Dodaj do ulubionych

Melduję się :-))

29.04.07, 22:03
Chętnie się włączę.Nie wiem ile uda mi sie zebrać podpisów,ale cel jest tak
szczytny,że zwyczajnie się postaram.Pomysł znakomity.Ciekawe ilu nas jest,mam
nadzieję że "centrala" będzie nas informować o wynikach.
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz Re: Melduję się :-)) 29.04.07, 22:05
      Oczywiście,że będzie.:-))) Rozsiej informację po znajomych itp. Im nas więcej
      tym lepiej:-)))))))))) Szybciej się rozprawimy z tymi...Dużo nas już, będzie
      nas więcej.
      • loader to ja też melduję się!! 01.05.07, 10:52
        ...a przy okazji spróbuję wypromować stronkę na zaznajomionych blogach i
        forach. przynajmniej dopóki nie wpadną do mnie chłopaki z CBŚ... pozdr!
        projekt logo: img213.imageshack.us/img213/8067/noducksod7.jpg
        • isa.stern Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 16:59
          fajne...:)
          • mantra11 Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:19
            Założysz się, że jak to u was zawsze, skończy się na pomyśle? Nie słyszałem o
            żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który udałoby się
            zrealizować. Oczywiście nie mam na myśli ludobójstwa i gospodarki planowej, ale
            na to nie mieliście monopolu
            • malaszaramysz Mantra,proszę 01.05.07, 18:24
              swoje fantazje seksualne omawiaj na innych forach. Tobie tylko walenie na
              pysk,geje i lesbijki i obsceniczne parady w głowie.Jak chcesz ze swoim
              chłopakiem poparadować sobie obscenicznie to wkładajcie stringi i na deptak.
              Fajnie będzie.Marzenia trzeba realizować a tu tylko ślinisz się na ekran.
            • taziuta Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:25
              mantra11 napisał:

> Założysz się, że jak to u was zawsze, skończy się na pomyśle? Nie słyszałem o
              > żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który udałoby się
              > zrealizować. Oczywiście nie mam na myśli ludobójstwa i gospodarki planowej,
              > ale na to nie mieliście monopolu

Ja tam nie będę się zakładał...
              Ale jeśli Tak Ci zależy na tym, żeby to nie spaliło na panewce, to pomóż radą
              i wesprzyj nas kaską. Musimy założyć stowarzyszenie lub fundację - nie wiemy co
              lepsze, poradź! Potem będziemy potrzebowali wolontariuszy. Przydasz się!
              Wszystkie ręce na pokład, jak mawia nasz guru! :-)
              • mantra11 Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:33
                Toż radziłem.
                • isa.stern Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:37
                  a tam, mantra11 to znudzony internauta, który cieszy się z naszego
                  zainteresowania...;P
            • dekaczyzacja Re: to ja też melduję się!! 01.05.07, 18:45
              mantra11 napisał:
              > Nie słyszałem o żadnym lewackim pomyśle, poza obscenicznymi paradami, który
              > udałoby się zrealizować

Ja też nie słyszałem o takim pomyśle.
              Partia byłych członków PZPR i innych przefarbowanych komuchów nazwana PiS,
              miała pomysł w kampani wyborczej na budowę państwa solidarno-socjalistycznego.
              Główne punkty programu były takie:
              1. 3 mln mieszkań
              2. tanie państwo
              3. niskie podatki.
              Niestety NIC z tych pomysłów nie udało się zrealizować.
              Nic dziwnego patrząc na takich lewusów jak oba Kaczyńskie.

Na szczęście tą inicjatywę popierają prawi ludzie i mam nadzieję, że nam się uda.

PiSdolniętym kaczym oszołomom, takim jak mantra11, dziękujemy za zainteresowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka