alistair-p 29.04.07, 22:03 Chętnie się włączę.Nie wiem ile uda mi sie zebrać podpisów,ale cel jest tak szczytny,że zwyczajnie się postaram.Pomysł znakomity.Ciekawe ilu nas jest,mam nadzieję że "centrala" będzie nas informować o wynikach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaszaramysz Re: Melduję się :-)) 29.04.07, 22:05 Oczywiście,że będzie.:-))) Rozsiej informację po znajomych itp. Im nas więcej tym lepiej:-)))))))))) Szybciej się rozprawimy z tymi...Dużo nas już, będzie nas więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
loader to ja też melduję się!! 01.05.07, 10:52 ...a przy okazji spróbuję wypromować stronkę na zaznajomionych blogach i forach. przynajmniej dopóki nie wpadną do mnie chłopaki z CBŚ... pozdr! projekt logo: img213.imageshack.us/img213/8067/noducksod7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mantra11 Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:19 Założysz się, że jak to u was zawsze, skończy się na pomyśle? Nie słyszałem o żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który udałoby się zrealizować. Oczywiście nie mam na myśli ludobójstwa i gospodarki planowej, ale na to nie mieliście monopolu Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mantra,proszę 01.05.07, 18:24 swoje fantazje seksualne omawiaj na innych forach. Tobie tylko walenie na pysk,geje i lesbijki i obsceniczne parady w głowie.Jak chcesz ze swoim chłopakiem poparadować sobie obscenicznie to wkładajcie stringi i na deptak. Fajnie będzie.Marzenia trzeba realizować a tu tylko ślinisz się na ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:25 mantra11 napisał: > Założysz się, że jak to u was zawsze, skończy się na pomyśle? Nie słyszałem o > żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który udałoby się > zrealizować. Oczywiście nie mam na myśli ludobójstwa i gospodarki planowej, > ale na to nie mieliście monopolu Ja tam nie będę się zakładał... Ale jeśli Tak Ci zależy na tym, żeby to nie spaliło na panewce, to pomóż radą i wesprzyj nas kaską. Musimy założyć stowarzyszenie lub fundację - nie wiemy co lepsze, poradź! Potem będziemy potrzebowali wolontariuszy. Przydasz się! Wszystkie ręce na pokład, jak mawia nasz guru! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:37 a tam, mantra11 to znudzony internauta, który cieszy się z naszego zainteresowania...;P Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:45 mantra11 napisał: > Nie słyszałem o żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który > udałoby się zrealizować Ja też nie słyszałem o takim pomyśle. Partia byłych członków PZPR i innych przefarbowanych komuchów nazwana PiS, miała pomysł w kampani wyborczej na budowę państwa solidarno-socjalistycznego. Główne punkty programu były takie: 1. 3 mln mieszkań 2. tanie państwo 3. niskie podatki. Niestety NIC z tych pomysłów nie udało się zrealizować. Nic dziwnego patrząc na takich lewusów jak oba Kaczyńskie. Na szczęście tą inicjatywę popierają prawi ludzie i mam nadzieję, że nam się uda. PiSdolniętym kaczym oszołomom, takim jak mantra11, dziękujemy za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś