Dodaj do ulubionych

Slucham wlasnie rozglosni Agory

21.11.06, 00:11
i pewnej zaby co to ma z piec notowan na liscie Wildteina, ale wiecie co, ona
tak komentuje biezace wydarzenia, ze nie wiem czy robi sobie jaja, czy juz
calkiem jakas choroba ja zmogla.
Obserwuj wątek
    • gh10 Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio MaRyja 21.11.06, 00:14
      jest wlasciwsze.
      • wesoly.elektron Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:23
        Radio Maryja dla rynszTOK FM to himalaje
        • jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:26
          Sluchasz colubisz. Trio: Wladka, Lis, Wolek to chyba dla Ciebie Mount Everest?
          • wesoly.elektron Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:29
            Lis to sprzedawczyk
            A wolek czego sie nie chwycil to zawsze
            wszystko spieprzy - oto twoja Czomulumgma
            • jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:32
              Czyli mamy poglad zblizony

• bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:42
                co się burzysz człowieku, z ciekawości włączyłem i słyszę na przemian jęki Szmajdzińskiego i Paradowskiej. Nie wiem kto wierzy w takie bzdury, anjpierw sami wysyłają chłopaków do Iraku, a teraz winią za to Marcinkiewicza.

Szmajdziński jeszcze beknie za "jednorękich bandytów" i ogólnonarodowa zrzutkę gangsterów dla tego buca. A swoją drogą ma tupet i stracił resztki instynktu samozachowawczego, że tak pluje w mediach na około. Ktoś się może wkurzyć i nareszcie wyciągnąć kwity na tego aparatczyka.
                A teraz już nie ma komu wręczyć kwiatów na trybunach.
                Ale wnosząc z niku, nie pamiętasz tamtych czasów, jak z czerwoną szmatą na łbie z kwiatkami i łezką w oku wspinał sie po schodkach do towarzyszy
                • jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:45
                  Wydaje mi sie ze nie zrozumiales mnie mam ca twoj poglad.
                  • bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:47
                    chodziło mi o gh 10, sory :))
            • gh10 Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio MaRyja 21.11.06, 00:33
              A Wolek nie przypomina Ci J. Kaczynskiego. Wszystko zawsze spiepr...l. BBN u
              Walesy, PC, itd.
              • jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:35
                Sluchaj, ja nie mam do ciebie zadnych migaw.
                Ale jak sie slucha tych typow to mozna wyjsc z butow.
                • gh10 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:39
                  Uwazaj zeby Cie sznurowadla nie wyprzedzily.
                  • bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:56
                    teraz dobry adres:))
                    co się burzysz człowieku, z ciekawości włączyłem i słyszę na przemian jęki Szmajdzińskiego i Paradowskiej. Nie wiem kto wierzy w
                    takie bzdury, anjpierw sami wysyłają chłopaków do Iraku, a teraz winią za to Marcinkiewicza.

Szmajdziński jeszcze beknie za "jednorękich bandytów" i ogólnonarodowa zrzutkę gangsterów dla tego buca. A swoją drogą ma tupet i
                    stracił resztki instynktu samozachowawczego, że tak pluje w mediach na około. Ktoś się może wkurzyć i nareszcie wyciągnąć kwity na
                    tego aparatczyka.
                    A teraz już nie ma komu wręczyć kwiatów na trybunach.
                    Ale wnosząc z niku, nie pamiętasz tamtych czasów, jak z czerwoną szmatą na łbie z kwiatkami i łezką w oku wspinał sie po schodkach
    • z_pis_ja Re: Slucham wlasnie rozglosni Agory 21.11.06, 00:46
      ?
      • frau_blada Nie ma kolega zasiegu czy jak? 21.11.06, 23:14

• z_pis_ja Nie w tym rzecz koleżanko! 21.11.06, 23:23
          Tej ostatniej wrogiej nam Stacji chyba nie powinnyśmy poświęcać ni minutki
          w dziele budowy IV Rzeczypospolitej!
          • frau_blada Wroga trzeba znac! 21.11.06, 23:29

• z_pis_ja Wroga trzeba znac!? 21.11.06, 23:39
              Chyba nie tego nas naucza Nasz Ojciec Tadeusz Rydzyk, Siostro z PiS?

Mt 5, 43-48) "Miłujcie waszych nieprzyjaciół (...)".

"A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy
              was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie;
              ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła
              deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych,
              którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie
              czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż
              i poganie tego nie czynie? Bądźcie więc i wy doskonali, jak doskonały jest
              Ojciec wasz niebieski." (Mt 5, 43-48)
              • frau_blada A ja sie modle i nie jestem z PiS-u! :-) 21.11.06, 23:40

• z_pis_ja Bluźnisz, niewiasto - "nie jestem z PiS-u! :-)"! 21.11.06, 23:53
                  "Matko Boża Częstochowska błagam Cię wysłuchaj moich próśb o łaski uzdrowienia
                  dla mnie i mojego Ojca Tadeusz Rydzyka, proszę wysłuchaj moich próśb,przepraszam
                  Cię mateczko za moje myśli, słowa i czyny, zlituj się nade mną Matko
                  Najlitościwsza, przebacz mi i wysłuchaj mnie niegodnej."
                  -Prośby i Podziękowania Apelowe do Matki Bożej Częstochowskiej
              • artsg Re: Wroga trzeba znac!? 21.11.06, 23:41
                z_pis_ja napisał:

> Chyba nie tego nas naucza Nasz Ojciec Tadeusz Rydzyk, Siostro z PiS?
                >
                > Mt 5, 43-48) "Miłujcie waszych nieprzyjaciół (...)".
                >
                > "A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych,
                którz
                > y
                > was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie;
                > ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On
                zsył
                > a
                > deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych,
                > którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie
                > czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie?
                Czyż
                > i poganie tego nie czynie? Bądźcie więc i wy doskonali, jak doskonały jest
                > Ojciec wasz niebieski." (Mt 5, 43-48)

A Marks, Engels czy Lenin co mówią na ten temat?
                • frau_blada Oni malo mowia na temat 21.11.06, 23:47
                  A co do cytatu, to on sie odnosi do cywilizowanych ludow a nie zioncow.
              • frau_blada Poza tym do wyznawcow obcej wiary trzeba 21.11.06, 23:41
                stosowac zasady wlasciwie dobrane:
                Oko za oko, zab za zab.
                :-)
                • z_pis_ja Wciąż bluźnisz, fałszywa interpretatorko nauk Ojca 22.11.06, 00:22
                  Tadeusza!

"Chrześcijanin ma się opierać na miłości do wszystkich...
                  Co ci z miłości do Twego przyjaciela? NIC! MIŁUJ WROGÓW...
                  Tak mówi Jezys Chrystus..Tego naucza!"
                  - Blog dla wierzących, wątpiących, szukających, zabłąkanych...

frau_blada napisała:

> stosowac zasady wlasciwie dobrane:
                  > Oko za oko, zab za zab.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka