hummer 11.10.06, 21:40 i jest koalicja. Czy też szykuje się większa perwersja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:42 który także ma zamiar wspoerać rząd:) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:45 goniacy.pielegniarz napisał: > który także ma zamiar wspoerać rząd:) > > A ktory to ? Bo juz tylu ich, ze mieszac mi sie zaczyna. Ktorys z ministrow Spraw Zagranicznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:46 Z tego co pamiętam, to chodziło o pewnego prawdziwego Polaka, prawdziwego patriotę i prawdziwego prawicowca w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:48 goniacy.pielegniarz napisał: > Z tego co pamiętam, to chodziło o pewnego prawdziwego Polaka, prawdziwego > patriotę i prawdziwego prawicowca w jednym. > Przepraszam za tepote, ale wciaz nie kojarze ? Takich PP + PP + PP jest kilku, ale co dzien sie zmieniaja Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:51 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2694103.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:53 www.pis.org.pl/article.php?id=1015 Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Kto napisał tę notkę? Dyspozycyjna szmata PiSu - 11.10.06, 21:56 Tomasz Sakiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll ...wicie rozumicie... 11.10.06, 22:00 "Budowa stabilnej większości" wymaga wyrzeczeń, także i takich natury moralnej. Ale to wszystko dla Polski(Wolski?)! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 21:54 goniacy.pielegniarz napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,2694103.html > Dziekuje, o tym stworze to juz zem zupelnie zapomniala ! Moze przy tej okazji wypominkowej Ruchu Ludowo-Narodowego ktos mi wreszcie wytlumaczy roznice miedzy LUDEM a NARODEM ? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: Nie zapominajmy o "ruskim agencie":))) 11.10.06, 23:03 Definicje: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2479379 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2487039 Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:46 IV wykończyli. Teraz V. Kolumna. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:52 jaa_ga napisała: > IV wykończyli. > Teraz V. > Kolumna. Pani Jaa_go ! To bardzo powazne oskarzenie. Bo oznaczaloby, ze wykonczyli te biedna czwarta republiczke W LONIE czyli tez NAPOCZETA. A za to paragraf bezlitosny. Daliby sie urodzic, ochrzcili i wykonczyli pozniej - to rozumiemy, to po bozemu. Sie by pochowalo, oplakalo i spokoj. W czyim wiec lonie rozwijal sie ten plod i kto doprowadzil do aborcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 21:55 kto doprowadzil do aborcji ? Obcy. IV pasażer Nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Z tego co powiedział Lepper to tak 11.10.06, 21:48 jerek dla władzy wezmie nawet slub z kobietą „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Z jedną uwagą: 11.10.06, 21:53 tu nie chodzi o władzę, rzecz idzie o Program dla Polski i Jej Naprawę. Jarek Sanator, jak Piłsudski? Wolne żarty, tamten miał dwie żony! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Z jedną uwagą: 12.10.06, 00:08 rydzyk_smigly napisała: > tu nie chodzi o władzę, rzecz idzie o Program dla Polski i Jej Naprawę. > Jarek Sanator, jak Piłsudski? Wolne żarty, tamten miał dwie żony! No to Jarek już nie musi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 11.10.06, 22:01 Dwóch im mało do poczęcia IV RP. S. Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka To ja za dziewicę niepokalaną mogę w tej koalicji 11.10.06, 22:24 robić Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka Re: To ja za dziewicę niepokalaną mogę w tej koa 11.10.06, 22:25 rudadziwka napisała: > robić jak Hipokryzja to hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 11.10.06, 22:29 snajper55 napisał: > Dwóch im mało do poczęcia IV RP. > > S. Na jak długo ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jarosław, Andrzej i Roman - jednym ciałem ? 12.10.06, 00:07 wikul napisał: > Na jak długo ? Aż poczną IV RP. Potem się rozdzielą, bo seks jest akceptowalny przez nich tylko w celu prokreacji. Nawet ten homo. A może się nie rozdzielą, tylko jeden pochłonie jak modliszka dwóch pozostałych ? Ciekawe który... ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czy Cham z Warchołem poczęli już IV RP :) 11.10.06, 22:53 buzi-buzi Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 00:22 chamki i warcholy. A swiat sie patrzy i smieje. Ma dla was ciezka, slabo platna robote i odkurzac od wysysania mlodego talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
lepperenko Re: polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 07:11 banme1 napisała: > chamki i warcholy. A swiat sie patrzy i smieje. Ma dla was ciezka, slabo > platna robote i odkurzac od wysysania mlodego talentu. Znów dziewica niepokalana pocznie IV tą Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: polski taniec. wciaz te same pary 12.10.06, 08:29 lepperenko napisała: > Znów dziewica niepokalana pocznie IV tą Trójka facetów usiłuje to zrobić. Tylko nie mogą się dogadać, który ma zajść w ciążę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Reasumując - "Miałeś chamie złoty róg" 12.10.06, 09:24 "Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur." Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Reasumując - "Miałeś chamie złoty róg" 12.10.06, 09:28 hummer napisał: > "Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór: czapkę wicher niesie, ró > g huka po lesie, ostał ci się ino sznur." > Pytanie kto na tym sznurze zadynda. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Poroniona IV RP 12.10.06, 09:32 bo budowana na bazie poronionej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:36 hummer napisał: > Tak tylko trzeba odzyskac na nowo wpływy w wywiadzie wojskowym. Bo bez wsparcia UBeków - ani rusz z tą nową piękną V /VI a może VII RP/ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:36 To staj się już chore serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:40 może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:42 asienka32 napisała: > może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich. Jak to bez znaczenia Zmiana nazwy serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html to dodatkowe koszty dla nas wszystkich. W tanim państwie ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 09:49 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > może i chore, ale bez żadnego znaczenia dla nas wszystkich. > > Jak to bez znaczenia Zmiana nazwy serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3679512.html to dodatkowe koszty dla nas wszystkich. W tanim państwie ma się rozumieć. > pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nastanie nowa lepsza V RP :) 12.10.06, 10:12 asienka32 napisała: > pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu. W IV RP wielce możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ale tego wójta to jeszcze w III wybierali 12.10.06, 10:14 Panie Hummer :))) hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > pewnie wójt więcej wydaje na paliwo do samochodu. > > W IV RP wielce możliwe :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ale przyszło mu żyć w IV RP :) 12.10.06, 10:16 to co, zrobisz zrzutkę na jego nieszczęsliwy byt w IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ale przyszło mu żyć w IV RP :) 12.10.06, 11:14 asienka32 napisała: > to co, zrobisz zrzutkę na jego nieszczęsliwy byt w IV RP? Wrecz przeciwnie. Nie jestem za zmianą nazwy placu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Poroniona IV RP 12.10.06, 09:33 bo budowana na bazie poronionej III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:22 czyli wyborów nie będzie ku uciesze twoich ulubieńców z PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:24 Będą na razie samorządowe ale dobre i to wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8544715,wiadomosc.html?ticaid=127d0 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:26 hummer napisał: > Będą na razie samorządowe ale dobre i to Nie wszystko co sięz PO wywodzi to się świeci, myślę, że sporo Gdańszczan może potwierdzić moje słowa. > wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8544715,wiadomosc.html?ticaid=127d0 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:28 No w Gdańsku działały Kaczory więc korupcja np na Prawie kwitnie. A ja i tak będę głosował na mojego prezydenta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:29 hummer napisał: > No w Gdańsku działały Kaczory więc korupcja np na Prawie kwitnie. > A ja i tak będę głosował na mojego prezydenta. :) Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:30 asienka32 napisała: > Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło. A rentę socjalną to gdzie niby Kaczor pisał? Te odnośniki do Lenina, Marksa :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:33 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > Gdzie /?/ działały Kaczory, chyba coś Ci się pomyliło. > > A rentę socjalną to gdzie niby Kaczor pisał? Te odnośniki do Lenina, Marksa :) > To było dawno temu i akurat gdzie jak gdzie,ale w Gdańśku PiS nie ma żadnych wpływów. Dlatego zresztą PO może zpowodzeniem wystawiać wysokiej klasy kołka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:35 asienka32 napisała: > To było dawno temu i akurat gdzie jak gdzie,ale w Gdańśku PiS nie ma żadnych > wpływów. > Dlatego zresztą PO może zpowodzeniem wystawiać wysokiej klasy kołka. To do stoczni, gdzie twierdził, że z Warchłami się nie gada siłą zwozili wielbicieli? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:37 > To do stoczni, gdzie twierdził, że z Warchłami się nie gada siłą zwozili wielbi > cieli? A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się stoczniowa swołocz zeszła. Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:39 asienka32 napisała: > A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się > stoczniowa swołocz zeszła. > Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki. Zapytaj Pisowców twierdzą, że piknik się udał. Szkoda, że statek znaczy się stocznie toną. Ale zabawa pokazywana w TVP wyglądała na huczną. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:41 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > A ilu tam było tych wielbicieli? Pewnie dawali piwo i kiełbaski to się > > stoczniowa swołocz zeszła. > > Pewnie, bo byłam w tym czasie szczęśliwie odcięta od świata polityki. > > Zapytaj Pisowców twierdzą, że piknik się udał. Szkoda, że statek znaczy się sto > cznie toną. Ale zabawa pokazywana w TVP wyglądała na huczną. Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie w ten sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: No i stalo się 12.10.06, 16:48 asienka32 napisała: > Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie w ten > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat. Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i stalo się 12.10.06, 16:52 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały sobie > w ten > > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat. > > Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen. > Z pożytkiem dla nich, bo jeśli rentowne - powinny się utrzymać bez pomocy rządu, a jeśli nie - po prostu paść. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:53 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > asienka32 napisała: > > > > > Stocznie toną w wyniku polityki kolejnych rządów, które zapewniały > sobie > > w ten > > > sposób kilkudziesieciotysięczny elektorat. > > > > Tylko, że Warchł z Chamem ich zatopią na amen. > > > > Z pożytkiem dla nich, bo jeśli rentowne - powinny się utrzymać bez pomocy > rządu, a jeśli nie - po prostu paść. Nie poznaję cię :) Tylko co wtedy z elektoratem Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:55 zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowosć. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 16:57 asienka32 napisała: > zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowosć. Dlatego jesteś homofobką :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 17:02 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > zawsze byłam gospodarczym liberałem i konserwą jeśli chodzi o obyczajowo > sć. > > Dlatego jesteś homofobką :) > Wychodzi na to, że tak. Homofobk ai fanatyczka religijna. Chociaż według zasady krowa, która dużo ryczy mało daje mleka, mój poziom tolerancji do homo i innowierców /a miewam okazję bywać w towarzystwie osób duchownych różnych wyznań/ prawdopobobnie przewyzsza niejednego politycznie poprawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jesteś liberałem? 12.10.06, 17:03 asienka32 napisała: > Wychodzi na to, że tak. Homofobk ai fanatyczka religijna. Chociaż według zasady > > krowa, która dużo ryczy mało daje mleka, mój poziom tolerancji do homo i > innowierców /a miewam okazję bywać w towarzystwie osób duchownych różnych > wyznań/ prawdopobobnie przewyzsza niejednego politycznie poprawnego. To się w Tobie ceni. Lubię jasne układy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:05 mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:08 asienka32 napisała: > mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;))) Wiem, że Ci to trudno zrozumieć ale akceptuję ludzi jakimi są. Nie akceptuję tylko tych co każą mi być tacy jak oni choć się nimi brzydzę (Kartofle). Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:09 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > mojej skromnej osoby o tak paskudnych dla postępowego świata poglądach ;) > )) > > Wiem, że Ci to trudno zrozumieć ale akceptuję ludzi jakimi są. Nie akceptuję ty > lko tych co każą mi być tacy jak oni choć się nimi brzydzę (Kartofle). > A jaki masz być według wytycznych kaczorów? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:12 asienka32 napisała: > A jaki masz być według wytycznych kaczorów? Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:17 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > A jaki masz być według wytycznych kaczorów? > > Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :) > To we Wrocławiu w ramach sojuszu PO-PiS tak nakazują/ ;))) Póki co - znikam na jakąs godzinkę, bo mają przyjść ludzie oglądać pieski. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 17:19 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > asienka32 napisała: > > > > > A jaki masz być według wytycznych kaczorów? > > > > Solidarny, prawdomówny i miłosierny jak Oni :) > > > > To we Wrocławiu w ramach sojuszu PO-PiS tak nakazują/ ;))) Na szczęcie Wrocław z punktu widzenia ze Stolicy to prowincja. Nawet Pociągi jeżdżą przez Poznań. Więc PiSowcy odcięci od instrukcji zachowują się w miarę cywilizowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 18:26 > Na szczęcie Wrocław z punktu widzenia ze Stolicy to prowincja. Nawet Pociągi je > żdżą przez Poznań. Więc PiSowcy odcięci od instrukcji zachowują się w miarę cyw > ilizowanie. Z punktu widzenia stolicy to prowincja, a z punktu widzenia Trójmiasta to koniec świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Wow jestem zaskoczona tak pozytywnym odbiorem 12.10.06, 22:00 asienka32 napisała: > Z punktu widzenia stolicy to prowincja, a z punktu widzenia Trójmiasta to > koniec świata :) Ale wszystkie drogi prowadzą do Rzymu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby No nie wiadomo... :) 12.10.06, 17:20 Na razie doszło do obcowania buraka z koniem:) Trwają intensywne badania genetyczne co może powstać z takiej krzyzówki, ale precedensy wydają się wskazywać ze jest to (na szczeście dla Polski) mutant letalny. Na domiar złego należy się spodziewać że owoc uniesień warzywa i parzystokopytnego zapłodni kaczki - i to nie jedną a dwie! Co z tak zhybrydyzowanego materiału genetycznego może powstać - nawet najstarsi górale w pijackim widzie nie widzieli:) Ludnosc RP, nauczona doświadczeniem z postępowania dotychczasowych płodów KKKB (koalicja kaczo-końsko-buraczana) na razie gremialnie wyjeżdza za granice :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Mała poprawka 12.10.06, 17:23 zirby napisał: > Na domiar złego > należy się spodziewać że owoc uniesień warzywa i parzystokopytnego zapłodni > kaczki - i to nie jedną a dwie! Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi przyprawi :) Wtedy się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Mała poprawka 12.10.06, 17:26 hummer napisał: > Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi przyprawi :) > Wtedy się zmieni. Ooops, faktycznie :) scuse me. To przez to, ze mi sie romcio nieodmienie z lamą kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Mała poprawka 12.10.06, 17:32 zirby napisał: > hummer napisał: > > > Giertych należy do nieparzystokopytnych. Chyba, że mu Kaczor rogi > przyprawi :) > > Wtedy się zmieni. > > Ooops, faktycznie :) scuse me. To przez to, ze mi sie romcio nieodmienie z lamą > > kojarzy :) Aż mnie korci by zobaczyć go wtedy. Jakie będzie miał duże lamie oczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś