frau_blada 21.11.06, 00:11 i pewnej zaby co to ma z piec notowan na liscie Wildteina, ale wiecie co, ona tak komentuje biezace wydarzenia, ze nie wiem czy robi sobie jaja, czy juz calkiem jakas choroba ja zmogla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gh10 Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio MaRyja 21.11.06, 00:14 jest wlasciwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:23 Radio Maryja dla rynszTOK FM to himalaje Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:26 Sluchasz colubisz. Trio: Wladka, Lis, Wolek to chyba dla Ciebie Mount Everest? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:29 Lis to sprzedawczyk A wolek czego sie nie chwycil to zawsze wszystko spieprzy - oto twoja Czomulumgma Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:32 Czyli mamy poglad zblizony Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:42 co się burzysz człowieku, z ciekawości włączyłem i słyszę na przemian jęki Szmajdzińskiego i Paradowskiej. Nie wiem kto wierzy w takie bzdury, anjpierw sami wysyłają chłopaków do Iraku, a teraz winią za to Marcinkiewicza. Szmajdziński jeszcze beknie za "jednorękich bandytów" i ogólnonarodowa zrzutkę gangsterów dla tego buca. A swoją drogą ma tupet i stracił resztki instynktu samozachowawczego, że tak pluje w mediach na około. Ktoś się może wkurzyć i nareszcie wyciągnąć kwity na tego aparatczyka. A teraz już nie ma komu wręczyć kwiatów na trybunach. Ale wnosząc z niku, nie pamiętasz tamtych czasów, jak z czerwoną szmatą na łbie z kwiatkami i łezką w oku wspinał sie po schodkach do towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:45 Wydaje mi sie ze nie zrozumiales mnie mam ca twoj poglad. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:47 chodziło mi o gh 10, sory :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio MaRyja 21.11.06, 00:33 A Wolek nie przypomina Ci J. Kaczynskiego. Wszystko zawsze spiepr...l. BBN u Walesy, PC, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:35 Sluchaj, ja nie mam do ciebie zadnych migaw. Ale jak sie slucha tych typow to mozna wyjsc z butow. Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:39 Uwazaj zeby Cie sznurowadla nie wyprzedzily. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Dla ciebie za wysoki poziom umyslowy. Radio M 21.11.06, 00:56 teraz dobry adres:)) co się burzysz człowieku, z ciekawości włączyłem i słyszę na przemian jęki Szmajdzińskiego i Paradowskiej. Nie wiem kto wierzy w takie bzdury, anjpierw sami wysyłają chłopaków do Iraku, a teraz winią za to Marcinkiewicza. Szmajdziński jeszcze beknie za "jednorękich bandytów" i ogólnonarodowa zrzutkę gangsterów dla tego buca. A swoją drogą ma tupet i stracił resztki instynktu samozachowawczego, że tak pluje w mediach na około. Ktoś się może wkurzyć i nareszcie wyciągnąć kwity na tego aparatczyka. A teraz już nie ma komu wręczyć kwiatów na trybunach. Ale wnosząc z niku, nie pamiętasz tamtych czasów, jak z czerwoną szmatą na łbie z kwiatkami i łezką w oku wspinał sie po schodkach Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Nie w tym rzecz koleżanko! 21.11.06, 23:23 Tej ostatniej wrogiej nam Stacji chyba nie powinnyśmy poświęcać ni minutki w dziele budowy IV Rzeczypospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Wroga trzeba znac!? 21.11.06, 23:39 Chyba nie tego nas naucza Nasz Ojciec Tadeusz Rydzyk, Siostro z PiS? Mt 5, 43-48) "Miłujcie waszych nieprzyjaciół (...)". "A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych, którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czynie? Bądźcie więc i wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski." (Mt 5, 43-48) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Bluźnisz, niewiasto - "nie jestem z PiS-u! :-)"! 21.11.06, 23:53 "Matko Boża Częstochowska błagam Cię wysłuchaj moich próśb o łaski uzdrowienia dla mnie i mojego Ojca Tadeusz Rydzyka, proszę wysłuchaj moich próśb,przepraszam Cię mateczko za moje myśli, słowa i czyny, zlituj się nade mną Matko Najlitościwsza, przebacz mi i wysłuchaj mnie niegodnej." -Prośby i Podziękowania Apelowe do Matki Bożej Częstochowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Wroga trzeba znac!? 21.11.06, 23:41 z_pis_ja napisał: > Chyba nie tego nas naucza Nasz Ojciec Tadeusz Rydzyk, Siostro z PiS? > > Mt 5, 43-48) "Miłujcie waszych nieprzyjaciół (...)". > > "A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którz > y > was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; > ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsył > a > deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych, > którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie > czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż > i poganie tego nie czynie? Bądźcie więc i wy doskonali, jak doskonały jest > Ojciec wasz niebieski." (Mt 5, 43-48) A Marks, Engels czy Lenin co mówią na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Oni malo mowia na temat 21.11.06, 23:47 A co do cytatu, to on sie odnosi do cywilizowanych ludow a nie zioncow. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Poza tym do wyznawcow obcej wiary trzeba 21.11.06, 23:41 stosowac zasady wlasciwie dobrane: Oko za oko, zab za zab. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Wciąż bluźnisz, fałszywa interpretatorko nauk Ojca 22.11.06, 00:22 Tadeusza! "Chrześcijanin ma się opierać na miłości do wszystkich... Co ci z miłości do Twego przyjaciela? NIC! MIŁUJ WROGÓW... Tak mówi Jezys Chrystus..Tego naucza!" - Blog dla wierzących, wątpiących, szukających, zabłąkanych... frau_blada napisała: > stosowac zasady wlasciwie dobrane: > Oko za oko, zab za zab. Odpowiedz Link Zgłoś