Dodaj do ulubionych

Francja: homoseksualiści przeciwko Kaczyńskiemu

29.10.05, 14:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • katolik_polski1 TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSKI 29.10.05, 14:34
      Teraz powinno sie homoseksualnych sprzedawczykow Polski,
      ktorzy beda popierac tych zagranicznych agresorow,
      pociagnac za odpowiedzialnosc !
      • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:39
        katolik_polski1 napisał:

> Teraz powinno sie homoseksualnych sprzedawczykow Polski,
        > ktorzy beda popierac tych zagranicznych agresorow,
        > pociagnac za odpowiedzialnosc !

A możesz wyjaśnić, na czym ta _ingerencja_ polega?
        • katolik_polski1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:44
          Ingerencja polega na tym , ze my sami dobrze wiemy jak
          traktowac ludzi o odmiennych praktykach seksualnych
          i nikt nie bedzie nas pouczal co mamy we wlasnym
          kraju czynic !
          Ja ciebie tez nie pouczam ,jak masz sie ze swoja partnerka
          w lozku zachowywac !
          • psotnyslon [...] 29.10.05, 14:51
            • 80662270a przebudzenie zboczeńców ! 29.10.05, 15:42
              trzeba podziwiać to zjawisko
              • polski_hydraulik HIV/AIDS - cóz za odkrycie! 30.10.05, 00:18
                Skąd im się wzięło powiązanie HIV z homoseksualistami? Przecież "wszyscy wiedzą,
                że AIDS nie jest chodobą homoseksualistów. Całą tę tęczową bandę należałoby
                oskarżyć o ciemnotę i homofobię.

"W poniedziałek do polskiej ambasady ma zostać przesłany list, pod którym w
                sobotę na manifestacji zbierano podpisy. Głosi on, że "wybór Lecha Kaczyńskiego
                na prezydenta jest złą wiadomością" i "może być krokiem wstecz w walce z
                dyskryminacją gejów, lesbijek, biseksualistów i transwestytów, a także zagraża
                promowaniu zasady równości i solidarności z osobami dotkniętymi AIDS/HIV"
            • tusko_kwach [...] 29.10.05, 15:52
              • tusko_kwach [...] 29.10.05, 15:53
          • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:52
            katolik_polski1 napisał:

> Ingerencja polega na tym , ze my sami dobrze wiemy jak
            > traktowac ludzi o odmiennych praktykach seksualnych
            > i nikt nie bedzie nas pouczal co mamy we wlasnym
            > kraju czynic !

Dokładnie tego samego języka i tych samych zwrotów używali Urban i jego
            mocodawcy z PZPR i WRON, gdy dwadzieścia lat temu Francuzi wspierali polską
            opozycję dokładnie w tym samym miejscu i w ten sam sposób.
            Polscy katolicy właśnie się zbliżyli do komunistów - gratulacje.

> Ja ciebie tez nie pouczam ,jak masz sie ze swoja partnerka
            > w lozku zachowywac !

A kto ci powiedział, że jestem lesbijką? Czy twój ciasny rozumek nie pojmuje
            faktu, że ktoś może bronić praw jakichś grup społecznych nie należąc do nich?
            • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:53
              pytanie jest takie - czy sa w ogole lamane jakies prawa mniejszosci seksualnych?
              • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:55
                gekon1979 napisał:

> pytanie jest takie - czy sa w ogole lamane jakies prawa mniejszosci seksualnych
                > ?

Wystarczy poczytać posty chociażby w tym wątku, żeby zauważyć, że osoby
                homoseksualne są dyskryminowane.
                • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:04
                  posty i opinie innych nie sa lamaniem prawa drugiej osoby
                  forum - to miejsce dyskusji, gdybys laskawie zauwazyla, a demoktracja i wolnosc wypowiedzi jest dla wszystkich, a nie tylko dla lewicowych inteligentow
                  osoby homoseksualne sa dyskryminowane przez niektore srodowiska, te srodowiska sa dyskryminowane przez innych ekstremalnych histerykow
                  czlowiek ma prawo zgadzac czy niezgadzac sie z jakims zjawiskiem i ma prawo o tym powiedziec, jak go wychowali, tak sie wypowie, tak samo tym masz prawo nie zgadzac sie ze mna i nazwac mnie prawicowym oszolomem ktorego trzeba leczyc, ale to nie jest dyskryminacja
                  nikt nie musi tolerowac tego co mu sie nie podoba, to jakies chore
                  jak mnie sie nie podoba ze dwuch panow sie ze soba zabawia, to mam prawo wypowiedziec sie na ten temat, ale nie mam prawa zakazac im tego, bo nie lamia prawa
                  • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:11
                    gekon1979 napisał:

> posty i opinie innych nie sa lamaniem prawa drugiej osoby
                    > forum - to miejsce dyskusji, gdybys laskawie zauwazyla, a demoktracja i wolnosc
                    > wypowiedzi jest dla wszystkich, a nie tylko dla lewicowych inteligentow

Wiesz, tylko obawiam się, że na mówieniu czy pisaniu może się nie skończyć.

> osoby homoseksualne sa dyskryminowane przez niektore srodowiska, te srodowiska
                    > sa dyskryminowane przez innych ekstremalnych histerykow

Poczytaj sobie definicję dyskryminacji. Powinno pomóc, bo na razie zaszarżowałeś.

> czlowiek ma prawo zgadzac czy niezgadzac sie z jakims zjawiskiem i ma prawo o t
                    > ym powiedziec, jak go wychowali, tak sie wypowie, tak samo tym masz prawo nie z
                    > gadzac sie ze mna i nazwac mnie prawicowym oszolomem ktorego trzeba leczyc, ale
                    > to nie jest dyskryminacja

Oczywiście, dopóki pozostaje to w sferze słów. Ale - jak już napisałam - obawiam
                    się, że na słowach może się nie skończyć. Kamienie i butelki juz fruwają.

> nikt nie musi tolerowac tego co mu sie nie podoba, to jakies chore
                    > jak mnie sie nie podoba ze dwuch panow sie ze soba zabawia, to mam prawo wypowi
                    > edziec sie na ten temat, ale nie mam prawa zakazac im tego, bo nie lamia prawa

Brawo :)
                    • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:20
                      zawsze beda tacy ktorzy na slowach nie skoncza
                      jest tak, bylo i bedzie
                      jak ktos pobije kogos to lamie prawo, i ma spotkac kara
                      caly czas mowie, glosna krzyczace marginalne stowarzyszenia, robia kupe szumu, i meca spokoj ludziom, ktorych nie interesuja w ogole ich sprawy
                      po co te parady?????jednych i drugich???? po co??????
                      • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:32
                        gekon1979 napisał:

> zawsze beda tacy ktorzy na slowach nie skoncza
                        > jest tak, bylo i bedzie
                        > jak ktos pobije kogos to lamie prawo, i ma spotkac kara

Mam nadzieję, że tak będzie. Obawiam się jednak, na podstawie dotychczasowych
                        doświadczeń, że to mrzonka.

> caly czas mowie, glosna krzyczace marginalne stowarzyszenia, robia kupe szumu,
                        > i meca spokoj ludziom, ktorych nie interesuja w ogole ich sprawy

Jak widać - bardzo interesują :)

> po co te parady?????jednych i drugich???? po co??????

Po to, żeby przestać udawać, że ich nie ma. W PRL problem nie istniał, bo się o
                        homoseksualistach oficjalnie nie mówiło. Za to zakładalo się im teczki, żeby ich
                        na przykład szantażować. Myślisz, że to było dobre rozwiązanie?
                        • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:35
                          ale ludzie doskonale wiedza ze sobie sa
                          interesuje? nie nie nie, tu nie chodzi o to czy interesuje to co robia homoseksulani, ludzi interesuje to jak ma wygladac ich swiat
                          • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:37
                            gekon1979 napisał:

> ale ludzie doskonale wiedza ze sobie sa
                            > interesuje? nie nie nie, tu nie chodzi o to czy interesuje to co robia homoseks
                            > ulani, ludzi interesuje to jak ma wygladac ich swiat

A jak ma wyglądać?
                            • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:39
                              ten swiat nie ma twarzy parad gejow
                              przeciez doskonale wiesz o czym ja mowie ;)
                              • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:43
                                gekon1979 napisał:

> ten swiat nie ma twarzy parad gejow
                                > przeciez doskonale wiesz o czym ja mowie ;)

Myslę, ze akurat o parady to najmniej chodzi. Chodzi o zmuszenie osób
                                homoseksualnych do zniknięcia z przestrzeni publicznej w ogóle. Ma ich nie być,
                                bo zaburzają katolicką rzeczywistość.

• gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:46
                                  ale nikt nie robi problemu, mnie nie przeszkadza ze ktos jest gejem, moze to kompletnie jawinie przedstawic, ale niech nie wierci mi dziury w brzuchu palcem, ze to takie wspaniale, i ze trzeba ich wszystkich za to kochac
                                  ja nie bede mial nic przeciwko prezenterowi telewizyjnemu gejowi, ktory prowadzi jakis program, mnie nie interesuje co on tam robi w zyciu prywatnym , zy jest wedkarzem, pijakiem, pedalem, sadomasochista
                                  • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:48
                                    gekon1979 napisał:

> ale nikt nie robi problemu, mnie nie przeszkadza ze ktos jest gejem, moze to ko
                                    > mpletnie jawinie przedstawic, ale niech nie wierci mi dziury w brzuchu palcem,
                                    > ze to takie wspaniale, i ze trzeba ich wszystkich za to kochac

A trzeba ich kochać? Przecież nie o to chodzi.

> ja nie bede mial nic przeciwko prezenterowi telewizyjnemu gejowi, ktory prowadz
                                    > i jakis program, mnie nie interesuje co on tam robi w zyciu prywatnym , zy jest
                                    > wedkarzem, pijakiem, pedalem, sadomasochista

Czyli norma - byle w domu po kryjomu, tak? Żeby nie zaburzać twojego dobrego
                                    samopoczucia?
                                    • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 16:04
                                      ale o co tobie juz chodzi
                                      to co, maja to robic na ulicy, to wtedy bedzie dobrze??
                                      • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 16:13
                                        Nie. Mają nie musieć ukrywać faktu bycia homoseksualistą. dziś wiele osób
                                        _musi_, bo może się to wiązać np. z szantażem. Rozumiesz?
                                        • toyok Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:35
                                          wiewiorzasta napisała:

> Nie. Mają nie musieć ukrywać faktu bycia homoseksualistą. dziś wiele osób
                                          > _musi_, bo może się to wiązać np. z szantażem. Rozumiesz?

a ja jestem zdania ze maja po kryjomu :P tak samo jak i ja z dziewczyna nie
                                          robie tego na srodku trawnika.
                                          • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:42
                                            toyok napisał:

> a ja jestem zdania ze maja po kryjomu :P tak samo jak i ja z dziewczyna nie
                                            > robie tego na srodku trawnika.

A widziałeś kiedyś dwóch facetów albo dwie kobiety robiące "to" na trawniku?
                                            • ramyus Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 30.10.05, 03:32
                                              widzialem dwoch facetow robiacych to na srodku dyskoteki
                                              • shygay Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 30.10.05, 08:35
                                                Po co więc chodzisz po gejowskich dyskotekach?
                                                I pytanie zasadnicze. Czym było to "TO"?
                                  • avicula Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:50
                                    nikt nie wierci Ci dziury w brzuchu
                                    oni chca po prostu zyc
                                    nie obok ludzi ale miedzy nimi
                                    i moc powiedziec ze kogos ma i ze jest to osoba tej samej plci
                                    to jest proste wrecz banalne
                                    • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 16:04
                                      ale kto im broni
                                      czy w prawie masz gdzies cos na ten temat???????
                                      no przepraszam bardzo, jak sie kogos nie lubi, to sie z nim nie zadaje i go unika
                                      • avicula Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 16:08
                                        to nie wychodz na ulice
                                        <tez chce sie tak pobawic w takie bezsensowne argumenty>
                                        • gekon1979 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 16:11
                                          jakei bezsensowne argumenty??
                                          ktos zabrania wychodzic z domu gejom??????
                                          • pe1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 21:37
                                            > ktos zabrania wychodzic z domu gejom??????

tak.

np. katolik1
                                • henryad Boża INGERENCJA 30.10.05, 04:58
                                  Drogi niewierzący i nieoczytany (Słowo Boże, Biblia).
                                  To nie ludzie wymyślili negatywny stosunek do homoseksualistów, a tym bardziej
                                  Polacy. Ja nie jestem Katolikiem.
                                  Oto co Bóg przez słowa apostoła Pawła mówi o homoseksualistach (fragmenty)
                                  Do Rzymian 1:21: Dlatego, że poznawszy Boga, nie uwielbili go jako
                                  Boga.....lecz znikczemnieli w myślach swoich ...:24: Dlatego też wydał ich Bóg
                                  na łup pożądliwości ich serc ku nieczystości, aby bezcześcili ciała swoje
                                  między sobą. ...26: Dlatego wydał ich Bóg na Łup sromotnych namiętności,
                                  kobiety ich bowiem zanieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciewne
                                  naturze. 27 Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z
                                  kobietami, zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyzni z mężczyznami popełniając
                                  sromotę i ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę.
                                  Bóg NIe Stworzył HOmoseksualistów. Jest to dewiacja i jak każda choroba może
                                  być przenoszona. To jest choroba ''ducha'' a raczej forma demonizmu, która
                                  domaga się rozszerzania i akceptacji, udając, że chorobą nie jest.
                                  Dlaczego zatem karać pedofilów,którzy są także homoseksualistami a tolerować
                                  ich akcje wobec zdezorientowanych naiwnych dorosłych. Oni oszukują ciebie i
                                  oszukują siebie samych.
                                  Należy im okażyć współczucie i pomogać im z tego zboczenia wyjść a nie pozwalać
                                  abyśmy my i nasze dzieci były ofiarami ich oszustwa i ich zboczenia.
                                  Zachód jest zepsuty i zdemoralizoway. Dla chwilowego spokoju, komfortu i
                                  nieustanego materialnego bogacenia się, jest w stanie zrobić wszystko. Nawet
                                  homoseksualizm może przynosić pewne dochody. Komfort-Mamona-Pieniądz to jest
                                  ich Bóg. Natomiast prawdziwy Bóg za homoseksualizm karał Sodomę i Gomorę,
                                  Jeśli nie mówisz im prawdy jesteś jakąś posrednią przyczyną ich zupełnej zguby.
                                  Prawda w Miłości.
                                  • shygay ludzie wymyślili boga 30.10.05, 08:35
                                    Za to ludzie wymyślili boga!
                              • verushka1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 20:16
                                stanowczo nie ma. natomiast polska za pare dni bedzie miala piekne oblicze
                                giertycha..

gekon1979 napisał:

> ten swiat nie ma twarzy parad gejow
                        • rafvonthorn Nie przepadam za mniejszościami, ale to prywatne 29.10.05, 15:35
                          sprawy każdego z nas i wara państwu od tego. Niech żyje wolność!
                          • kaisy7 Re: Nie przepadam za mniejszościami, ale to prywa 29.10.05, 17:37
                            Ależ skąd ! Obowiązkiem państwa jest stać na straży normalności. Wara pedałom
                            od naszych ulic. Afirmacja dla zboczeń powinna być pałowana.
                            • ronja_curka_zbujnika Re: Nie przepadam za mniejszościami, ale to prywa 29.10.05, 19:40
                              Normalność to pojęcie względne, moim zdaniem Ty jej nie wykazujesz.
                            • o2o2o6 Afirmacja dla pałowania 29.10.05, 23:22
                              powinna być pałowana.
                        • xanaxy Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 18:22
                          Bez przesady !!! Istnial Iwaszkiewicz, Waldorff nie mowiac o mniejszych - tez
                          publicznych. Klopot w tym, ze te mnieszosci sa...zaburzone osobowosciowo. Na
                          wejsciu i tyle. Oni sami sobie robia baaardzo wiele krzywdy, bo nie umieja tak
                          naprawde z nikim sie zwiazac. Pods.problem, to relacja z mamusia/baby/ lub
                          tatusiem/faceci/. Uwaga!!! Tego sie nie leczy, bo to zaburzenie osobowosci.
                          Nikt z terapeutow nie podejmie sie terapii " osob nijakich, czyli - bez
                          wlasciwosci".
                          • pe1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 21:40
                            Powtarzasz zasłyszane albo wymyślone przez siebie brednie. Znam dziesiątki osób
                            homoseksualnych żyjących w związkach od lat, znam pary, które są już 30 lat ze
                            sobą tworząc trwały, oparty na stabilnej relacji związek. Gdzie tu widzisz
                            jakieś zaburzenia "na wejściu". Ja tu widzę na wejściu inny problem - twoje
                            uprzedzenie to jest to zaburzenie "na wejściu".
                  • wallenstein88 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:27
                    Brawo za pierwszą rozsądną wypowiedź jaką tu przeczytałem. A ta cała kampania
                    gejofilska działa na mnie w sposób wręcz odwrotny od zamierzonego. O ile do
                    pewnego czasu byłem tolerancyjny to teraz budzą we mnie agresję. Czekam kiedy w
                    myśl tolerancji zarządają misterstwa oświaty dla geja z obrzezaniem, który
                    wychowuje dziecko z lesbijką, byłą zakonnicą. I jak się takiego nie znajdzie to
                    będzie zacofanie.
              • funia81 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 19:15
                Tak, prawo do zgromadzen.
            • ronja_curka_zbujnika Wiewiórzasta- zgadzam się z Tobą w 100% 29.10.05, 19:16
              Ingerencja polega na tym , ze my sami dobrze wiemy jak
              > > traktowac ludzi o odmiennych praktykach seksualnych
              > > i nikt nie bedzie nas pouczal co mamy we wlasnym
              > > kraju czynic !
              Jeśli dla Ciebie (mimo wszystko przez duże C, choć nie bez wahania) homoseksualizm sprowadza się
              do seksu od tyłu, to jesteś po prostu ograniczony i nie powinieneś wypowiadać się na ten temat, bo nie
              masz najmniejszego pojęcia o czym mówisz.
              Brawo Francja!!!
              • wiewiorzasta Re: Wiewiórzasta- zgadzam się z Tobą w 100% 29.10.05, 19:18
                Aż się, Ronju, wzruszyłam :))
                • ronja_curka_zbujnika :) 29.10.05, 19:41
            • toyok Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:32
              wiewiorzasta napisała:
              > A kto ci powiedział, że jestem lesbijką? Czy twój ciasny rozumek nie pojmuje
              > faktu, że ktoś może bronić praw jakichś grup społecznych nie należąc do nich?

oni nie bronia praw i nie staraja sie zeby ktos ich zaowazyl czy tez nie walcza
              z homofobia. oni domagaja sie specjalnego traktowania i przywilejow.
              • wiewiorzasta Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:41
                toyok napisał:

> oni nie bronia praw i nie staraja sie zeby ktos ich zaowazyl czy tez nie walcza
                > z homofobia. oni domagaja sie specjalnego traktowania i przywilejow.

A możesz napisać, jakiego 'specjalnego traktowania' i jakich to 'przywilejów'
                domagają się homoseksualiści?
                • ramyus Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 30.10.05, 03:40
                  Na przyklad takich, ze gdy heteroseksualna para zacznie calowac sie na chodniku
                  w srodmiesciu Warszawy, u jednych wywola to sympatyczne wrazenie, u wiekszosci
                  jednak odczucie, ze nie powinni tego robic tak publicznie. Podobnie negatywna
                  ocena wobec calujacej sie w tym samym miejscu pary homoseksualnej, zostalaby
                  uznana za homofobie i niemal faszyzm.
          • eexmd2 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:52
            tak tak wiemy jak traktowac ludzi o innych pogladah seksualnych...
            takze religijnych i innych rasowo (vide poglady tej pani z lpr o tym mulacie-
            homoseksualiscie, nazwisk nie pomne)
            nikt nas nie bedzie pouczal jak sie robi iran i bialorus w srodku europy...

btw masz duze problemy z jezykiem polskim kolego:
            otoz definicja ingerencji jest calkiem inna
          • rach777 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:07
            Niech ci swiatli ludzie z Europy zainteresuja sie lamanie praw czlowieka w
            Holandii i Belgii gdzie legalnie mozna zabijac noworotki i ludzi w podeszlym
            wieku!!!
            • eexmd2 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:09
              noworotki i stokrotki pacanie
            • avicula Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:10
              to sie nazywa eutanazja
              skrocenie cierpien ludzkich
              to jest zupelnie cos innego
              lepiej niech sie zainteresuja tym ze lekarze w Polsce nie chce usuwac ciaz
              ktore zagrazaja matce. nie chca wykonywc badan prenatalnych. bo boja sie linczu
              chorego spoleczenstwa.
              • mindhardcore Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 17:05
                To jest lewicowa schizofrenia - z jednej strony strasznie gardłują o
                poszanowaniu praw jednostki, o zniesieniu lub nieprzywracaniu kary śmierci, z
                drugiej natomiast są za legalizacją aborcji.
                Albo postulowany zakaz wpływu "czarnych" jak to określają w politykę, a
                uleganie nic nie znaczącym mniejszościom.
                Osobiście jestem przeciwny dyskryminowaniu kogokolwiek, w tym także siebie.
          • lmblmb <lol> 29.10.05, 17:47
            > Ja ciebie tez nie pouczam ,jak masz sie ze swoja partnerka
            > w lozku zachowywac !

lub partnerem.
          • verushka1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 20:03
            tak, nowy prezydent wie także jak ustosunkowac sie do kary smierci - na
            sczescie sa jeszcze zobowiazania miedzynarodowe. miejmy nadzieje ze apel
            francuzow odniesie jakis skutek - niestety nie wiedza za najgorsze glaby siedza
            nie w pisie tylko w radiu maryja i LPR.

katolik_polski1 napisał:
            > kraju czynic !
          • nawrocony1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 21:38
            Rozumiem ze mamy czerpac przyklad z nowego szefa MSWiA L. Dorna
            ktory pos..a swoja kolezanke porzuciwszy zone z 3-ka dzieci
          • eptesicus prawa człowieka i obywatela ŚWIĘTE 29.10.05, 21:58
            > kraju czynic !

g... prawda, prawa jednostki sa swiete i nie sa wewnetrzna sprawa
            jakiegokolwiek kraju. Ludzie moga sobie tez protestowac - rowniez z obcymi -
            przeciwko polityce wlasnego kraju; w tym wypadku nie stanowi zdrady stanu w
            rozumieniu prawa.

katolik_polski mozesz naskoczyc cywilizowanym ludziom. Nic mi tacy jak Ty, ani
            wybrana przez nich wladza NIE JEST W STANIE ZROBIC, Polska to rowniez moj kraj

P.S. Nie jestem gejem ani lesbijka, co moze byc dla Ciebie nie do pojecia
            (bronic nie swoich?)
          • phun do katola polskiego 29.10.05, 22:54
            francuzi sa zaniepokojeni lamaniem praw czlowieka i tyle, gdyby w polsce
            powstaly krematoria w ktorych rozprawiano by sie z inaczej myslacymi to czy
            twoim zdaniem swiat powinien milczec w imie nie wtracania sie w sprawy innego
            kraju, chyba nie

pozatym doktryna polityczna pelnej suwerennosci panstw juz dawno zostala
            pogrzebana i to lopata tego panstwa wystarczy przypomniec sobie kwestie iraku
            wtedy tez naruszono suwerennosc wolnego kraju w imie wyzszych wartosci.

Na przyszlosc radze poczytac cos innego niz Nasz Dziennik, polecam Trybune
            naprawde madra gazeta choc wymagajaca wobec swoich czytelnikow.

www.trybuna.com.pl/

• mindhardcore Re: do katola polskiego 30.10.05, 08:37
              Francuzi już pokazali jak dbają o prawa jednostek i mniejszości - szczególnie w
              czasie II wojny światowej w stosunku do Żydów. Najbardziej antysemicki kraj w
              Europie zabiera głos w sprawach które go przerastają.
              Z drugiej strony jednak- o jakim zabraniu głosu ja tu mówię. 100 oszołomionych
              kolesi drących gębę - a GW robi z tego sensację na skalę światową. Spróbujcie w
              jakimś innym piśmie znaleźć o tej szopce choćby wzmiankę... Tylko lewacka
              wybiórcza sztucznie nagłaśnia sprawę.
            • mindhardcore Re: do katola polskiego 30.10.05, 08:39
              z tą Trybuną to uśmiałem się jak mało kiedy. Trybuna dla wymagających
              czytelników? hehe chyba wymagających żeby im ktoś to przeczytał, a potem
              wytłumaczył co zrozumieli...
          • a.barbarus Logika polskiego katolika 30.10.05, 07:46
            "Ja ciebie tez nie pouczam ,jak masz sie ze swoja partnerka
            w lozku zachowywac !"
            ........
            Czyli jesteś za wolnością homoseksualistów do zachowywania się, jak chcą? ;) Bo
            nie rozumiem, skoro nie chcesz nikogo pouczać, jak mają się zachowywać w łóżku.
            Myślę że to klasyczna logika polskiego katolika.
        • ant07 Pedofile przeciw Kaczyńskim 30.10.05, 00:30
          Taka demonstracja przed polską ambasadą w Brukseli to tylko kwestia czasu.
      • dj_dlugi Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:46
        a niby to za co? za wolność wypowiedzi? za konstytucjne prawo do wolności? To Wy
        pseudo katolicy nie trzymacie się tego co Pismo Święte nakazuje Tolerancji la
        innych! To dzięki Wam i waszym "Jedynie słsznym" poglądom nigdy nie będzie
        równości. Dlaczego nie staracie się wysłuchać środowisk Homoseksalnych? Dalczego
        w Polsce nie może skończyć się ta Homofobia, pomieszana z Ksenofibią?
        I zaręczam Wam, to nie jest przejaw ingerencji w suwerenność Polski, tak jak My
        nie ngerowaliśmy jeszcze niedawno w suwerenność Ukrainy!! To jest po prostu
        oznaka Solidarności z tymi którzy uboewają nad wydorem Prezydenta Słuchaczy RM,
        Andrzeja Leppera, Romana Giertycha i całego (z wyjątkami zapewne) Wschodu
        Polski. Ja nie chcem żyć w Kaczyogrodzie, który mam nadzieje skończy się 15
        stycznia. To nie mój prezydent i nie mój Rząd. Ale cóż Uczymy sie na błedach,
        tylko czemu to zawsze musi nas tak drogo kosztować??
        • gekon1979 a wiesz jak to jest z ta wolnoscia wypowiedzi, 29.10.05, 14:58
          a to jest tak, kazda z tych ekstremalnych stron - czy to gejowskie organizacje, czy skrajnie katolickie, papla co chca - i maja do tego prawo - ale jednoczesnie krzycza by zakazac paplac drugiej stronie
          obie te strony, ci wszyscy histerycy, czy to lewicowi czy prawicowi, sa siebie nawzajem warci, sa jak ratlerki wrzeszcza ze sa wielkie, ale tak naprawde to karly umyslowe
          • dj_dlugi Re: a wiesz jak to jest z ta wolnoscia wypowiedzi 29.10.05, 15:02
            Masz rację! Ale jest takie magiczne słowo , którego jakoś żadna ze stron nie
            chce się nauczyć TOLERANCJA ;)
            • gekon1979 Re: a wiesz jak to jest z ta wolnoscia wypowiedzi 29.10.05, 15:06
              bo zadna z tych stron nie jest zdolna do zaakceptowania istnienia drugiej strony;/
              ponadto nikt nie musi tolerowac tego co mu sie nie podoba, moze o tym takze mowic glosno, ja tylko nie wiem po co ma to sie robic poprzez wulgarne ataki
      • madelain23 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:52
        pociagnac? za co ty bys ich chcial pociagnac? chyba pociagnac do? gniew ma
        wplyw na Twe zdolnosci poslugiwania sie poprawnymi konstrukcjami?
        • eexmd2 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:55
          to jest wlasnie poziom polskiego fanatycznego katolicyzmu:
          po polsku slabo umieja mowic a ich katolicyzm to tylko kilka srogich ksiag
          starego testamentu(a wiec, czyzby to zydzi?:)
          milosc i tolerancja niestety znalazly sie w tych zapomnianych ksiegach..
          • mindhardcore Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 17:07
            Jak opluć HOMOSIA to nietolerancja, opluć katolika to postępowość i demokracja,
            tak?
            • eexmd2 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 19:16
              a kto pisze o opluwaniu katolikow?
              taka sama nietolreancja jak opluwanie buddsytow, zydow homoseksualiostow
              piekarzy czy spawaczy
              nie znaczy to jednak ze nikt nie moze wyrazic swojego zdania lub skrytykowac
              katolika!
            • aronii Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 22:40
              Problem w tym, że Lechu K. jako pr WAWY złamał konstytucyjne prawo do zgromadzeń a teraz ma wiekszą władzę.
              Przypomne, że nie zgodził się na Przemarsz gejów ale MW jakoś mu nie przeszkadzała jak ta swoją paradę "normalności "robili.
              Mamy prezydenta co nie sznuje obowiązującego prawa (no bo przecierz ta konstytucja w jego mniemaniu jest zła więc nie ma obowiązku jej przestrzegać) - i to jest właśnie to co mnie budzi we mnie lęk przed rządami braci K.
        • katolik_polski1 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 14:56
          Taki stary kawal !
          Nie "pociagnac do odpowiedzialnosci"
          tylko "za odpowiedzialnosc "
          Kazdy mezczyzna nosi odpowiedzialnosc w rozporku !
          Moze nie ?
          • eexmd2 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:00
            > Kazdy mezczyzna nosi odpowiedzialnosc w rozporku !
            > Moze nie ?

po pierwsze moze tylko ty i twoi koledzy
            po drugie ksiadz zezwala tak zartowac?
            po trzecie to cos nam sie wydaje ze bys se chcial go pociagnac na prawde a
            teraz sie zaczerwioniony tlumaczysz ze to zart

oj nieladnie doniesie sie do proboszcza
          • lisle CHYBA INGERENCJA W POLSKIE ANUSY !? 29.10.05, 15:02
            HEHE ALE JAZDA SIE ZACZYNA !!! HOMOFOB I RASISTA Z POGLADAMI KOMUNISTY PREZIEM
            POLAKOW HEHEHEHE
            • eexmd2 Re: CHYBA INGERENCJA W POLSKIE ANUSY !? 29.10.05, 15:04
              to juz bylo
              to sie nazywa narodowy socjalizm
      • katka37 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 15:57
        wcale nie uwarzam tego za ingerencje w nasze wewnetrzne polskie sprawy. tu
        chodzi o prawa czlowieka a nie o dajmy na to niewlasaciwe ksiegowanie w budzecie
        panstwa.ciekawe czy bylbys takiego samego zdania katoliku -polaku, gdyby
        francuskie organizacje pro -life solidaryzowaly sie z polskimi organizacjami
        tego typu. to na tyle.
        • wiewiorzasta katolik polski cały czas nie rozumie, 29.10.05, 16:00
          że się posługuje mową Urbana :)
          On też krzyczał w '82, że obce państwa ingerują w nasze wewnętrzne sprawy
          popierając Solidarność i Polaków pod rządami junty.
        • xanaxy Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 18:40
          uawazam - nie przez "rz".Boze - ktos tu w ogole ma rozum???
      • monster1972 [...] 29.10.05, 16:07
      • werter-6 Szukam kliniki psychiatrycznej dla Katolika_Pols 29.10.05, 16:10
        kiego, czy ktoś może mi pomoc? Ten osobnik wszedl w kolejną fazę choroby
        (kolejny uskok)i dalszy jego pobyt poza obrębem szpitala, grozi poważnymi
        konsekwencjami dla otoczenia!!!!
        • xanaxy Re: Szukam kliniki psychiatrycznej dla Katolika_P 29.10.05, 18:45
          werter-6 napisał:

> kiego, czy ktoś może mi pomoc? Ten osobnik wszedl w kolejną fazę choroby
          > (kolejny uskok)i dalszy jego pobyt poza obrębem szpitala, grozi poważnymi
          > konsekwencjami dla otoczenia!!!!
          Wystarcz rejonowy szpital psychiatryczny. Klinika -dla trudniejszych. To
          baaardzo typowy, zwykly i nieuleczalny "przypadek". I ta cudowna podwojnosc,
          hipokryzja. precz z nimi!!!n
      • werter-6 Szukam kliniki psychiatrycznej 29.10.05, 16:18
        Dla Katolika _polskiego,ten osobnik wszedl w kolejną faże choroby(trzeci uskok)i
        dalsze jego przebywanie poza kliniką grozi poważnymi konsekwencjami dla
        otoczenia. Czy kto kolwiek móglby nam pomóc w umieszczeniu tego osobnika w
        zakladzie zamkniętym?/
      • piotr.sobolewski Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 18:43
        Większych liter żeś, chłopie, na klawiaturze nie miał?
      • neceser Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 19:03
        piszesz jak Gomulka. ale zsrr nie ma by cie bronic. teraz swiat wie jaka dzicza
        jestescie. poczytaj w Economist, jak sie z waszego p[rezia nasmiewaja. nie
        zatrzymasz silnego swiata, za maly i za glupis. nedzo nadwislanska zacofana.
      • ronja_curka_zbujnika Agresorzy? 29.10.05, 19:37
        Możesz mi wykazać agresję w ich zachowaniu? Na razie, to Ty jesteś agresywny. Jest wolność słowa, we
        Francji mają to szczęście, że niograniczana przez wszechwiedzących moralistów nazywających siebie
        katolikami, mają więc prawo wyrazić swoje zdanie, nikogo tym nie obrażają.
      • jastrzab27 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 21:01
        katolik_polski1 napisał:

> Teraz powinno sie homoseksualnych sprzedawczykow Polski,
        > ktorzy beda popierac tych zagranicznych agresorow,
        > pociagnac za odpowiedzialnosc !
        A co ma zrobić Jarosław Kaczyński? Przecież on też jest homo? Też powinien się
        przykładnie ukarać. Jejku żeby tylko nie pojechł na tę manife, to byłby numer.
      • jastrzab27 Re: TO JEST INGERENCJA W WEWNWETRZNE SPRAWY POLSK 29.10.05, 21:03
        A co ma zrobić Jarosław Kaczyński? Przecież on też jest homo? Też powinien się
        przykładnie ukarać. Jejku żeby tylko nie pojechł na tę manife, to byłby numer.
      • che.guevara Prędzej Polska beknie za zbrodnie przeciw homoseks 30.10.05, 11:27
    • aaa64 [...] 29.10.05, 14:38
      • wiewiorzasta Re: Polski naród powiedział w wyborach: 29.10.05, 14:42
        aaa64 napisała:

> Zakaz pedałowania!

Polski naród powiedział "Kaczor, duce". I tyle. Nie dorabiaj ideologii.
        • gekon1979 doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszym 29.10.05, 14:49
          spoleczenstwie maja tego typu ruchy i poglady na zycie, jakie proponuje inter LGBT?? jaki procent??
          mowmy raczej o osobach heteroseksualnych, bo to ze homoseksualisci zgadzaja sie z nimi to logiczne. Wiec jaki procent popiera, a jaki jest przeciwny?
          Wlasnie ci ktorzy glosowali na Kaczora, sa napewno przeciwni.
          A taki agresywny sposob przekazywania swoich racji jakie reprezentuja inter LGBT, odnosi w stousnku do Polakow odwrotny skutek, podnosi poziom niecheci, i braku tolerancji, wiele osob ktore to kompletnie olewaly, teraz sa przeciwne
          • wiewiorzasta Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:07
            gekon1979 napisał:

> spoleczenstwie maja tego typu ruchy i poglady na zycie, jakie proponuje inter L
            > GBT?? jaki procent??
            > mowmy raczej o osobach heteroseksualnych, bo to ze homoseksualisci zgadzaja sie
            > z nimi to logiczne. Wiec jaki procent popiera, a jaki jest przeciwny?

A jakie to ma znaczenie? Nie bardzo rozumiem.

> Wlasnie ci ktorzy glosowali na Kaczora, sa napewno przeciwni.

Jakoś nie przypominam sobie, żeby Kaczyński zbytnio epatował swoimi poglądami w
            kwestii praw osób homoseksualnych, nawet bym powiedziała, że twierdził, że nie
            ma nic przeciwko.
            No, i jeśli twierdzisz, że jednym z głównych kryteriów głosowania na
            Kaczyńskiego były jego poglądy na temat homoseksualistów, to nie wiem czy
            widzieliśmy tę samą kampanię.

> A taki agresywny sposob przekazywania swoich racji jakie reprezentuja inter LGB
            > T, odnosi w stousnku do Polakow odwrotny skutek, podnosi poziom niecheci, i bra
            > ku tolerancji, wiele osob ktore to kompletnie olewaly, teraz sa przeciwne

Jakby siedzieli cicho, jak w PRL, to wielu ludzi nawet nie wiedziałoby, że geje
            i lesbijki istnieją. Zresztą śmiem twierdzić, że się mylisz - w paradzie
            równości (czy raczej wolności) poszło o wiele więcej osób, niż by poszło, gdyby
            nie została zakazana.
            • gekon1979 Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:25
              ma to znaczenie, ogromne znaczenie
              bo to jest demokracja - wiekszosc decyduje jaka droga podazy cala spolecznosc
              i ta droga spoleczenstwo ma podazac
              jak ktos ma inne zdanie, to ma prawo ja przedstawic i namawiac za jej wprowadzeniem, ale jak to sie odbywa w ten sposob, to nie przewiduje ze to sie dobrze skonczy
              geje wylaza i krzycza, a ludzi to zaczyna denerwowac, a potem szok, ze coraz wiecej osob jest przeciwna temu srodowisko
              strategow, a co gorsza taktykow maja tam kiepawych - ciezka jazda sprawdzala sie na zachodzie, ale juz przeciwko konnym lucznikom w ogole sie nie sprawdzala
              a oni z uporem maniak szarzuja ciezkim rycerstwem na tabory - i to sie skonczy, jak konczyly sie takie szarze
              • wiewiorzasta Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:36
                gekon1979 napisał:

> ma to znaczenie, ogromne znaczenie
                > bo to jest demokracja - wiekszosc decyduje jaka droga podazy cala spolecznosc
                > i ta droga spoleczenstwo ma podazac

Demokracja polega też na tym, że się chroni wszelkiego rodzaju mniejszości.
                Poza tym nie widzę, żeby homoseksualiści proponowali jakąś odmienną drogę, którą
                miałaby podążać cała społeczność. Poza pogodzeniem się z faktem, że istnieją.

> jak ktos ma inne zdanie, to ma prawo ja przedstawic i namawiac za jej wprowadze
                > niem, ale jak to sie odbywa w ten sposob, to nie przewiduje ze to sie dobrze sk
                > onczy
                > geje wylaza i krzycza, a ludzi to zaczyna denerwowac, a potem szok, ze coraz wi
                > ecej osob jest przeciwna temu srodowisko

A w jaki sposób mają walczyć o swoje prawa i pokazanie, że istnieją?

> strategow, a co gorsza taktykow maja tam kiepawych - ciezka jazda sprawdzala si
                > e na zachodzie, ale juz przeciwko konnym lucznikom w ogole sie nie sprawdzala
                > a oni z uporem maniak szarzuja ciezkim rycerstwem na tabory - i to sie skonczy,
                > jak konczyly sie takie szarze

Czyli jak myslisz, że ta szarża się skończy?
                • gekon1979 Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:41
                  nie demokracja nie ma obowiazku chronienia jakichkolwiek mniejszosci
                  ktos potwornie ciebie oklamal - demokracja to wladz ludu - taki wiec ludzie sie zbieraja i glosuja nad czyms
                  • wiewiorzasta Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:47
                    gekon1979 napisał:

> nie demokracja nie ma obowiazku chronienia jakichkolwiek mniejszosci

A co to jest w takim razie "większość"? Zadałeś sobie kiedyś to pytanie? Jak się
                    tak dobrze zastanowić, to każdy należy do jakiejś mniejszości. Niech to będzie
                    nawet mniejszość leworęcznych czy brązowookich. Nie mówiąc o religii czy
                    światopoglądzie.

> ktos potwornie ciebie oklamal - demokracja to wladz ludu - taki wiec ludzie sie
                    > zbieraja i glosuja nad czyms

Pewien jesteś?
                    • gekon1979 Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:49
                      ale demokracja nie ma sie zajmowac problemem leworecznych, czy zezowatych
                      demokracja nie ma obowiazku bronienia mniejszosci seksualnych
                      demokracja jest po to by glosowac, i decydowac o tym jak ma byc rzadzone panstwo
                      • wiewiorzasta Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 15:51
                        gekon1979 napisał:

> ale demokracja nie ma sie zajmowac problemem leworecznych, czy zezowatych
                        > demokracja nie ma obowiazku bronienia mniejszosci seksualnych

Ma obowiązek bronienia każdego obywatela i nie dopuszczać do jego nierównego
                        traktowania. Polecam lekturę konstytucji.

> demokracja jest po to by glosowac, i decydowac o tym jak ma byc rzadzone panstwo

Poczytaj trochę na temat demokracji. Proszę ładnie.
                        • gekon1979 Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 16:06
                          panstwo demokratyczne, ma zapewnic prawo, ktore jest dla wszystkich takie samo
                          a nie ze faworyzuje sie jedna grupe
                          no mielismy juz walke klas, teraz mamy walke seksualna, no super, lewica zawsze wyciagnie, cos byle byl konflikt
                          • wiewiorzasta Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 16:15
                            gekon1979 napisał:

> panstwo demokratyczne, ma zapewnic prawo, ktore jest dla wszystkich takie samo
                            > a nie ze faworyzuje sie jedna grupe
                            > no mielismy juz walke klas, teraz mamy walke seksualna, no super, lewica zawsze
                            > wyciagnie, cos byle byl konflikt

No właśnie - nie faworyzuje żadnej grupy. Na razie faworyzuje osoby
                            heteroseksualne, bo oni mogą albo żyć "na kocią łapę", albo iść do USC i zawrzeć
                            związek małżeński. Homoseksualiści mogą żyć tylko "na kocią łapę".
                            • kerebron Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 30.10.05, 03:37
                              wiewiorzasta napisała:

> ... faworyzuje osoby
                              > heteroseksualne, bo oni mogą albo żyć "na kocią łapę", albo iść do USC i
                              zawrzeć
                              > związek małżeński. Homoseksualiści mogą żyć tylko "na kocią łapę".

-----------------

Dyskryminowani są nie tylko homoseksualiści. Również np. osoby o dużych
                              potrzebach seksualnych. Weźmy nimfomankę, która musi mieć kilku facetów, bo
                              jeden nie jest w stanie jej zaspokoić. Czy ona ma prawo zalegalizować związek z
                              nimi wszystkimi naraz? Nie, nawet, gdyby ci faceci też takiego związku chcieli.
                              Obowiązuje monogamia, co jest oczywistym uprzywilejowaniem osób o umiarkowanym
                              temperamencie.
                              Inny problem - miłość tzw. kazirodcza. Brat nie może poślubić siostry, syn
                              matki, ojciec córki. Dlaczego właściwie?

Jeśli chce pani walczyć z wszelka dyskryminacją, miła pani Wiewiórzasta, to
                              czeka panią życie pracowite i pełne frustracji. Świat bowiem aż kipi od
                              dyskryminacji w kazdej dziedzinie, nie tylko matrymonialnej. Jeśli dobrze się
                              przyjrzeć, to każde ludzkie prawo i każdy obyczaj implikuje jakąś dyskryminację.
                • gekon1979 PS 29.10.05, 15:43
                  ja mam namysli to, ze tego typu parady i agresywna postawa, roszczeniowa, nikogo pozytywnie nie nastawi do tego, to mam namysli o szarzy ciezkiej jazdy na tabor ;/
                  moze sie to sprawdzilo na zachodzie, ale nie tutaj, jezeli widac ze jakims sposobem sie nie udaje, to sie ten sposob zmienia, a tu nie, wciaz w tabor patatajpatataj i bum, a tu nic
                  • wiewiorzasta Re: PS 29.10.05, 15:49
                    gekon1979 napisał:

> ja mam namysli to, ze tego typu parady i agresywna postawa, roszczeniowa, nikog
                    > o pozytywnie nie nastawi do tego, to mam namysli o szarzy ciezkiej jazdy na tab
                    > or ;/

A jaką postawę roszczeniową prezentują polscy homoseksualiści?

> moze sie to sprawdzilo na zachodzie, ale nie tutaj, jezeli widac ze jakims spos
                    > obem sie nie udaje, to sie ten sposob zmienia, a tu nie, wciaz w tabor patatajp
                    > atataj i bum, a tu nic

A dlaczego ma się w Polsce nie sprawdzić? Bo ważne, żeby Polska była katolicka,
                    nawet jeśli będzie biedna?
                    • gekon1979 Re: PS 29.10.05, 16:08
                      bo sie nie sprawdza
                      ja nie mowie dlaczego sie nie sprawdza, tylko ze sie nie sprawdza
                      bo nastawia to ludzi negatywnie, odnosi przeciwny skutek
                      • wiewiorzasta Re: PS 29.10.05, 16:17
                        gekon1979 napisał:

> bo sie nie sprawdza
                        > ja nie mowie dlaczego sie nie sprawdza, tylko ze sie nie sprawdza
                        > bo nastawia to ludzi negatywnie, odnosi przeciwny skutek

Nie chce mi się teraz szukać, bo muszę się wziąć w końcu do pracy, a nie
                        siedzieć na forum :), ale skutek jest. Gdzieś się błakają w sieci badania tzw.
                        opinii publicznej, z których wynika, że jest coraz większa akceptacja dla osób
                        homoseksualnych. Jak znajdę chwilę i będę o tobie pamiętać, to podrzucę :)
                    • werter-6 kochana wiewiorzasta!! daj sobie spokoj 29.10.05, 17:17
                      w tym przypadku mialaś do czynienia z zakompleksionym mieszkańcem Szczecina,
                      kiedyś miasta europejskiego,ale to se ne vrati, a może Vrati????????????????????
                      • wiewiorzasta Re: kochana wiewiorzasta!! daj sobie spokoj 29.10.05, 17:20
                        werter-6 napisał:

> w tym przypadku mialaś do czynienia z zakompleksionym mieszkańcem Szczecina,
                        > kiedyś miasta europejskiego,ale to se ne vrati, a może Vrati???????????????????
                        > ?

Roftl :)))
                • henryad BOZA PRAWDA 30.10.05, 05:07
                  To jest powtórzenie z mojego poprzedniego postu.
                  Drogi niewierzący i nieoczytany (Słowo Boże, Biblia).
                  To nie ludzie wymyślili negatywny stosunek do homoseksualistów, a tym bardziej
                  Polacy. Ja nie jestem Katolikiem.
                  Oto co Bóg przez słowa apostoła Pawła mówi o homoseksualistach (fragmenty)
                  Do Rzymian 1:21: Dlatego, że poznawszy Boga, nie uwielbili go jako
                  Boga.....lecz znikczemnieli w myślach swoich ...:24: Dlatego też wydał ich Bóg
                  na łup pożądliwości ich serc ku nieczystości, aby bezcześcili ciała swoje
                  między sobą. ...26: Dlatego wydał ich Bóg na Łup sromotnych namiętności,
                  kobiety ich bowiem zanieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciewne
                  naturze. 27 Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z
                  kobietami, zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyzni z mężczyznami popełniając
                  sromotę i ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę.
                  Bóg NIe Stworzył HOmoseksualistów. Jest to dewiacja i jak każda choroba może
                  być przenoszona. To jest choroba ''ducha'' a raczej forma demonizmu, która
                  domaga się rozszerzania i akceptacji, udając, że chorobą nie jest.
                  Dlaczego zatem karać pedofilów,którzy są także homoseksualistami a tolerować
                  ich akcje wobec zdezorientowanych naiwnych dorosłych. Oni oszukują ciebie i
                  oszukują siebie samych.
                  Należy im okażyć współczucie i pomogać im z tego zboczenia wyjść a nie pozwalać
                  abyśmy my i nasze dzieci były ofiarami ich oszustwa i ich zboczenia.
                  Zachód jest zepsuty i zdemoralizoway. Dla chwilowego spokoju, komfortu i
                  nieustanego materialnego bogacenia się, jest w stanie zrobić wszystko. Nawet
                  homoseksualizm może przynosić pewne dochody. Komfort-Mamona-Pieniądz to jest
                  ich Bóg. Natomiast prawdziwy Bóg za homoseksualizm karał Sodomę i Gomorę,
                  Jeśli nie mówisz im prawdy jesteś jakąś posrednią przyczyną ich zupełnej zguby.
                  Prawda w Miłości.
          • funia81 Re: doprawdy, a powiedz mi jakie poparcie w naszy 29.10.05, 19:20
            > odnosi w stousnku do Polakow odwrotny skutek, podnosi poziom niecheci, i bra
            > ku tolerancji, wiele osob ktore to kompletnie olewaly, teraz sa przeciwne

Bo Polacy jak zwykle mysla. Inaczej.
    • wiewiorzasta Re: Francja: homoseksualiści przeciwko Kaczyńskie 29.10.05, 14:41
      pomanorder napisała:

> zobaczycie że za 40-50 lat pedofile,zoofile,nekrofile i kazirodcy też będą tak
      > mainfestować pod polskimi ambasadami.

A odróżniasz gwałt czy bezczeszczenie zwłok od dobrowolnego seksu między dwiema
      dorosłymi osobami?
      • eexmd2 Re: Francja: homoseksualiści przeciwko Kaczyńskie 29.10.05, 14:58
        pytanie nie ma sensu
        dla tego pana liczy sie tylko to co on lubi i mu ksiadz pozwala

a co do dobrowolnosci seksu miedzy doroslymi ludzmi...alez seks nie ma byc
        dobrowolny ma byc nakazany przez ksiedza! (w celach prokreacyjnych oczywiscie,
        dlatego on nie robi tego dla przyjemnosci, nasienie mu mozg uwiera i sie
        nerwowy robi biedak, wlasciwie nalezaloby wspolczuc)
      • werter-6 Do Wiewiórzastej 29.10.05, 17:22
        chodzilo o gekon1979
        • wiewiorzasta Re: Do Wiewiórzastej 29.10.05, 17:29
          Wiem :)
        • gekon1979 werciu, oazo tolerancji, zyjesz! 29.10.05, 18:17
          a jzu myslalem ze dopadl ciebie katolik, i obrucil w pyl i czarna dziure
    • alkud CZY IM SIĘ KACZYŃSKI NIE PODOBA??? 29.10.05, 14:44
      więcej tolerancji powinno być ze strony lobby homoseksualnego,
      wygląd to nie wszystko, liczy się także wnętrze i wrażliwe serce...

o0oo0o0o0o0o0o0oo0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o
      islam blog
      i love dorotamaslowska
      • dj_dlugi Re: CZY IM SIĘ KACZYŃSKI NIE PODOBA??? 29.10.05, 14:48
        Kaczyński nie podoba się 46% Polaków...
        • alkud Re: CZY IM SIĘ KACZYŃSKI NIE PODOBA??? 29.10.05, 14:57
          a 99% mediów spaliłoby Kaczyńskiego na stosie,
          w ramach demokracji i pluralizmu mediów :)

---
          islam blog
          kicz blog

• eexmd2 Re: CZY IM SIĘ KACZYŃSKI NIE PODOBA??? 29.10.05, 15:01
            na pewno nie fakt, rm i nd..
    • olgierd.tomczorek histerię można leczyć. 29.10.05, 14:48
      to nie dyskryminacja jest problemem. problem polega na tym, że osoby, które źle
      czują się ze swoją odmienną orientacją (a tacy stanowią większość
      homoseksualistów) nie mogą liczyć na realną pomoc. a ponieważ środowiska
      gejowskie zajmują się głównie robieniem szumu medialnego wokół siebie samych i
      puszą się odmiennością, trudno się dziwić.
      • psotnyslon [...] 29.10.05, 14:52
      • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 14:54
        olgierd.tomczorek napisała:

> to nie dyskryminacja jest problemem. problem polega na tym, że osoby, które źle
        > czują się ze swoją odmienną orientacją (a tacy stanowią większość
        > homoseksualistów) nie mogą liczyć na realną pomoc.

A zastanowiłeś się kiedyś _dlaczego_ osoby homoseksualne źle się czują ze swoją
        odmienną orientacją?

> a ponieważ środowiska
        > gejowskie zajmują się głównie robieniem szumu medialnego wokół siebie samych i
        > puszą się odmiennością, trudno się dziwić.

Czemu się trudno dziwić?
        • kropekus Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 14:56
          niektorzy ludzie maja garba i nie pchaja sie do konkursu pieknosci.
          swoja ulomnosc mozna znosic bez fanfar.
          • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 14:57
            kropekus napisał:

> niektorzy ludzie maja garba i nie pchaja sie do konkursu pieknosci.
            > swoja ulomnosc mozna znosic bez fanfar.

A homoseksualizm to jaka ułomność? I gdzie tu konkurs piękności?
            • kropekus Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:00
              jezeli to kwestia wyboru to nalezalo by ich karac lub leczyc.
              • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:02
                kropekus napisał:

> jezeli to kwestia wyboru to nalezalo by ich karac lub leczyc.

Musisz się zdecydować - albo ułomność, albo kwestia wyboru.
                No i koniecznie napisz - na jakiej podstawie karać i z czego leczyć.
                • kropekus [...] 29.10.05, 15:05
                  • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:08
                    kropekus napisał:

> to ty sie zastanow,dla mnie homoseksualizm to ta sama grupa dewiacji co
                    > pedofilia,zoofilia...i kazda inna filia.Powinny byc traktowane tak samo.

Odróżniasz dobrowolny seks od gwałtu czy masz z tym problem? Jeśli masz problem,
                    to lepiej nie wychodź na ulicę, bo stanowisz zagrożenie dla kobiet.
                    • kropekus Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:19
                      a ty uwazasz,ze walenie w odbytnice ktora sluzy do wydalania kalu to sex?
                      jeszcze zrozumie tak dla jaj od czasu do czasu ale jako sposob na zycie?
                      wiec oby ci zawsze zwieracze puszczaly bo i tak jest to pier---enie bez
                      sensu.Pa.
                      • eexmd2 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:21
                        chocby nawet ktos lubil w ucho to co ci do tego?
                        skoro dla ciebie to nie seks to czemu sie tak denerwujesz?
                        w taki razie to tylko aseksualnazabawa, tym mnije powodow zeby jej komus
                        zakazywac
                        • kropekus [...] 29.10.05, 15:22
                          • eexmd2 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:25
                            nie jestem gejem
                            czemu mnie obrazasz oszolomku?

btw argumenty ad personam swiadcza i o mialkosci twej argumentacji i o poziomie
                            twego iq, nie mowiac juz o kulturze
                            • wallenstein88 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 22:41
                              eexmd2 napisał:

> nie jestem gejem
                              > czemu mnie obrazasz oszolomku?

A czemu twierdzisz, że on Cię obraża nazywając gejem? Przecież jesteś za tolerancją.
                          • avicula Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:26
                            jakie seks sprawy ?
                            ludzie przeciez homoseksualisci normalnie kochaja.
                            mozgiem. czyli w waszym jezyku sercem. tu nie chodzi o jakies orgazmy czy inne
                            bzdety tylko o to ze przy boku drugiej osoby jest im dobrze i bezpiecznie.
                            wszystko sprowadzacie do jednego.
                            • eexmd2 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:28
                              sliskie mysli to i sliski jezyk
                              im glosniej ktos krzyczy lapaj zlodzieja tym wieksze prawdopodobienstwo ze sam
                              ukradl
                              wstydza sie swoich marzen erotycznych i za to atakuja innych
                            • arsen44 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 16:46
                              Przeczytaj gejowską powieść Witkowskiego "Lubiewo". Dowiesz się jaka jest
                              miłość pedalska!
                          • funia81 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 19:24
                            Jezu... To ty masz dzieci???!!!
                            Szkoda Polski, jak powiedzial Komorowski. Szkoda Polski.
                      • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:21
                        Wiesz, ja się nie zastanawiam nad tym, w jaki sposób mężczyźni homoseksualni
                        uprawiają seks. Jeśli tobie spędza sen z powiek, to może powinieneś skorzystać z
                        pomocy specjalisty? Pomoże ci się odnaleźć.
                        • eexmd2 Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:23
                          na tym polega ich problem
                          wypieraja to co w nich tkwi i to ich tak frustruje
                          biedni ludzie, bede sie za nich modlic zeby odnalezli szczescie w zyciu
                          • wiewiorzasta Re: histerię można leczyć. 29.10.05, 15:25
                            eexmd2 napisał:

> na tym polega ich problem
                            > wypieraja to co w nich tkwi i to ich tak frustruje
                            > biedni ludzie, bede sie za nich modlic zeby odnalezli szczescie w zyciu

Ważne, żeby wiedzieli, że to się leczy :)
                            • kropekus Re: histerię można leczyć.