne - powinny się utrzymać bez pomocy
                                          > rządu, a jeśli nie - po prostu paść.

Nie poznaję cię :) Tylko co wtedy z elektoratem Kaczora?
                                          • asienka32 Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:55
                                            zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowosć.
                                            • hummer Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:57
                                              asienka32 napisała:

> zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowosć.

Dlatego jesteś homofobką :)
                                              • asienka32 Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 17:02
                                                hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                                                >
                                                > > zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowo
                                                > sć.
                                                >
                                                > Dlatego jesteś homofobką :)
                                                >

Wychodzi na to, że tak. Homofobk ai fanatyczka religijna. Chociaż według zasady
                                                krowa, która dużo ryczy mało daje mleka, mój poziom tolerancji do homo i
                                                innowierców /a miewam okazję bywać w towarzystwie osób duchownych różnych
                                                wyznań/ prawdopobobnie przewyzsza niejednego politycznie poprawnego.
                                                • hummer Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 17:03
                                                  asienka32 napisała:

> Wychodzi na to, że tak. Homofobk ai fanatyczka religijna. Chociaż według zasady
                                                  >
                                                  > krowa, która dużo ryczy mało daje mleka, mój poziom tolerancji do homo i
                                                  > innowierców /a miewam okazję bywać w towarzystwie osób duchownych różnych
                                                  > wyznań/ prawdopobobnie przewyzsza niejednego politycznie poprawnego.

To się w Tobie ceni. Lubię jasne układy. :)
                                                  • asienka32 Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:05
                                                    mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;)))
                                                  • hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:08
                                                    asienka32 napisała:

> mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;)))

Wiem, że Ci to trudno zrozumieć ale akceptuję ludzi jakimi są. Nie akceptuję tylko tych co każą mi być tacy jak oni choć się nimi brzydzę (Kartofle).
                                                  • asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:09
                                                    hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                                                    >
                                                    > > mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;)
                                                    > ))
                                                    >
                                                    > Wiem, że Ci to trudno zrozumieć ale akceptuję ludzi jakimi są. Nie akceptuję
                                                    ty
                                                    > lko tych co każą mi być tacy jak oni choć się nimi brzydzę (Kartofle).
                                                    >

A jaki masz być według wytycznych kaczorów?
                                                  • hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:12
                                                    asienka32 napisała:

> A jaki masz być według wytycznych kaczorów?

Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :)
                                                  • asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:17
                                                    hummer napisał:

> asienka32 napisała:
                                                    >
                                                    > > A jaki masz być według wytycznych kaczorów?
                                                    >
                                                    > Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :)
                                                    >

To we Wrocławiu w ramach sojuszu PO-PiS tak nakazują/ ;)))
                                                    Póki co - znikam na jakąs godzinkę, bo mają przyjść ludzie oglądać pieski.
                                                  • hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:19
                                                    asienka32 napisała:

> hummer napisał:
                                                    >
                                                    > > asienka32 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > A jaki masz być według wytycznych kaczorów?
                                                    > >
                                                    > > Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > To we Wrocławiu w ramach sojuszu PO-PiS tak nakazują/ ;)))

Na szczęcie Wrocław z punktu widzenia ze Stolicy to prowincja. Nawet Pociągi jeżdżą przez Poznań. Więc PiSowcy odcięci od instrukcji zachowują się w miarę cywilizowanie.
                                                  • asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 18:26
                                                    > Na szczęcie Wrocław z punktu widzenia ze Stolicy to prowincja. Nawet Pociągi
                                                    je
                                                    > żdżą przez Poznań. Więc PiSowcy odcięci od instrukcji zachowują się w miarę
                                                    cyw
                                                    > ilizowanie.

Z punktu widzenia stolicy to prowincja, a z punktu widzenia Trójmiasta to
                                                    koniec świata :)
                                                  • hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 22:00
                                                    asienka32 napisała:

> Z punktu widzenia stolicy to prowincja, a z punktu widzenia Trójmiasta to
                                                    > koniec świata :)

Ale wszystkie drogi prowadzą do Rzymu :)
    • zirby No nie wiadomo... :) 12.10.06, 17:20
      Na razie doszło do obcowania buraka z koniem:) Trwają intensywne badania
      genetyczne co może powstać z takiej krzyzówki, ale precedensy wydają się
      wskazywać ze jest to (na szczeście dla Polski) mutant letalny. Na domiar złego
      należy się spodziewać że owoc uniesień warzywa i parzystokopytnego zapłodni
      kaczki - i to nie jedną a dwie! Co z tak zhybrydyzowanego materiału
      genetycznego może powstać - nawet najstarsi górale w pijackim widzie nie
      widzieli:) Ludnosc RP, nauczona doświadczeniem z postępowania dotychczasowych
      płodów KKKB (koalicja kaczo-końsko-buraczana) na razie gremialnie wyjeżdza za
      granice :)
      • hummer Mała poprawka 12.10.06, 17:23
        zirby napisał:

> Na domiar złego
        > należy się spodziewać że owoc uniesień warzywa i parzystokopytnego zapłodni
        > kaczki - i to nie jedną a dwie!

Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi przyprawi :) Wtedy się zmieni.
        • zirby Re: Mała poprawka 12.10.06, 17:26
          hummer napisał:

> Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi
          przyprawi :)
          > Wtedy się zmieni.

Ooops, faktycznie :) scuse me. To przez to, ze mi sie romcio nieodmienie z lamą
          kojarzy :)
          • hummer Re: Mała poprawka 12.10.06, 17:32
            zirby napisał:

> hummer napisał:
            >
            > > Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi
            > przyprawi :)
            > > Wtedy się zmieni.
            >
            > Ooops, faktycznie :) scuse me. To przez to, ze mi sie romcio nieodmienie z lamą
            >
            > kojarzy :)

Aż mnie korci by zobaczyć go wtedy. Jakie będzie miał duże lamie oczy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka