goldenwomen 10.11.06, 16:56 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/rosyjska-odpowiedz-na-polskie-f-16,815481,2943 mamy zacząc sie bać???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: nie, nie mamy 10.11.06, 17:03 oba tej samej klasy????? nie dolecą na czas? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: nie, nie mamy 10.11.06, 17:06 NIE , nie mamy latac za blisko granicy kombinacje przy rurce z gazem to o wiele grozniejsza bron Odpowiedz Link Zgłoś
marek_101 Re: nie, nie mamy 10.11.06, 17:06 > oba tej samej klasy????? nie dolecą na czas? o co ci chodzi???? Białoruś nie zacznie strzelać do naszych samolotów bo by to oznaczało rozpiętanie wojny z całymm NATO Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To kto je zaatakuje 10.11.06, 17:40 i po cholrę w ogóle nam te samoloty? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: nie, nie mamy 10.11.06, 22:40 goldenwomen napisała: > oba tej samej klasy????? nie dolecą na czas? S300 to nie są samoloty Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: nie, nie mamy 10.11.06, 23:06 to kompleksy rakietowe !!! ale czy dolecą????? czy o Włoszczowe zahaczą ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ale dokladnie czego sie bac ? Przewidujesz jakas 10.11.06, 22:36 wojne ? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Ale dokladnie czego sie bac ? Przewidujesz ja 10.11.06, 22:40 wlasnie sie pytam na forum czy mam zbierac suchy chleb? zawsze trzeba byc w pogotowiu :P Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Suchy chleb ? :) Masz konia :) 10.11.06, 22:42 goldenwomen napisała: > wlasnie sie pytam na forum czy mam zbierac suchy chleb? zawsze trzeba byc w > pogotowiu :P Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Suchy chleb ? :) Masz konia :) 10.11.06, 22:46 mam miec na wypadek wojny!!!! dlatego się pytam madrzejszych ode mnie w tym temacie w co mam sie zbroić ! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Suchy chleb dla konia to tylko Jarema Stepowski :) 10.11.06, 22:53 W kwestii watku to jest akcja jest reakcja. Rosjanie wiedza na czym do tej pory lataja nas piloci - czyli na ich maszynach i wiedza jakie maja wady i zalety. Poniewaz wprowadza sie powoli cos nowego, czyli F-16 to musieli zareagowac. Normalne dzialanie. Chcesz pokoju to sie zbroj. Nie dramatyzowalbym nad tym strasznie. goldenwomen napisała: > mam miec na wypadek wojny!!!! dlatego się pytam madrzejszych ode mnie w tym > temacie w co mam sie zbroić ! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Suchy chleb dla konia to tylko Jarema Stepows 10.11.06, 23:01 frank_drebin napisał: > W kwestii watku to jest akcja jest reakcja. Rosjanie wiedza na czym do tej pory > > lataja nas piloci - czyli na ich maszynach i wiedza jakie maja wady i zalety. > Poniewaz wprowadza sie powoli cos nowego, czyli F-16 to musieli zareagowac. > Normalne dzialanie. Chcesz pokoju to sie zbroj. Nie dramatyzowalbym nad tym > strasznie. > goldenwomen napisała: > > > mam miec na wypadek wojny!!!! dlatego się pytam madrzejszych ode mnie w t > ym > > temacie w co mam sie zbroić ! :)))))))))) odetchnełam!!!!!!!!!!!!!!!! od dzis bede spać spokojnie! dzieki :) > > Odpowiedz Link Zgłoś