Dodaj do ulubionych

Kto oprócz mnie nie zagłosował na JKM, żeby głosu

22.12.06, 10:00
nie tracić, bo sondażownie, media "pokazywały" .....
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54260121
Za przekręty przeciw demokracji powinno się wieszać
Obserwuj wątek
    • asienka32 Re: Kto oprócz mnie nie zagłosował na JKM, żeby g 22.12.06, 10:04
      nowytor4 napisał:

> nie tracić, bo sondażownie, media "pokazywały" .....
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54260121

Ja zagłosowałam na ostatniego z listy PJKM i boję się, ze chłop w domu po pysku
      dostał, jak żona podliczyła głosy :)
      Na samego JKM na prezydenta raczej nie zagłosuję, uwazam go za dobrego guru
      partii i parlamentarzystę, ale niekoniecznie jako prezydenta kraju.
    • frank_drebin A ja zawsze glosuje na JKM juz od kilkunastu lat. 22.12.06, 10:09
      Mialem przyjemnosc jeszcze na studiach byc na spotkaniu z JKM - facet ma mozg a
      nie papke jak wiekszosc politykow. Umie odpowiadac na pytania i szanuje ludzi.
      • marcus_crassus oj facet ma mozg 22.12.06, 10:13
        gdyby jeszcze jak wychodzil zabieral go ze sloika byloby jeszcze lepiej!
        • asienka32 Re: oj facet ma mozg 22.12.06, 10:15
          marcus_crassus napisał:

> gdyby jeszcze jak wychodzil zabieral go ze sloika byloby jeszcze lepiej!

Wystarczy nam myślicieli odkad red. Michnik zabiera ze sobą ze słoika mózg
          Breżniewa.
          • marcus_crassus Re: oj facet ma mozg 22.12.06, 10:18
            miedzy michnikiem a JKM jest jeszcze dosc duze pole normalnosci. co wy macie z
            tym michnikiem.

jak nie urok to sraczka? innego wyjscia nie znacie?
            • asienka32 Re: oj facet ma mozg 22.12.06, 10:23
              marcus_crassus napisał:

> miedzy michnikiem a JKM jest jeszcze dosc duze pole normalnosci. co wy macie
              z
              > tym michnikiem.
              >
              > jak nie urok to sraczka? innego wyjscia nie znacie?

Do Asienki proszę zwracać się per Ty a nie Wy... No chyba, że pożyczyłeś od
              nadred. Adama ten słoiczek.
        • frank_drebin Jesli JKM cie przerasta i nie umiesz zrozumiec 22.12.06, 10:15
          o co mu chodzi to juz twoj problem.
          marcus_crassus napisał:

> gdyby jeszcze jak wychodzil zabieral go ze sloika byloby jeszcze lepiej!
          • marcus_crassus o co chodzi JKM?w tak glebokie zakamarki mozgu 22.12.06, 10:20
            JKM balbym sie zajrzec :)
            • frank_drebin Re: o co chodzi JKM?w tak glebokie zakamarki mozg 22.12.06, 10:41
              Boj sie nadal :)
              marcus_crassus napisał:

> JKM balbym sie zajrzec :)
              >
            • snajper55 Re: o co chodzi JKM? 22.12.06, 10:46
              Chodzi mu o to, aby być naśmieszniejszym politykiem w Polsce. A konkurencje ma
              dużą, więc się musi mocno starać.

S.
              • nowytor4 Zapewne od Michnika się o tym dowiedziałeś 22.12.06, 10:50

• snajper55 Od Korwina. 22.12.06, 12:59
                  Wystarczy go posłuchać i obejrzeć.

S.
          • obraza.uczuc.religijnych Poruczniku gadacie 22.12.06, 12:28
            jak jaki fan Michnika albo innego lewactwa.
            • frank_drebin Czyli jak ? 22.12.06, 12:31
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> jak jaki fan Michnika albo innego lewactwa.
              • obraza.uczuc.religijnych "To cię przerasta" 22.12.06, 12:43
                "Nie rozumiesz o co mu chodzi" itp.
                • frank_drebin O przepraszam ja nie napisalem "od..........cie" 22.12.06, 12:49
                  sie od JKM :)
                  obraza.uczuc.religijnych napisał:

> "Nie rozumiesz o co mu chodzi" itp.
      • nowytor4 Czuję się zgwałcony przez komuchów, bo tylko 22.12.06, 10:14
        w pierwszych wyborach głosowałem na UPR. Później udowodniono mi, na podstawie
        sondażowni, że to będzie głos stracony.
        Osobiście mam chęć rozpiździć jakimś koktajlem te "sondażownie"
        • snajper55 Re: Czuję się zgwałcony przez komuchów, bo tylko 22.12.06, 10:48
          nowytor4 napisał:

> w pierwszych wyborach głosowałem na UPR. Później udowodniono mi, na podstawie
          > sondażowni, że to będzie głos stracony.

No widzisz, kukiełko, a ja za każdym razem głosuję na tych, których popieram.
          Wyobraź sobie, że tak też można.

S.
      • reakcjonista1 Ja też, gdzieś mam sondaże 22.12.06, 14:10
        sondaże są dla naiwniaków.
    • humbak Re: Kto oprócz mnie nie zagłosował na JKM, żeby g 22.12.06, 10:31
      Ja nie głosowałem i choć nie bardzo mam wybór, nie zagłosuję raczej w
      przyszłosci. Głosowanie na kanapę jest ryzykowne po prostu.
      • nowytor4 Nie na kanapę, tylko na opozycję, która socjalizm 22.12.06, 10:34
        będzie gnębić, bez względu na to jaka partia będzie rządziła.
        • humbak Re: Nie na kanapę, tylko na opozycję, która socja 22.12.06, 12:22
          Nowytorze, na papierze wygląda to super. Tyle że nie wiadomo właściwie kto w tej
          partii jest poza kilkoma czołowymi działaczami. A w moim województwie to chyba
          ich wogóle nie ma. Trochę rozsądnych ludzi stamtąd odeszło, nie zapominaj o tym.
          • pandada najlepszy jest debil K*rwin 22.12.06, 12:37
            jak ludzie będą demonstrować - chce do nich strzelać ostrą amunicją (czyli w
            celu zabicia "łajdaków")

W Polsce nie ma wolności, bo trzeba mieć pozwolenie na ogrodzenie posesji. W
            Chile była wolność pomimo 30 tys. uwięzionych w obozach koncentracyjnych i kilku
            tysięcy zamordowanych.

W Polsce jest żle, bo w pewnych sektorach służby specjalne zbyt wiele mają do
            powiedzenia. W Chile było świetnie - chociaż państwo zostało opanowane przez
            obcą agenturę a Pinochet zebrał na licznych kontach parę milionów USD z łapówek
            (wolnorynkowe przetargi na uzbrojenie armii chilijskiej).

20 lat w SD - przybudówce PZPR. Dziś gnoi Balcerowicza za "socjalizm".

O kobietach wygaduje to samo co Borat. Tyle, że w przypadku K*rwina to nie są żarty.
          • nowytor4 Samonakręcający się pat. "Nie warto, zobacz sondaż 22.12.06, 12:44
            sondaże". Sam (ku.. mać) doradzałem jednemu człowiekowi z zacięciem, żeby
            raczej z PO się związał, a on obstawał przy platformie JKM - (ku.., ku..,
            ku..) udało mi się go przekonać. I on jest teraz radnym z wojewódzkim z
            ramienia PO. POwcy więcej gadali o gospodarce wolnorynkowej i wtedy to był
            główny argument, że na nich sam głosowałem. Myślałem sobie przestaną kraść i
            skończą się "przyjaźnie" z komuchami.
            A tu taka niespodzianka. Dałem się zrobić w konia, zmanipulować. W mojej ocenie
            łajdactw, taka manipulacja z czyjejkolwiek strony stanowi grzech najcięższy.
            Tym bardziej, że instytucje państwa stojące na straży przed podobnymi łajdctwami
            najprawdopodobniej zlecały te łajdactwa.
            • humbak Re: Samonakręcający się pat. "Nie warto, zobacz s 22.12.06, 18:48
              humbak
            • humbak Re: Samonakręcający się pat. "Nie warto, zobacz s 22.12.06, 18:59
              A skąd gwarancja że UPRowcy okażą się lepsi?
    • rpq Re: Kto oprócz mnie nie zagłosował na JKM, żeby g 22.12.06, 10:37
      >głosu nie tracić?

Ja. Głosowałem na zielonych.
    • capitalissimus Re: Kto oprócz mnie nie zagłosował na JKM, żeby g 22.12.06, 12:49
      Ja 'od zawsze' głosuję w zgodzie z własnym sumieniem czyli tylko JKM. A
      argument o 'zmarnowanym głosie' wydaje mi się wyjątkowo dziecinny i na pewno
      niegodny wyborcy JKM.
      • pandada powinieneś strzalać ostrą amunicją do przeciwników 22.12.06, 12:55
        K*rwina. Przy okazji możecie się na stan zamachnąć - jako przeciwnicy demokracji.
        • capitalissimus Re: powinieneś strzalać ostrą amunicją do przeciw 22.12.06, 13:01
          Spójrz na skład obecnego naszego parlamentu to zalety demokracji objawią ci się
          w całej krasie.
          • pandada zatem - do broni UPioRki 22.12.06, 13:05
            niech uroki niedemokracji rozjaśniają nasze życie
            • capitalissimus Re: zatem - do broni UPioRki 22.12.06, 13:08
              Odnoszę wrażenie, że mało zrozumiałeś z tego co mówił JKM.
              • pandada cieżko przebrnąć przez te idiotyzmy i kłamstwa 22.12.06, 13:36
                ale wg niego nieudacznicy powinni spokojnie wymierać. A jeśli będą demonstrować,
                to należy ich wystrzelać.
                UPioRy są zwolennikami Pinocheta i Franco - czyli ludzi, którzy gardzili
                demokracją a władzę przejęli dzięki walce zbrojnej. Naturalnym więc jest, że i
                UPR powinien spróbować zamachu stanu.
                • reakcjonista1 Re: cieżko przebrnąć przez te idiotyzmy i kłamstw 22.12.06, 14:14
                  > UPioRy są zwolennikami Pinocheta i Franco - czyli ludzi, którzy gardzili
                  > demokracją a władzę przejęli dzięki walce zbrojnej.

Bo Pinochet i Franco wystrzelili w kosmos najbardziej postepowy z postepowych
                  ustrojów jakie zna historia świata. Za to nalezy się przynajmniej szacunek.
                • humbak Re: cieżko przebrnąć przez te idiotyzmy i kłamstw 22.12.06, 19:33
                  1.A czym jest nieudacznik? Co to jest za zjawisko społeczne?
                  2.Może strzelanie ostrą amunicją to przegięcie, ale nie uważasz że nasza policja
                  może i robi nieco za mało, gdy przychodzą np. górnicy i demolują stolicę?
        • frank_drebin "ostrą amunicją" strzelalbym np. do kiboli. Oczy- 22.12.06, 13:06
          wiscie przedtem jakis ukaz, ze jak ktos pojdzie na mecz (nawet niewinny i nie
          kibol) musi sie liczyc z tym, ze jak po meczu bedzie zadyma to bedzie sie do
          niego strzelalo ostra amunicja. Problem kiboli by znikl po pierwszej salwie. I
          wreszcie KIBICE a nie kibole by chodzili na mecze. Czemu problem by znikl ? Bo
          KIBOLe sa za glupi zeby umiec czytac wiec i tak pojda zrobic zadyme a KIBICE
          sobie odpuszcza bo maja mozgi.
          pandada napisał:

> K*rwina. Przy okazji możecie się na stan zamachnąć - jako przeciwnicy
          demokracj
          > i.
          • capitalissimus Re: "ostrą amunicją" strzelalbym np. do kiboli. O 22.12.06, 13:12
            Niezupełnie. Zawsze znajdą się jacyś niezrównoważeni, którzy będą wszczynać
            burdy. W kwestii strzelania z ostrej akurat JKM nie popieram. Armatki wodne,
            pały, gumowe kule - owszem. Ale nieodwracalne - bez przesady.
            • frank_drebin Nie zgodze sie technika tepienia robactwa w stylu 22.12.06, 13:19
              kibole jest prosta - strzelac. Owszem moga byc niewinne ofiary - zawsze sie cos
              takiego zdarzy trudno --
              • capitalissimus Re: Nie zgodze sie technika tepienia robactwa w s 22.12.06, 13:23
                Widzisz, moim zdaniem to nie jest 'trudno' gdy giną niewinne osoby. Wyobraź
                sobie, że zabierasz własne dziecko na mecz, po którym banda psycholi wznieca
                zadymę. Twoja latorośl dostaje kulkę w łeb. Co wtedy? Pogodziłbyś się z myślą,
                że to było słuszne?
                • frank_drebin Re: Nie zgodze sie technika tepienia robactwa w s 22.12.06, 13:26
                  Jesli jestes odpowiedzialnym ojcem to po ukazie, ze bedzie ostre strzelanie po
                  meczu (jak bedzie zadyma) to ani sam nie pojdziesz ani tym bardziej nie
                  wezmiesz dziecka ze soba zeby chociaz obejrzec to strzelanie ........
                  capitalissimus napisał:

> Widzisz, moim zdaniem to nie jest 'trudno' gdy giną niewinne osoby. Wyobraź
                  > sobie, że zabierasz własne dziecko na mecz, po którym banda psycholi wznieca
                  > zadymę. Twoja latorośl dostaje kulkę w łeb. Co wtedy? Pogodziłbyś się z
                  myślą,
                  > że to było słuszne?
                  >
                  • capitalissimus Re: Nie zgodze sie technika tepienia robactwa w s 22.12.06, 13:31
                    Mecz był tylko przykładem. Zadyma może być na ulicy, w spożywczaku, w banku czy
                    na stacji benzynowej. Nie można dopuszczać do tego by niewinni mogli zginąć
                    dlatego, że znaleźli się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Poza
                    tym to co proponujesz to dyktatura bandytyzmu nad uczciwością - nie może być
                    tak, że uczciwi ludzie nie idą na mecz bo mogą zginąć jeśli będzie zadyma.
      • nowytor4 capitlitimusie, niech Ci bedzie 22.12.06, 13:15

• frau_blada Ja niestety na UPR nie glosowalam teraz 22.12.06, 18:50
      bo u mnie sie z lewakami zgadali. Odszczpiency jacys.
      Brrrrrrrrr.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka