echo_o 05.02.07, 23:29 "Warto rozmawiać" - teraz. Warto czekać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echo_o Re: Mamo! Zaraz się zesikam z podniety!! 05.02.07, 23:32 Cóż ja mogę, skoro tak okazujesz podnietę :) Ale nie bój, są w tej materii wyspecjalizowani medycy... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Mamo! Zaraz się zesikam z podniety!! 05.02.07, 23:35 echo_o napisała: > Cóż ja mogę, skoro tak okazujesz podnietę :) > Ale nie bój, są w tej materii wyspecjalizowani medycy... ``````````````````````````````````````````` To ja jestem echo, jakby kto pytał. Nie drukuj zatem:) Wyluzuj, jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa egzekucja czy samokrytyka? 05.02.07, 23:32 komuniści z Pisu lubią takie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 05.02.07, 23:33 W Gazecie już piszą oburzone komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 05.02.07, 23:34 3210start napisał: > W Gazecie już piszą oburzone komentarze. ``````````````````````````````````````````` Jakże mi szkoda, doprawdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: In this case: liVe 05.02.07, 23:50 Masz rację: LIVE :) Chwyciłam notebooka w afekcie chwili i ortografia poszła precz... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No bez przesady! 05.02.07, 23:57 Jaka to chwila podniosła?! Jak ty tak reagujesz na jakiś tam program w telewizji, to kiepsko przed toba widzę. Trochę dystansu proszę. Ortografia jest ważniejsza od tego, co jeden pan powiedział drugiemu. Przecież młodzież to czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No proszę, już nadchodzą pierwsze.... 05.02.07, 23:36 .. publiczne egzekucyjki. To trochę jak w średniowieczu: a to kogioś na pal wbili, a to kołem połamali - a ludzie trochę rozrywki mieli. Ciekawe są zabawy ludu wolskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Po co odzywasz sie nie mając zielonego pojęcia 05.02.07, 23:40 dr.krisk napisał: No proszę, już nadchodzą pierwsze.... > .. publiczne egzekucyjki. To trochę jak w średniowieczu: a to kogioś na pal > wbili, a to kołem połamali - a ludzie trochę rozrywki mieli. > Ciekawe są zabawy ludu wolskiego.... ---> ... o sprawie. Bawisz się w czynnego esbeka? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Hmm... 05.02.07, 23:43 1normalnyczlowiek napisał: >> ---> ... o sprawie. Bawisz się w czynnego esbeka? Ja w ogólę się nie bawię. Jakoś wasze gry i zabawy ludu wolskiego mnie dziwnie nie pociągają. A więc - nie, nie będę wię z wami bawił w "czynnego esbeka". Bawcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Przynajmniej ktoś znany? 05.02.07, 23:40 Bo jak znowu mają zasypywać nas wyciągiem z książki telefonicznej, to znam lepsze sposoby na szybsze zaśnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przynajmniej ktoś znany? 05.02.07, 23:50 elfhelm napisał: > Bo jak znowu mają zasypywać nas wyciągiem z książki telefonicznej, to znam > lepsze sposoby na szybsze zaśnięcie. 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Czy pocieszasz sie jak mozesz! Twoja sprawa. Dla mnie nawet ci z ksiazki telefonicznej, cichutenko przycupnieci, lecz szkodzacy tak samo ... lub czasami bardziej, niz ci z pierwszej strony gazet ~ powinni ulec likwidacji. I ciesze sie, ze sa kompromitowani, czyli odsuwani od koryta, z ktorego pelnymi lychami ~ jak do tej pory korzystali. Brawo Kaczorki! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Podniecacie się publiczną egzekucją? 05.02.07, 23:55 To się leczy. Miejmy nadzieję, że lustracofilia i esbekofagia nie przenoszą się wirtualnie. Niezdrowo, oj niezdrowo. Już byście przynajmniej walnęli w kogoś ważnego lub znanego - ot z takiej TVPiS np. w Torbicką. Byłoby przynajmniej zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Rownie ważne jest pozbycie się małych gnid 06.02.07, 00:04 elfhelm napisał: > Już byście przynajmniej walnęli w kogoś ważnego lub znanego ---> Ich jest dużo więcej niż tych "ważnych" i łatwiej im jest uprawiać krecią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Rownie ważne jest pozbycie się małych gnid 06.02.07, 00:31 No to Pospieszalski będzie miał tematów na całą kadencję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Zacznie zapraszać grupowo-szybciej pójdzie :))) 06.02.07, 00:47 elfhelm napisał: > No to Pospieszalski będzie miał tematów na całą kadencję :))) ---> Trzeba tylko poszukać prac zbiorowych, w których esbecy też zakłamywali rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Przynajmniej ktoś znany? 05.02.07, 23:53 elfhelm napisał: > Bo jak znowu mają zasypywać nas wyciągiem z książki telefonicznej, to znam > lepsze sposoby na szybsze zaśnięcie. A dlaczego pytasz czy znany, elfiku? Ty sie przeciez podobno lustracja wcale nie interesujesz. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przynajmniej ktoś znany? 05.02.07, 23:57 Interesuje mnie socjologiczny fenomem podniecania się publiczną egzekucją jakiegoś esbeka czy TW. Byłoby to jeszcze jakoś zrozumiałe, gdyby cios poszedł w kogoś znanego. A tak? W mediach też mieli być znani agenci - a co nam zafundowano? Jakiegoś pożal się Boże redaktora teleekspressu sprzed 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:02 elfhelm napisał: > Interesuje mnie socjologiczny fenomem podniecania się publiczną egzekucją > jakiegoś esbeka czy TW. Byłoby to jeszcze jakoś zrozumiałe, gdyby cios poszedł > w > kogoś znanego. A tak? > W mediach też mieli być znani agenci - a co nam zafundowano? Jakiegoś pożal się > Boże redaktora teleekspressu sprzed 10 lat. 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 I o jednego 'psa' mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:04 Mysza, znajdź lepiej jakiegoś lepszego agenta. Na razie wpadają jakieś sieroty po SLD czy PRL. No i twoje autorytety z kaczego rządu (np. poseł J. Zawisza). Dajcie coś na Niesioła albo przynajmniej Milewiczową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:11 O niesiole mowi sie, ze spiewal jak slowik podczes przesluchan przed procesem "ruchu". no i jest zarejestrowany jako tw leopold. Ale ciebie to chyba nie interesuje, bo ty sie zajmujesz socjologiczna strona itp., wiec nie bede cie zanudzal szczegolami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:15 I w nagrodę za sypanie przesiedział ileś tam lat w PRL. Podczas gdy dzielny sędzia Kryże walczył o niezależność polskich sędziów, tow. Jasiński od wewnątrz demokratyzował PZPR, a Jarosław Kaczyński żarł esbeckie pączki. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:28 W nagrode za sypanie szybciej wyszedl. Tak sie sklada, ze zachowaly sie fragmenty protokolow jego przesluchan...ale zapomnialem, ze ciebie to nie interesuje, ty przeciez tylko tak socjologicznie i w ogole mimochodem przechodzac z tragarzami. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:33 > W nagrode za sypanie szybciej wyszedl. To musiał długo coś sypać. Ciekawe, czy też dostał pączka? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:37 elfhelm napisał: > > W nagrode za sypanie szybciej wyszedl. > > To musiał długo coś sypać. > Przeciez wiesz, ze niesiol jest gadatliwy. > Ciekawe, czy też dostał pączka? On woli muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:03 elfhelm napisał: > Interesuje mnie socjologiczny fenomem podniecania się publiczną egzekucją > jakiegoś esbeka czy TW. Byłoby to jeszcze jakoś zrozumiałe, gdyby cios poszedł > w > kogoś znanego. A tak? > W mediach też mieli być znani agenci - a co nam zafundowano? Jakiegoś pożal się > Boże redaktora teleekspressu sprzed 10 lat. No właśnie miałeś kolejny dowód - facet się chwalił, że pracując w PAPie miał dostęp do wielu informacji, jak mało kto wówczas. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa donosił do SB depesze PAPu? 06.02.07, 00:07 pralinka.pralinka napisała: > No właśnie miałeś kolejny dowód - facet się chwalił, że pracując w PAPie miał > dostęp do wielu informacji, jak mało kto wówczas. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: raczej podmieniał 06.02.07, 00:08 kacza.republika.bananowa napisała: > pralinka.pralinka napisała: > > > > No właśnie miałeś kolejny dowód - facet się chwalił, że pracując w PAPie > miał > > dostęp do wielu informacji, jak mało kto wówczas. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: w PRLu? :)))))))))))) 06.02.07, 00:13 kacza.republika.bananowa napisała: > Oczywiście - PAP przecie odcedzał co wolno było publikować i ewentualnie jak interpretować - Jako jeszcze nie narodzona kacza republika bananowa masz oczywiście prawo o tym nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa :))) 06.02.07, 00:23 pralinka.pralinka napisała: > Oczywiście - PAP przecie odcedzał co wolno było publikować i ewentualnie jak > interpretować i Guza jako tajny agent SB to potajemnie przed innymi pracownikami odcedzał i interpretował Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: :))) 06.02.07, 00:25 kacza.republika.bananowa napisała: > pralinka.pralinka napisała: > > > > Oczywiście - PAP przecie odcedzał co wolno było publikować i ewentualnie > jak > > interpretować > > i Guza jako tajny agent SB to potajemnie przed innymi pracownikami odcedzał i > interpretował > > > Nie, słoneczko. Raczej wespół w zespół :) Czyżbyś naprawdę nie wiedział, czym był PAP? Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: :))) 06.02.07, 00:36 pralinka.pralinka napisała: > Nie, słoneczko. dziubuś, nie spoufalaj się > Czyżbyś naprawdę nie wiedział, czym > był PAP? To w takim razie, jakie to ma znaczenie że był agentem ?. Wystarczy że w PAPie pracował Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:07 elfhelm napisał: > Interesuje mnie socjologiczny fenomem podniecania się publiczną egzekucją > jakiegoś esbeka czy TW. Byłoby to jeszcze jakoś zrozumiałe, gdyby cios poszedł > w > kogoś znanego. A tak? > W mediach też mieli być znani agenci - a co nam zafundowano? Jakiegoś pożal się > Boże redaktora teleekspressu sprzed 10 lat. Twoja odpowiedz przypomina mi tlumaczenia pewnego czlowieka, ktoremu zarzucano kradziez krowy. Krowa? A po co mi krowa? - pytal zdziwniony - krowy w ogole nie sa interesujace. Interesowal mnie tylko postronek. czy to moja wina, ze ktos do niego przyczepil krowe? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Przynajmniej ktoś znany? 06.02.07, 00:14 Takich Guzów pewnie było tysiące. I będzie się teraz każdego po kolei zapraszało do TVPiS i udowadniało agenturalność? Jeśli już - trzeba było wziąć kogoś bardziej znanego. Np. posła kaczej koalicji i waszego sojusznika Jerzego Zawiszę. Chyba że macie coś na Niesioła? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa red. Blumsztajn napewno sięza nim ujmie 06.02.07, 00:52 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2694628.html "Po telewizyjnym zlustrowaniu ojca Hejmy przez Leona Kieresa, kolegium IPN i zwierzchnika dominikanów o. Ziębę, po pierwszych tonujących wypowiedziach biskupów do boju ruszyli publicyści" "Rzeczywiście, z tym wybaczaniem niektórzy mają problem." Czy dzisiaj GW zafunduje nam podobny tekst? Swoja drogą jeżeli prawda jest ze otrzymywał takie wynagrodzenie to wyjątkową gnidą musiał być ten SBek. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: ojejku, esbeka pokrzywdzili :(:( 05.02.07, 23:56 za esesmanem tez bys tak plakal? :( Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: ojejku, esbeka pokrzywdzili :(:( 05.02.07, 23:57 Odczep się od Guntera Grassa, bo to autorytet moralny. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: spoko ! z guza forumowy plebs tez juz 05.02.07, 23:58 autorytet robi :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Czy GW już oburza się na nieludzkie 06.02.07, 00:06 potraktowanie zasłużonego towarzysza? To straszne tak znienacka przypomnieć człowiekowi kim był i co robił. A juz był prawie autorytetem... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy GW już oburza się na nieludzkie 06.02.07, 00:09 P. Michnik powinien napisać jakiś esej o szwadronach śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: nowa wykladnia forumowej komuny ! 05.02.07, 23:59 powiedziec kapusiowi 'kapowales!' to egzekucja :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Podobnie jak wykładnia Jaskierni 06.02.07, 00:14 s.berkowicz napisał: nowa wykladnia forumowej komuny ! > powiedziec kapusiowi 'kapowales!' to egzekucja :):):):):):) ---> Odbieranie złodziejom to co ukradli "jest zamachem na święte prawo własności" a ich ściganie to "polowanie na czarownice". Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To było mocne-wyglądał jak by miał dostać zawału 05.02.07, 23:38 echo_o napisała: Pierwsza demaskacja agenta SB life... > "Warto rozmawiać" - teraz. > Warto czekać... ---> Przynajmniej na żywo zobaczyliśmy bezczelność esbeków kłamiących w żywe oczy. I on jeszcze śmiał podejmować temat zamachu na Papieża jako Poszukiwacz Prawdy(!) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 05.02.07, 23:38 echo_o napisała: > "Warto rozmawiać" - teraz. > Warto czekać... 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Ja mieszkam na polu, wiec chocby dlatego mniej sie orientuje w sytuacji 'miejskiej'... czyli w kraju. Oczywiscie, ze zaczekam i mam nadzieje, ze nie na Godota:))), ale jak cie lubie, czy mozesz cos wiecej, aby mysz_polna, tez sie polapala w czym rzecz? Prosze :))))) BTW. Po reakcji wielu 'naszych' forumowyczow, orientuje sie, ze sytuacja w kraju robi sie goraca. Oni czuja sie podgrzani. Oby poczuli sie podpieczeni:))))))))) Chi chi! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wrzuć w gogle:Eugeniusz Guz i dodaj tylko-agent SB 05.02.07, 23:43 Oczywiście dodaj sobie później do przemyśleń, bo tego jeszcze w internecie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Wrzuć w gogle:Eugeniusz Guz i dodaj tylko-age 05.02.07, 23:45 1normalnyczlowiek napisał: > Oczywiście dodaj sobie później do przemyśleń, bo tego jeszcze w internecie nie > ma. No to po co wrzucać w google? Ty czasem czytasz to co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Wrzuć w gogle:Eugeniusz Guz i dodaj tylko-age 05.02.07, 23:54 dr.krisk napisał: > No to po co wrzucać w google? Ty czasem czytasz to co piszesz? ---> Po co mam pisać kto to taki, skoro wygodniej i szybciej można przeczytać wszystkie informacje o nim ... oczywiście oprócz tej jednej. Co prawda nie aspirował on do roli autorytetu moralnego tak jak G. Grass, ale czy taka informacja, nie powinna przekreślać a przynajmniej znacznie pomniejszać jego dokonań? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Wrzuć w gogle:Eugeniusz Guz i dodaj tylko-age 05.02.07, 23:56 1normalnyczlowiek napisał: > Co prawda nie > aspirował on do roli autorytetu moralnego tak jak G. Grass, ale czy taka > informacja, nie powinna przekreślać a przynajmniej znacznie pomniejszać jego > dokonań? ``````````````````````````````````````````` Wbrew pozorom tacy byli najgorsi. Te mróweczki właśnie, a było ich mrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Statement: 05.02.07, 23:47 Nie obchodzi mnie co dalej z PiS i Kaczyńskimi. Nie obchodzi mnie kto będzie po nich (przeginam, ale dorzucam trochę patosu) Ale dla takich chwil, jak ta - warto było ! Koniec koncesjonowanej prawdy... !!!!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 05.02.07, 23:46 O! prawdziwe lojalki TW "Jaruś" światło dzienne ujrzały? echo_o napisała: > - teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Jak widzialem te gebe Guz, to od razu pecherz mi 05.02.07, 23:48 sie chcial wyproznic; obrzydliwy komuszy pismak zrobiony na zywca w bambuko; buhahaha echo_o napisała: > "Warto rozmawiać" - teraz. > Warto czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Masz ciekawą fizjologię..... 05.02.07, 23:50 silesius.monachijski22 napisał: > sie chcial wyproznic; I jak, zsikałeś się w majty, czy tym razem pampers cię uratował? Wy, obywatele IV RP jesteście w ogóle niezwykle drażliwi wypróznieniowo: albo dyspepsja, albo mimowolne oddawanie moczu. Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Masz ciekawą fizjologię..... 05.02.07, 23:56 przed programami z komuchami raczej nie pije; bo wiem, ze moze byc reakcja wybuchowa; ale dzisiaj naprawde bylo znakomicie: taki "tuz" komuszej propagandy, nadworny komentator "spraw niemieckich" za komuny, korespondent w Bonn (aprywatnie zaprzyjazniony z O. Szechterem), okazal sie byc sbecka szuja od przeszlo 30 lat; ale czerwonego dziada zrobili w bambuko; chachacha dr.krisk napisał: > silesius.monachijski22 napisał: > > > sie chcial wyproznic; > I jak, zsikałeś się w majty, czy tym razem pampers cię uratował? > Wy, obywatele IV RP jesteście w ogóle niezwykle drażliwi wypróznieniowo: albo > dyspepsja, albo mimowolne oddawanie moczu. Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A więc jednak majtki mokre :)) 06.02.07, 00:00 silesius.monachijski22 napisał: > przed programami z komuchami raczej nie pije; bo wiem, ze moze byc reakcja > wybuchowa; Wybuchowa, powiadasz..... Mam nadzieję że oglądasz TV w samotności, siedząc w WC? Czy to u Wolaków zwykła reakcja, czy tez jesteś jednak jakimś homunkulusem? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Ty tez wysylasz sms-y "laskom", jak twoj idol??? 06.02.07, 00:03 bo taki monotematyczny sie stales; obiecali ci awans -w przyszlosci - na naczelnego? dr.krisk napisał: > silesius.monachijski22 napisał: > > > przed programami z komuchami raczej nie pije; bo wiem, ze moze byc reakcj > a > > wybuchowa; > Wybuchowa, powiadasz..... > Mam nadzieję że oglądasz TV w samotności, siedząc w WC? > Czy to u Wolaków zwykła reakcja, czy tez jesteś jednak jakimś homunkulusem? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ależ mną tylko ciekawość świata powoduje! 06.02.07, 00:07 No bo tak jakoś dziwnie reagujecie w tej Wolsce: nerwowe macie kiszeczki oraz pęcherze. To może być nieco krępujące dla waszego otoczenia - może jak nastanie IV RP to zwyczaje się przyjmą...... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Dziękuję Wam... 05.02.07, 23:58 ...za przeżycie ze mną tej chwilki. Zarówno tym, którzy po moim brzegu, jak i tym, którzy by mnie najchętniej utopili w łyżce wody z kaczej sadzawki. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: a ty nie zapomnij pomodlic sie przed 06.02.07, 00:03 oltarzykiem sw. dzierzynskiego za biedna ofiare dzisiejszej egzekucji :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie zapomnę... 06.02.07, 00:10 Będe również szpileczkami kłuł dwie identyczne laleczki korpuletnych niziołków. Jak myślisz, dlaczego Bulgotek rymnął i łapke złamał..??? To moja robota! Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Re: oczywiscie :):) a jak juz skonczysz to lyknij 06.02.07, 00:26 dzienna dawke pigulek, dopnij szczelnie kaftanik i hop do lozeczka :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Dobranoc i proszę pamiętac... 06.02.07, 00:04 dr.krisk napisał: > .. o ortografii. 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Ale eBnal argumenciak :)))))))))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 a coz to mgr.krisk: majtki mokre? przed snem? 06.02.07, 00:18 dr.krisk napisał: > Coś ci się wkręciło w klawiaturę. Może ogon? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tobie wszystko kojarzy się z oddawaniem moczu.... 06.02.07, 00:29 Dałbyś spokój - czytać hadko... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Komuchy mi sie zawsze z wydalaniem kojarza 06.02.07, 00:38 nic na to nie poradze dr.krisk napisał: > Dałbyś spokój - czytać hadko... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa chciałeś wstąpić do partii i cię olali? 06.02.07, 00:41 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 zachorowales powaznie; sememu sobie stawiasz pytan 06.02.07, 00:50 ia kacza.republika.bananowa napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Już rozumiem! 06.02.07, 00:50 A więc za każdym razem jak chce ci się siku - zaczynasz dokoła widzieć komuchów. Ty jednak może idż do lekarza. Na razie do urologa, a potem psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 06.02.07, 00:17 To kogo zdemaskowali? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 06.02.07, 00:19 Eugeniusza Guza Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 06.02.07, 01:46 Kto to jest Eugeniusz Guz? Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r agenta... tak mi się przynajmniej wydaje 06.02.07, 00:19 a poza tym sami się zdemaskowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 06.02.07, 00:33 goniacy.pielegniarz napisał: > To kogo zdemaskowali? > > Zdemaskowali "poszukiwacza prawdy" - tak się usiłował prezentować. Za tę prawdę otrzymywał 200 dol Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Pierwsza demaskacja agenta SB life... 06.02.07, 00:40 Guz to wyjatkowa lajza; dobrze, ze mu Janecki tak "dokopal"; nie wierze, ze zmadrzeje, ale moze gebe troche przymknie???? pralinka.pralinka napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > To kogo zdemaskowali? > > > > > > Zdemaskowali "poszukiwacza prawdy" - tak się usiłował prezentować. Za tę prawdę > otrzymywał 200 dol Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Gnida! 06.02.07, 06:14 oj babciu, babciu: mam nadzieje, zejeszcze niejeden leb komuszego zurnalisty- sbeka pojdzie pod medialny topor; juz sie doczekac nie moge joannabarska napisała: > Pospieszalski to wyjątkowa gnida IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś