haen1950 18.02.07, 07:35 Całe 12% wśród internautów uważa, że Wałęsa nie ma racji nazywając Kaczyńskiego durniem i powinien go przeprosić. Może jednak jest to mizerna resztka tzw. dobrze wychowanych, uwazających, że tak nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczonyryj a tylko niecałe 87% uważa, ze LW nie powinien prze 18.02.07, 07:42 praszać szanownego pana prezydenta za "durnia" "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Nawet komuniści nie donosili na Prezydenta Wałęsę 18.02.07, 07:52 do prokuratury. Co innego członkowie PRON w osobie Karola. K oraz panienki żyjącej w konkubinacie...Nie ma jak wielbiciele stanu wojenngo w PRL...Dureń to ma fajnych wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
durnyj Dureń to dureń. Nie każdy moze być durniem 18.02.07, 08:06 Ja jestem i jestem z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Oj Kaczyński, Kaczyński kiedy Ty urośniesz? 18.02.07, 08:08 Podobno Dureń ma problem ze wzrostem poniewaz jak ma wzwód to przewraca się do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 W USA wszyscy amerykanie mają polaków za durniów 18.02.07, 08:07 te słynne kawały o polakach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Wyrzuć to co palisz bo Macierewiczem nie bedziesz 18.02.07, 08:09 Taki wybryk natury jak Antonio powstał przez wypadek przy pracy... Odpowiedz Link Zgłoś