zapijaczony_ryj 23.05.07, 10:49 Wzrost (ponizej 160) Wygląd ( szpetota mile widziana) Wierność ( całkowita) Jeśli chcesz być blisko żloba , to te trzy podstawowe warunki musisz spełnić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: 3 razy W 23.05.07, 10:52 3promile napisał: > 4 > Zapomniałeś o wazelinie... Fakt zapomniałem, ale ta jest potrzena tylko w stosunku do jednego, "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: 3 razy W 23.05.07, 10:57 zapijaczony_ryj napisał: > 3promile napisał: > > > 4 > > Zapomniałeś o wazelinie... > > Fakt zapomniałem, ale ta jest potrzena tylko w stosunku do jednego, > Być może jest to stwierdzenie oparte tylko na części znajomości tematu. Żona nie świadczy o innych skłonnościach lub ich braku. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: 3 razy W 23.05.07, 11:01 mike.recz napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > 3promile napisał: > > > > > 4 > > > Zapomniałeś o wazelinie... > > > > Fakt zapomniałem, ale ta jest potrzena tylko w stosunku do jednego, > > > Być może jest to stwierdzenie oparte tylko na części znajomości tematu. > Żona nie świadczy o innych skłonnościach lub ich braku. Przepraszam, moze żle się wyraziłem w kwestii wazeliny. Powinienem odpisać, ze to forum polityczne, a nie obyczajowe. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: 3 razy W 23.05.07, 11:05 zapijaczony_ryj napisał: > mike.recz napisał: > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > 3promile napisał: > > > > > > > 4 > > > > Zapomniałeś o wazelinie... > > > > > > Fakt zapomniałem, ale ta jest potrzena tylko w stosunku do jednego, > > > > > > Być może jest to stwierdzenie oparte tylko na części znajomości tematu. > > Żona nie świadczy o innych skłonnościach lub ich braku. > > > Przepraszam, moze żle się wyraziłem w kwestii wazeliny. Powinienem odpisać, ze > to forum polityczne, a nie obyczajowe. Niby tak ale temat "moralności" różnie rozumianej jest tu poruszane bardzo często. Walezinka do Wierności,jak najbardziej wpisuje się w opisywany temat. Odpowiedz Link Zgłoś