mela89890 17.05.07, 21:13 A więc poruszam nowy temacik :) Jakie kobiety podobają się mężczyzną? Ja jako kobieta jestem tego ciekawa :) Proszę panów o wypowiedzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon37 Re: Kobiety 17.05.07, 21:15 ja lubie pussi hehe nie no żart. Lubie takie z biuścikiem i fajna pupcią i lubiące sex Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 17.05.07, 21:17 Hmm no dobra. A może coś poza sexem? :P Tak a propo to Twoje wypowiedzi przypominają mi czyjś sposób rozmowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adamxxl Re: Kobiety 17.05.07, 21:17 Też lubie takie ale każdy ma swój guścik i każdy ma swoje zboczenie na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
egon37 Re: Kobiety 17.05.07, 21:18 Mówiłem tobie ze jestem plejbojem i kazdy mnie tu zna. Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 17.05.07, 21:30 Brak słów w słowniku aby mnie opisać ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 18.05.07, 15:24 łe tam, ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Powiem tyle, że jestem fajną dupeczką hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
egon37 Re: Kobiety 18.05.07, 18:04 mmmm fajna dupeczka powiadasz już się podnieciłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 18.05.07, 18:43 Hihihi widzę, ze niewiele Ci trzeba, abyś się podniecił :P Ale wiesz, dla jedynch mogę być fajną dupeczką, dla drugich już nie. Zależy co wolisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kobiety 14.06.07, 22:59 chłopy ale to głupie-głodny ma zawsze chleb na myśli A KOBIETY SĄ ZAWSZE ALBO ŁADNE,ALBO INTELIGENTNE,EWENTUALNIE ZANIEDBANE Wszystkie są grzechu warte,ale to się wie,a nie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Kobiety 20.06.07, 09:50 na fajna dupeczke nie ma sie co zbytnio podniecac...dupeczkę trzeba widziec...aby mogło cos zaiskrzyc..mela..czy ty w tak straszny sposob musisz...podpuszcac???...kobieta ma być ciepła..inteligentna..tolerancyjna...nie za bogata;)...z poczuciem humoru..majaca dystans do samej siebie..zero snobizmu...szczyptę proznosci..i z tym wszystkim i cialo bedzie mialo swój powab...a i biust ..bedzie w sam raz..pozdrowka.....(a poza tym nic juz sie nie liczy razem zdobywac chocby himalaje) Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 20.06.07, 14:26 Ja nie podpuszczam, ja żartuję ;) Gdybyś mnie znał na realu wiedziałbyś o tym ;) Nie uważam się za niewiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
anka2514 Re: Kobiety 20.06.07, 18:05 Ja myslę, że troszkę próżności jest w Tobie. Ale nie piszę, że to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 20.06.07, 21:06 Czasami bywa i tak... ale juz sama nie wiem co mam ludziom odpowiadać. Jak np. ktoś mówi mi jakiś komplement i mówie, że przesada czy coś to mówią nie bądz taka skromna. Innym razem mówią, że jestem próżna. Nie wiem juz co mowić :P Witamy nową osóbkę na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kobiety 20.06.07, 22:01 mela89890 napisała: > Czasami bywa i tak... > ale juz sama nie wiem co mam ludziom odpowiadać. Jak np. ktoś mówi mi jakiś > komplement i mówie, że przesada czy coś to mówią nie bądz taka skromna. Innym > razem mówią, że jestem próżna. > Nie wiem juz co mowić :P Za komplement dziękuj nawet jeśli się z nim nie zgadzasz,a jeśli jest złośliwy komplementuj podobnie-(próżność soróbujmy zdefiniować) Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 20.06.07, 22:56 Staram się tylko dziękować, ale czasami komplement jest na tyle przesadzony, że aż nie moge się z nim zgodzić, lub po prostu podziękować. Naprawdę mam dużą doze samokrytyki... a złośliwą być lubię ;P Hmm osoba próżna wg. mnie to taka, która widzi w sobie tylko zalety, uważa, że jest naj w każdej dziedzinie. Takich osób nie trawię :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Kobiety 21.06.07, 15:12 Z komplementami bywa różnie,czasami nie wiadomo jak zareagować. Melu,czy zechcesz przyjąć komplement ode mnie? Z tego co tu czytam,jesteś fantastyczną dziewczyną/kobietą.Bardzo odważną. Tak trzymaj,trochę rozrywki w dobrym tonie na forum nikomu nie zaszkodzi. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Kobiety 21.06.07, 17:29 ale zamieszania wnioslem tą proznoscią...kochane kobietki badzcie prozne...odrobine to..wasza zaleta a nie wada:)))///tez witam wszystkich nowo...wpisanych:))))(faceci sa po to byscie mogly byc mile..prożne)..innym mowcie ..NIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marmalm Re: Kobiety 21.06.07, 18:03 Zeby kobieta mogła latać, mężczyzna musi pełzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 21.06.07, 18:22 marmalm napisała: > Zeby kobieta mogła latać, mężczyzna musi pełzać ;) Ooo i z tym się zgodzę... ;) Jak miło czasami posłuchać komlpementów...żadnej kobiecie nie zaszkodziła chyba jeszcze ich porcyjka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 21.06.07, 18:19 Dziękuję bardzo:) Postaram się utrzymać w dobrym tonie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kobiety 21.06.07, 23:02 mela89890 napisała: > Hmm osoba próżna wg. mnie to taka, która widzi w sobie tylko zalety, uważa, że > jest naj w każdej dziedzinie. Takich osób nie trawię :/ Dla mnie taka osoba to pełna pychy zarozumiała egoistka,a nie osoba próżna. Próżność,wg.mnie to płaskie myślenie tgz.lekkoduch,żyjący chwilą,nie odpowiedzialny-olewa wszystko i wszystkich.Co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Kobiety 22.06.07, 09:31 proznosc to nie lekkoduch..u kobiety to chec posiadania fajnego ciuszka..kosmetyku..zkuszenie sie na wystawna kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Kobiety 22.06.07, 12:35 Bzdury piszesz skorupo,kupowanie fajnych ciuchów świadczy o dobrym guście kobiety nie o próżności.Można zaobserwować ,że to mężczyżni są próżni, nawet tu na forum widać:-))))) ,,Zdać sobie sprawę,że nie jest się lepszym od innych, to znaczy... wyzbyć się nieuzasadnionej próżnośći.'' ( Stefan Pacek ) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do Meli. 22.06.07, 12:41 Melu, czy zdajesz sobie sprawę, ilu facetów na Twój widok myśli sobie: Och Mela... ,,nieosiągalna Bogini Zmysłowości i Namiętności''. Na pewno jest ich wielu,rozejrzyj się dookoła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka2514 Kobiety 22.06.07, 13:00 Każda kobieta powinna mieć w sobie odrobinę próżności. Ale są mężczyźni, którzy od razu to krytykują. Zresztą było to widać na poprzednim, nieistniejącym forum. Za krótka spódniczka, pomimo, że dziewczyna ma super nogi, świadczy dla nich o chęci podrywania lub jest ... Oj, zadowolić wszystkich jest trudno. Szta zdobi człowieka, a nie zawsze świadczy o osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Kobiety 22.06.07, 13:16 Masz rację,często stój kobiet wprowadza mężczyzn w błąd. Szata zdobi,ale też nie świadczy o osobowości,można się pomylić. Trzeba by było zastanowić się, kim są mężczyżni ,którzy krytykują? i dlaczego? może...ale to już niech mela dopowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 22.06.07, 15:06 szarotka72 napisała: > Masz rację,często stój kobiet wprowadza mężczyzn w błąd. > Szata zdobi,ale też nie świadczy o osobowości,można się pomylić. > Trzeba by było zastanowić się, kim są mężczyżni ,którzy krytykują? > i dlaczego? może...ale to już niech mela dopowie. Z tego, co czytałam gdzie niegdzie to mężczyźni często boją się dobrze ubranych, zadbanych po prostu atrakcyjnych kobiet. A jeśli się czegoś boimy, jeśli tego nie znamy często to krytykujemy. Zapewne ci którzy krytykują mają niskie poczucie wlasnej wartości, kompleksy może jakieś urazy? Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Do Meli. 22.06.07, 14:57 :)) postaram się rozejrzeć ;) Robi się coraz ciekawiej na tym forum, zaczynamy prowadzić dyskusję ;))Cieszy mnie to bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Kobiety 22.06.07, 15:00 szarotka72 napisała: > Bzdury piszesz skorupo,kupowanie fajnych ciuchów świadczy o dobrym guście > kobiety nie o próżności.Można zaobserwować ,że to mężczyżni są próżni, > nawet tu na forum widać:-))))) > > ,,Zdać sobie sprawę,że nie jest się lepszym od innych, > to znaczy... wyzbyć się nieuzasadnionej próżnośći.'' > > ( Stefan Pacek ) Owszem świadczy o dobrym guście ale może być oznaką próżności jeśli jest to dla kobiety najważniejsze i dodatkowo chwali się tym co, gdzie i ZA ILE kupiła... Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Kobiety 25.06.07, 16:41 mimo ze sporo napisalas...nie pisze ze piszesz bzdury..masz swoje zedanie...jestes ..delikatnie niegrzeczna:)))..i tu widze twa ...zlą prożnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Kobiety 22.06.07, 14:28 Miłe panie wybaczcie,ale to jest wątek dla panów i komentarzy autorki, chociaż cenne są wasze uwagi. Zapraszam-popracujmy nad definicją próżności. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do wsk18 22.06.07, 17:31 Definicje próżności można utworzyć na podstawie Twojego zachowania. Nie podniecaj się zbytnio,bo Twoje wyobrażenia mogą być niezgodne z rzeczywistością:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Do wsk18 22.06.07, 23:17 szarotka72 napisała: > Definicje próżności można utworzyć na podstawie Twojego zachowania. > Nie podniecaj się zbytnio,bo Twoje wyobrażenia mogą być > niezgodne z rzeczywistością:) Dziwne w realu masz poglądy feministyczne,ale jesteś miła dla panów :)(: Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 szrotka..wyluzowc trzeba :)) 25.06.07, 16:39 jestes jakas zacietrzewiona..czyzby zaden facet nie ogladał sie za Tobą...oj chyba tak...chce wyjasnic,,ze proznosc..kobiet nie jest ich wadą...i nie potrzebnie sie wskiekasz...co do dobrego gustu..tez czesto zerkam...na dziewczyny..i kobiety..ale czesto nie dlatego ze ma dobry gust..a z politowaniem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do skorupy. 25.06.07, 17:12 skorupo,chyba wybrałeś sobie odpowiedni nick. Spoglądasz na dziewczyny i kobiety z politowaniem? A to bardzo ciekawe,może pozostało Ci tylko spoglądanie i podglądanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Do szarotki 26.06.07, 10:45 widzisz jak przekrecasz wszystko..nie pisalem ze .z politowwaniem na wszystkie..a co do niku...wiesz twoj wydawałby sie ..miły ale Ty..z tego jak piszesz wcale nie jestes szarotka...a pokrzywa...na dodatek..tak cos czuje ze..niesympatyczna:)))) twoja wola ...:)...a co mi zostało..tego nie wie nikt..nawet ja sam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do skorupy. 26.06.07, 11:33 Pokrzywa? też ma białe kwiaty jak szarotka. Dzięki. Od pokrzywy lepiej z daleka,bo parzy:) A Ty mi przypominasz OSET :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Do szarotki 26.06.07, 15:57 a co nie widzialas jak oset ładnie kwitnie na..wrzosowo...ale tez uwazaj...mozna sie niezle pokaleczyć:))))masz szcescie ze...Cię herbapol skupuje ponoc jestes dobra na reumatyzm:)))pozdrawiam ..mimo..parzenia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka278 Re: Do skorupy. 26.06.07, 19:09 Każde roślinki są ładne i oset i pokrzywa. Nie ma co polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re: Do stokrotki... 26.06.07, 21:38 polemizowac..nie ma co...aha...pokrzywa tez jest dobra na..siusiu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do wsk18 25.06.07, 17:18 wsk18 napisał: > Dziwne w realu masz poglądy feministyczne,ale jesteś miła dla panów :)(: W realu? a skąd wiesz jakie mam poglądy w realu? Może jestem miła, ale nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Do wsk18 25.06.07, 22:37 szarotka72 napisała: > Może jestem miła, ale nie dla wszystkich. zgadza się-dla mnie nie jesteś,wiem nawet dla czego?? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk18 Re: Od wsk18 27.06.07, 07:55 szarotka72 napisała: > Dlaczego? ciekawa jestem co wymyśliłeś? Poprostu jestem "wsiunem"a ty ich nie cierpisz,choć sama jesteś...? Odpowiedz Link Zgłoś
mela89890 Re: Od wsk18 13.07.07, 14:12 Ja nie mam nic do ludzi mieszkających na wsi. Rolnicy to często ludzie bardzo ciężko pracujący :/ Ktoś może być z miasta a okazać się zwykłym wieśniakiem. Wszystko zależy od człowieka, a nie od pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka278 Re: Od wsk18 14.07.07, 19:54 Masz rację w 100%. Wolałabym kulturalnego faceta ze wsi, niż "macho" z dużego miasta. Grzeczność i kultura osobista to rzecz wrodzona niezależnie, czy na wsi, czy w mieście. mela89890 napisała: > Ja nie mam nic do ludzi mieszkających na wsi. Rolnicy to często ludzie bardzo > ciężko pracujący :/ Ktoś może być z miasta a okazać się zwykłym wieśniakiem. > Wszystko zależy od człowieka, a nie od pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skorupa1 Re:do wszystkich 24.07.07, 16:35 jak moze być kultura wrodzona..skoro jej tez trzeba sie uczyc..od małego..widelec,,noż,,proszę,,dziekuje,,przepraszam,,nic samo sie nie dzieje..to rodzice niosą ze sobą bagaz życiowych doswiadczeń..i oni..wpajaja w młodego człowieka zasady..dobre lub złe..wiec nie mowcie ze to jest wrodzone....z pozdrowieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka278 Re: Od wsk18 28.07.07, 11:38 jesli ktos urodził się hamem to żadne szkolenie mu nie pomoże. To co wyniesiesz z domu masz przez całe życie. Owszem ludzie się zmieniają, ale czy na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś