camille_pissarro 18.11.06, 20:27 Owszem mozna mówić o wielonurtowości w PO, o "full wypas" demokracji partyjnej ale Donalda to chyba jednak ubodło ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbezziemi Nic nowego 18.11.06, 20:29 Rokita z Tuskiem po cichu ,a czasem głosniej, walczą o rząd dusz w PO. Co was dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Nic nowego 18.11.06, 20:31 dziwi fakt , że 'czerwoni" jeszcze w tej sprawie nie zabrakli głosu - Ci z Rozbrat , no chyba , że Ty też stamtąd nadajesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 a u miłosników peoli konsternację 18.11.06, 20:30 wsi24 aż zamilkło na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: No to JMR z J.Gowinem zabili Donaldowi ćwieka 18.11.06, 20:33 Cholercia, jak w maglu. A mnie się widzi, że to jest dokładnie uzgodnione i ukartowane. Takie sprawy nie dzieją się przypadkiem, naiwniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 20:33 Dywersyfikują :)))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 20:34 Tak zgadza sie , słyszałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 20:36 W poprzedniej kadencji JMR poparł Majchrowskiego,zresztą Ziobro też :)))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 20:39 W Lublinie tez konstruuja po cichu POPiS ;) Ale dzis pogoda była niesamowite, wgrabiłem liście , w podkoszulce i krótkich spodenkach ;) Życze miłego weekend'u Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 20:44 Przynajmniej pogoda sprawia nam miłe niespodzianki:) Dziękuje,zyję własciwie nastepnym weekendem,który spedze w Krakowie:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 22:20 Zatem miłych wrażeń, no i poziej ogniem z wawelskiego smoka - za SMS'a. Znaczy się na wybory sie nie wybierasz ;) Ja sobie odpuszczam także , po raz pierwszy od 17 lat, a jak bedzie piękna polska złota jesień moze wyrwe się do Kazimierza . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 ty też dziś grabiłeś liście? 19.11.06, 01:15 W Lublinie nie ma wyjścia.Ostatnio sejmik był w rękach SLD PSL, a późnej PSL SO i LPR. Tego się nie da opisać. To zgliszcza.Gdyby PO zblokowałasię z PSL, to skazałaby region na dalsze zapóźninie cywilizacyjne.Wybrali PIS i bardzo dobrze. PZry okazji będą mieli prezydenta miasta. Ten ich nie najlepszy, ale przynajmniej inny niż ten z PIS, ten który zamarnował 8 ostatnich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 22:55 Dlaczego kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 22:59 Mam obiekcje czy Wawreka, kłamie.W jednym z serwisów PIN 102 FM taka wiadomość zapodano... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 23:01 camille_pissarro napisał: > Mam obiekcje czy Wawreka, kłamie.W jednym z serwisów PIN 102 FM taka wiadomość > zapodano... Że Rokita poparł w 2002 roku Majchrowskiego? Odstaw to radio. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 23:05 Ja mówię o poparciu Szczypińskjiego dla Majchrowskiego.Faktu aby JMR popierał Majchrowskiego sobie nie przypominam, ba na pewno by tego nie uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran do tego się dopisałem: 18.11.06, 23:08 "Autor: w_v_w Data: 18.11.06, 20:36 W poprzedniej kadencji JMR poparł Majchrowskiego,zresztą Ziobro też :))))" I ponawiam pytanie - dlaczego nick w_v_w kłamie? Bez nadziei na odpowiedź. Teraz jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: do tego się dopisałem: 18.11.06, 23:11 Now all is clear, wcześniejszy Twój dopisek mógł się bowiem odnosic do dwóch poruszonych kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: A Szczypiński poparł Majchrowskiego 18.11.06, 22:50 Bo wczorajsze oświadczenie Szczypińskiego tak Rokitę zdenerwowało, że musiał zabrać głos ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: No to JMR z J.Gowinem zabili Donaldowi ćwieka 18.11.06, 20:52 Dla Tuska to taki ćwiek jak pineska oponie jego samochodu. ------------------ Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: to mowilem ja, jarzabek :):):) 18.11.06, 21:14 borbali napisał: > Dla Tuska to taki ćwiek jak pineska oponie jego samochodu. > ------------------ > Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad2 Rokita & Gowin to "moherowa" frakcja w PO 18.11.06, 22:35 -- piękni ,młodzi i bogaci pokolenie-jp2.pl/images/17_04_2005.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Rokita & Gowin to "moherowa" frakcja w PO 18.11.06, 22:39 ciekawostką jest , że wybrany w I turze prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz popiera Ryszarda Terleckiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: Rokita & Gowin to "moherowa" frakcja w PO 18.11.06, 22:41 dutkiewicz w ogole traktuje te wybory rozrywkowo - w szczecinie np popieral czerwonego Piechote przeciw kandydatowi PO, bo podobno panowie sie znaja z czasow studiow.. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Rokita & Gowin to "moherowa" frakcja w PO 18.11.06, 22:45 O.K to Szczecin , a czy wiadomo kogo popiera w Warszawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a co wtym ciekawego 18.11.06, 22:41 powiedz czy ci za tę propagandę płacą? To dopiero interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: a co wtym ciekawego 18.11.06, 22:43 "lewusów " o to nie pytam ... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ciekawe kogo popiera wybrany w pierwszej turze 18.11.06, 22:46 prezydent Gorzowa - Jędrzejczak. Słynny zarządzający miastem zza krat. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: ciekawe kogo popiera wybrany w pierwszej turz 18.11.06, 22:48 tu akurat nie ma tajemnic , oczywista , że swoich z Rozbrat;) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada no widzisz 18.11.06, 23:09 i po stronie lewicy są autorytety pierwszoturowe Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Na FK byli tacy, którzy kwestionowali ćwieka JMR 20.11.06, 19:39 było parę wypowiedzi w innych watkach , którzy kwestionowali to co napisałem w niniejszym watku - zwracam uwage na czas jego założenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś