jdbad 15.06.07, 12:54 go w sprawie Giertycha, bo chyba ślepa jestem i nie mogę znaleźc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 12:57 Nudzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Nie, chcę go podpisac! 15.06.07, 13:29 Nie masz większych zmartwień niż zajmowaniem się biciem piany. Giertych i krzykacze antygiertychowscy są równej jakości - mniej niż zero. Po prostu biją pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 12:58 jdbad napisała: > go w sprawie Giertycha, bo chyba ślepa jestem i nie mogę znaleźc? a o jaki protest się rozchodzi? żeby Giertycha nie było,czy żeby był a nie robił czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:03 Poczytaj sobie off nick w papierowym wydaniu gazety;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:04 jdbad napisała: > Poczytaj sobie off nick w papierowym wydaniu gazety;) Ja też bym się podpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:07 Ale nie mogę znaleźc! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:10 Pedagożki(?),uważajcie na swoje inicjatywy podpisowe(anty-pisowe).Bo będziecie pozbawione możliwości podpisywania listy płac w szkole!!Zacytuję słowa piosenki:Czy warto było nie kochać Ciebie(Romano?)! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:14 440417mz napisał: > Pedagożki(?),uważajcie na swoje inicjatywy podpisowe(anty-pisowe).Bo będziecie > pozbawione możliwości podpisywania listy płac w szkole!!Zacytuję słowa > piosenki:Czy warto było nie kochać Ciebie(Romano?)! A ja nie jestem nauczycielką! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:15 A linku jak nie ma tak nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:17 jdbad napisała: > A linku jak nie ma tak nie ma! mówisz i masz: www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4225522.html Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: dziękuję Ci bardzo, off nick:))) 15.06.07, 13:37 jdbad napisała: > Szkoda, że to tylko dla nauczycieli! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:20 Ale chyba podpisujesz listę płac gdzieś tam?Roman jest w koalicji,więc ma możliwość wpłynięcia na inne resorty też!Nawet w sferę prywatności poprzez CBA!Mowa i pismo,szczególnie protestacyjne jest srebrem,ale milczenie złotem-szczególnie potem!(bezdezorantowo). Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Czy ktoś mi moze podac link do listu protesta 15.06.07, 13:26 I co mamy tak udawac, że się nic nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Przecież wysłałam link n/t 15.06.07, 13:30 jdbad napisała: > I co mamy tak udawac, że się nic nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Wiem. juz podziękowałam:))) 15.06.07, 13:37 Nie.Ja tylko mówię(piszę)że złoto(milczenie)jest bardziej wartościowe od srebra(mowy-pisma),przynajmniej tak jest na giełdzie,na wolnym rynku wolności takoż! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick a ponieważ wątek 15.06.07, 15:32 jest Twój pozwól,że złożę Ci życzenia najserdeczniejsze na okoliczność imienin. wszystkiego dobrego na tym najlepszym ze światów. PS coś mnie wzięło na Sir Winstona w tym tygodniu,następna perła: Personally I'm always ready to learn,although I do not always like being taught. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Thank You 15.06.07, 16:40 No miał człowiek talent do złotych perełek, ale charakterek paskudny:) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Thank You 15.06.07, 17:15 jdbad napisała: > No miał człowiek talent do złotych perełek, ale charakterek paskudny:) nessuno è perfetto but the empires of the future are the empires of the mind. PS. uważaj na ten krupnik,zdradliwy on Ci jest. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: a ponieważ wątek 15.06.07, 16:48 Ja też się przyłanczam(?)do życzeń imieninowych dla Pani Jad/bad czyli Jadwigi,czyli forumowej Bad(ajdurzyńskiej),aby nie musiała uczyć cudze dzieci,szczególnie na FK!! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: a ponieważ wątek 15.06.07, 16:55 Dziękuję. I zapewniam Cię, że dzieci tzn, młodzież zadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Na protesty czeka też RPO 15.06.07, 13:47 Dzwoniłem do Biura RPO i pytałem jak wygląda sprawa zaskarżenia ustawy mundurkowej. Uprzejma pani poinformowała, że RPO przygląda się sprawie i by śmiało słać swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś